Idézet: Jahno - Dátum: 2008. febr. 2., szombat - 21:14
Régen volt vita, hogy el kell-e tenni a csomagolást, avagy sem. Olvasgatom egy nagy elektronikai gyártó feltételeit, erre: "You must always keep the original box and packing materials for storage or shipping. "
Aztán csókolom, ismét lehet vitatkozni, meg mert magyar törvény nem kötelez rá, blábláblá, de könyörgöm, ebben nem akarunk a híres neves EUra, meg nyugatra, meg egyéb vagdalkozós külföldre hasonlítani? Szerintem ez se engedjük be az országba, mert nem felel meg az itteni törvényenek, haladjunk csak a cocom lista felé, meg a feketepiacra, amikor senkit nem érdekel a garancia, csak legyen a cuccból.
megbántódtál a szkenen és felszívtad magad, aztán jobb nem akadt így hirtelen a kezed ügyébe?
mellesleg nekem is van, de voltam olyan balfasz, h a békéltetőn elfogadtam kicserélést, mert rábeszéltek (a cég meg sem jelent), kicserélték a projiban a pilácsot, összebaszták a belsejét, oszt fizethetném a a pucoválást, mert ugye mindenki mossa a kezét. akkreditált független lab meg nincs jelenleg az országban, köpte krisztus.
hagyjuk már a szar szöveget. felesleges állandóan a nyugattal vagdalkozni meg fürdőskurvát játszani, h azért élsz meg a piacon, mert szombat-vasárnap zárva tartasz (én is zsidó vagyok szombaton, vasárnap meg református :Đ ) , és nem termelsz veszteséget. ez itten a balkán, és akit meg lehet szopatni ebben az országban, az a lánc legvégén található: a vevő/fogyasztó. azért a jogszabályok egy része nem hasraütésre és találomra születik, hanem ezek a dolgok a hozzád hasonló mentalitással rendelkező kedves kereskedők hozzáállása miatt lettek így lefektetve, nehogy a holdállás és a kínai rizstermés papírdobozokra gyakorolt hatásának könnyed hivatkozásával rázzák le az ügyfelet.
Szerkesztette: avman 2008. 02. 03. 00:11 -kor
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.