Elküldve: 2007. 08. 07. 11:23
4/2001. (I. 31.) KöViM rendelet a közúti jelzőtáblák méreteiről és műszaki követelményeiről
de már nagyon unom, h az ex hasból okoskodó handabandának (lásd, eleje, aztán jött valaki c.c szemályében aki próbált tiszta vizet önteni a pohárba) mindig mások kotornak elő mindent, max arra képesek, h azok alapján okoskodjanak valami szánalmasat (itt általában az következik, h a másik érveit, ésatöbbijét kifordítja), h az öntömjénező, platón szállított egó nehogy egy kicsinykét megsérüljön azzal, h legalább részben igazat ad bárki is valakinek, aki érvekkel próbál valamit alátámasztani.
ha meg nem műszaki, hanem polgárjogi szabályok kerülnek elő, akkor meg egyből pfúj, csúnya ember, milyen kicsinyes és ostoba dolog élni a jogaiddal, sőt nem is élsz vele, hanem visszaélsz, egyébként is bebebebe, nincs is igazad, mert csak. meg én jártam már bíróságon, ott csúnya ügyvédek vannak, aki olyanokkal barátkozik, az jó ember nem lehet. meg egyébként is, én annyira menő vagyok, h félmilla alatt szó sem lehetne ilyesmiről. mellébeszélés, terelés. ennek így itt már semmi értelme nincs egy jó ideje, sokak részéről. mert nem arról szól, h a téma felvetőjének igaza van-e, hogyan járt, miként lehetett volna kivédeni (meg élből a nagyhangú ledurrogása ment az elején, ez változott, csak rengeteg lett a zacc), csak a vita kedvéért csépeljük a billentyűt.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.