HWSW Informatikai Kerekasztal: Ha valaki szeretne egy sötétebb skint, ime :) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ha valaki szeretne egy sötétebb skint, ime :) Komoly :) Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 01. 04:53

Stlylish kell hozzá FF alá, egyebkent nem megy.
Alapban a régi skint feltételezi, az uj alatt nem probáltam. Valszeg megy kulonben...
Az invitel részen kéne dolgozni hogy megmaradjon olyannak amilyen elvileg a szponzoracio miatt (ami megoldhato lenne ha bekerulne hivatalos skinbe mert igy override van és nem tudja megkulonboztetni a 2-es (bézs) és a 7-es (invitel) css fileokat.
Van még benne pár hiba, majd alkalmasint elszoszolok vele. Cserélni kéne az IPB kodok magyarázoszinét, csak nem tudom melyik az a sok kozt és már késő van, a felső hirdetés sötétpiros szinet vmi olyanra ami bár látszik de illik ide, talán sárga, csak nem találtam a kódban, meg hát a zinvitel forumok ugye...(incl. képek, de ezt nem csinalom meg csak ha meg tudjuk oldani a hátteret és a többit. Ezt furcsallom egy kicsit kulonben mert a fooldalon az invitel-forumoknak jol latszik a mas szine viszont benne ua mint a többi rész. Probaltam kivenni az importantot a fő részbol de akkor visszajon a regi bezs szin, ammeg nem jo.)
Adblockot nem tettem bele mert abbol nyuzas lenne :) Ami a screenshoton hiányzik azt csak a magam részére tartom fent, a skinben nincs benne :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Kép

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Krinyo 2007. 07. 27. 10:57 -kor

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#2 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 07:12

Szerintem nagyon jó lett, kéretik felvenni a hivatalos skinek közé, hogy ne user oldalon kelljen buzerálni :)

#3 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 13:51

Idézet: e-lias - Dátum: 2007. jún. 1., péntek - 8:12

Szerintem nagyon jó lett, kéretik felvenni a hivatalos skinek közé, hogy ne user oldalon kelljen buzerálni :)

:up:  :up:  :up:
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#4 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 23:58

Hagy legyen most egy buta kérdésem, hogyan tudok egy egész oldalt képbe menteni, mint a fentebb látható nyító hozzászólásban is látható? :)
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#5 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 15. 07:38

Idézet: Socket - Dátum: 2007. jún. 15., péntek - 0:58

Hagy legyen most egy buta kérdésem, hogyan tudok egy egész oldalt képbe menteni, mint a fentebb látható nyító hozzászólásban is látható? :)

Fel sem merem tételezni hogy a Google-ban a firefox screenshot extension szavakra az első találat a válasz hiszen egy olyan rutinos róka, mint te biztos előbb keresel, mint kérdezel ;)

Szerkesztette: bean 2007. 06. 15. 07:39 -kor

#6 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 15. 09:12

Van egy ScreenGrab nevu addon FF-hez, azzal :)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#7 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 15. 14:42

Idézet: bean - Dátum: 2007. jún. 15., péntek - 7:38

Fel sem merem tételezni hogy a Google-ban a firefox screenshot extension szavakra az első találat a válasz hiszen egy olyan rutinos róka, mint te biztos előbb keresel, mint kérdezel ;)

Valóban.  :p  :D  Néha szeretek én is csak kérdezni egyszerű userként, gondolkodás mód kikapcsolása mellett.  :)  De köszi a válaszokat. :)

Ui.: A rókát kikérem magamnak.  :Đ

Szerkesztette: Socket 2007. 06. 15. 14:49 -kor

http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#8 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 22. 21:09

Hogyanis kéne ezt használni, mert nekem sötét mint az új skined!

#9 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 22. 21:14

firefox alatt van egy stylish addon, abba kell benyomni a kodot. ha nem tetszenek a szinek akkor ird at izles szerint, csak tudod hex kodokkal játszunk...

#10 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 23. 10:43

Wyco papa! Minden elismerésem. Nekem nagyon tetszik(amúgy is komálom a sötétet, de az már az én elvontságom :omg: :p ) Királyos lett! Csak egy picit elvannak deformálódva nálam a gombok. Csatoltam egy képet, hogy mire is gondolok...
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#11 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 23. 18:38

igen tudom, ez a 'szerzők hibája', a gombokat nem modositottam
majd megnezem h tudok-e tenni valamit az ugyben a hetvegen ha nem felejtem el

#12 Felhasználó inaktív   smyle 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 24. 17:50

linkelt képekre 403 forbidden hibauzenet  :o

#13 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 24. 18:25

Nálam megy....neha szar a publictransport hostja, not my fault

#14 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 24. 23:53

Idézet: smyle - Dátum: 2007. Jun. 24., Sunday - 17:50

linkelt képekre 403 forbidden hibauzenet  :o

A hiba az ön készülékében van ;)

Cserélj tápot!  :Đ
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV

#15 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 28. 07:25

Idézet: Wyco - Dátum: 2007. jún. 1., péntek - 5:53

Stlylish kell hozzá FF alá, egyebkent nem megy. ...

Nagyon klafa, köszi! :respect:
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#16 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 23:24

Idézet: -=(Chrystopher)=- - Dátum: 2007. jún. 23., szombat - 11:43

Wyco papa! Minden elismerésem. Nekem nagyon tetszik(amúgy is komálom a sötétet, de az már az én elvontságom :omg: :p ) Királyos lett! Csak egy picit elvannak deformálódva nálam a gombok. Csatoltam egy képet, hogy mire is gondolok...

Megkésve bár...
Mondjuk a betutipust nem sikerult eltaláljam, de mindegy. Ha megmondjatok mi volt pontosan akkor átirom. (ez most Verdana 10 és -80 spacing PS-ben)

Kép

Csatolt fájl:

#17 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 00:33

Frissítettem a kódot. Nagyon jó lett. Eszméletlen jól néznek ki a gombok. Olyan 3D-s érzést ad meg a fekete kiemelések alul. Marha jó! :cool: :respect: :respect2:
Respekt & Tisztelet! Nagyon jó! :respect:

#18 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 20:43

Felraktam, tetszik :up:

#19 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 03. 13:01

Szia! Szerintem nagyon klassz lett! Nekem tetszik! :)  :up:
[ changemydesk.net ] - oszt' nézzedmánmeg!

#20 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 05. 18:03

leszedtem enis. en feher hatterel hasznalom, de a tobbi szin nagyjabol megmaradt. bar meg lehet 1-2 dolgot megvaltoztatok benne, de kb enis ilyenre csinaltam volna. monokrome / szurke rulez. :D

awesome.  :respect:

edit: ehh. szorakoztam kicsit. ikontalanitottam a hwsw-t.  :Đ allat. persze Wyco szineivel sokkal jobb azert.
Kép

Szerkesztette: des 2007. 08. 05. 18:52 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó