Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. aug. 20., hétfő - 8:49
Nem tudom, hogy te miként állsz az ilyen dolgokhoz de engem mélységesen felháborít ha valaki csak azért mert 42/52 nap volt a javítási idő rosszindulatú, hitelrontásos kinézettel ír olyan dolgokat melynek az igazságtartalmát még ő sem ismeri. Én elhiszem, hogy Maksinak kellemetlen volt az a 42/52 nap de ez nem jogosítja fel arra, hogy pusztán csak az elképzeléseire hagyatkozva a cég ellen lejáratókampányba kezdjen.
Persze ez nem jelenti azt, hogy én Maksi ellen lennék. Mint vásárló teljes mértékben megértem a felháborodását de azért ne essünk már át a ló túloldalára. Természetes, hogy Maksi a sérelmére gyógyírt keresvén a nyilvánossághoz fordult de maradnia kellett volna a jóhiszeműségnél hiszen a rosszhiszeműséget nem tudja bizonyítani mert az, hogy 42/52 nap meg az, hogy nem hívták fel nem jelent egyből rosszhiszeműséget. Maksi által leírtakban halvány szikráját sem látom az együttműködési kézségnek ami az ügyét ugyebár előbbre lendíthette volna még az elállás előtt.
Az pedig, hogy utólag töröltet olyan dolgokat amit kifogásolni lehet az nem szép cselekedet. Ha már leírta akkor vállalja is fel és írja le utólag, hogy bocs hülye voltam elragadtattam magam.

Súgó
A téma zárva.