Idézet
És arra nem gondolsz hogy más is töltikézik a területen és ő veszi el tőled a sávot?
Úgy emlékszem NSD leírta korábban hogy 1 fix sebesség van a p2p-nek, és ezen osztozkodik az aki töltögetni akar, meg azt is hogy méginkább előjön az up to...
ez igazság szerint ott csúszik meg, hogy a fel/le görbe annyira gyönyörű egyenes vonalat rajzol, hogy vízmérőt lehetne vele kalibrálni. ha több felhasználó egymást gyilkolná a sávszélességért, akkor gondolom lennének benne hegyek, völgyek.
Idézet
A hálózat bővítése meg ugye pénz-pénz-pénz, majd ha azt mondják hogy a p2p is elérhető lesz közel max-on mint minden más, de akkor ez neked inkább a bérelt vonal árához lesz közelebb mint az ócsó nethez, akkor sztem te is az ócsót kéred.
a marketing is pénz-pénz-pénz, arra mégis bőven szalad. bírom én a badáros reklámokat, de léteznek prioritások is (jaj, mily ironikus, ugye

) nem biztos hogy ennyien háborognának, ha az lenne reklámozva, hogy iszanyot gyors net elérhető áron, bizonyos felhasználási területeken.
Idézet
Ha csak 1-2 szomszédos fórumban nézek szét, akkor is inkább a chello-t választanám...
azért a többi szolgáltatás milyensége ne legitimálja már egy másik szolgáltatás gyengeségét.
ezen kívül valaki tudna mondani nekem egy ASZF oldalszámot a p2p korlátozásra vonatkozólag? (nem kötekedés, legnagyobb jóindulattal kérdem, tuti benne van, csak nem találom)
köszi