HWSW Informatikai Kerekasztal: Anarchy Online IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Anarchy Online IV.

#341 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 11. 19:42

Én csak féllehetlen ügyekkel foglalkozok épp
cc-t MA-ra, elegendő ai és LE nélkül feltenni
nomeg dsharkot engire (na ez kész..)
meg meló .. agyhalál..stb
If you judge people, you have no time to love them - Mother Teresa

#342 Felhasználó inaktív   Blindant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 21:31

Ha még valaki nem hallotta volna: Sil elment Age of Conan-t igazgatni, de azért szept. 22-én jön a raid interface.

Macs: az a dshark jól mutatott, de azóta meló mellett ritkán néztem be, nem is dumáltunk... maradt végül vagy visszatértél a pisztolyokhoz?

Szombat este 8-tól froob Hollow Island raid, rendezi a froob200 bot. Gyertek minél többen (kiegessel nem lehet ám!) Engivel megyek, szóval ha invite kell pst Rontombontom.

Bl.

#343 Felhasználó inaktív   Acél 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 19. 13:14

Idézet: Atomcsirke - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 8:38

:offtopic:

Van itthon is, pl. kéne nekem heggeszteni egy kicsi, minimalista, de igényes konyhabútort. Tegnapra. Reális áron. Tudom, hogy imádod a lehetetlen küldetéseket... :D

p.s. Nagyjából itt a magyarázat, hogy a suli végeztével miért nem néztem vissza AO-zni. Gépet még összedobtam volna, de a PE lassan sajnos a múlté, ráadásul építkezem, bedarált az RL... :(

De azért még nem temetném az orgot...  ;)

Odacsapok lvl 8 ma elkezdve :) majd hévégén lépek még 2 szintet vele...

:offtopic:
Hajrá!
Én nem vállalok konyhabútort,mert egyedül nem fizetem a rezsit a műhelyre, a nemes-fríz meg nem akart normális órabért fizetni,így mentem onnan.Most szabaduszó munkakerülő vagyok :Đ
Viharlovas220/30 adv
Vihhie Druida lvl 70 Feral tank dps
Alnia Sámán lvl 70 Resto mule
Rozsdás Paladin lvl 70 Holi bohóc

#344 Felhasználó inaktív   Zoley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 20. 00:44

Idézet: Acél - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 12:14

Odacsapok lvl 8 ma elkezdve :) majd hévégén lépek még 2 szintet vele...

Na, itthon vagy?

#345 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 08:12

HI raid jó volt és majdnem sikerült....  :D
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#346 Felhasználó inaktív   Blindant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 08:26

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Király HI raid volt, a tömegtől látni alig lehetett, legnagyobb gond a megfelelő célzás volt (mobok egy része azelőtt halt hogy a tank ráfordult volna, így az assist se mindig volt megoldás).
A zergen belül kombinált PE+HR csapatunk volt, egy db külső enfoval, szerintem mindenki szépen tette a dolgát. Bolhapiacot a raid elején elvitték a kill team-be.
A Weed végül 2 kockán állt amikor jött a Suzerain és nuke-jaival szétoszlatta a tömeget. Összesen 3 doki volt a raiden, addig is az NSD tartotta életben a jónépet. Ha még 2-3 ember eljön, letoljuk.

Elképesztő különbség van a froob és a kieges karakterek DD-je között! A raid végi, nem végleges lista szerint a top 5 DD sorrendben: engi, NT, engi, engi, MA. Mekkora zúgolódás lenne, ha a hivatalos fórumon felszólalnánk, hogy ugyan már erősítsenek rá a soldierekre, az engineer pedig túl erős. Mondjuk kevés froob van, aki minden buffot (crat aura, wrangle, stb.) felhasználva 1835 attack rating-et szed össze, mint a martial arts-ot használó engi: Bliaha.

Bl.

#347 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 07:06

Idézet: Blindant - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 7:26

Elképesztő különbség van a froob és a kieges karakterek DD-je között! A raid végi, nem végleges lista szerint a top 5 DD sorrendben: engi, NT, engi, engi, MA. Mekkora zúgolódás lenne, ha a hivatalos fórumon felszólalnánk, hogy ugyan már erősítsenek rá a soldierekre, az engineer pedig túl erős. Mondjuk kevés froob van, aki minden buffot (crat aura, wrangle, stb.) felhasználva 1835 attack rating-et szed össze, mint a martial arts-ot használó engi: Bliaha.

Gratula a majdnem HI-hoz is .. Elképesztő a sok lúd és a disznó esete nem? ;)
HI még kiegesnek sem egyszerű 8. kör után, most meg már nem bugos hogy szólózni lehetne.
Ami Bliahát illeti (Riderses) csak súgok hogy 2 db 220as karaktere volt mögötte aki szedte neki a legjobb cuccokat korábban, és nem mellékesen du 5-kor dobtam még neki össze 2 x200-as towert hogy nagyobb legyen AR-je és damage :p Mondta hogy DD-t tesztel HI-n, ezek szerint sikerült :)

Gazsi, bocsi tegnap nem jól időzített volt az Ota ügy, mindig akkor szóltál mikor raidet kezdtem :/

Szerkesztette: macske 2008. 09. 22. 07:08 -kor

#348 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 22. 09:51

Idézet: macske - Dátum: 2008. szept. 22., hétfő - 7:06

HI még kiegesnek sem egyszerű 8. kör után, most meg már nem bugos hogy szólózni lehetne.
Ami Bliahát illeti (Riderses) csak súgok hogy 2 db 220as karaktere volt mögötte aki szedte neki a legjobb cuccokat korábban, és nem mellékesen du 5-kor dobtam még neki össze 2 x200-as towert hogy nagyobb legyen AR-je és damage :p Mondta hogy DD-t tesztel HI-n, ezek szerint sikerült :)

Gazsi, bocsi tegnap nem jól időzített volt az Ota ügy, mindig akkor szóltál mikor raidet kezdtem :/

ÁÁÁ rá se ránts Macs, így is sokkal több sikerült tegnap mint terveztem.  :D
Kolbászoltam primus camp-ben és kiegesek bevettek, miközben implanot-clustert campeltek, úgyhogy gyűjtögettem a maradékot. Ezek után merc raid is lett volna, de a leendő csapat tagjai pvp-vel múlatták az időt.  :confused:
Wranglét persze kértek tőlem, de válaszra már nem méltattak, így aztán könnyű szívvel hagytam ott őket mikor jött egy invite RK 210-es team miss-re, ami viszont remekül sikerült.  :cool:
Az ad-hoc radet meg nem sikerült összetrombitálni, hiába froobok nagy előkészület nélkül nem túl esélyesek merc-re.  ;)
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#349 Felhasználó inaktív   Blindant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 09:21

Idézet: macske - Dátum: 2008. szept. 22., hétfő - 6:06

Sikerült? Nézd meg a listát:

Froob200 HI raid results:
1. Bliaha ( 5.382.723 / 35.220 / 3993 / 510 / 12% / 4.333 )
2. Blutblume ( 4.441.940 / 29.040 / 855 / 11 / 1% / 7.388 )
3. Patriots ( 3.902.997 / 25.500 / 3631 / 318 / 8% / 3.788 )

Azaz közel 1 millát vert rá az eddig megfoghatatlan NT-re. Kemény külső buffokkal, az igaz, míg az NT ezt "alapból" tolja. Patriots is MA-ból sebző engineer, de jól láthatóan messze lemarad Bliahától.

Én a szolid 4. helyet fogtam meg 2.8m sebzéssel, aminek 90%-át a robot adja (mochamokkal éppen megy az omni-pol, és konstansan nyomom rá a SotoS-t). Picit javíthattam volna az eredményen, ha hunt-ra teszem a robotot mint a többi engineer.

A fenti példa persze extrém, ha froob igazi DD-t akar, akkor lvl 185+ NT és Resonance Blast. Az alacsony MBS miatt soldier, fixer, enforcer, melee advy erősen le van korlátozva. Éppen ezért képes pisztolyos advy és MA meglepetéseket okozni - maximálisan kihasználhatják wrangle és crat speech attack rating növelő hatását.

Még 1 érdekesség volt HI raiden: Gazsi örömködött, hogy az AC szívások fekszenek az eremite-eken és a championökön is. Kár, hogy Brute-tól felfelé ezeknek annyi AC-je van, hogy nem érződik, sőt: valami "bug" folytán az AC szívás után az addig is min dmg-et ütő robot sebzése kb. 20 HP-nyit esett.

Bl.

#350 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 26. 07:52

Resonance Blast olyan drága volt anno, hogy nem tudtam beszerezni (kb 400-420m volt, csak összehasonlításul: akkor vettük 950m körül a cityt) aztán kiegesként már nem kellett.

#351 Felhasználó inaktív   G.I.J. 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 07. 19:17

Jövök vissza AO-zni.
1enlőre csak froobkodom, aztán, ha lesz valaha új grafikai motor, még be is fizetek...

Kipróbáltam kismilló, szarabbnál szarabb, agymentes MMO-t...hááát, mit is mondjak csill-villi kutyasz... gumik. Conan-t is közéjük sorolom...  :mad:

#352 Felhasználó inaktív   Blindant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 21:35

Idézet

Jövök vissza AO-zni.

Igen, IGEN, IIIGGGEEENNN!!!

Bl.

#353 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 08. 09:27

Elaaaaaagykaaaaaa.. éljen!  :)

#354 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 08. 17:12

Yeeee!

Akkor én is visszanézegetek majd többet mint eddig!

#355 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 12. 09:19

WB Elagy! Jó volt hallani a hangod.  :D

A tegnapi raid végül eredménytelen volt. Legalábbis azt hiszem. A végére két 5-ös csapat maradt. Folytatás bizonytalan.  :think:
Kár hogy a raid interface elveszi az xp-t...  :reklamacio:

#356 Felhasználó inaktív   G.I.J. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 15:05

Szomorúan érintett Macs, h letörölted az MA-dat... :(
...Pedig épp kezdtem örülni, h beléptél PE-s karival.

Hááát, nem tartott túl sokáig az öröm. (Sőt! Hidegvizes meglepi volt.)  :confused:
Sajnos, mire felocsúdtam, legyőztem egomat és kitaláltam valami poénos féle maradásra (fel)kérőt -és mire bepötyögtem- pont kiléptél. :(

#357 Felhasználó inaktív   macske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 10:41

Idézet: G.I.J. - Dátum: 2008. okt. 13., hétfő - 14:05

Szomorúan érintett Macs, h letörölted az MA-dat... :(
...Pedig épp kezdtem örülni, h beléptél PE-s karival.

Nem mondanám, hogy az MAm kellemes emlékeket ébresztett bennem, vártam kicsit, reperkeltem majd rájöttem, hogy nem fogok vele játszani, ment a kukába. DD-meleere van egy majdnem 220as shadem, minek másik, pvp-zni MA 150en meg nem a legszerencsésebb.
(Amúgy remek dolog egyre magasabb szintű altokat törölni :p )

#358 Felhasználó inaktív   G.I.J. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 14. 20:35

Idézet: macske - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 11:41

...
(Amúgy remek dolog egyre magasabb szintű altokat törölni :p )

Áhh!

/me legyint és továbbra sem érti a nőket...  :think:

#359 Felhasználó inaktív   -=RaiN=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 21. 09:31

Bump..

Új endzsinről van hír?
Konfig: E8200 | P5K | 8800GT | 2GB-DDR2
AO: Winetou, Ryannon [frozen]

#360 Felhasználó inaktív   Blindant 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 21. 17:16

Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2008. okt. 21., kedd - 8:31

Új endzsinről van hír?

A legderűlátóbb becslés amit láttam: '2009 first half'.

Tradeskill: ha AI combined armort akarok készíteni/készíttetni, a hosszú eljárás során melyik alkatrész ql-je az, ami a végtermék ql-jét meghatározza? A tradeskiller skillje emeli a ql-t a folyamat során?

Off: a hosszú hétvégét kihasználva elutazok LAN partizni, jövő keddig nem leszek, kivéve ha hirtelen lesz internet a bérelt vendégházban :p

Szerkesztette: Blindant 2008. 10. 21. 17:18 -kor

Bl.

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »