GoodSpeed, MarKinG.
Megbocsássatok a szavaimért, de ha egyszerűen akarom kifejezni magam, akkor annyira röhejes ez a szituáció, hogy avman példáját követve (ezt sem hittem, hogy meg fog esni

) már-már popcorn után nyúlnék, ha a sztoritokat megfilmesítenék. Ennyire gyerekes kis csetepatékat (főleg a "lehet jelezni" és "jön a modbácsi és helyretesz") elég régen produkáltak itt emberek, egy élmény.
Komolyan elgondolkodtam azon, hogy most húzzam be nektek a múltkorinál jóval kiadósabb hozzászólás felfüggesztést vagy majd legközelebb. Mindkettőtöknek, mert egyik kutya, másik eb. Az egyik (GoodSpeed) nem bírja ki, hogy ne a magas lóról ülve próbáljon valakinek infot adni, majd okosan elkezd személyeskedni ("szegény vidéki"); a másik meg azt nem bírja ki, hogy ne kössön bele és szintén ne kezdjen el személyeskedni (mert ugye mi a szösz köze van a topic témájához, hogy ki mit végzett és hány éves :confused:).
Aztán arra jutottam, hogy ha akarjátok, nyírjátok egymást. Még egyszer nyilvánosban, aztán egy jó hosszú ideig privátban. Jelzem, hogy a figyelmeztetési szinteket is érdemes figyelni; akkor is jöhet pihenő, ha egyébként nem volt
annyira durva a móka, hogy arra szükség lenne. Bár önmagában az, hogy legalább tíz lejátszott kör után sem vagytok képesek elfórumozni egymás mellett, megér egy misét.
Komolyan kérdem: mi olyan nehéz ebben? A legrosszabb, hogy szemmel láthatóan egyikőtök sem szándékosan csinálja (azt ugye egyszerűbb kezelni...), hanem szimplán zsigerből jönnek ezek a postok (vagy ha mégsem, akkor nagyon jól palástolja). Volt bármi közötök egymáshoz az életben? Megér ez az egész hülyeség annyit, hogy kitiltassátok magatokat mondjuk 60(00) napra? Én a helyetekben bontanék egy (öt) sört, végigolvasnám az utóbbi csörtéiteket kívülálló szemmel és átgondolnám az egészet. Nekem anno bevált valakivel szemben, bár én a sört is szeressem.
Válaszokat itt és bármely más szekcióban mellőzzük, legfeljebb privátban; úgy, hogy a másik is rajta van másolatban. Aki enélkül küld nekem privátot a témában, az ezzel hozzájárul, hogy továbbítsam a másik felé.
----------------------------------------------------------------------------------------
A többieket is kérem, hogy ettől a kis kitérőtől távolodjanak el és terelődjünk vissza a topic eredeti medrébe.