Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. aug. 6., hétfő - 12:35
Ezt cáfolnom kell, ugyanis fvf-et még tavaly felhívtam, hogy megérdeklődjem a frankót, mert volt problémás ügy egyik nagykerrel.
Annyit mondott, hogy a nagykert, importőrt NEM KÖTIK a 3 és 15 napos szabályok.
Én nem mondtam, hogy a fogyasztó dolga lenne, én csak azt próbáltam hangsúlyozni, hogy nagyfokú toleranciára is szükség van egyes esetekben.
Azt is írtam, hogy Maksi esetében nagyot hibázott a kereskedő.
Nemtudom próbáltál-e már nagykerrel/impőrtőrrel szerződést kötni. Minimális változtatásokat engednek csak eszközölni. Amikben a szervízelés/jótállás idejére nem térnek ki konkrétan, még törekedés szinten sem.
Mi az amit pontosan cáfolni kívántál? Jogszabály nem kötelezi a forgalmazó kötelezettjét arra, hogy törekedjen, hogy a kijavítást, ill. kicserélést legfeljebb 15 napon belül elvégezze, sem arra, hogy 3 munkanapon belül érvényesített csereigény esetén ne hivatkozzon az aránytalan többletköltségre és javítson, mivel ezen rendeletek a fogyasztói szerződésekre vonatkoznak. Azonban a törvényi szabályozás, amiről beszéltem kvázi visszkereseti lehetőséget biztosít a forgalmazó számára, ezt pedig a ptk. 311. §-nél megtalálod. Tehát nem cáfoltál semmit, csak azt, hogy a kereskedők ismernék a jogszabály nekik biztosította lehetőségeket.
Korábban erre hangzott el, hogy de akkor pereskedni kellene...

Ez meg megint olyan dolog, hogy biztos jobb a fogyasztókkal pereskedni, - mert a legtöbbjük nem perel az értékhatárok és az elhúzódó perek miatt - mint a nagykereskedelemmel szemben érvényesíteni a jogaikat. De ezt a mentalitást ismerjük.
Szerkesztette: Captain Crash 2007. 08. 06. 13:14 -kor