HWSW Informatikai Kerekasztal: Megapixel - Digitalzoom Kft. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megapixel - Digitalzoom Kft. Értékeld a témát: -----

#1881 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 18. 16:47

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 17:34

de vitatni???

tehát állitások valóságtartalmát nem lehet vitani. jó. szerintem meg lehet, ezen ne vesszünk össze.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1882 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 16:48

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 8:46

Ezek szerint nem érted mert itt most nem a törvény betűiről van szó hanem a való életről.

Csak tudnám, ha simán az életről beszélsz és nem törvény betűiről, akkor minek hozod fel a mondandódban lépten nyomon, hogy kinek, mihez van JOGA...

Igazán nem tudom neked hogyan sikerült különválasztanod a törvény betűit a való életedtől, de egyszer beavathatnál. Mindhárom részét láttam én is a Mátrixnak, mégse sikerült törvényektől független életet találnom. Nem mintha kerestem volna...hiszen értelmetlen...

Egyébként pedig a törvényben le van írva, hogy milyen kötelezettségei vannak a fogyasztónak. Bár tudom, hogy itt páran képtelenek értelmezni a törvényben leírtakat és saját jogalapokat gyártanak, hivatkozva a való életre. Valóban nem sok helye van a törvénynek ott, ahol az ökölszabályok uralkodnak, de még jogállamban élünk, úgyhogy talán nem ártana megérteni a törvényi tartalmat, majd csak aztán vitatkozni róla. Már hetekkel ezelőtt is ugyanezen a szinten voltatok, én nem látok fejlődést. SFIJ ráadásul úgy vitatkozik, hogy fogalma sincs, mi az a kógens. Ez pedig elég alap jogi fogalom.

Érdemben vitatkozni csak azzal lehet, aki megfelelő szinten ismeri a jogi helyzetet és nem a való életből vett okoskodó mintáit szajkózza.

#1883 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 16:49

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 15:44

látod ez érdekes fordulat. kb 2 hétig vitatkozgattunk úgy, hogy ezt az információt elhallgattad.
2 állítás volt ezeleddig publikus: a panaszosé és a kötelezetté.

Talán nem véletlen. De te itt annyira vered az asztalt, hogy márpedig bizonyítson mindenki, mert te vagy atyaúristen, aki bizonyíték nélkül képtelen elfogadni, hogy vannak emberek, akik többet tudnak nálad.

Szerkesztette: Csaba_20 2007. 08. 18. 16:50 -kor

#1884 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 16:50

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 17:16

kivéve, ha a kifogásolt mondatszerkesztés kétértelmű, zavaros, a a megfogalmazás az értehtőség rovására megy, sőt struktúrájában olyan hogy inkább játszmázásra hajaz, nem pedig érvelésre.

nem, olyankor is hiba a nyelvhelyesseg KRITIZALASA. a helyes hozzaallas ilyenkor a visszakerdezes, hogy nem erted, hogy mit mondott a masik fel.

ha KRITIZALOD (kifogasolod) a nyelvhelyesseget azzal becsmerled a masik felet.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1885 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 16:53

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 16:50

nem, olyankor is hiba a nyelvhelyesseg KRITIZALASA. a helyes hozzaallas ilyenkor a visszakerdezes, hogy nem erted, hogy mit mondott a masik fel.

bogdan: Köszönöm, ez az amiről én úgy gondoltam, hogy nekem nem kell foglalkoznom, mert más ezt úgyis helyesen látja. :) Nem dícsérni akarlak, csupán helyesek a meglátásaid.

#1886 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 16:54

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 17:47

tehát állitások valóságtartalmát nem lehet vitani. jó. szerintem meg lehet, ezen ne vesszünk össze.

borzalmatlanul figyelmetlen vagy masik irasai irant! en semmi ilyet nem allitottam. SOT. hogyne lehetne! persze, hogy lehet. ERVEKKEL. ervek nelkul azonban nem lehet.
a forum ma:

#1887 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 16:54

Nagyon nehéz itt egyeseknek elfogadnia, hogy más is ismerheti a részleteket, mint akik az eredeti témában hozzászóltak. Néha bele kéne törődni, hogy vannak emberek, akik jobban ismerik a részleteket, mint mi! Ez ott kezdődik, hogy elfogadjuk azt, hogy nem az általunk ismert világ határozza meg, hogy ki mit tudhat és mit  tud valójában. Attól, mert én nem látom bizonyítottnak, hogy G.W.B. ismeri O.Bin.L rejtekhelyét, még nem biztos, nem is tudja.

#1888 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 16:55

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 17:44

látod ez érdekes fordulat. kb 2 hétig vitatkozgattunk úgy, hogy ezt az információt elhallgattad.

dehogy hallgatta el. mar regesreg vilagos barki szamara, aki figyelmesen olvasott. :p
a forum ma:

#1889 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 16:56

"Te tényleg többet tudsz az esetről, mint amit itt leírtak? Ez hogy lehet, hiszen én nem láttam, hogy többet írtak volna."

Ja, hogy létezik élet a HWSW fórumán kívül is? Nehéz elképzelni valóban.

#1890 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 16:59

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 17:40

persze kontextusba helyezve az elhíresült kérdésed már nem kérdés, ahnem állítás - ezt támasztja alá a szép hosszú parabóla is, melyben azt járod körül hogy márpedig - meggyőződésed szerint, laikustól nem várható el az a logikai felismerés ill. tudatosság, hogy egy tapasztalt hiba esetlegesen további hibákat okozhat :D

bocs, de paranoid ertelmezesekkel nem tudok mit kezdeni. :(

az egy szimpla kerdes volt, amire valaszt vartam. sot, tobbszor meg is erositettem, hogy meg mindig nem kaptam ra rendes valaszt, pedig meg mindig kivancsi vagyok ra.

arrol vegkepp nem tehetek, hogy Te mindenkeppen negativ allitasokat akarsz belelatni, es sikerul is belemagyaraznod olyat, ami nincs benne. de latod, ha erre az altalad velt ervelesi hibara (szakirodalomban a "sokat allito kerdes" cimszo alatt fut) rogton az elejen felhivod a figyelmet, akkor ott, rogton megnyugtatlak, hogy felreerted.
a forum ma:

#1891 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 16:59

"Különben se bizonyítottad, hogy te tényleg többet tudsz, hiszen csak olyan állításokat tettél, mintha többet tudnál. De ez még nem bizonyíték, úgyhogy ezért nem is tudsz többet addig, amíg én döntöm el, hogy többet tudsz-e. Márpedig amíg nem bizonyítod, addig én nem fogok úgy dönteni, hogy igazad van."

Azt már, hogy mit fogad el bizonyításnak, nem lényeges...nem közli. Általában egyébként az illetőtől semmit. Más forrásból várja a hiteles infót...az, hogy a más forrás is lehet hiteltelen, megint nem érdekes...

Szerkesztette: Csaba_20 2007. 08. 18. 17:02 -kor

#1892 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:03

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 17:48

SFIJ ráadásul úgy vitatkozik, hogy fogalma sincs, mi az a kógens. Ez pedig elég alap jogi fogalom.

ez azért erős kitétel...

#1893 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:05

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 14:45

mert kógens vagy miaszösz :D

Itt egyértelműen tudtad, hogy mi az a kógens. :respect:  :omg:

#1894 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:08

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 17:54

Nagyon nehéz itt egyeseknek elfogadnia, hogy más is ismerheti a részleteket, mint akik az eredeti témában hozzászóltak. Néha bele kéne törődni, hogy vannak emberek, akik jobban ismerik a részleteket, mint mi!

figyelj ez nem elfogadás kérdése vagy mifene. akkor úgy kell/illik a témába beszálni, hogy közlöd, ismered az ügy pontos részleteit és ezen ismeretek birtokában fejted ki az álláspontodat. ezt a kedves topiktárs 36 oldalon át kegyeskedett nem megtenni.

#1895 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:09

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:05

Itt egyértelműen tudtad, hogy mi az a kógens. :respect:  :omg:

irónia...

#1896 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:11

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 17:08

figyelj ez nem elfogadás kérdése vagy mifene. akkor úgy kell/illik a témába beszálni, hogy közlöd, ismered az ügy pontos részleteit és ezen ismeretek birtokában fejted ki az álláspontodat. ezt a kedves topiktárs 36 oldalon át kegyeskedett nem megtenni.

Elmondtam jópárszor, hogy kellő információval rendelkezem, csak van, aki ezt nem érti meg...

#1897 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:12

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 16:08

Elfogadás, vagy mifene? Legalább ismét látszik, hogy a szavak embere vagy és tudod miről beszélsz.  :D Bármely témához hozzá lehet szólni anélkül, hogy előtte bármit is letenne az asztalra. Egyedül a hozzád hasonlók kérnek mindenféle bizonyítékot állításának igazolására, különben prekoncepcióval él, nem mond igazat és különben is neked van igazad, nem neki. :reklamacio:

#1898 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:13

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 16:09

irónia...

Homály...

#1899 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:14

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 17:50

a kedves masik fel a tények pontos ismerete és ezek elhallgatása mellett játszmázott 2 héten át. akik ellenekző álláspontra helyezkedtek, okkal gondolhatták hogy a topikba írogatók tényismerete közel azonos és ebből a nézőpontból CC kijelentései nagyon is meredekek voltak!

#1900 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 17:15

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:11

Elmondtam jópárszor, hogy kellő információval rendelkezem, csak van, aki ezt nem érti meg...

igen, motsmár.

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97