Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. aug. 10., péntek - 14:22
Közvetett módon maguk a fogyasztók, hisz ha képes 200ft-ért elmenni ugyanazt megvenni máshol, akkor nem mindegy.
Szerintem ez nem befolyásoló tényező akkor, amikor szerződést köt valaki valakivel. Engem például nem érdekel, hogy más mennyiért képes megvenni bármit, amikor én szerződést kötök.
Szerződéskötési szabadság van, azzal szerződik az ember, akivel akar.

A vállalkozásban benne van a bukás lehetősége is, de úgy látszik, mintha csak úgy tekintenétek egy vállalkozásra, hogy az csak nyereséges lehet. Ha pedig valamire nem tudsz vállalkozni, akkor azt akkor kell eldönteni, amikor még erre van lehetőséged. De hogy vállalkozol, és tudod, hogy jogszabályi kötelezettségednek a nagyker miatt nem tudsz eleget tenni, de vállat vonsz, mert kit izgat, neked a nyereséged megvan, a fogyasztói jogok meg téged nem érintenek... Felelős döntést kell tudni hozni, ha valaki vállalja, hogy olyan szerződéseket köt, amivel nem jogszabályi kötelezettségét nem tudja vállalni, akkor az vállalja azt is, hogy ezt a fogyasztók keményen leverik rajta, ha már egyszer ilyen magatartást tanusít, és betart nekik!