HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali TFT-k VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (231 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali TFT-k VI. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#2861 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 11. 25. 16:35

Idézet: EV6 - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 17:27

Így sokkal jobb. Szóval aki vidéki, az nem szegény, hanem tudatlan. Értem. :omg:

Most meg a vidékivel van bajod ? Mi sem pesten lakunk, tehát vidékiek vagyunk, de tapasztalatból mondom, hogy egy kis városban mint pl ahol mi is lakunk, a kereskedők, szinte mindenből leginkább noname cuccokat hoznak, mert arra van igény, meg az átlag felhasználó amúgy sem ért hozzá.  Most már érthető? Sőt volt olyan kereskedő, aki ott ajálgatta nekem a TN paneles monitort, én meg mondtam neki, hogy TN-est ne, és azt mondta, hogy oké, mondjam meg neki, hogy milyen típus kell, mert ő ilyenről hogy Tn stb nem sokat tud- Ez kereskededlmi engedélyt kapott. Gépeket szerel.

#2862 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 11. 25. 16:36

:popcorn:  :Đ  :offtopic:  :omg:  :confused:
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#2863 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 25. 17:03

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 15:34

Az idézőjel lemaradt.40 rugója van monitorra , ami nem lenne baj, de mellé, elvárja, hogy jót is kapjon...

Szerk: Marking-el sorstársak, minden tekintetben.

Te meg ha jól tudom a városi anyáddal vagy sorstárs ;)

1. apró dologra emlékeztetném városi tanult barátunkat. Tudod volt anno a török megszállás. Főképp a városokra koncentráltak. Amikor kivonultak a városok közel 50%-nyi népessége kihalt. Meg volt más történelmi esemény is ami tizedelte a városlakókat de az most lényegtelen. Gondolj bele abba hogy nem a normális vidékiek költöztek be hanem a legalja, szal örülj a gyökereidnek.

#2864 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 17:09

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 17:03

Te meg ha jól tudom a városi anyáddal vagy sorstárs ;)

1. apró dologra emlékeztetném városi tanult barátunkat. Tudod volt anno a török megszállás. Főképp a városokra koncentráltak. Amikor kivonultak a városok közel 50%-nyi népessége kihalt. Meg volt más történelmi esemény is ami tizedelte a városlakókat de az most lényegtelen. Gondolj bele abba hogy nem a normális vidékiek költöztek be hanem a legalja, szal örülj a gyökereidnek.

Ne legaljázz te nyúlvány, mert meggyalázlak :D

Ezt a birkát meg hagyd inkább, irjon még 3 szar tesztet valami hulladékról fogyiknak, addig se itt möhözik :D

#2865 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 19:43

hát én 19"es tn paneles lg-t 22"es samu 2253bw-re cseréltem, és igencsak meg vagyok elégedve. elöszőr is tn és tn között is van különbség, másrészt amire használom, arra bizony bőven elég a tn panel is. itt van mellettem egy 32"es full hd samsung, amiben nyilván nem tn van, és bizisten uganúgy néznek ki a játékok rajta :)
JóSebesség

#2866 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 20:13

Kép

goodspeed, ha te sem tudsz helyesen írni, akkor talán legjobban tennéd, ha ilyen ügyekben befognád az amúgy is túlméretes arcodat ;)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2867 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 11. 25. 20:19

GoodSpeed, MarKinG.

Megbocsássatok a szavaimért, de ha egyszerűen akarom kifejezni magam, akkor annyira röhejes ez a szituáció, hogy avman példáját követve (ezt sem hittem, hogy meg fog esni :D :omg:) már-már popcorn után nyúlnék, ha a sztoritokat megfilmesítenék. Ennyire gyerekes kis csetepatékat (főleg a "lehet jelezni" és "jön a modbácsi és helyretesz") elég régen produkáltak itt emberek, egy élmény.

Komolyan elgondolkodtam azon, hogy most húzzam be nektek a múltkorinál jóval kiadósabb hozzászólás felfüggesztést vagy majd legközelebb. Mindkettőtöknek, mert egyik kutya, másik eb. Az egyik (GoodSpeed) nem bírja ki, hogy ne a magas lóról ülve próbáljon valakinek infot adni, majd okosan elkezd személyeskedni ("szegény vidéki"); a másik meg azt nem bírja ki, hogy ne kössön bele és szintén ne kezdjen el személyeskedni (mert ugye mi a szösz köze van a topic témájához, hogy ki mit végzett és hány éves :confused:).

Aztán arra jutottam, hogy ha akarjátok, nyírjátok egymást. Még egyszer nyilvánosban, aztán egy jó hosszú ideig privátban. Jelzem, hogy a figyelmeztetési szinteket is érdemes figyelni; akkor is jöhet pihenő, ha egyébként nem volt annyira durva a móka, hogy arra szükség lenne. Bár önmagában az, hogy legalább tíz lejátszott kör után sem vagytok képesek elfórumozni egymás mellett, megér egy misét.

Komolyan kérdem: mi olyan nehéz ebben? A legrosszabb, hogy szemmel láthatóan egyikőtök sem szándékosan csinálja (azt ugye egyszerűbb kezelni...), hanem szimplán zsigerből jönnek ezek a postok (vagy ha mégsem, akkor nagyon jól palástolja). Volt bármi közötök egymáshoz az életben? Megér ez az egész hülyeség annyit, hogy kitiltassátok magatokat mondjuk 60(00) napra? Én a helyetekben bontanék egy (öt) sört, végigolvasnám az utóbbi csörtéiteket kívülálló szemmel és átgondolnám az egészet. Nekem anno bevált valakivel szemben, bár én a sört is szeressem. :)

Válaszokat itt és bármely más szekcióban mellőzzük, legfeljebb privátban; úgy, hogy a másik is rajta van másolatban. Aki enélkül küld nekem privátot a témában, az ezzel hozzájárul, hogy továbbítsam a másik felé.

----------------------------------------------------------------------------------------

A többieket is kérem, hogy ettől a kis kitérőtől távolodjanak el és terelődjünk vissza a topic eredeti medrébe.

#2868 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 22:42

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 19:43

hát én 19"es tn paneles lg-t 22"es samu 2253bw-re cseréltem, és igencsak meg vagyok elégedve. elöszőr is tn és tn között is van különbség,

ezzel a résszel egyetértek. úgy átfogalmazva, hogy az újabb tn panelek sokat fejlődtek a régiekhez képest.
vettünk pár 22-es wide samsungot a céghez, egész tűrhető képet adnak.
azok számára, akik szemből nézik, egyáltalán nem fontos a színhelyesség (nincs DTP munkájuk) és nem akarják mondjuk az ágyból fekve nézni az asztalon levő panelt, azoknak jó lesz a tn paneles dinamikus kontrasztos samsung. azért is, mert a gyártó törekszik olyanra csinálni, hogy avatatlan szemmel jó legyen ránézni. élénk, vibráló színek, plusz a dinamikus kontraszt megteszi a hatását. és jó is.
viszonítva egy 130-140 ezres 24"-es sips monitort, annyival nem jobb, mint amivel többe kerül egy tn paneles monitornál. hagsúlyozom, átlagos felhasználásra: net, game, film - mindez a székben ülve, előtted a monitor. amint ezek változnak, vagy az igényszinted nő, a következő lépcső magas.
de lesz pivot, a panel magasságban és dőlésszögben is tág határok közt állítható, oldalról vagy alulról nézve sem változnak jelentősen a színek, és közelebbiek is a valósághoz azok a színek, amit a képernyőn látsz.
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#2869 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 23:52

Na vissza témához.
40k ért melyik TFT-t érdemes megvenni? Mit ajánlanátok?
Nézegettem a 19" okat de nem tudok dűlőre jutni.
Wide-al valahogy nem tudok megbarátkozni szóval marad a normál.

#2870 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 06:21

Pedig hidd el wide-on sokkal nagyobb élmény játszani, illetve filmet nézni is :)
Ár/kategóriát nézve ez még 1 nagyon korrekt ajánlat szvsz. (ilyenem van nekem is. maximálisan elégedett vagyok vele. Itt vidéken elmegy ez is :) )

De ha már mindképp ragaszkodsz a 4:3-hoz, akkor tessék :)

szerk: De itt egy másik nagyon jó ajánlat
szerk2: De ebbe is bele mernék vágni :)

Szerkesztette: M@Xtreme 2008. 11. 26. 06:29 -kor

#2871 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 09:11

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2008. nov. 26., szerda - 0:52

Na vissza témához.
40k ért melyik TFT-t érdemes megvenni? Mit ajánlanátok?
Nézegettem a 19" okat de nem tudok dűlőre jutni.
Wide-al valahogy nem tudok megbarátkozni szóval marad a normál.

Pár hónapja itt a HWSW-n árulta valaki a Samsung 970P-jét, asszem 45e Ft-ért. Ha használt monitor is játszik, akkor érdemes lenne utána érdeklődni.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#2872 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 09:17

Idézet: _DooM_ - Dátum: 2008. nov. 26., szerda - 9:11

Pár hónapja itt a HWSW-n árulta valaki a Samsung 970P-jét, asszem 45e Ft-ért. Ha használt monitor is játszik, akkor érdemes lenne utána érdeklődni.

Arn árulta és én vettem meg hugomnak :)
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#2873 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 09:17

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. nov. 26., szerda - 6:21

Pedig hidd el wide-on sokkal nagyobb élmény játszani, illetve filmet nézni is :)
Ár/kategóriát nézve ez még 1 nagyon korrekt ajánlat szvsz. (ilyenem van nekem is. maximálisan elégedett vagyok vele. Itt vidéken elmegy ez is :) )

De ha már mindképp ragaszkodsz a 4:3-hoz, akkor tessék :)

szerk: De itt egy másik nagyon jó ajánlat
szerk2: De ebbe is bele mernék vágni :)

http://ipon.hu/websh...ng_2243bw/26307

igaz, ez drágább, de 22" és dvi.

iponban is érdemes nézelődni, elég nagy a választék. amúgy wide szerintem ma már alap, játékok is meg filmek is arra vannak optimizálva.
JóSebesség

#2874 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 09:25

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. nov. 26., szerda - 9:17

http://ipon.hu/websh...ng_2243bw/26307

igaz, ez drágább, de 22" és dvi.

iponban is érdemes nézelődni, elég nagy a választék. amúgy wide szerintem ma már alap, játékok is meg filmek is arra vannak optimizálva.

Az uccsó mondat második felén olyan jót mosolyogtam :) Mármint ami a filmek monitorra való optimalizáltságát illeti :D De amúgy persze igaz, én sem tudnék visszatérni már a 4:3-hoz.

#2875 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 09:41

nem monitorra vannak optimizálva hanem szélesvászonra. ezen nem tudom mit lehet mosolyogni :) 720p / 1080p közelebb van 1680x1050-hez mint 1280x1024-hez.
JóSebesség

#2876 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 10:15

Mondjuk a legtöbb filmen még a 16:10-esen is a fele fekete a képnek. Mármint nagyfilmeknek. Sorozatok jók.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2877 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 10:43

Jaja. Én is hülyét tudok attól kapni mikor a kép 70%-át a nagy feketeség tölti ki, középen meg van 1 kis csík ami a film.. Miért jó ez b+  :omg:

#2878 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 10:48

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. nov. 26., szerda - 10:43

Jaja. Én is hülyét tudok attól kapni mikor a kép 70%-át a nagy feketeség tölti ki, középen meg van 1 kis csík ami a film.. Miért jó ez b+  :omg:

Mert a filmek alapvetően moziba jönnek ki nem a monitorodra :) Mozikban meg nemigen dominál a 16:9 sokkal inkább a 2.33:1 oldaarány a jellemző. Most mit csináljunk, ez van. Még mindig jobb mint 19"-os 5:4-es monitoron szemlélni :)

#2879 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 10:52

Szerintem meg a monitor nem való filmnézésre... másra meg jobb a 4:3/5:4.
Sokaknál ott az LCD TV filmet nézni esetleg játszani (konzollal ugye alap).

#2880 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 11:27

persze, jobb a 4:3, lol. de miért is... ?

Szerkesztette: -Turbo- 2008. 11. 26. 11:28 -kor

JóSebesség

Téma megosztása:

• (231 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • Utolsó »