Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 10., péntek - 21:01
na, lassuk! vilagosits fel, engem, szegeny halandot, miert nem kell a kereskedonek erre koltenie, mikozben tolem meg kegyetlenul szedik az adokat?
talán azért, mert a kereskedő nem vesz részt a termék előállításában és nincs ráhatása a termék minőségére és nem írhatja elő az elfogadható meghibásodási rátát. finoman szólva nem etikus valakit valamiért felelőssé tenni, amikor de facto köze sincs a dologhoz. ami az adózásodat illeti azért nem a kereskedő a felelős, hanem temagad, mert olyan országgyűlési képviselőket választottál, akik ilyen cefetül megadóztatnak.
irtam mar, hogy tessek ezt a ket esetet osszevetni, es nem egyoldaluan a "kereskedonek nem eri ez meg"-et szajkozni. vazze! nekem sem eri meg adokat fizetni!
senki sem mondta azt, hogy megéri-e vagy sem. csak azt javallom megfontolásra hogy pl Maksi 150 ezer forintos gépén a kereskedőnek kb 10-15 ezer forintos nettó bevétele képződik. ebből alkalmazottakat kell fizetni, bolt bérlést kell fizetni, ADÓKAT kell fizetni. ha veszem ezt a 150 ezer forintos gépet, amiből 1-ért vissza kell adni a pénzt, nos akkor meglehet hogy 20-25 ugyanilyen gépet el kell adni azért, hogy 0-szaldós legyen a történet. tudom téged nemérdekel, ill. akkor fog majd, ha a fotócikk kiskerek mind csődbe mentek és majd utazhatsz 500km-t ha fotócikket akarsz venni.
jogi nonszensz az lenne, ha mashoz kene fordulnod, mint fogyasztonak! massal ugyanis egyszeruen nem allsz jogviszonyban.
a kapitalizmusban a garancia egy szolgáltatás amit a gyártó nyújt az ő feltételei szerimt. a magyar garitörvény a cuclista nonszensz, pont olyan mint az artisjus matrica.
eros allitas. lassuk a bizonyitasat!

(amugy ez ha jol latom 10-25%-os elromlasi hibarataval szamol. na azokert a termekekert nem kar!)
a kanyon 300-as 400-as vázak ilyen szarok. van mégis olyan balga ember aki megveszi őket. ha kezedbe fogsz egyet, már ránézésre is gagyi, az ősszes!
ne tolem kerdezd! en nem vagyok sem torvenyhozo, sem torvenyelokeszito. talan Captain Chaos tud ra valaszolni..
nalátod. emminemű életszerű alapja nincs. nem oknélkül tobzódnak ám a pixmaniak. döglődik a politikusok által piacidegen törvényekkel gúzsbakötött kiskereskedelem.