SUPAGEO &WARRIOR:
Köszönöm a segítséget:)
Nos: lassuság= rákattintok egy ablakra és nagyon lassan jön be 300 celeronccsal is meg az Amd s gépemen is. Lenyitom a Crusader vagy a Midnight Commandert az is nagyon lassan müködik. Úgy az egész gép lassú. Hogy mik futnak közben, vagy mi foglalja a gépemet le, hol tudom megnézni/kilöni??
Úgy kezeljetek engem, hogy gözöm nincs a Linuxhoz!! Hogy milyen funkciokat löjjek, hogy ne induljanak , az nekem Kínai. Ez valami olyasmi funkció, mint a Winben az Msconfig???Mert akkor dereng valami.
Hol tudom kilöni, az általam nem használandó automatikusan induló programokat???
Uhu linux Vezérlöpultban van valami Kernel-es dolog, ahol lehet állítani, de tegnap a hangkarimat állítottam el úgy, hogy nem indult el és csak egy hiba üzenetet adott ki. Ha elállítok valamit, hogy tudok "backuppolni", ha lehet egyáltalán ilyet, hogy ne keljen mindig telepíteni.
És a hangkari probléma. Sbconfot lenyitom, az idézett szöveget irja ki, hogy usr/bin ben nem találja, és nézzem meg a home könyvtárban. OK. Megtakláltam, de mit csináljak vele??? Nemtudok Kernelt fordítani, meg ilyenek.
Fúúúú. Ha valamit nem értetek nem csodálom, mert annyi meg annyi minden van amit nem értek, hogy betelne vele e forum.
Köszi szépen a válaszokat elöre is, majd küldök e-mailben valami nyugtatót:)
Ps: melyik grafikus felületet használjam, amelyik a legkevesebb eröforrást zabálja?? Most KDE megy, lehet gyorsabb lenne egy másikkal??
Ps2: összekötöttem a másik gépemmel Lanban de nem látják 1mást. 192.168.0.1/192.168.0.2
255.255.255.0
Windowsnál egyböl müködött nekem a Lan

:confused:
Még egyszer köszi a segítséget