Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. jún. 14., csütörtök - 18:54
De mivel Szűcs László kijelentette, hogy csúcsidőn kívül nem lesz semmiféle limit, ezért szerintem nincs szó hátrányos megkülönböztetésről. Csupán arról van szó, hogy a nagyobbik közösség érdekeit részesítik előnyben. Ami szerintem teljesen természetes ...
Az lenne a hátrányos megkülönböztetés, ha teljesen tiltanák a p2p-t, vagy ha minden időszakban 20-30 KB/s-al jönne a torrent. Tudom, hogy volt ilyen időszak, az is tudom, hogy jelenleg valamivel gyorsabban jön a cucc -főleg csúcsidőn kívül-, a közeljövőben pedig arra kell számítani, hogy csúcsidőn kívül száguldozni fognak a megabitek.
ki határozza meg azt, hogy mikortól van szó hátrányos megkülönböztetésről, és mikortól reális a "kompromisszum"? ez már azért sem lehet kompromisszum, mert szó sincs arról, hogy érdekek egyeztetése történt volna. azt mondod, hogy ha csak napi 12 órában korlátozzák a felére a p2p-t, az már reális. szerinted. meg a szolgáltató szerint. egy kicsit kimarad ebből a másik érintett fél, mégpedig azok, akik használják a p2p-t. egyébként erről teljesen felesleges is beszélni, mert nem szabad onnan továbbmenni, hogy az ember fizet valamiért, és megkapja azt, amiért fizet. ha ez jogilag nem rendezhető módon megy végbe, akkor az bűntény kategória. ha jogilag rendezhető a dolog, mert egy x fős jogászgárda dolgozik rajta, hogy ne legyen semmi gigszer, akkor pedig morálisan ugyanott vagyunk, a különbség csak annyi, hogy az elkövetőket nem sújtja felelősségrevonás.

Súgó
A téma zárva.