HWSW Informatikai Kerekasztal: Megapixel - Digitalzoom Kft. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megapixel - Digitalzoom Kft. Értékeld a témát: -----

#2401 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 09. 01:06

Idézet: avman - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 0:29

nahát, ez megáll a kutyámra is. néha szokott is tutulni az ablak alatt, ha olyanja van, h kifejezze véleményét. néha azt is rosszul viselem, pedig csak egy oktondi állat.  meg hát kutyaugatás úgysem hallik az égig...

figyu. vannak ügyek ebben az országban amiért civilzáció esetén már kemény pofonfarázás lenne. ehelyett lazán megússzák a delikvensek. a jogon ebben az országban csak röhögni lehet..
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2402 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 02:26

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 0:04

te körülbelül nem írsz semmit. az én világom nem elképzelt hanem valóságos. a tied az, amelyik absztarhált, mert te csak jogalanyokat látsz... és látom újfenn érvszegénységben szenvedsz. amúgy a tézis fogalmával se vagy tisztában, nembaj...

ps. ja és CC a duplareg az azért elég ciki.

Mert te egyébként rengeteg konstruktív dolgot írtál. Egyfolytában csak személyeskedést és mások újraértelmezett, átformált gondolatait olvashatjuk tőled. Most éppen azt, hogy Captain_Crash szerinted hogyan látja a világot és mit is gondol róla. Majd miután meghallgattuk a képzelgéseid, elmondod hogy az illető mennyire rossz ember. Csakhogy attól, mert te valamit szépen elképzeltél róla és előadtad tényként, még nem lesz valóban tény. Dehát részedről sokadszorra ezek az "érvek" olvashatóak - hogy a szavaiddal éljek - az érdemi disputa alkotóelemeiként. Az már csak a hab a tortán, hogy folyamatosan ezt a "dupla reg ciki" dolgot dobod be a vitába. Neked ez valamiféle kényszerképzet? :omg:  Néha azért állj fel a számítógép elől, mert a végén a saját mátrixodban ragadsz! :respect:  :burr:

#2403 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 02:43

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 0:06

figyu. vannak ügyek ebben az országban amiért civilzáció esetén már kemény pofonfarázás lenne. ehelyett lazán megússzák a delikvensek. a jogon ebben az országban csak röhögni lehet..

Elég érdekesen értelmezed a civilizáció fogalmát. Legutóbb egyébként hasonló kijelentést tettél a joggal kapcsolatban, csak akkor nem szűkítetted le az állításod körét erre az országra. Hányszor kell még avman-nak leírnia, hogy egy olyan témakörben, mint a fogyasztóvédelem, ez a kitérő részedről totáli zsákutca? Túl nagy redundanciával irogatsz, számomra kezd unalmas lenni.

Szerkesztette: Csaba_20 2007. 09. 09. 02:45 -kor

#2404 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 10:14

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 1:04

te körülbelül nem írsz semmit. az én világom nem elképzelt hanem valóságos. a tied az, amelyik absztarhált, mert te csak jogalanyokat látsz... és látom újfenn érvszegénységben szenvedsz. amúgy a tézis fogalmával se vagy tisztában, nembaj...

ps. ja és CC a duplareg az azért elég ciki.

SFIJ: Az a világ, amiben engem úgy képzelsz el, mint aki csak jogalanyokat lát, az bizony elképzelt világ. Csupán azért, mert nem így tekintek az emberekre, ergo amit mondasz, az nem valóságos. És elárulom, - bár kétségtelen, hogy ezzel most nagy lelki traumát fogok okozni - hogy mindenki világa absztrahált. :) Meglepő lehet számodra, de így működik az ember...

Az pedig természetes, hogy egy szerződéses jogiviszony során felmerült kérdésre jogi szemszögből releváns véleményt alkotok, mert itt jogi kérdésről van szó. Ha a jogtól független, irreleváns dolgokkal próbálnék érvelni, akkor olyan zsákutcában lennék, mint te.

Rá fogsz csodálkozni a határozatra, mert abban sem lesz érzelem. De ha gondolod, akkor reklamálj a BT-nél is, hogy egy jogviszonyra jogi szemszögből néz.

u.i.: Ja, és talán nem tünt fel, de egyáltalán nem érdekel, hogy ki duplaregel, vagy ki nem. Nem tudom miért kellene, hogy ez engem érdekeljen. Én vagyok a moderátor? Nem. Akkor meg?!

Szerkesztette: Captain Crash 2007. 09. 09. 10:21 -kor

#2405 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 10:47

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 3:26

Mert te egyébként rengeteg konstruktív dolgot írtál.
nálad mindenképpen többet. te csak beszólni jársz ide.

Most éppen azt, hogy Captain_Crash szerinted hogyan látja a világot és mit is gondol róla. Majd miután meghallgattuk a képzelgéseid, elmondod hogy az illető mennyire rossz ember.
szövegértési gondjaid vannak, lapozzunk...

Csakhogy attól, mert te valamit szépen elképzeltél róla és előadtad tényként, még nem lesz valóban tény.
semmi ilyen nem történt.

Dehát részedről sokadszorra ezek az "érvek" olvashatóak - hogy a szavaiddal éljek - az érdemi disputa alkotóelemeiként. Az már csak a hab a tortán, hogy folyamatosan ezt a "dupla reg ciki" dolgot dobod be a vitába.
1x írtam le. ha ez neked folyamatos ám legyen. amúgy tényleg ciki.. az meg felettébb érdekes hogy bemozdulsz rá :Đ

Neked ez valamiféle kényszerképzet? :omg:  Néha azért állj fel a számítógép elől, mert a végén a saját mátrixodban ragadsz! :respect:  :burr:
nem én írok kényszeresen csacskaságokat az utóbbi időben. olvasd magad vissza, bártan :D

Szerkesztette: SFIJ 2007. 09. 09. 11:00 -kor

#2406 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 10:54

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 11:14

Az pedig természetes, hogy egy szerződéses jogiviszony során felmerült kérdésre jogi szemszögből releváns véleményt alkotok, mert itt jogi kérdésről van szó. Ha a jogtól független, irreleváns dolgokkal próbálnék érvelni, akkor olyan zsákutcában lennék, mint te.
jogi kérdésről is. de nemcsupán arról. ezeket a panaszos számára nem éppen kedvező dolgokat ignorálod és tekinted egyfolytában érdektelennek. amúgy meg ha ugye ez egy tisztán jogi ügy lenne, akkor a panaszos nem fosta volna vele tele az internetet közben elejtve számára néhány igencsak megterhelő megjegyzést.

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 11:14

Rá fogsz csodálkozni a határozatra, mert abban sem lesz érzelem. De ha gondolod, akkor reklamálj a BT-nél is, hogy egy jogviszonyra jogi szemszögből néz.
szerintem meg nem. 2 hónapja folyamatban van - és ha a panaszos számára kedvezően alakulna a dolog, már rég dicsekedtél volna vele :D

Szerkesztette: SFIJ 2007. 09. 09. 10:56 -kor

#2407 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 11:22

CC ahhoz képest hogy milyen magas lovon úlve állítottál itt dolgokat újabban elé érdekes dolgokat kérdezel...   :Đ

Szerkesztette: SFIJ 2007. 09. 09. 11:22 -kor

#2408 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 11:38

Látom jól elvagytok itt hárman (lehet hogy ketten :D).
Kép

Xfire profil

LordRolee

#2409 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 11:47

SFIJ: A probléma megint azzal van, hogy nem ismered a jogi lehetőségeket, és nagyra nyitod a szád, hogy olyan kötelezettségeket fogalmazz meg, amelyek teljesen idegenek a mindenkor elvárható magatartástól.

Az eljáró békéltető testületi tanács határozatát a békéltető testületet működtető kamara, ill. a fogyasztóvédelmi hatóság jogosult, ill. - amennyiben a tanács határozata a fogyasztók széles körét érinti - köteles nyilvánosságra hozni. Amennyiben tehát a határozatra kiváncsi vagy, fordulj a hatósághoz, ill. a kamarához! Az eljárás egyébként nyilvános volt, legalábbis tudtommal nem élt egyik fél sem a nyilvánosság kizárásának lehetőségével.

#2410 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 11:58

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 11:22

CC ahhoz képest hogy milyen magas lovon úlve állítottál itt dolgokat újabban elé érdekes dolgokat kérdezel...   :Đ

SFIJ: Máté az a személy, akinek adok a véleményére és tisztelem a munkásságát. Ha akartam volna személyesen is megkérdezhettem volna tőle, mindazt, amit egy nyilvános fórumon tettem. Mindennek természetesen megvan az oka, de neked nem kell értened, hogy miért így cselekedtem.

Szerkesztette: Captain Crash 2007. 09. 09. 11:58 -kor

#2411 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 12:24

SFIJ: Az általad írtak alapján talán neked kéne magad olvasgatni, akkor képben lennél, hogy miket irogattál idáig. De olyan szépen jellemezted és egyben minősítetted is magad, hogy ehhez nem is kell hozzátennem semmit.  :respect:

#2412 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 12:40

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 13:24

SFIJ: Az általad írtak alapján talán neked kéne magad olvasgatni, akkor képben lennél, hogy miket irogattál idáig. De olyan szépen jellemezted és egyben minősítetted is magad, hogy ehhez nem is kell hozzátennem semmit.  :respect:

nézd mester, ha továbbra is kizárólagosn személyeskedni akarsz csupán, akkor felőlem tedd azt, ha örömöd leled benne. de ha nem lennék vindisgréc elárulnád hogy milyen szempontból vagy szinte állandóan érintett és reagáláskényszeres a CC-vel folytatott vitáimban? :)

Szerkesztette: SFIJ 2007. 09. 09. 12:49 -kor

#2413 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 12:48

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 12:58

SFIJ: Máté az a személy, akinek adok a véleményére és tisztelem a munkásságát. Ha akartam volna személyesen is megkérdezhettem volna tőle, mindazt, amit egy nyilvános fórumon tettem. Mindennek természetesen megvan az oka, de neked nem kell értened, hogy miért így cselekedtem.

természetesen újfennt nem lehet ezzel a posttal sokat kezdenim sajnos. :(  Mert ugyanis nem az a releváns hogy kitől kérdezted, hanem önmagában a kérdésnek az ő feltétele, mint aktus az ami szignifikáns a válaszadó személyétől jelen esetben függetlenül és természetesen mindez ezen topikban hangoztatott - szerinted vitát nem tűrően helyes - álláspontod fényében.

#2414 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 09. 09. 12:51

Srácok, fejezzétek be, nyugis vasárnapom volt eddig...
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2415 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 12:53

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 11:48

természetesen újfennt nem lehet ezzel a posttal sokat kezdenim sajnos. :(  Mert ugyanis nem az a releváns hogy kitől kérdezted, hanem önmagában a kérdésnek az ő feltétele, mint aktus az ami szignifikáns a válaszadó személyétől jelen esetben függetlenül és természetesen mindez ezen topikban hangoztatott - szerinted vitát nem tűrően helyes - álláspontod fényében.

Neked az a releváns, de valójában nem az. Ne törődj vele, hogy más fórum, más emberek, más célok...az van, amit te itt elképzelsz és másképp nem is lehet. :respect:

#2416 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 12:55

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 11:40

nézd mester, ha továbbra is kizárólagosn személyeskedni akarsz csupán, akkor felőlem tedd azt, ha örömöd leled benne. de ha nem lennék vindisgréc elárulnád hogy milyen szempontból vagy szinte állandóan érintett és reagáláskényszeres a CC-vel folytatott vitáimban? :)

Majd ha privátban vitázol vele, nem fogok beleszólni. De amíg nyilvános a fórum, nyugodtan megtehetem mindenféle kényszeresség nélkül is. ;)

#2417 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 12:55

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 13:53

Neked az a releváns, de valójában nem az. Ne törődj vele, hogy más fórum, más emberek, más célok...az van, amit te itt elképzelsz és másképp nem is lehet. :respect:

:offtopic: hadd kérdem meg mégegyszer. mért érzel személyes kényszert arra, hogy olyasmikre reagálj amit nem neked címeztek? komolyan érdekel..

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 13:55

Majd ha privátban vitázol vele, nem fogok beleszólni. De amíg nyilvános a fórum, nyugodtan megtehetem mindenféle kényszeresség nélkül is. ;)
a kényszeresség jele az pedig, hogy nem bírod megállni. dehát így jártál  :Đ

Szerkesztette: SFIJ 2007. 09. 09. 13:00 -kor

#2418 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 09. 09. 13:01

Másodszor kérem...
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2419 Felhasználó inaktív   Maksi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 14:39

Most már talán a házigazdák is jobban megértik, miért lett volna jogbb törölni a topicot. De ennek így tényleg semmi értelme, amerre az utólsó sokszáz hozzászólás szól...

#2420 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 14:46

Senki többet, harmadszor? :D

A BT határozathoz érdemi hosszászólás? :confused:

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119