HWSW Informatikai Kerekasztal: Aqua, avagy lehúzás magyar módra. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Aqua, avagy lehúzás magyar módra. kerüld, mint a leprást! Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 07. 10. 15:37

Idézet: pgyafi - Dátum: 2007. júl. 10., kedd - 15:56

Egy apróság:  mi van akkor ha mégiscsak a topicnyitó tette tönkre a lapot?

Hát igen, sokan bizonygatták nekem is, hogy biza nem ők voltak, mindent jól csináltak, aztán mégis volt valami fémes érintkezés. Persze ez csak akkor derült ki, mikor behozta házzal együtt. Ha utána kiszereli a lapot, akkor a kutya nem mondja meg, hogy mi történt, meg miért.
Make love not Wor.

#42 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 11. 21:30

Fura, hogy a tőlük beszerzett alaplapok közül előkerült még egy darab, ahol találtunk hibát. Egyszerűen az egyik pci slot nem megy... most ezzel mit tudunk csinálni?? :reklamacio:
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#43 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 07:53

Idézet: Ladis - Dátum: 2007. júl. 11., szerda - 22:30

Fura, hogy a tőlük beszerzett alaplapok közül előkerült még egy darab, ahol találtunk hibát. Egyszerűen az egyik pci slot nem megy... most ezzel mit tudunk csinálni?? :reklamacio:

Semmit. Visszaviszed, azt annyi. Asrock - a márka :)

A másikkal lett valami?

#44 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 13:44

Idézet: Ladis - Dátum: 2007. júl. 11., szerda - 22:30

Rossz PCI slot? Pitros körömlakkal körbekenni, attól meggyógyul  :Đ
Make love not Wor.

#45 Felhasználó inaktív   Ultegra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 16:43

Nekem eddig 2 garis ügyintézésem volt a céggel, minden ment hibátlanul, a helyszínen cserélték őket akadékoskodás nélkül. Amikor valamit visszavittem mert nem tetszett, azt is szó nélkül visszavették (szintén 2 tétel). Mistral-lal, Mikland-del meg Bluefish-sel voltak kalandjaim (leginkább Mistral, náluk aztán tényleg mindenért asztalt kellett verni), de Aqua-ban eddig mindig korrektek voltak.
Desktop: GB 965P-DS3, C2D E6300@3.15, 2GRAM, 8800GTS@575/900, 980GB tár, Thermaltake Soprano, Logitech VX Revo, G25, Thrustmaster F1 FFB, MS SideWinder FFB 2, Terratec Mystify Claw, Dali Concept 5.1, Sennheiser HD 555
HTPC: ASUS M2AVM, A62X2 4200+@2.4, 1950GT@615/1450, 200GB, Thermaltake Mozart, Logitech Cordless Desktop, Logitech MOMO Force, házimozi környezet (projektor + komolyabb hangrendszer)
Laptop:ASUS X51R-AP109

#46 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:37

Áhh már megint Asrock... :rolleyes:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#47 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 07. 12. 22:25

meg abit, meg asus. meg sorolhatnám.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#48 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 18:11

Idézet: MarKinG - Dátum: 2007. júl. 9., hétfő - 23:47

csak hülyeségeket irsz. :)
főiskolai infos diplomával valaki elmegy bolti eladónak? aligha.
amugy meg a rendes nappali müinfos gdf diploma van olyan erős mint a neumann csak úgy szólok...

En is egyetertek az elottem hozzaszolokkal olyan ertelemben, hogy manapsag szinte majdnem mind1, hogy milyen diplomad van...itthon 100 000 diplomas munkanelkuli van. Ha nem vagy vmi zseni, akkor el fogod vallalni az elso lehetoseget, mert ha nem, akkor 1-2evig keresheted a munkat. Nem egy BME-n vegzett ismerosom van, akik teljesen mas teruleten helyezkedtek el, nem pedig muszakin. En gazdasagit vegeztem, erre muszaki teruleten dolgozom...ha nem vallalod el az elso lehetoseget, akkor majd 1-2 evig nyirhatod otthon a fuvet :D

#49 Felhasználó inaktív   Brokkoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 13. 21:23

Nem vagyok a fenti cég dolgozója, de még vásárlója sem.
-------------------------------------------------------------------

Sajnálatos esemény egy lap azonnali pusztulása.
Sajnálatos egyes értékesítők hozzáállása a garis ügyintézéshez.

Cégesen be kell regelni egy nagykernél, és akkor nem jönnek elő ilyen garis ügyintézési problémák.

Ha nem tud a cég regisztrálni, vagy magánszemélyről van szó, akkor bizzon meg egy vállalkozót a beszerzéssel, ez esetben a vállalkozóé a "szopás" lehetősége. Néhány ezer forinttal több ugyan a gép, de legalább gyakorlott ember rakja össze. Ha meg beteg az alaplap - fél óra alatt lerendezi a cserét. Sőt egy évig még gariban is robizhat rajta.

A szervizesekkel kapcsolatban csak annyit, - mielött a topic lemozgatja az evolúció legalsó fokára őket - hogy a legkevesebb amit elvárok tőlük az az iskolai végzettségük.
Mindössze két dolog az amire szükség van: a szakmai felkészültségük gyakorlati oldala legyen magas szintű, valamint legyen fejlett a kommunikációs képességük. Ha ez meg van, akkor részemről lehet a legjobb papirjuk akár kertészetből vagy akár cukrászatból.

Ha garis problémám akad, akkor a szervízes a probléma mielöbbi megoldását keresi - nem kibúvókat. Mindez adódhat abból, hogy tiszteljük egymást szakmailag.

A fenti esetben a felállás változhatott, gondolom azért mert a panaszos nem szakmabéli, vagy a szervízes nem rendelkezik megfelelő kommunikációs képességekkel.
Mindenesetre én a szervízes helyében szó nélkül cseréltem volna a lapot.

Azért egy szurkát eleresztenék a topiknyitó irányába is.
Ha ilyen körülményesen rakta össze a gépet, mint ahogy leirta, akkor még elég sokat kell gyakorolni.

Egy homlokról becsöppenő izzadtságcsepp még nem nyír ki egy lapot, de gép főlé hajló ingnyakból kicsusszanó nyakláncon lógó medál csodákra képes...

#50 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 02:43

Idézet: Brokkoli - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 22:23

Cégesen be kell regelni egy nagykernél, és akkor nem jönnek elő ilyen garis ügyintézési problémák.

Ha meg beteg az alaplap - fél óra alatt lerendezi a cserét. Sőt egy évig még gariban is robizhat rajta.

Nagykerben rendes ügyintézés? Meg fél óra alatti csere rendezés? hol ez a bolt, had szaladjak arrafelé... Vagy csak úgy alapban ettél meszet?

Kiskert a nagyker szopatja legjobban, pár kivételtől, meg Intel partnertől eltekintve. Fél órán belüli cserére meg szerintem ki merem jelenteni, hogy nem létezik, vagy ha igen, akkor mondjál paramétert, kereskedhetnén kakár együtt is...
Make love not Wor.

#51 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 03:05

Idézet: Brokkoli - Dátum: 2007. júl. 13., péntek - 22:23

Mindössze két dolog az amire szükség van: a szakmai felkészültségük gyakorlati oldala legyen magas szintű, valamint legyen fejlett a kommunikációs képességük.

A szervízesnek minek kommunikációs képesség? Aligha az ő dolga az ügyféllel a kapcsolattartás.

#52 Felhasználó inaktív   Brokkoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 14. 05:38

Idézet

Nagykerben rendes ügyintézés? Meg fél óra alatti csere rendezés? hol ez a bolt, had szaladjak arrafelé...

Valószínűnek tartom, hogy szaladgálunk egyfelé.
Ha nem kellett sorban állnod a szervízben, akkor a "három napon belüli" cseréd tovább tartott fél óránál?

A vásárlást követő napon egy epson printert beadtam a szervízbe, mert meg se mozdult. Tiz perc múlva a kocsiban volt a másik. A szervízes  csak annyit nézett meg, hogy kb meg vannak e tartozékok. Ki se szedte a dobozból. Ha hiányzik belőle valami, akkor majd legközelebb "leveri" rajtam.
De példának okáért másik nagykerben samu vinyóval dettó. Kattog, nem pörög fel. Papirt megirták, kaptam másik vinyót. Majd kipróóbálja, amikor ráér. Mert elhitte, amit állítottam a vinyóról.

Természetesen a fentieket vonatkoztatni csak az állandó vevőkre lehet. Betérő vendég esetén valószinűleg kissé tovább tart, mert nem elérhető, ha a terméket vélt hibával viszi vissza.

Törekszem a jó kapcsolat kialakítására a szervízesekkel, hiszen a legjobb információ források, és szükség esetén segítséget nyújtanak a gondjaim megoldásában.
Tavaly vettem egy lapot egy procival, amely sajna a legfrisebb bios hiányában meg se mukkant. Én hibáztam a dologban, mert nem jártam utána, hogy az intel által azonos frekvenciára gyártott n+1 tipusból pont az általam vásárolttal vannak gondok. Kisebb procim nem volt közel távol, így nem volt módom átirni a biost. Ráfordultam a szervízre és csak úgy - a nagy semmiért - kihúzott a kakiból, és beirta az új biost.

Természetesen a fentiek céges vásárlásra vonatkoznak.
Előző írásomban is csak arra próbáltam rávilágítani, hogy megfelelő háttér nélkül rizikós gépet építeni.
Nem egy nagy tudomány - csak hét alkatrész összelegózása.
A gázcső se áll sokkal többől, mégsem építek se magamnak, se másnak.

Zárszóként Jahnónak:

Idézet

kereskedhetnén kakár együtt is...

Erre a kérdésre saját szavaiddal válaszolnék:

Idézet

alapban ettél meszet?

Ettől függetlenül szakmailag elismerlek a hozzászólásaid alapján, bár a stílsodon lehetne igazítani egy flexxel  :)

----------------------

Idézet

A szervízesnek minek kommunikációs képesség? Aligha az ő dolga az ügyféllel a kapcsolattartás.

Szerintem az ő feladata.
A legrosszabb, ha a pult belső oldalán nem maga a szervizes áll, hanem egy képzettség nélküli átvevő - aki példának okáért nem érti amit le kell irni az átvételi lapra.

Minden olyan állásban, ahol két ember között felmerülhetnek érdekkülönbségek szükség van egy higgadtan, szabatosan kommunikáló partnerre - egyébként az érdekeik sosem fognak egymás felé közeledni, vagy közös megegyezéssel megoldódni.
Ennek következménye a vesztes pozicióban levő fél megoldatlan problémája.

Sajna országunkban nem tendencia a megoldásra való törekvés - általánossá vált a marakodás vagy egyenesebben mondva a "szarkenés". És ez nem a számtechre vonatkozik, hanem a magyar mentalitásra.

---------------------------

Egyébként visszaolvasva az előző hozzászólásomat, némileg úgy érezhető ki belőle, hogy a topiknyitó hibája lenne a lap leégése. Ezt nem állítottam - mindenkivel előfordulhatott volna. Bocs a félreérthetőségért.

#53 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 17:14

Én is osztom Diegho véleményét a boltosságról. Ha valaki ezt szereti csinálni hát hajrá!  :up: ;)
Eleinte és részben még most is szívesen elmennék boltosnak, akár tapasztalatszerzésnek is. De azért egy BME-n vagy ELTE-n lediplomázó egyén nem hiszem, hogy boltosnak menne.

#54 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 17:29

Idézet: Brokkoli - Dátum: 2007. júl. 14., szombat - 6:38

De példának okáért másik nagykerben samu vinyóval dettó. Kattog, nem pörög fel. Papirt megirták, kaptam másik vinyót. Majd kipróóbálja, amikor ráér. Mert elhitte, amit állítottam a vinyóról.

Pár dolgot el lehet így intézni, de én általában mindig szopok vele, legyen az 3com switch, vagy akármi. Átlag sarki kiskerhez ha sokat járok, együtt KVzunk meg ilyenek, akkor azok "bemondásra" elhiszik, hogy mi a baja, aztán adnak másikat. De ehhez termeleni kell, meg kapcsolatot árulni.

Nagykerben meg nem tudom mennyit kell termelni, de évi 10-20millió forintokkal még nem nagyon verhetem a nyálam, vagy már pont megunták az ilyen dolgokat, mikor a kiskeres be sem vizsgálja, bemondásra elhiszi a vevőnek, aztán a cuccnak semmi baja. Vattafákk?

Aztán persze gyűlnek a dolgok, de mondom, érdekes helyeken járhattok, mert én azért nem adom le a garis cuccaimat, mert júzernek cserélnem kell, most nagykerbe el, meg vissza, meg telefonálni, meg elkavarják a tápját, meg mégsem úgy van, meg gyere vissza jövő héten? Eddig jó részt csak ezeket a verziókat szoptam befelé.

Pálne olyan cuccról, ami nincs raktáron, vagy árban Nekik is el kell számolni valamerre, esetleg a szokásos szopás van valamikkel.

Amikor új cuccost nem lehet venni, meg egy nyamvadt LG klímához most éppen nics alkatrész 2 hétig, akkor mi a farkot tudok tenni? Dühöngök magamban, júzerek meg nekem. Bezzeg mikor el kellett adni azt a geci klímát, hát akkor ja.

így van ez mindenben, nagyok, mint a CHS/HRP/többi azért szarik bele, mert nagy, kicsik meg majd saját bőrükön megtanulják, nem éri meg szopni, eset 80%-ban meg úgyis a júzer a hülye. Triviális problémákról nem is beszélve, mikor a "néha nincs net" aztán idehozzák nekem a routert, harmadik csere után meguntam, faszinak nyomtatója gyűri a lapot, így megtartottam magamnak, kapott másikat. Persze az is gyűrte a lapot, így visszavettem, egyik nálam megy rendesen, másik meg ismerős irodájában. Aztán szerviz mit próbálgasson, meg meddig?
Make love not Wor.

#55 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 17:57

Őőő.. Ő a 3 napon belüli cserét emlegeti. Az nekem is gyorsan ment eddig.

Persze, amikor 3 napon túl vagyunk, akkor jön a 14 nap, meg a 15 munkanap (azt sem tudom melyik van a törvényben... nem mintha lenne valami értelme), majd hívjuk... nem hívnak, felhívom, még nincs meg, majd holnap... Csere alkatrész nincs, ha melóhoz kell a gép, akkor vegyek másikat vagy b*sszam meg 14 nap alatt...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#56 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 18:02

Idézet: BoGab - Dátum: 2007. júl. 16., hétfő - 18:57

Őőő.. Ő a 3 napon belüli cserét emlegeti. Az nekem is gyorsan ment eddig.

Csere alkatrész nincs, ha melóhoz kell a gép, akkor vegyek másikat vagy b*sszam meg 14 nap alatt...

Ha melóhoz kell, akkor én szoktam venni másikat. Meg amúgy is, ez így műxik, vagy van otthon cseregép, vagy fene tudja. Nekem már autó helyett is adtak kölcsön másikat, csak aztán a visszacsereberével volt bajunk, mert amint megcsinálták, hívtak fel, hogy kész a kocsi, ami alattam van azt 5 perc múlva adjam le, mert viszik a következő áldozatnak. Én meg csak lestem ki a fejemből bambán  :D

Vasban még mindig nem vagyok annyira kiszolgáltatva, mint ezzel a kocsog Tcomos béreltvonallal. Most bepróbálok egy GTS+Pantel kombót, kettő közül remélem az egyik azért ért hozzá, csak azért itt havi +/- 300 küvecsekről beszélek.

3 napon belüli hivatalosan nem létezik, de számtechboltban egyedileg rendelt cuccost meg lehet próbálni, szerintem érdekesen néznek, mondjuk egy új, külön megrendelésre hozott VGA kártya, vagy plazmaTV, projektor, egyéb fittyfene.

De ahogy nézem főleg a nem hivatalos forrásokkal szopunk, meg kereskedő is biztosra szeretne menni, mert anno mikor a drága SCSI CDírók hullottak, addig saját szakállra adtunk a népeknek, de csomót visszaküldtek a gyárból, hogy ez nem garis, mert fordítva dugták rá a tápkábelt, vagy éppen megjavították, aztán júzer persze nem akarja elfogadni, másnak eladni reménytelen, vagy ugye a sajátját szeretné visszakapni. Az meg fél év alatt fordult meg tengerentúlról, mert csak.

Nehéz árréssel is operálni a szürkeimportos cuccok körül...
Make love not Wor.

#57 Felhasználó inaktív   Brokkoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 19:20

Hát Jahno, egyezik a nagyságrend az éves árubeszerzési szintben, valamint egyezik az általad/általunk alkalmazott gari metódus is.
Ha nincs rögvest csere, akkor nálunk is az új vásárlás van - csak legyen elégedett az ügyfél.
Aztán, ha az adott alkatrész nem kurrens cikk, akkor két hét múlva - amikor végre kicserélték - akkor jön az asztalon tologatás, mert nincs aki megvegye.

Szomorúnak tartom azt, amikor a vevőnek épített gép anyagárára tett 10 ropit sokallja.
Lerablóz, meg miegymás.
Ezért a 10 ropiért az ember begyüjti az anyagot, összerakja, meginstallálja, kiviszi és még egy évig garizza is. Csak a hab a tortán, hogy a user akkora láma, hogy egy tetű mélt sem tud elküldeni - és elvárja a tizeséért, hogy még oktassam is.
A segge ki van nyalva, de lerablóz. Az ember kénytelen benyelni, mert a tök tudja, hol és milyen kapcsolatai vannak. Nem kizárt, hogy a legfontosabb ügyfeled szeretője...

Hogy kerüljük a garis problémák lehetőségét, beszükítettük a szortimentet.
Van három laptipus (köztük az Ősrock azoknak akiknek kevés a pénzük), kizárólag intel proc, kingston memo, és most éppen a samu vinyó. Ha nem felel meg a vevőnek, akkor lehet, hogy ugrik az üzlet, de sokkal alacsonyabb a problémák lehetősége.
De mivel hajlandóak vagyunk flörtölni, ezért megépítünk bármit, csak nagyobb az árrés.

Sajna a számtechnek ebben a szegmensében mindenki hozzáértő.
Egy szakinak akinek már több éves tapasztalata van a szopásokban sokkal kisebb a szava, mint apu szakértő gyermekének.

Mióta a multik a sajt mellett pc-t is árulnak, azóta a tech szinvonal bevonul a béka segge alá.
Ha elmondod a kliensnek, hogy ezért a pénzért amiért a multi gépet megvette, nem szabad gépet venni - megsértődik. Ha a gépet szintre akarod hozni, akkor lerablóz.

De gondolom mindezt Te is tudod.

#58 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 21:17

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. júl. 16., hétfő - 19:02

3 napon belüli hivatalosan nem létezik,

idézet az érvényben lévő 151/2003. (IX.22.)  kormányrendeletből:

Idézet

7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

persze lehet, hogy a gyakorlat más....
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

#59 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 21:19

Idézet: El Kebir - Dátum: 2007. júl. 16., hétfő - 22:17

idézet az érvényben lévő 151/2003. (IX.22.)  kormányrendeletből:

persze lehet, hogy a gyakorlat más....

Akkor legközelebb lefotózom a tecsó pultnél kirakott következő rendeletet, ami ezt módosítja...
Make love not Wor.

#60 Felhasználó inaktív   El Kebir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 21:26

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. júl. 16., hétfő - 22:19

lefotózom a tecsó pultnél kirakott

ha engedik a fényképezőgép használatát, akkor jöhet  :Đ (de elég lenne a rendeletszám is)
"Csak egy igazság létezik. A változatai - valótlanságok."
„Az ember akkor igazán ember, amikor játszik”
F. Schiller
„azelőtt kell cselekednünk, hogy valami drasztikus és visszafordíthatatlan megtörténik, nem pedig utána, mert akkor már nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk.”
"A kommunista időkben nem számított, hogy alkalmas vagy-e egy munkára, csak az, hogy hűséges elvtárs vagy-e. Ma ugyanez van. Csak ma nem jó elvtársnak, hanem jó barátnak kell lenned."
Zsigerbeszéd http://server1.freep...ilmek&Itemid=54

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.