HWSW Informatikai Kerekasztal: Megapixel - Digitalzoom Kft. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megapixel - Digitalzoom Kft. Értékeld a témát: -----

#1961 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 19. 01:51

Azannya, ezek szerint engemet sulyosan atvagtak a kavefozo szervizben :omg:

Mindosszesen egy A6-os "Atveteli elismerveny" cetli elso peldanyat nyomtak a kezembe, amin fel van tuntetve a nevem, cimem, kavefozo kodja, gyari szama, hiba megnevezese (ezt nem birom elolvasni)
Csomagolas mezonel igen valasz bekarikazva, atvett tartozekok kihuzva (pedig a komplett mukodokepes fozot vittem, kezikonyv+merokanal maradt csak itthon belole), elkeszulesi hatarido nincs kitoltve.
Aljan atvetel datuma+alairtam.
Cetli hatoldalan a markaszerviz neve/elerhetosege, meg a szokasos sablonszovegek: "garis javitasi feltetelek a garlevelen" (apropo, ottfogtak, ratuzott nyugtaval egyutt, igy nem tudom elolvasni), "elkeszitesi hatarido tajekoztato jellegu", "arut csak az atveteli elleneben adjak ki, elveszteseert/ellopasaert adodo karert nem vallalnak felelosseget", "elkeszult arut 8 napig ingyenesen taroljak, utana napidij"

Ja, penteken felhivtam oket, hogy allnak az 5 perces tomitescserevel, erre hosszas nyomozas utan kiderult, hogy alkatreszre varnak.
Arra, amit mult pentek reggel nekem emailban visszaigazoltak, delben meg mar naluk volt a kavefozo. :omg:
("Biztos eladta a pultos delelott.")

Egyelore jovo het kozepet igerik, hogy akkor jon az alkatresz.

Szoval jovo het utani hetfon mar verhetem az asztalt, hogy elallok? :Đ
Elvegre komoly lelki karokat okoz, hogy a finom kave helyett mindenfele instant porbol vagyok kenytelen kotyvasztani reggeli lottyot mar egy hete? :banghead:

Szerkesztette: nyunyu 2007. 08. 19. 01:57 -kor

#1962 Felhasználó inaktív   Maksi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 02:15

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 18:27

A vita elején nem mondtad. De akkor sem közölted amikor konkrétan rákérdeztünk arra, hogy te mi alapján ítélkezel hiszen az ügy részletei nem ismeretesek. Erre nem volt válasz. Erre csend volt. Na ez a ködösítés. Most bezzeg miután kibújt a szög a zsákból már mentegetőzöl, hogy te pedig közölted. Igen, közölted de mikor. Jó lenne ha egy kicsit magadba néznél mert az ilyen ködösítés nem ebbe a fórumba való.
Az lett volna a tisztességes mindenkivel szemben, hogy az első hozzászólásodban közlöd, hogy ismered a tényeket (én még az elején rá is kérdeztem de akkor is csak ködösítettel)

Nem mintha szükség lenne rá, de kimentem Captain Crash-t a vádak alól két okból is.
Egyrészt nem szereplője a szóban forgó jogvitának, másrészt mindezidáig nem adtam felhatalmazást Neki, hogy nyilvánosságra hozza a topicban, hogy ismeri a tényeket.
Mindenkinél jobban ismeri. Most viszont már kénytelen vagyok, úgy elharapózott a hülyeség, és vádaskodás, valamint a topic szétoffolása helyesírási hibákkal, meg ide nem illő bölcseletekkel.

Kérem a tisztelt olvasóközönséget, hogy szíveskedjenek tartózkodni a személyeskedésektől a továbbiakban, és legyetek türelemmel. Jelen pillanatban a BT panaszügy lefolytatására várunk, addig nem lesz újabb fejlemény, ez nagyon valószínű.

#1963 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 08. 19. 02:23

Idézet: Maksi - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 3:15

Mindenkinél jobban ismeri.

Első körben akkor kapd be  :cool:

Második körben meg majd a végén kíváncsi lennék miképpen tártátok a testület elé, oszt egybe vág-e a fórum gondolatmenetével...
Make love not Wor.

#1964 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 08. 19. 02:37

Idézet: Maksi - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 3:15

kimentem Captain Crash-t a vádak alól két okból is.

Egyrészt nem szereplője a szóban forgó jogvitának,

hogy ismeri a tényeket.
Mindenkinél jobban ismeri.

Ezt így elolvastam egymás után, aztán sehogy sem bírok "ÉS" kapcsolatot rakni közé. Nem szereplője, de mindenkinél jobban ismeri?

Kampó duma. De belenéztem moditopikba, látom ügyvéded beleolvasot, aztán mikor beesett a megapiyel, akkor jól lecseszett, hogy ezt az első hozzászólást ebben a formában nem kellett volna, csinálj valamit, mert vannak benne necces mondatok. Előfordul, ez ilyen.
Make love not Wor.

#1965 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 04:53

hát ha már a jogi nehéztüzérség is felvonult, akkor inkább zárni kéne, és semmit sem utólag szerkesztgetni, mert az hosszú és felesleges  magyarázkodást és bíróságra járást eredményezhet. szigorúan szerintem.
:)
Business as usual. We fucked up everything.

#1966 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 06:21

Idézet: Maksi - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 2:17

Többek voltak kíváncsiak a Jegyzőkönyv formaiságára is. A Jegyzőkönyv a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség honlapjáról letölthető, ami épp olyan, mint amit kaptam az üzletben.

Nem azt kértük, hogy szúrj be egy linket ahol a minta megtekinthető hiszen a formaisággal itt szerintem mindenki tisztában van.

Idézet

Egyrészt nem szereplője a szóban forgó jogvitának, másrészt mindezidáig nem adtam felhatalmazást Neki, hogy nyilvánosságra hozza a topicban, hogy ismeri a tényeket.

Már megbocsáss de ha szupertitkos információkról van szó meg az általad kifogásolt dokumentum is államtitok akkor minek nyitottad ezt a topicot?
Mi az ami miatt nem lehet leírni a valóságot? Nyilvánosan megvádolsz egy céget de a vádak tárgyát már titokként kezeled?

Idézet

Most viszont már kénytelen vagyok

Akkor elő a valósággal.

Szerkesztette: wpepi 2007. 08. 19. 06:22 -kor

#1967 Felhasználó inaktív   Maksi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 06:21

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 3:37

Ezt így elolvastam egymás után, aztán sehogy sem bírok "ÉS" kapcsolatot rakni közé. Nem szereplője, de mindenkinél jobban ismeri?

Kampó duma. De belenéztem moditopikba, látom ügyvéded beleolvasot, aztán mikor beesett a megapiyel, akkor jól lecseszett, hogy ezt az első hozzászólást ebben a formában nem kellett volna, csinálj valamit, mert vannak benne necces mondatok. Előfordul, ez ilyen.

Nem szereplője... Értsd, se nem fogyasztó, se nem forgalmazó a jogvita résztvevői közül.
Ettől még bármi-úton módon ismerheti a tényeket, jobban mint azok, akik egymás feltételezései keltette hullámokat lovagolnak meg minduntalan, hasztalanul.

Nos, már megintcsak egy olyan dologgal szembesültél, hogy igyekeznék békés úton intézni az ügyet, s ennek kapcsán együttműködésem jeleként az ebben a topicban esetleges olyan hozzászólásokat, vagy azok részleteit, amelyek nem elsősorban TÉNYmegállapítások, hanem saját véleményezések, szeretném töröltetni, ha már a forgalmazó ilyen érdeksérelemnek, hitelrontásnak aposztrofálja.

Amúgy meg a topic régóta értelmét vesztette, mert folyamatosan érdemi dolgok nélkül csámcsogtok egymás hozzászólásain, anélkül, hogy bármiféle hasznára válna az olvasóközönségnek a témával kapcsolatban az utóbbi 4-5 nap összes megjegyzése.

#1968 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 06:36

Idézet: Maksi - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 7:21

jobban mint azok, akik egymás feltételezései keltette hullámokat lovagolnak meg minduntalan, hasztalanul.

Miért is lovagolunk a feltételezések keltette hullámokon? Ugyebár azért mert a topicban az elejétől fogfa csak feltételezések vannak és nincsenek konkrétumok. Nyitottál egy topicot azzal, hogy ez a cég egy mocsok és senki ne vásároljon ott mert...
Innen indultunk ugyebár aztán elkezdtük bogozni a szálakat. Viszont a bogozáshoz te semmilyen konkrétumot nem szolgáltattál.

Idézet

Nos, már megintcsak egy olyan dologgal szembesültél, hogy igyekeznék békés úton intézni az ügyet, s ennek kapcsán együttműködésem jeleként az ebben a topicban esetleges olyan hozzászólásokat, vagy azok részleteit, amelyek nem elsősorban TÉNYmegállapítások, hanem saját véleményezések, szeretném töröltetni, ha már a forgalmazó ilyen érdeksérelemnek, hitelrontásnak aposztrofálja.

Leírtad? Igen. Akkor nem módosítani kéne hanem kiállni az mellett amit leírtál. Ha te akkor amikor leírtad úgy is gondoltad akkor védd meg az álláspontodat. Ennek a legjobb módja az, hogy azokat a bizonyítékokat melyek az általad leírtakat támasztják alá szintén a nyilvánosság elé tárod és így már nem lesz se vádaskodás, se hitelrontás.

#1969 Felhasználó inaktív   Maksi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 07:23

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 7:21

Nem azt kértük, hogy szúrj be egy linket ahol a minta megtekinthető hiszen a formaisággal itt szerintem mindenki tisztában van.

Már megbocsáss de ha szupertitkos információkról van szó meg az általad kifogásolt dokumentum is államtitok akkor minek nyitottad ezt a topicot?
Mi az ami miatt nem lehet leírni a valóságot? Nyilvánosan megvádolsz egy céget de a vádak tárgyát már titokként kezeled?

Akkor elő a valósággal.

Na, pont Temiattad egészen biztosan nem hozok nyilvánosságra semmilyen dokumentumot, hiszen a kezdetektől fogva mást sem csinálsz, mint okvetetlenkedsz, és mindenki mondandójába belekötsz, kiforgatod a szavakat, s a jogi kifejezéseket - saját szádíze szerint - igyekszel megfogalmazni.

Ha jól sejtem a Jegyzőkönyv formaiságával, illetve annak tartalmi részére vonatkoztak a kérdések.
1. A formaisága hajszál pontosan ugyanolyan, mint amit linkeltem.
2. A tartalmát meg ha hússzor nem írtam le, akkor egyszer sem. Elég lenne csak odagondolni, de akár kinyomtathatod a jegyzőkönyv sablont, és kézzel beirogathatod az adatokat, amiket látni szeretnél benne.

A topikot meg azért nyitottam, hogy másokat megkíméljek ilyen procedúráktól, nem pedig azért, hogy 30X magyarázzam meg, az értetlenkedőknek, hogy NEM A JEGYZŐKÖNYV a kifogásolnivalóm, hanem az Átvételi elismervény hiánya, amelyet legnagyobb sajnálatomra nem áll módomban belinkelni, mert egészen egyszerűen nem kaptam.

Amúgy meg az összes bizonygatás a BT, és/vagy a bíróság előtt lesz szükséges. Az nem lendítené előre az ügyet, ha én vagy akár a kereskedő nekiállna bizonygatni, hogy az igazát, mert se Te, sem pedig a többiek nem fogják megoldani a kérdéses ügyet, akárhány dokumentumot is teszek közzé, legfeljebb boldogabbá teszem egyesek napját, akik azt élvezik, hogy más f**val mennyire jó verni a csalánt.

#1970 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 08:07

Idézet: Maksi - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 8:23

Amúgy meg az összes bizonygatás a BT, és/vagy a bíróság előtt lesz szükséges. Az nem lendítené előre az ügyet, ha én vagy akár a kereskedő nekiállna bizonygatni, hogy az igazát, mert se Te, sem pedig a többiek nem fogják megoldani a kérdéses ügyet, akárhány dokumentumot is teszek közzé, legfeljebb boldogabbá teszem egyesek napját, akik azt élvezik, hogy más f**val mennyire jó verni a csalánt.

Ebben tökéletesen igazad van! Hará! izgatottan várjuk a BT eredményét.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1971 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 08:11

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 7:36

aztán elkezdtük bogozni a szálakat. Viszont a bogozáshoz te semmilyen konkrétumot nem szolgáltattál.

azert ez, ebben a formaban nem igaz!

hatarozottan allitotta tobb dologtrol is, hogy a forgalmazo miatt nem rendelkezik informacioval. Te egy csomo ilyet kertel tole, es termeszetszeru, hogy azokra a kerdesekre nem kaphattal valaszt.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1972 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 08:16

Idézet: Maksi - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 2:17

1. Nem kaptam átvételi elismervényt. Ez nem vélelmezés, hanem tény, amit nem lehet megcáfolni, még csak tanakodni sem rajta, hogy vajon igen, vajon nem. 2 papírt kellett volna kapnom: 1 db Jegyzőkönyvet, és 1 db Átvételi elismervényt.

korántsem szeretném ha úgy tűnne fel, mintha szándékosan molesztálni szeretnélek, ezért csak úgy teoretikusan és hipotetikusan megkérdezném. elképzelhetőnek tartod-e teoretikusan egy olyan dokumentum kiállítását, ami egyben mindékt funkciót ellátja?
mondjuk valljuk be az ügy szempontjából ez nem fontos :D

Szerkesztette: SFIJ 2007. 08. 19. 08:18 -kor

#1973 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 08:19

Na, pont Temiattad egészen biztosan nem hozok nyilvánosságra semmilyen dokumentumot, hiszen a kezdetektől fogva mást sem csinálsz, mint...
hat ennek se fule, se farka szvsz! az, hogy nyilvanossagra hozod-e amit kernek a tobbiek vagy nem termeszetesen a Te dontesed (es hallgass az ugyveded tanacsara benne), de ne keress ilyen kifogasokat. semmi ertelme.

Idézet

megbocsass, de Te nyitottal ebben a temaban topicot. a topic nem arrol szol, hogy Te elmondod a velemenyed, es pont, hanem arrol, hogy sokan hozzaszolnak, elmondjak a velemenyuket, vitaznak rajta masokkal, veled. nem kerheted rajtunk szamon, hogy a vitahoz tovabbi erdemi informaciot kerjunk! (hogy adsz-e, az egy masik kerdes. de talan nem alkifogasokat, hanem valodi okokat kene mondani, ha nem teljesitesz egy kerest -- az "ugyvedem azt tanacsolta, hogy NE" boven megfelel.)

a teljes topic torlese meg nonszensz. a megapixel mar reg lementette maganak az egeszet, ha fel akarna hasznalni ellened, tehat emiatt nincs ertelme torolni. ha az az o konkret keresuk, hogy legyenek torolve belole bizonyos reszek -- es csakis a Te hozzaszolasaidrol beszelhetunk (ha mondjuk az en hozzaszolasaimmal van bajuk keressenek meg engem!) --, akkor EZT ird meg a moderatori topicba, jelezve, hogy milyen konkret reszek torleset kertek toled.
a forum ma:

#1974 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 08:22

bogdan peace :D
várjuk meg a békéltető tárgyalás döntését :D

#1975 Felhasználó inaktív   Maksi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 08:22

Idézet

Először is hangsúlyozni szeretnénk, hogy sajnáljuk ezt a kellemetlenséget, nem célunk a vásárlók ilyen helyzetbe hozása

Ennek fényében bízom benne, hogy a Békéltető Testület tárgyalásán tiszteletüket teszik.

Idézet

segítségül, szóban is tájékoztattuk, hogy a javítás időtartama minden esetben az alkatrészellátottságtól függ, és természetesen lehet több is mint 15 nap, de törekszünk a mihamarabbi elkészülésre

15 napról szó sem volt, rögtön 3 héttel indítottak, mi több még azt sem tudták/akarták megmondani, hogy HOL fogják javíttatni a gépet. Itt három lehetőség is felmerült, Camera Kft, Ausztria, Németország. A törekedést meg már ismerhetjük.

Idézet

Az, hogy a kollégák nincsenek tudatában a törvénynek és kötöszködnek egyszerűen nem igaz, ugyanis érdeksség képpen mikor Ön a boltunkban járt megmutattuk Önnek az összes magyarországon lévő márkaszervíz (Nikon, Canon, Olympus stb. ) hivatalos átvételi lapját, melyre Ön kifejtette hogy egyik sem felel meg a törvénynek és mind törvénysértő. Kérem javítson ki ha nem így történt.

Kijavítom. Az hogy a kollégák megmutattak más márkaszerviz "hivatalos átvételi lapját" /bár nem tudom, hogy ez a Jegyzőkönyv, és az Elismervény közül melyiknek felel meg?/ teljesen érdektelen abból a szempontból, még csak az összefüggést sem látom a két mondatrész között, hogy az alkalmazottak tényleg nem voltak tisztában a 49/2003-as GKM rendelet 5.§-ával, s miután vettem a fáradságot, s az interneten rákerestem, megmutattam nekik, akkor is csak annyi volt a válasz, hogy nekik márpedig csak egy jegyzőkönyvet kell adniuk a javításra beadott gépek átvételekor.

Idézet

Ez, megbocsásson, de már ott nevetségesen hatott

Ezzel egyet kell értenem. Valóban nevetségesen hatott. :)

Idézet

Azt már csak egy plusz dologként jegyeznénk meg, hogy a készülék nincs is kifogástalan állapotban, de erről sem ejtettünk szót, pedig mint tudjuk a szervízek hajlamosak a legkisebb karcolás miatt is visszadobni a készülékeket garanciális javításról.

Nos, mivel karcmentes, tökéletes esztétikai állapotban adtam le a gépet, igazán kíváncsi lennék rá, hogy ki, és vajon mit művelt vele a javítás ideje alatt, hogy ezt az állapotot nem sikerült megőrizni?  :think:

Idézet

nagyon sok elégedett vásárlónk van, de sajnos mindig van aki nem az

Higgyék el, én is sokkal jobban szerettem volna az elégedett vásárlók sorába tartozni!

Idézet

tudatosítani mindenkivel, hogy egy ilyen kicsit elhúzódó javítás bármikor bárkivel megtörténhet, az adott cég vagy vállalat nem követ el törvénysértést

A legfeljebb 15 napra való törekvés majdnem négyszerese "kicsit elhúzódó" az Önök olvasata szerint? Kíváncsi lennék, hogy a bíróság előtt is ugyanilyen meggyőződéssel hangsúlyoznák-e ezt a mondatot?!

#1976 Felhasználó inaktív   Maksi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 08:26

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 9:16

korántsem szeretném ha úgy tűnne fel, mintha szándékosan molesztálni szeretnélek, ezért csak úgy teoretikusan és hipotetikusan megkérdezném. elképzelhetőnek tartod-e teoretikusan egy olyan dokumentum kiállítását, ami egyben mindékt funkciót ellátja?
mondjuk valljuk be az ügy szempontjából ez nem fontos :D

Nos, ha a jogszabály úgy rendelkezne erről, hogy egy dokumentumban belefoglatathatik minden, nem tartanám elképzelhetetlennek. De a legfőbb hiányosság az elkészülési időpont feltüntetése hiánya volt. Bár nem jogszerű, megelégedtem volna vele a Jegyzőkönyvön is.

#1977 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 08:26

Na, pont Temiattad egészen biztosan nem hozok nyilvánosságra semmilyen dokumentumot, hiszen a kezdetektől fogva mást sem csinálsz, mint okvetetlenkedsz, és mindenki mondandójába belekötsz, kiforgatod a szavakat, s a jogi kifejezéseket - saját szádíze szerint - igyekszel megfogalmazni.

Ha jól sejtem a Jegyzőkönyv formaiságával, illetve annak tartalmi részére vonatkoztak a kérdések.
1. A formaisága hajszál pontosan ugyanolyan, mint amit linkeltem.
2. A tartalmát meg ha hússzor nem írtam le, akkor egyszer sem. Elég lenne csak odagondolni, de akár kinyomtathatod a jegyzőkönyv sablont, és kézzel beirogathatod az adatokat, amiket látni szeretnél benne.

A topikot meg azért nyitottam, hogy másokat megkíméljek ilyen procedúráktól, nem pedig azért, hogy 30X magyarázzam meg, az értetlenkedőknek, hogy NEM A JEGYZŐKÖNYV a kifogásolnivalóm, hanem az Átvételi elismervény hiánya, amelyet legnagyobb sajnálatomra nem áll módomban belinkelni, mert egészen egyszerűen nem kaptam.

Ugyebár nyitottál egy topicot melyben nyilvánosan megvádoltál egy céget azzal, hogy nem jártak el jogszerűen garanciális javításnál viszont részedről a mai napig csak feltételezések vannak mert konkrét bizonyítékokat mely alapján azt állítod, hogy törvénysértés történt még nem hoztál nyilvánosságra. Ha voltál olyan bátor, hogy csak úgy megvádolj nyilvánosan egy céget akkor legyél olyan bátor és azt is hozd nyilvánosságra ami arra engedett következtetni, hogy törvénysértés történt. Nem az átviteli elismervényre gondolok mert az nem ad okot arra, hogy így megvádold a céget. Vagy írd le, hogy sajnálom, elragadtattam magam és anélkül írtam le rágalmazásnak tűnő dolgokat, hogy meggyőződtem volna arról, hogy a feltevéseim valóságon alapszanak. Mert ugyebár azt te magad is elismerted, hogy nem kérdeztél rá a csere lehetőségére mert feltételezeted, hogy úgysem adnak olyat ami neked megfelelne de te már az elejétől fogva azt írod, hogy cég hibájából vettél egy újat hiszen 42 napig nem készültek el a javítással. Nem az lenne a tisztességes ha azt írnád, hogy anélkül vettem másik gépet, hogy meggyőződtem volna arról, hogy valóban nem tudnak adni a javítás idejére cserét és ezzel okoztam magamnak a nagyobb kiadást? Miért jobb úgy beállítani a dolgokat, hogy az új gép miatti többlet kiadás a cég hibájából van. Azt is leírtad ugyebár, hogy feltételezed, hogy nem törekedtek eléggé de azt is elismerted, hogy nincs információd arról, hogy mi történt a beadás után a készülékkel. Akkor mi alapján feltételezed, hogy nem törekedtek? Jött egy isteni sugallat ami azt mondta, hogy vigyázz mert az üzlet megszívatott hiszen hetekig nem csináltak semmit a gépeddel? Vagy mi az ami okot adott az ilyen kijelentésre?

Idézet

Amúgy meg az összes bizonygatás a BT, és/vagy a bíróság előtt lesz szükséges.

Ez így van de te elindítottál egy lavinát azzal, hogy nyitottál egy olyan topicot melyben megvádoltál egy céget. Ezt a topicot inkább a BT határozata után kellett volna nyitnod és akkor nem lenne olyan, hogy az itt leírtak akár hátrányosan is érinthetnek téged az ügyben ráadásul akkor már akár bizonyított is lehet az állításod és akkor az sokkal jobban jött volna ki, hogy leírod, hogy ennél a cégnél te így és így jártál, nyertél, kártalanítottak és felhívod az emberek figyelmét, hogy ha náluk vásárolnak akkor erre és erre figyeljenek mert ez egy ilyen lehúzós cég. Vagy úgy kellett volna kezdened, hogy tartózkodsz az olyan kijelentésektől mely alátámasztása neked okozhat problémákat. Ha eleve nem vádaskodó jelleggel írsz hanem csak a puszta tényeket írod le és azt, hogy a BT után majd meglátjuk kinek lesz igaza akkor az sokkal helyesebb lett volna.

Idézet

Te, sem pedig a többiek nem fogják megoldani a kérdéses ügyet, akárhány dokumentumot is teszek közzé, legfeljebb boldogabbá teszem egyesek napját, akik azt élvezik, hogy más f**val mennyire jó verni a csalánt.

Egyikünk se akarja megoldani az ügyedet viszont te felhoztál egy olyan vádat amit mi akik ismerik a kereskedői és szervizelési hátteret nem tartunk jogosnak annak a fényében amit te itt leírtál. Persze elzárkózhatsz de akkor az elején kellett volna tisztázni, hogy a BT határozatáig nem szeretnél az ügyben semmilyen információt megosztani velünk valamint nem kellett volna olyan feltételezésekbe bocsátkoznod ami indokolttá teszi azt, hogy a leírtakat alá is támaszd konkrétumokkal.

#1978 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 08:38

Idézet: Maksi - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 9:22

Idézet

Azt már csak egy plusz dologként jegyeznénk meg, hogy a készülék nincs is kifogástalan állapotban, de erről sem ejtettünk szót, pedig mint tudjuk a szervízek hajlamosak a legkisebb karcolás miatt is visszadobni a készülékeket garanciális javításról.

Nos, mivel karcmentes, tökéletes esztétikai állapotban adtam le a gépet, igazán kíváncsi lennék rá, hogy ki, és vajon mit művelt vele a javítás ideje alatt, hogy ezt az állapotot nem sikerült megőrizni? 

nanaemáán :D gondolom a jegyzőkönyvbe rögzítésre került a készülék állapota, nem? .D

#1979 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 08:38

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 9:11

azert ez, ebben a formaban nem igaz!

hatarozottan allitotta tobb dologtrol is, hogy a forgalmazo miatt nem rendelkezik informacioval. Te egy csomo ilyet kertel tole, es termeszetszeru, hogy azokra a kerdesekre nem kaphattal valaszt.

Azt aláírom, hogy sok olyat kértem amire nem adhatott választ de ha nincs birtokában az információnak akkor nem kellett volna neki azokban azokat az állításokat tenni ami miatt én kértem az állításának igazolását.

#1980 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 08:41

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 9:26

Ugyebár nyitottál egy topicot melyben nyilvánosan megvádoltál egy céget azzal, hogy nem jártak el jogszerűen garanciális javításnál viszont részedről a mai napig csak feltételezések vannak mert konkrét bizonyítékokat mely alapján azt állítod, hogy törvénysértés történt még nem hoztál nyilvánosságra. Ha voltál olyan bátor, hogy csak úgy megvádolj nyilvánosan egy céget akkor legyél olyan bátor és azt is hozd nyilvánosságra ami arra engedett következtetni, hogy törvénysértés történt.
bocs, de ez utobbi megtortent! az, hogy Te ezeket a tenyeket nem tartottad elegsegesnek nem rohatod fel az o hibajanak!

Idézet

Mert ugyebár azt te magad is elismerted, hogy nem kérdeztél rá a csere lehetőségére
jogilag semmi oka nem volt ra.

Idézet

Miért jobb úgy beállítani a dolgokat, hogy az új gép miatti többlet kiadás a cég hibájából van.
nem ez az allaspont. nem az uj gep aranak megteriteset keri, hanem a regi aranak visszafizeteset. hogy kerult ide az uj gep, amikor azt nem vette meg meg az elallas pillanataban? ne keverd ide, ertelmetlen.

Idézet

Azt is leírtad ugyebár, hogy feltételezed, hogy nem törekedtek eléggé de azt is elismerted, hogy nincs információd arról, hogy mi történt a beadás után a készülékkel.
na latod, peldaul az, hogy nincs informacioja az egy igen fontos pozitiv informacio az ugy tekinteteben!! ezt figyelembe vetted? es arra is figyeltel, hogy mi a birosagi gyakorlat abban, hogy mit tekint megfeleloen torekedesre, es mit nem? szerintem pont annyi informacionk van, amibol a birosag is ezt a kovetkeztetest vonna le!
a forum ma:

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »