HWSW Informatikai Kerekasztal: Megapixel - Digitalzoom Kft. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megapixel - Digitalzoom Kft. Értékeld a témát: -----

#2381 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 07. 09:07

Jo, azert itt tobben folyamatosan marhasagokat irtak neki (pl maksi szempontjabol k-ra mindegy, hogy a bolt csucsult rajta 1 hetet, es utana kuldte ki javitani, vagy egybol elkuldte, a lenyeg az, hogy 1 honap elteltevel sem volt gepe, esetleg valoban megkerdezhette volna elallas elott, hogy na akkor masnapra tudnak-e prezentalni kolcsonbe egy hajszalpontosan olyan gepet, mert utazik, es ehhez van cucca, lehet hogy igy esetleg gordulekenyebb lett volna a dolog, ettol teljesen fuggetlenul a szerzodestol valo elallas jogi feltetelei fennalltak o elallt es ennyi, sajat valasztasa, hogy mit csinal, egy a lenyeg, jogaban allt megtenni az elallast).
Amennyit a fogyvedelmi jogszabalyokbol ismerek (es azert azt hiszem, tobbet az atlagembernel), eleg egyertelmu, hogy milyen hatarozat fog szuletni/szuletettt a bekeltetoknel.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#2382 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 09. 07. 09:14

Idézet: asdf - Dátum: 2007. szept. 7., péntek - 10:07

Amennyit a fogyvedelmi jogszabalyokbol ismerek (es azert azt hiszem, tobbet az atlagembernel), eleg egyertelmu, hogy milyen hatarozat fog szuletni/szuletettt a bekeltetoknel.

Ja, valszínűleg elmeszelik a céget, aztán ha ezek nagyon elszaporodnak, akkor majd papíron mindenki kiköltözik Szlovákiába, aztán kész is, Pixmaniától elég jól lehet licenszelni a még nagyobb vevői szopatásokat. Tudom, CC-t meg többit nem érdekli, hogy marhára nem tartható be a törvény, meg ha nem bírja betartani, akkor ne árulják a cuccost. Kérdés, a vevő mit szólna hozzá, ha sorban levennék a polcról a cuccokat.

Gariidőn túli dolgokról nem is beszélve, 300 rugós Pana projektor, 200ezres Citizen óra, teljesen mindegy a név, meg a márka is. Eldobhatós lett egy csomó cucc. Csak a '87-es Williams Flipperek a faszák, fillérből lehet gyógyítani a korrodált csatlakozóikat :-)
Make love not Wor.

#2383 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 09. 07. 09:46

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. szept. 7., péntek - 10:14

Ja, valszínűleg elmeszelik a céget, aztán ha ezek nagyon elszaporodnak, akkor majd papíron mindenki kiköltözik Szlovákiába, aztán kész is, Pixmaniától elég jól lehet licenszelni a még nagyobb vevői szopatásokat. Tudom, CC-t meg többit nem érdekli, hogy marhára nem tartható be a törvény, meg ha nem bírja betartani, akkor ne árulják a cuccost. Kérdés, a vevő mit szólna hozzá, ha sorban levennék a polcról a cuccokat.

igen. egyenesági következménye egy 42-52 napra elkészült javításnak és a belőle következő elégedetlenségnek, h majd kihal a műszaki piac, mert már egyébként is mindenki neten rendel, meg túlképp ennek is majd  a vevő lesz az oka a lehetetlen igényeivel. gratulálok ehhez az újabb agyrémhez. csak azt nem értem, ha már úgyis minden a neten bonyolódik, akkor miért is félti a seggét a sok szakadt köntösű, fénylő szemű pici jawa? meg monnyuk azt sem értem, h a notebook.hu-soknak az msi noteszek kb. 30%-val gondja van (rikveszt + nincs is alkatrészellátás) és 2 hónap után pénzvisszafizetés/csere, oszt a vezérük mégsem sajnáltatja már magát, h milyen szar a kereskedőknek, mert ezek szerint megéri árusítani... pedig nem szlovákiai telephelyű.

Szerkesztette: avman 2007. 09. 07. 09:49 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#2384 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 07. 09:52

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. szept. 7., péntek - 10:03

Vélekedni sokféleképpen lehet, de bármilyen véleménynek az elfogadása függ annak komptenciájától, vagy inkompetenciájától is. Lehet dilettánsan is azt bizonygatni, hogy márpedig akkor is igaza van valakinek, csak attól még senkinek sem lesz kötelező elfogadni azt, hogy ez így is van.
És korábban nem az ellenvéleménnyel, nem is csupán a hozzászólók inkompetenciájával - mert ettől még emberek - hanem Maksi vagy a kötelezett negatívként való beállításával, amit itt folyamatosan jelzőkkel igyekeztek egyesek bizonygatni. Mondhatnám, hogy hozzászólások némelyikéből áradt a rosszindulat.

És aki úgy érzi nem így volt, az nem veszi magára! De szerintem vannak itt páran, akik pontosan tudják miről beszélek.

CC szerintem visszavehetnel az arroganciabol, mert erre negyjabol senki sem kivancsi...  :smoker:

Szerkesztette: SFIJ 2007. 09. 07. 09:59 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2385 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 07. 09:56

Idézet: avman - Dátum: 2007. szept. 7., péntek - 10:46

igen. egyenesági következménye egy 42-52 napra elkészült javításnak és a belőle következő elégedetlenségnek
no azert az egy nagyon erdekes es muszakilag kulonos dolog amikor a tulajdonos hatarozottan allitja hogy a keszulek nyomogomb hibajat firmware frissitessel biztosan meg lehet oldani.. :Đ

Idézet: avman - Dátum: 2007. szept. 7., péntek - 10:46

csak azt nem értem, ha már úgyis minden a neten bonyolódik, akkor miért is félti a seggét a sok szakadt köntösű, fénylő szemű pici jawa? meg monnyuk azt sem értem, h a notebook.hu-soknak az msi noteszek kb. 30%-val gondja van (rikveszt + nincs is alkatrészellátás) és 2 hónap után pénzvisszafizetés/csere, oszt a vezérük mégsem sajnáltatja már magát, h milyen szar a kereskedőknek, mert ezek szerint megéri árusítani... pedig nem szlovákiai telephelyű.

vesd ossze az usak es briton araval, utana megerted :D

Szerkesztette: SFIJ 2007. 09. 07. 09:59 -kor

#2386 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 07. 10:20

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. szept. 7., péntek - 10:14

Csak a '87-es Williams Flipperek a faszák, fillérből lehet gyógyítani a korrodált csatlakozóikat :-)

Nagyon helyes, ha nyerek a lotton, az egyik elso dolognak van betervezve egy Indiana Jones flipper beszerzese :D
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#2387 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 09. 07. 10:31

Idézet: asdf - Dátum: 2007. szept. 7., péntek - 11:20

Nagyon helyes, ha nyerek a lotton, az egyik elso dolognak van betervezve egy Indiana Jones flipper beszerzese :D

14 kerben meg Csepelen tudok egy helyet, ahol ilyet lehet tolni, friss erős karokkal, megy ezerrel a gép :-)
Make love not Wor.

#2388 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 07. 13:31

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. szept. 7., péntek - 10:52

CC szerintem visszavehetnel az arroganciabol, mert erre negyjabol senki sem kivancsi...  :smoker:

sztem meg úgy nagyjából igaza van.
jahogy érveket nem tudtatok felhozni, csak sokan pofoztátok itten a szart meg okoskodtatok bele a semmibe, legtöbbször alapok nélkül (pl. szabvány kötelezősége, tábla, kutyagumi kérdésekl) oszt most meg jól meg kell sértődni...  :rolleyes: meg mindenki más ütvefúró csak én vagyok szekrény...

Szerkesztette: avman 2007. 09. 07. 13:33 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#2389 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 07. 13:36

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. szept. 7., péntek - 10:56

vesd ossze az usak es briton araval, utana megerted :D

istenverte módon nem érdekelnek azok az árak, csak herótom van már a kereskedőből, aki azért él csak meg nehéz helyzetében, mert szombat-vasárnap zárva tart, és az nem veszteség.

Szerkesztette: avman 2007. 09. 07. 13:36 -kor

#2390 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 07. 14:15

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. szept. 7., péntek - 9:52

Megbocsájs, hogy magabiztos vagyok, amikor mások negatív jelzőket akasztanak két ellenérdekelt fél valamelyikére és ki merem jelenteni, hogy ezzel rossz alapokra helyezik a vitát. Azt pedig, hogy egy véleményre ki kiváncsi, nem hiszem hogy a te fogod eldönteni. Ha téged nem érdekel, ami a véleményem, akkor szíved joga, hogy figyelmen kívül hagyd, de mások nevében beszélni talán neked sem kellene.

#2391 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 01:40

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. szept. 7., péntek - 15:15

Megbocsájs, hogy magabiztos vagyok, amikor mások negatív jelzőket akasztanak két ellenérdekelt fél valamelyikére és ki merem jelenteni, hogy ezzel rossz alapokra helyezik a vitát. Azt pedig, hogy egy véleményre ki kiváncsi, nem hiszem hogy a te fogod eldönteni. Ha téged nem érdekel, ami a véleményem, akkor szíved joga, hogy figyelmen kívül hagyd, de mások nevében beszélni talán neked sem kellene.

odáig juss el 1x az életben hogy egy kérdéskörnek nemcsak jogi vetülete van, hanem másmilyen is. az utcán ugyanis nem pusztán jogalanyok rohangálnak, hanem azok emberek is, érzéseik vannak véleményük a világról és még azis lehet, hogy magasan tesznek a jogra.. és neked ez bármennyire is nem tetszik, ki lehet beszélni, még akkor is, ha számodra ez nem szimpatikus. és teljesen felesleges volt beszólnod újfenn 2 hét elteltével. hacsak azért jöttél, hogy beszólj, nos az totál felesleges volt.

#2392 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 09:34

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 1:40

odáig juss el 1x az életben hogy egy kérdéskörnek nemcsak jogi vetülete van, hanem másmilyen is. az utcán ugyanis nem pusztán jogalanyok rohangálnak, hanem azok emberek is, érzéseik vannak véleményük a világról és még azis lehet, hogy magasan tesznek a jogra.. és neked ez bármennyire is nem tetszik, ki lehet beszélni, még akkor is, ha számodra ez nem szimpatikus. és teljesen felesleges volt beszólnod újfenn 2 hét elteltével. hacsak azért jöttél, hogy beszólj, nos az totál felesleges volt.

A vádjaidat visszautasítom. Éppen az érzések szempontjából helytelen negatív jelzőkkel illetni bárkit is, ezért amikor ez ellen megfogalmazok bármilyen véleményt, akkor nehezen állja meg a helyét az a vád a részedről, hogy csupán jogi szempontból tekintek a világra. Ami önmagában is hiteltelen kijelentés, mert korábban meg azzal lettem megvádolva, hogy túl érzékeny vagyok, amikor kikérem magamnak a sértegetéseit a vitapartneremnek. Próbálj meg barátilag hozzáállni a véleményemhez! Nem kell egyetértenünk, de elfogadnunk igen, hogy a másiknak van véleménye. Egészen addig, ameddig nem a másik sértegetése a cél. És hidd el, ez az állandó ellenszenv részedről elsősorban neked nem tesz jót, mert én nem fogok ellenszenvezni, vagy úgy érezni, hogy na akkor most én is "visszaütök" (szóban). :)

Szerkesztette: Captain Crash 2007. 09. 08. 09:36 -kor

#2393 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 12:14

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 10:34

A vádjaidat visszautasítom.
egészségedre :) egyébként miféle vádat? nem volt vád. őszintén sajnálkozni tudok csak azon hogy nem érted/érzed a vád és a vélemény közti különbséget.

Éppen az érzések szempontjából helytelen negatív jelzőkkel illetni bárkit is, ezért amikor ez ellen megfogalmazok bármilyen véleményt, akkor nehezen állja meg a helyét az a vád a részedről, hogy csupán jogi szempontból tekintek a világra.
nem a bíróságon vagy és nem töltesz be akkreditált szerepet egyik oldalon sem. azmeg nem negatív jelző, hogy véleményezzük a panaszos állítását. az állspontod hogy mi rosszhiszeműen bántjuk a panaszost, nos az véleményem szerint elég nagy csőlátásra vall :D

Ami önmagában is hiteltelen kijelentés, mert korábban meg azzal lettem megvádolva, hogy túl érzékeny vagyok, amikor kikérem magamnak a sértegetéseit a vitapartneremnek.
továbbra is szereptévesztésben vagy, mert nem lettél semmivel sem megvádolva :D a vitapartnerek meg nem sértegettek, hanem vitatkoztak. azis sajnálatos, hogy sértésként élted meg a tieddel nem szükségszerűen azonos véleményt és látásmódot :D

Próbálj meg barátilag hozzáállni a véleményemhez! Nem kell egyetértenünk, de elfogadnunk igen, hogy a másiknak van véleménye. Egészen addig, ameddig nem a másik sértegetése a cél. És hidd el, ez az állandó ellenszenv részedről elsősorban neked nem tesz jót, mert én nem fogok ellenszenvezni, vagy úgy érezni, hogy na akkor most én is "visszaütök" (szóban). :)
szerintem megint félreértesz valamit. semmi problémám nincs veled, sőt még bocsánatot is kértem mert sértőnek találtál valamit - szerintem nem volt az, legalábbis nem sértésnek szántam. Tudod az baj, hogy neked nem véleményed van, hanem jogi álláspontod amihez kökeményen ragaszkodsz. a jogi álláspont kb a 2. oldaltól kikristályosodott azon érdemben vátoztatnod nem kellett. számunkra a panaszos magatartása és a topikkal való eredeti célja volt a problémás, továbbá számomra azis hogy egyre erősebb az a meggyőződésem hogy a meghibásodási esemény súrolja azt a határt amit a szavatosság/jótállás takar. és aztis tudom, hogy te ezt ignorálod mert úgymond jogilag nem bizonyíthatónak vélelmezed.

CC amíg the ezt a topicot bíróságnak nézed és minket a kötelezett (alperes) jogi képviselőjének tartasz addig itt érdemi disputát nem fogunk tudni folytatni mert ez az egész így egy jó nagy szereptévesztés.

#2394 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 12:52

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 11:14

addig itt érdemi disputát nem fogunk tudni folytatni

Te idáig se folytattál érdemi disputát, nem tudom most miért sír érte úgy a szád.

#2395 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 14:09

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 13:52

Te idáig se folytattál érdemi disputát, nem tudom most miért sír érte úgy a szád.

nicsak megjött a csatanikk is :Đ

#2396 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 15:02

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 13:09

nicsak megjött a csatanikk is :Đ

Jújj, pocskondianikk beszólt... :fear:  :lollypop:

#2397 Felhasználó inaktív   Captain Crash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 21:12

SFIJ: Próbálod amúgy értelmezni is, amit írok, vagy csak fújod a magadét az elképzelt világodban, ahol én egy érzelem nélküli ember vagyok a nem is tudom milyen bíróságodon? Komolyan, amikor ilyen téziseket állítasz fel, hogy én miket képzelek, olyan jókat szórakozok, mert meg kell hagyni nagy a fantáziád, de talán ha mesét szeretnél írni, azt nem itt kellene. :)

#2398 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 22:37

Itt van egy hasonló esetben hozott BT határozat. Cseréljétek ki a szereplőket, a terméket és annak árát aztán lehet rajta rugózni:

BBT/796/2006

#2399 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 23:29

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 2:40

érzéseik vannak véleményük a világról és még azis lehet, hogy magasan tesznek a jogra..

nahát, ez megáll a kutyámra is. néha szokott is tutulni az ablak alatt, ha olyanja van, h kifejezze véleményét. néha azt is rosszul viselem, pedig csak egy oktondi állat.  meg hát kutyaugatás úgysem hallik az égig...

Szerkesztette: avman 2007. 09. 08. 23:30 -kor

#2400 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 01:04

Idézet: Captain Crash - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 22:12

SFIJ: Próbálod amúgy értelmezni is, amit írok, vagy csak fújod a magadét az elképzelt világodban, ahol én egy érzelem nélküli ember vagyok a nem is tudom milyen bíróságodon? Komolyan, amikor ilyen téziseket állítasz fel, hogy én miket képzelek, olyan jókat szórakozok, mert meg kell hagyni nagy a fantáziád, de talán ha mesét szeretnél írni, azt nem itt kellene. :)

te körülbelül nem írsz semmit. az én világom nem elképzelt hanem valóságos. a tied az, amelyik absztarhált, mert te csak jogalanyokat látsz... és látom újfenn érvszegénységben szenvedsz. amúgy a tézis fogalmával se vagy tisztában, nembaj...

ps. ja és CC a duplareg az azért elég ciki.

Szerkesztette: SFIJ 2007. 09. 09. 01:12 -kor

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122