Mindosszesen egy A6-os "Atveteli elismerveny" cetli elso peldanyat nyomtak a kezembe, amin fel van tuntetve a nevem, cimem, kavefozo kodja, gyari szama, hiba megnevezese (ezt nem birom elolvasni)
Csomagolas mezonel igen valasz bekarikazva, atvett tartozekok kihuzva (pedig a komplett mukodokepes fozot vittem, kezikonyv+merokanal maradt csak itthon belole), elkeszulesi hatarido nincs kitoltve.
Aljan atvetel datuma+alairtam.
Cetli hatoldalan a markaszerviz neve/elerhetosege, meg a szokasos sablonszovegek: "garis javitasi feltetelek a garlevelen" (apropo, ottfogtak, ratuzott nyugtaval egyutt, igy nem tudom elolvasni), "elkeszitesi hatarido tajekoztato jellegu", "arut csak az atveteli elleneben adjak ki, elveszteseert/ellopasaert adodo karert nem vallalnak felelosseget", "elkeszult arut 8 napig ingyenesen taroljak, utana napidij"
Ja, penteken felhivtam oket, hogy allnak az 5 perces tomitescserevel, erre hosszas nyomozas utan kiderult, hogy alkatreszre varnak.
Arra, amit mult pentek reggel nekem emailban visszaigazoltak, delben meg mar naluk volt a kavefozo.
("Biztos eladta a pultos delelott.")
Egyelore jovo het kozepet igerik, hogy akkor jon az alkatresz.
Szoval jovo het utani hetfon mar verhetem az asztalt, hogy elallok? :Đ
Elvegre komoly lelki karokat okoz, hogy a finom kave helyett mindenfele instant porbol vagyok kenytelen kotyvasztani reggeli lottyot mar egy hete?
Szerkesztette: nyunyu 2007. 08. 19. 01:57 -kor

Súgó
A téma zárva.