HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol most? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol most? Milyen PC játékokkal töltöd az időd?

#2561 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 09. 19. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 09. 19. 14:33

Az első részt se bírtam sokáig emiatt, számomra illúzióromboló. Engem folyamatosan arra emlékeztet, hogy mennyivel jobb lehetne ha...

Szerintem egy komolyabb nem CELL -es graf nem illene a hangulathoz.
Itt valahogy pont jó.Viszont más játékokba én sem szeretem.

#2562 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 19. 18:55

Megnéztem csak azért is, továbbra se értem mi a nagy szám benne. Sőt kimondottan béna gyenge játék. És van pofájuk bevágni short change hero-t intro alá. Szerencsére az átugorhatatlan intro-t megoldottam egy f8-al, de ami utána következik se jobb. Chapter 1-en végigrohangam, de fél szemmel mást csinálva odafigyelés nélkül is túl könnyű volt. Na meg azt hittem, hogy rendes karakterkészítés van benne, aztán frászt, választhatsz 4 predefined közül. És van bőr a képükön karaktergenerálónak hívni. Élőben még rosszabb a cell shaded grafika mint introban vagy trailereken. Néhol egybefüggő szürke massza az egész játéktér. Ocsmány. 15 éve szebb játékokkal játszottam.Fegyverek bénák, sebzés béna, semmi visszajelzést nem kapsz arról, hogy sebzed e az ellenfelet vagy csak vaktába pazarlod a lövedékeket. Az idegesítő fos robotot meg lelőni sem lehet, de még otthagyni sem, mert csak az bír ajtókat kinyitni. Vicc ez a játék.

Szerkesztette: Mumia 2012. 09. 19. 18:57 -kor

#2563 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 19. 21:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 09. 19. 18:55

Megnéztem csak azért is, továbbra se értem mi a nagy szám benne. Sőt kimondottan béna gyenge játék. És van pofájuk bevágni short change hero-t intro alá. Szerencsére az átugorhatatlan intro-t megoldottam egy f8-al, de ami utána következik se jobb. Chapter 1-en végigrohangam, de fél szemmel mást csinálva odafigyelés nélkül is túl könnyű volt. Na meg azt hittem, hogy rendes karakterkészítés van benne, aztán frászt, választhatsz 4 predefined közül. És van bőr a képükön karaktergenerálónak hívni. Élőben még rosszabb a cell shaded grafika mint introban vagy trailereken. Néhol egybefüggő szürke massza az egész játéktér. Ocsmány. 15 éve szebb játékokkal játszottam.Fegyverek bénák, sebzés béna, semmi visszajelzést nem kapsz arról, hogy sebzed e az ellenfelet vagy csak vaktába pazarlod a lövedékeket. Az idegesítő fos robotot meg lelőni sem lehet, de még otthagyni sem, mert csak az bír ajtókat kinyitni. Vicc ez a játék.

Kép

#2564 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 20. 09:27

Borderlands, that's the fuck

Már magam is elfelejtettem az első rész óta, hogy ez tényleg ennyire szar, de most megint szembesültem vele.

#2565 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 21. 09:45

Mi az hogy nicns sebzés visszajelzés? Én spec látom az enemy feje felett a kék (pajzs) piros (élet) csíkot, madj ezen feleül ahogy lövöm számmal is kiirja hogy mennyit ütöttem bele.
Fegyverekből nagyon sok és sokféle is van, kinézet (nem csak szín) lövés típus, stb...

#2566 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 21. 14:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 09. 21. 10:45

Mi az hogy nicns sebzés visszajelzés? Én spec látom az enemy feje felett a kék (pajzs) piros (élet) csíkot, madj ezen feleül ahogy lövöm számmal is kiirja hogy mennyit ütöttem bele.
Fegyverekből nagyon sok és sokféle is van, kinézet (nem csak szín) lövés típus, stb...

Hát pont ez az, hogy csak abból érzékeled, más játékban látható vagy hallható de leginkább hang és látvány alapján is észrevehető, hogy eltaláltad e vagy sem.

#2567 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 21. 14:25

Baszki ez már tényleg úgy fest hogy csak azért is belemagyarázod, hogy miért is szar az egész (ami amúgy nem igaz.) A találati visszajelzéssel aztán végképp nincs probléma, sőőt. Más játékban miben több? Mit vársz hogy csörömpöljön találatkor az ellenfél, mintha egy fém lemezt lőnél, vagy kiírja a játék a képernyő közepére kurva nagy betűkkel hogy HIT!, HIT!, HIT!?
Mondj már nekem 5 játékot ahol értelemszerűen látszik egy emberen a találat, (és ez alatt nem az értem hogy 20 liter vér fröcsköl belőle)

Szerkesztette: M@Xtreme 2012. 09. 21. 14:25 -kor

#2568 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 21. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 09. 21. 16:07

Hát pont ez az, hogy csak abból érzékeled, más játékban látható vagy hallható de leginkább hang és látvány alapján is észrevehető, hogy eltaláltad e vagy sem.

Hát spec van hogy elesnek, meg bukdácsolnka sőt egyikmásik elegendő sebzés után vonszolja magát.
Habár nekem van viszajelzés, sniper fejbe crit fröcss és vége is :D

Egyébként baromi jó cucc sztem. Remélem kellő hosszúságú is, habár itt a Torchlight 2 is szóval végre vége az ubiszezonnak, meg lassan érkeznek más címek is.

Skyrim-re kellene még rávenni magam de valahogy nincs kedvem elkezdeni pedig az oblivion első próbára magábaszívott anno.

Szerkesztette: Virus9AX 2012. 09. 21. 14:28 -kor

#2569 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 21. 16:39

Kijött egy AAA cím, ami mindenkinek bejön, csak Mumia fikázza. Most mondanám, hogy meglepődtem, de nem lenne igaz. Lassan tvábbléphetnénk ezen a műsoron pl azzal, hogy a hőbörgő posztjait nem magyarázgatjuk, hanem egyszerűen otthagyjuk a picsába.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2570 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 21. 17:26

Jaja. A Hwsw Puzsér Róbertje :Đ

#2571 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 21. 17:49

Üzenet megtekintéseIdézet: M@Xtreme - Dátum: 2012. 09. 21. 15:25

Baszki ez már tényleg úgy fest hogy csak azért is belemagyarázod, hogy miért is szar az egész (ami amúgy nem igaz.) A találati visszajelzéssel aztán végképp nincs probléma, sőőt. Más játékban miben több? Mit vársz hogy csörömpöljön találatkor az ellenfél, mintha egy fém lemezt lőnél, vagy kiírja a játék a képernyő közepére kurva nagy betűkkel hogy HIT!, HIT!, HIT!?
Mondj már nekem 5 játékot ahol értelemszerűen látszik egy emberen a találat, (és ez alatt nem az értem hogy 20 liter vér fröcsköl belőle)

Nem ettől szar. Ez csak egy dolog ami zavart benne. Példának írhatom half life-ot, szerintem abban a legjobb ez.

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2012. 09. 21. 17:39

Kijött egy AAA cím, ami mindenkinek bejön, csak Mumia fikázza. Most mondanám, hogy meglepődtem, de nem lenne igaz. Lassan tvábbléphetnénk ezen a műsoron pl azzal, hogy a hőbörgő posztjait nem magyarázgatjuk, hanem egyszerűen otthagyjuk a picsába.

Ha valamiben nem találok semmi pozitívumot mint ez a borderlands, akkor nem fogom azt írni, hogy fúdejó csak azért mert a többségnek ez tetszik. Ha 100 ember mondja a tehénylepényre, hogy finom akkor se állok be a sorba közéjük. Egyébként elég azt megnézni, hogy hány játékról írtam értékelést, és abból hány pozitív és hány negatív. Igen, a hibákat mindig kiemelem akkor is ha a játékot jónak tartom, nem tudom miért baj ez. Elismerem, hogy bordarlends óriási handicappel indul nálam, de ez nem az oscar szavazás, hogy objektívnak kell lennem mindenáron, hanem a 3 éve vegetáló hwsw fórum, amit jó ha 10 ember olvas rajtam kívül már. Én elfogadom, hogy másnak tetszik bár nem értem miért. Te is fogadd el, hogy én meg ki nem állhatom, és szerintem ugyanakkora jogom van leírni a véleményem róla mint neked.

Lehet, hogy ha borderlands nem cell chaded lenne akkor teljesen más szájízzel állnék neki, és még tetszene is. De nekem a cell shaded olyan elfogadhatatlan egy ilyen jellegű játékban mint amikor egy fotós egy fotósorozatot fekete-fehérre butítva publikál. Számomra az már értékelhetetle. Az én szememben se menő nem lesz tőle, se művészi.

Szerkesztette: Mumia 2012. 09. 21. 17:51 -kor

#2572 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 21. 18:20

Idézet

Te is fogadd el, hogy én meg ki nem állhatom, és szerintem ugyanakkora jogom van leírni a véleményem róla mint neked.

Nem a véleményeddel van bajom és nem azzal, hogy leírtad. Csak most indul egy újabb 2 oldalas flame a mivel játszottál topikban arról, hogy neked nem tetszik az aktuális cím, amivel épp játszol :D

Na befejeztem én is a hőbörgést, meg a nevelést, igazából már úgyis mindenki leszarja, szal ott flamel mindenki, ahol akar.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2573 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 22. 11:01

Nem tud valaki egy spell combinator webes alkalmazást VAGY egy komplett lista az összes lehető varázslatról (amit idáig találtam, az mindegyike csak válogatás a legjobbakról) a "Magicka" játékhoz?
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#2574 Felhasználó inaktív   Janadai 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 22. 11:39

Sleeping Dogs,hangulatos még mászkálni is más mint a GTA 4-ben.Bejövős.
F1 2012,tetszik.
EVGA Supernova Nex 650G1,Asus M5A97R2 ,FX8350,4x4GB Corsair Vengeance 1866Mhz,Gigabyte R9 390 G1 Gaming,LG W2486L

#2575 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 22. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2012. 09. 21. 19:20

Nem a véleményeddel van bajom és nem azzal, hogy leírtad. Csak most indul egy újabb 2 oldalas flame a mivel játszottál topikban arról, hogy neked nem tetszik az aktuális cím, amivel épp játszol :D

Na befejeztem én is a hőbörgést, meg a nevelést, igazából már úgyis mindenki leszarja, szal ott flamel mindenki, ahol akar.

A témát leginkább azzal a célzattal indítottam, hogy az aktuális játékokról valami infot is írjunk, ha éppen úgy van kedve valakinek. Mert annak önmagában sok haszna nincs, hogy mindenki 1 sorba beírja, hogy most éppen mivel.

De nem értem, egyáltalán nem volt flém sehol, amíg te meg nem jelentél és el nem kezdted. Szóval most ne add elő a hattyú halálát.

Amúgy meg nekem már amúgy is hiányoznak, azok a régi 5-6 oldalon keresztül húzódó flamek. :-D

#2576 Felhasználó inaktív   Turley 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 22. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 09. 22. 12:44

A témát leginkább azzal a célzattal indítottam, hogy az aktuális játékokról valami infot is írjunk, ha éppen úgy van kedve valakinek. Mert annak önmagában sok haszna nincs, hogy mindenki 1 sorba beírja, hogy most éppen mivel.

De nem értem, egyáltalán nem volt flém sehol, amíg te meg nem jelentél és el nem kezdted. Szóval most ne add elő a hattyú halálát.

Amúgy meg nekem már amúgy is hiányoznak, azok a régi 5-6 oldalon keresztül húzódó flamek. :-D

Jogos egyébként, legalább költözik egy kis élet a topicba.

#2577 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 22. 13:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Turley - Dátum: 2012. 09. 22. 12:45

Jogos egyébként, legalább költözik egy kis élet a topicba.

az efféle "élet"-et nem nagyon szeretem, esetleg másoknak is elmehet a kedve a további hozzászólásokhtól

Szerkesztette: Drat 2012. 09. 22. 13:05 -kor

"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#2578 Felhasználó inaktív   Turley 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 22. 14:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 09. 22. 13:04

az efféle "élet"-et nem nagyon szeretem, esetleg másoknak is elmehet a kedve a további hozzászólásokhtól

Jogos, ebbe nem gondoltam bele

Szerkesztette: Turley 2012. 09. 22. 14:01 -kor

#2579 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 22. 15:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 09. 21. 17:49

Elismerem, hogy bordarlends óriási handicappel indul nálam, de ez nem az oscar szavazás, hogy objektívnak kell lennem mindenáron

Kb mintha egy arachnofóbiás kapna egy madárpókot háziállatnak :happy:
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#2580 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 22. 15:54

Machinarium (ps3)
! Hala Madrid !
Rise & Grind

Téma megosztása: