Mivel játszol most? Milyen PC játékokkal töltöd az időd?
Elküldve: 2013. 09. 30. 11:31
A legújabb van fent, nem tapasztalok ilyesmi anomáliákat. (win7 x64)
Elküldve: 2013. 10. 14. 19:19
Remember Me
Először igencsak nem tetszett az egész koncepció, de ahogy belejön az ember (kb 1 óra után) és kiismeri az első körben kicsit kaotikusnak tűnő kombórendszert, rájön nagyon is jó, és valamilyen szinten egyedi játékot dobtak össze a Dontnod-os fiúk.
A játékmenet gyökereit nézve egy Batman-Mortal kombat keverék, de a körítés és a lehetőségek szerintem zseniálisak.
A memóriamanipulációt hogyhogy nem sütötte el még senki?
A másik dolog amire kitérnék az a pályadizájn. Na erre mondom azt hogy kb a legszebb amit eddig láttam. Egyszerűen árad a környezetből a hangulat.
Történet téren is igencsak érdekes a cucc.
Ami viszont nem tetszik az a kamerakezelés, ami sok esetben akkora egy rakat szar hogy az hihetetlen.
A másik pedig a statikus mindenféle fizikát nélkülöző (semmi nem törhető) statikus környezet.
De ezektől függetlenül szerintem aki még nem tette, tegyen vele egy próbát, és adjon neki egy kis időt.
szerk: Ja és billentyűzet-egér párossal SENKI ne álljon neki!!
Először igencsak nem tetszett az egész koncepció, de ahogy belejön az ember (kb 1 óra után) és kiismeri az első körben kicsit kaotikusnak tűnő kombórendszert, rájön nagyon is jó, és valamilyen szinten egyedi játékot dobtak össze a Dontnod-os fiúk.
A játékmenet gyökereit nézve egy Batman-Mortal kombat keverék, de a körítés és a lehetőségek szerintem zseniálisak.
A memóriamanipulációt hogyhogy nem sütötte el még senki?

A másik dolog amire kitérnék az a pályadizájn. Na erre mondom azt hogy kb a legszebb amit eddig láttam. Egyszerűen árad a környezetből a hangulat.
Történet téren is igencsak érdekes a cucc.
Ami viszont nem tetszik az a kamerakezelés, ami sok esetben akkora egy rakat szar hogy az hihetetlen.
A másik pedig a statikus mindenféle fizikát nélkülöző (semmi nem törhető) statikus környezet.
De ezektől függetlenül szerintem aki még nem tette, tegyen vele egy próbát, és adjon neki egy kis időt.
szerk: Ja és billentyűzet-egér párossal SENKI ne álljon neki!!
Szerkesztette: M@Xtreme 2013. 10. 14. 19:20 -kor
Elküldve: 2013. 10. 14. 19:32
Pont billentyuzet + egerrel alltam neki. Kar, hogy a kornyezetbol csak kis reszen tevekenykedhetunk, pedig olykor nagyon szep a kilatas.
Elküldve: 2013. 10. 14. 19:35
Lehet vele próbálkozni, lehet valakinek sikerül is megszokni, na ez nem én vagyok 
Szerintem piszkosul körülményes.

Szerintem piszkosul körülményes.
Elküldve: 2013. 10. 14. 23:28
(remember me)
Billzet+egér kombóval játszottam és az irányítással semmi bajom nem volt, de nem értem a játék végére, közben valahogy meguntam, talán a történet nem volt elég érdekes. A harc szórakoztató volt kezdetben, és hiába a custom kombók, nekem egy idő után unalmas lett a képességek ellenére is (kihívást nem igazán jelentett és "kielégülést" sem, mentem, lenyomtam 4 bábút, mentem tovább ugyanez és így tovább). Lehet hogy egyszer még előveszem a játékot inségesebb időkben, de az nem mostanában lesz.
ON: GW2 (2k óra környékén)
Billzet+egér kombóval játszottam és az irányítással semmi bajom nem volt, de nem értem a játék végére, közben valahogy meguntam, talán a történet nem volt elég érdekes. A harc szórakoztató volt kezdetben, és hiába a custom kombók, nekem egy idő után unalmas lett a képességek ellenére is (kihívást nem igazán jelentett és "kielégülést" sem, mentem, lenyomtam 4 bábút, mentem tovább ugyanez és így tovább). Lehet hogy egyszer még előveszem a játékot inségesebb időkben, de az nem mostanában lesz.
ON: GW2 (2k óra környékén)
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2013. 10. 15. 08:24
Nekem az volt a fő bajom vele, hogy iszonyatosan elnyújtottak a harcok, percekig kell gyakni a legalapabb ellenfelet is. Persze ez lehetett attól is, hogy a kombó rendszer is totálisan érthetetlen volt.
Én train simulator-ban most fogom elérni a 200 órát, és mindig szégyen tölt el, hogy mennyi hasznosat csinálhattam volna az idő alatt. Bár nem tudom, hogy a 2k alatt 200-at vagy 2000-et értesz
Én train simulator-ban most fogom elérni a 200 órát, és mindig szégyen tölt el, hogy mennyi hasznosat csinálhattam volna az idő alatt. Bár nem tudom, hogy a 2k alatt 200-at vagy 2000-et értesz

Elküldve: 2013. 10. 15. 08:54
Idézet: Mumia - Dátum: 2013. 10. 15. 08:24
Nekem az volt a fő bajom vele, hogy iszonyatosan elnyújtottak a harcok, percekig kell gyakni a legalapabb ellenfelet is. Persze ez lehetett attól is, hogy a kombó rendszer is totálisan érthetetlen volt.

2000

Szerkesztette: Drat 2013. 10. 15. 08:58 -kor
Elküldve: 2013. 10. 15. 09:21
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2013. 10. 15. 09:05
Az iszonyat sok. Anno 2 év alatt raktam bele a CSS be kb 2K órát pedig ott is volt hogy sokat toltuk vele 1 nap.
De végülis ki mire szakít időt
De végülis ki mire szakít időt

mondjuk nekem a játék azt is beleszámolja, ha pl leviszem a kutyát sétálni és ott állok AFK-ban
Elküldve: 2013. 10. 22. 16:05
Hali!
Most állnék neki az Assasin's Creed 3-nak, de eddig nem nagyon tudtam játszani vele.
Állandóan kidob. Igazából még csak most érkeztem meg Boston-ba, az lenne a dolgom hogy bemenjek egy boltba és vegyek fegyvert de amint belépek megfagy és kidob a Windows-ba.
Valami ötlet?
Most állnék neki az Assasin's Creed 3-nak, de eddig nem nagyon tudtam játszani vele.
Állandóan kidob. Igazából még csak most érkeztem meg Boston-ba, az lenne a dolgom hogy bemenjek egy boltba és vegyek fegyvert de amint belépek megfagy és kidob a Windows-ba.
Valami ötlet?
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
Elküldve: 2013. 10. 26. 12:35
Elkezdtem a Star Wars online-t, nem is rossz, csak néhol nehéz.
Van valakinek tapasztalata benne?
Van valakinek tapasztalata benne?
Elküldve: 2013. 10. 28. 11:19
Idézet: Stack - Dátum: 2013. 10. 22. 17:05
Hali!
Valami ötlet?
Valami ötlet?
Ha virágbolti változat akkor keress hozzá frissítést (ami szintén virágbolti).
Ha eredeti akkor próbáljd driver frisíteni, dx-et stb... ha ezek után se megy írj a supportnak, esetleg keres rá erre a hibára hátha másnak sikerült megoldania.
Elküldve: 2013. 11. 02. 22:51
hat ez aztabazmeg
ennyire beteg utoljara a portal volt. de vegre, rohadtul unom az atlag jatekokat, amik 20 eve ugyanazok.
http://www.stanleyparable.com/

Elküldve: 2013. 11. 03. 20:09
Idézet: arn - Dátum: 2013. 11. 02. 22:51
hat ez aztabazmeg
ennyire beteg utoljara a portal volt. de vegre, rohadtul unom az atlag jatekokat, amik 20 eve ugyanazok.

Köszi, hogy felhoztad, belenéztem, hát ez tényleg beteg

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2013. 11. 05. 23:44
Elküldve: 2013. 11. 07. 13:44
Idézet: arn - Dátum: 2013. 11. 05. 23:44
azt nemtom
elvileg mindig mas lesz a kimenet. vagy mashogy, vagy mittomen.

Igen, pár végét megnéztem már, az a baj hogy sosem derül ki semmi

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2013. 11. 09. 20:40
Star Wars - The Old Republic
Más nem játszik már vele?
Más nem játszik már vele?