HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás és közlekedésbiztonság. IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás és közlekedésbiztonság. IV. Megelőzés, morál, jogi esetek, stb. Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 12. 18:09

Idézet: csozsi - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 15:26

Akit kéne, nem tart vissza.
Akinek hely kell, nem jut.

Hogy milyen igazságtalan az élet...  :)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#42 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 19:47

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 15:44

Nincs fényiszonyom, szeretek napozni, senki nem mondta hogy betonfödém kell, lehetne plexi vagy ilyesmi. Imádom a benzingőzt,de nem szeretek benne élni. Szellőzést is meg lehetne oldani, nem kell 100%os lefedettség.
És az lenne az értelme,hogy nem kéne a kis mellékutcákban hókotorni és nem lenne annyi latyak meg eső meg stb. Főleg a belvárosban ahol amúgy sincs növényzet. Biztos lenne sok negativ következménye meg sok előnye is.

Betonra minek az eső?  :)
Látszik, hogy utálod a vidéket  :D
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#43 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:07

Ez meg mondjuk rendszeres:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#44 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:08

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 13:48

Az aztán marha nagy jellemesség, hogy parkolásért díjat szednek,nem? Egy parkolóházat megértek, ott lenne vmi szolgáltatás, hogy be van kamerázva, fedett, őr van ilyenek, nade a nyílt utcán miért kéne ezért fizetni? És akkor ilyen alapon miért csak a belvárosban? Most jön a kopirájtos Macika féle kérdés: mitől különb a belváros,hogy ott kell fizetni, máshol meg nem?
Vagy legalább fordítanák vmi hasznosra a pénzt. Ha rajtam múlna, az utcák felét megcsinálnám fedettre a belvárosban. Igy meg valakinek a zsebébe megy pedig semmit nem csinált érte, mert az utca az adott és közterület,nem pedig valakié. Innentől kezdve részemről bekaphassssss'ák.

Nem csalódtam benned, gondoltam, hogy simán meg fogod ideologizálni és faszagyerekként értékeled azt a jellemtelen hozzáállást, hogy te (és még néhány jellemtelen) ugyan nem fizetsz azért, amiért a többség igen.

Ez megy ebben az országban. A száját mindenki tudja jártatni, bírálni, fikázni, háborogni. De tenni azért, hogy valami úgy legyen/ne úgy legyen, az már büdös. Ha nem tetszik a parkolódíjasdi nosza rajta, pereld őket, érd el a jogszabályok módosítását, szervezz társulást és menjetek el az AB-hez, ha az nem segít, terjesszétek az EP elé, élj a törvény/alkotmány adta lehetőségeiddel, de ne csalj, mert az jellemtelen és visszataszító. Ha meg nyilvánvaló belesz@rásból/lustaságból a kisujjad sem mozdítod a változás(ok) érdekében, akkor meg maradj csendben.

#45 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:15

Idézet: csozsi - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 15:26

Akit kéne, nem tart vissza.
Akinek hely kell, nem jut.

Pontosan ezt akartam irni.
Kúrvára nem tart vissza senkit, ahogyan a dugóban való araszolás se. Igy is alig van hely, több autó nem is férne el. Ha nem retten vissza senki, akkor se férünk el többen. :omg:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#46 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:20

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 20:08

Nem csalódtam benned, gondoltam, hogy simán meg fogod ideologizálni és faszagyerekként értékeled azt a jellemtelen hozzáállást, hogy te (és még néhány jellemtelen) ugyan nem fizetsz azért, amiért a többség igen.

Ez megy ebben az országban. A száját mindenki tudja jártatni, bírálni, fikázni, háborogni. De tenni azért, hogy valami úgy legyen/ne úgy legyen, az már büdös. Ha nem tetszik a parkolódíjasdi nosza rajta, pereld őket, érd el a jogszabályok módosítását, szervezz társulást és menjetek el az AB-hez, ha az nem segít, terjesszétek az EP elé, élj a törvény/alkotmány adta lehetőségeiddel, de ne csalj, mert az jellemtelen és visszataszító. Ha meg nyilvánvaló belesz@rásból/lustaságból a kisujjad sem mozdítod a változás(ok) érdekében, akkor meg maradj csendben.

Hallod, kiváncsi lennék micsinálnának, ha kb fél évig, MINDENKI ponyvával vagy rendszám nélkül parkolna a belvárosban. Miafaszomér kell nekem bármit is csinálni ha volt valaki olyan fasz és ezt az egészet engedélyezte??? Marad a trüközés, aki meg tudja fizetni, az fizessen.
Tapló paréj hozzáállás, de nekem jó.  Ki tudja, lehet egyszer összefogunk mint a tankolás nélküli napon aztán hátha lesz belőle vmi. Csak nem 1 ilyen napot kéne tartani hanem 2-3-4-5hónapnyit.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#47 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:20

Én ma bementem a belvárosba, parkoltam, bedobáltam 240 ft-ot (nem tudtam meddig tart az ügyintézés) , oszt kész. Nem haltam bele.
De úgy látszik ez már nem trendi  :cool:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#48 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:24

Hát aki 1 évben egyszer megy be a belvárosba az megteheti. De minden nap bedobálni az akárhány forintot azért kicsit sok.

#49 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:24

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 20:20

Én ma bementem a belvárosba, parkoltam, bedobáltam 240 ft-ot (nem tudtam meddig tart az ügyintézés) , oszt kész. Nem haltam bele.
De úgy látszik ez már nem trendi  :cool:

Igen, ha nagyon ritkán mész akkor nem gáz, de ha napi szinten bejársz és több órát maradsz akkor az sok liter benzin és van akinek ez számit. Inkább vennék belőle vmit asszonypajtásnak aminek örül, vagy x parkolás után vennék új izzót vagy fékbetét minthogy a nagy semmiér dobáljam a pénzt ;)
BMWパワー
Kép

#50 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:26

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 21:24

Hát aki 1 évben egyszer megy be a belvárosba az megteheti. De minden nap bedobálni az akárhány forintot azért kicsit sok.

Persze, de ha ott laknék akkor gondolom van valami kedvezmény vagy kártya. Ha meg mindennap bejárnék úri kedvemben, fizetnék bezony.
Mint ahogy bkv bérletért is kifezettem a marhasok lóvét mindig.

#51 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:27

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 21:20

Hallod, kiváncsi lennék micsinálnának, ha kb fél évig, MINDENKI ponyvával vagy rendszám nélkül parkolna a belvárosban.

Megtelnének a rendőrségi lerakatok. Közterületet magáncélra használsz, foglalod a helyet, fizetsz, ennyi.

Én arra lennék kíváncsi, hogy mit szólnál hozzá, ha nekiállnék lecsavarozni a rendszám nélkül álldogáló kocsidról a kerekeket, mert ha már úgyis ki van vonva a forgalomból, majd jó lesz valamire a sufniban. ;)

#52 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:29

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 21:24

Igen, ha nagyon ritkán mész akkor nem gáz, de ha napi szinten bejársz és több órát maradsz akkor az sok liter benzin és van akinek ez számit. Inkább vennék belőle vmit asszonypajtásnak aminek örül, vagy x parkolás után vennék új izzót vagy fékbetét minthogy a nagy semmiér dobáljam a pénzt ;)

Hidd el, nekem mindne fillér számít, 8 éves F astrám van hitelre. Viszont igyekszem becsületes lenni. Van akinek ez is számít  és most nem álszenteskedni akarok. De mi lenne ha mindenki lopna/csalna bakker.

#53 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:31

Idézet: debaj - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 20:27

Megtelnének a rendőrségi lerakatok. Közterületet magáncélra használsz, foglalod a helyet, fizetsz, ennyi.

Én arra lennék kíváncsi, hogy mit szólnál hozzá, ha nekiállnék lecsavarozni a rendszám nélkül álldogáló kocsidról a kerekeket, mert ha már úgyis ki van vonva a forgalomból, majd jó lesz valamire a sufniban. ;)

Magáncélra szivod a levegőt? Hogy dögölné meg  :reklamacio:  :Đ
Ez hülyeség. Akkor pl vidéken, meg bp külvárosaiban miért nem kell fizetni? Itt nem magáncélra hazsnálom a közterületet vagy mi?

Én meg arra lennék kiváncsi,hogy milyen jogon rongálod más tulajdonát, akár ki van vonva a forgalomból akár nem? Ennek messziről sincs közea parkoláshoz, mert ha ott állok, abból neked nem származik anyagi károd, hacsak nem számolod bele a +féldeci benyát a köv parkolóhelyig.
BMWパワー
Kép

#54 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:35

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 20:29

Hidd el, nekem mindne fillér számít, 8 éves F astrám van hitelre. Viszont igyekszem becsületes lenni. Van akinek ez is számít  és most nem álszenteskedni akarok. De mi lenne ha mindenki lopna/csalna bakker.

1. mindenki lop/csal
2. az nem lopás, hogy a nagy semmiér fizetsz???
Ha őrzött parkoló lenne, vagy fedett parkolóház, akkor egy árva szavam nem lenne, az teljesen jogos pénz, lévén valamit beleinvesztáltak és nyújtanak egy bizonyos szolgáltatást. De most gyakorlatilag a semmiért fizetsz. Milyen plusz előnyöd származik abból, hogy fizetsz? Nyilván akkor adsz ki a megkeresett pénzedből, ha valami ellenszolgáltatást kapsz érte, nem??? De itt mit kapsz? Azt nem mondhatod, hogy pakrolóhelyet kapsz, mert akkor kell lennie számodra fenntartott helynek, hogy bármikor amikor odamész akkor az ott van. És nem pedig 3 sarkot kell cipelned azt amit megveszel,hogy eljuttasd a kocsidhoz drágán.
BMWパワー
Kép

#55 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:36

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 21:31

Akkor pl vidéken, meg bp külvárosaiban miért nem kell fizetni? Itt nem magáncélra hazsnálom a közterületet vagy mi?

Jártál te már vidéken? Ki mondta, hogy nem kell fizetni? Az, hogy te nem fizetsz, nem jelenti azt, hogy nem kell! Az összes nagyváros belvárosa fizetős.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#56 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:41

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 21:31

Ez hülyeség. Akkor pl vidéken, meg bp külvárosaiban miért nem kell fizetni? Itt nem magáncélra hazsnálom a közterületet vagy mi?

Mert mondjuk kisebb a zsúfoltság? Amúgy ne hidd, hogy csak Budapest belvárosában van parkolási díj. Apró kisvárosunkban is keményen perkálnod kell, ha a belvárosban akarsz parkolni.

Egyébként van egy erős tippem arra, hogy mi lenne, ha beválna a kis akciód: a városvezetés besokalna, a belvárosba vezető utakon szépen megjelennének a behajtani tilos táblák, aztán lenne nagy üvöltés, hogy miezmáez. :)

#57 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:43

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 21:35

1. mindenki lop/csal...

...és ezek üvöltenek a leghangosabban, hogy mire költi az állam az Ő (nemlétező) ADÓFORINTJAIKAT.

Szerkesztette: debaj 2007. 07. 12. 20:43 -kor

#58 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:48

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 20:36

Jártál te már vidéken? Ki mondta, hogy nem kell fizetni? Az, hogy te nem fizetsz, nem jelenti azt, hogy nem kell! Az összes nagyváros belvárosa fizetős.

Jártam, azért lényegesen kevesebb helyen kell fizetni mint itt. ;)

debaj: miért raknának ki táblát? Az kinek jó ha nem lehet behajtani? Városvezetés, az mi?  :Đ

Azt végképp nem értem miért kell ott parkolódíjat szedni ahol sokan vannak? A zsúfoltság mióta indok bármiféle dij beszedésére?  Mondjuk azért, mert ott éri meg az automatákból beszedni a pénzt kisebb útvonalon. Visszatartó erő sem lehet, mert kb nem fér el több autó. Innentől kezdve annyi értelme van, hogy néhányan rohadtul meggazdagodjanak a nagy semmin.
BMWパワー
Kép

#59 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:49

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 21:29

De mi lenne ha mindenki lopna/csalna bakker.

Akkor rosszul járna az, aki rendszeresen lopott csalt eddig is :D

Mert jelenleg ez van, kihasználja az a néhány aki lop csal, azokat akik fizetnek rendesen. Mert amíg nem tömegesen lopnak csalnak, addig nem lépnek fel olyan keményen ellene. Ha a kisember is elkezdené csinálni rögtön lenne haddelhadd.

#60 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 12. 20:51

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 21:48

Az kinek jó ha nem lehet behajtani?

Mindenkinek. Már rég meg kellett volna tenni. Aki belvárosba megy és nem ott lakik/nem céges ügyben megy, az üljön buszra. Persze ehhez először működő elkerülő utak kellenének, mert jelenleg mindenkinek át kell mennie a belvároson annak is aki nem oda készül.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.