Anarchy Online IV.
Elküldve: 2008. 09. 11. 19:42
Én csak féllehetlen ügyekkel foglalkozok épp
cc-t MA-ra, elegendő ai és LE nélkül feltenni
nomeg dsharkot engire (na ez kész..)
meg meló .. agyhalál..stb
cc-t MA-ra, elegendő ai és LE nélkül feltenni
nomeg dsharkot engire (na ez kész..)
meg meló .. agyhalál..stb
If you judge people, you have no time to love them - Mother Teresa
Elküldve: 2008. 09. 18. 21:31
Ha még valaki nem hallotta volna: Sil elment Age of Conan-t igazgatni, de azért szept. 22-én jön a raid interface.
Macs: az a dshark jól mutatott, de azóta meló mellett ritkán néztem be, nem is dumáltunk... maradt végül vagy visszatértél a pisztolyokhoz?
Szombat este 8-tól froob Hollow Island raid, rendezi a froob200 bot. Gyertek minél többen (kiegessel nem lehet ám!) Engivel megyek, szóval ha invite kell pst Rontombontom.
Macs: az a dshark jól mutatott, de azóta meló mellett ritkán néztem be, nem is dumáltunk... maradt végül vagy visszatértél a pisztolyokhoz?
Szombat este 8-tól froob Hollow Island raid, rendezi a froob200 bot. Gyertek minél többen (kiegessel nem lehet ám!) Engivel megyek, szóval ha invite kell pst Rontombontom.
Bl.
Elküldve: 2008. 09. 19. 13:14
Idézet: Atomcsirke - Dátum: 2008. szept. 3., szerda - 8:38

Van itthon is, pl. kéne nekem heggeszteni egy kicsi, minimalista, de igényes konyhabútort. Tegnapra. Reális áron. Tudom, hogy imádod a lehetetlen küldetéseket...

p.s. Nagyjából itt a magyarázat, hogy a suli végeztével miért nem néztem vissza AO-zni. Gépet még összedobtam volna, de a PE lassan sajnos a múlté, ráadásul építkezem, bedarált az RL...

De azért még nem temetném az orgot...

Odacsapok lvl 8 ma elkezdve

Hajrá!
Én nem vállalok konyhabútort,mert egyedül nem fizetem a rezsit a műhelyre, a nemes-fríz meg nem akart normális órabért fizetni,így mentem onnan.Most szabaduszó munkakerülő vagyok :Đ
Viharlovas220/30 adv
Vihhie Druida lvl 70 Feral tank dps
Alnia Sámán lvl 70 Resto mule
Rozsdás Paladin lvl 70 Holi bohóc
Vihhie Druida lvl 70 Feral tank dps
Alnia Sámán lvl 70 Resto mule
Rozsdás Paladin lvl 70 Holi bohóc
Elküldve: 2008. 09. 20. 00:44
Idézet: Acél - Dátum: 2008. szept. 19., péntek - 12:14
Odacsapok lvl 8 ma elkezdve
majd hévégén lépek még 2 szintet vele...

Na, itthon vagy?
Elküldve: 2008. 09. 21. 08:12
HI raid jó volt és majdnem sikerült....

Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak
Elküldve: 2008. 09. 21. 08:26
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Király HI raid volt, a tömegtől látni alig lehetett, legnagyobb gond a megfelelő célzás volt (mobok egy része azelőtt halt hogy a tank ráfordult volna, így az assist se mindig volt megoldás).
A zergen belül kombinált PE+HR csapatunk volt, egy db külső enfoval, szerintem mindenki szépen tette a dolgát. Bolhapiacot a raid elején elvitték a kill team-be.
A Weed végül 2 kockán állt amikor jött a Suzerain és nuke-jaival szétoszlatta a tömeget. Összesen 3 doki volt a raiden, addig is az NSD tartotta életben a jónépet. Ha még 2-3 ember eljön, letoljuk.
Elképesztő különbség van a froob és a kieges karakterek DD-je között! A raid végi, nem végleges lista szerint a top 5 DD sorrendben: engi, NT, engi, engi, MA. Mekkora zúgolódás lenne, ha a hivatalos fórumon felszólalnánk, hogy ugyan már erősítsenek rá a soldierekre, az engineer pedig túl erős. Mondjuk kevés froob van, aki minden buffot (crat aura, wrangle, stb.) felhasználva 1835 attack rating-et szed össze, mint a martial arts-ot használó engi: Bliaha.
A zergen belül kombinált PE+HR csapatunk volt, egy db külső enfoval, szerintem mindenki szépen tette a dolgát. Bolhapiacot a raid elején elvitték a kill team-be.
A Weed végül 2 kockán állt amikor jött a Suzerain és nuke-jaival szétoszlatta a tömeget. Összesen 3 doki volt a raiden, addig is az NSD tartotta életben a jónépet. Ha még 2-3 ember eljön, letoljuk.
Elképesztő különbség van a froob és a kieges karakterek DD-je között! A raid végi, nem végleges lista szerint a top 5 DD sorrendben: engi, NT, engi, engi, MA. Mekkora zúgolódás lenne, ha a hivatalos fórumon felszólalnánk, hogy ugyan már erősítsenek rá a soldierekre, az engineer pedig túl erős. Mondjuk kevés froob van, aki minden buffot (crat aura, wrangle, stb.) felhasználva 1835 attack rating-et szed össze, mint a martial arts-ot használó engi: Bliaha.
Bl.
Elküldve: 2008. 09. 22. 07:06
Idézet: Blindant - Dátum: 2008. szept. 21., vasárnap - 7:26
Gratula a majdnem HI-hoz is .. Elképesztő a sok lúd és a disznó esete nem?

HI még kiegesnek sem egyszerű 8. kör után, most meg már nem bugos hogy szólózni lehetne.
Ami Bliahát illeti (Riderses) csak súgok hogy 2 db 220as karaktere volt mögötte aki szedte neki a legjobb cuccokat korábban, és nem mellékesen du 5-kor dobtam még neki össze 2 x200-as towert hogy nagyobb legyen AR-je és damage

Gazsi, bocsi tegnap nem jól időzített volt az Ota ügy, mindig akkor szóltál mikor raidet kezdtem :/
Szerkesztette: macske 2008. 09. 22. 07:08 -kor
Elküldve: 2008. 09. 22. 09:51
Idézet: macske - Dátum: 2008. szept. 22., hétfő - 7:06
HI még kiegesnek sem egyszerű 8. kör után, most meg már nem bugos hogy szólózni lehetne.
Ami Bliahát illeti (Riderses) csak súgok hogy 2 db 220as karaktere volt mögötte aki szedte neki a legjobb cuccokat korábban, és nem mellékesen du 5-kor dobtam még neki össze 2 x200-as towert hogy nagyobb legyen AR-je és damage
Mondta hogy DD-t tesztel HI-n, ezek szerint sikerült 
Gazsi, bocsi tegnap nem jól időzített volt az Ota ügy, mindig akkor szóltál mikor raidet kezdtem :/

ÁÁÁ rá se ránts Macs, így is sokkal több sikerült tegnap mint terveztem.

Kolbászoltam primus camp-ben és kiegesek bevettek, miközben implanot-clustert campeltek, úgyhogy gyűjtögettem a maradékot. Ezek után merc raid is lett volna, de a leendő csapat tagjai pvp-vel múlatták az időt. :confused:
Wranglét persze kértek tőlem, de válaszra már nem méltattak, így aztán könnyű szívvel hagytam ott őket mikor jött egy invite RK 210-es team miss-re, ami viszont remekül sikerült.

Az ad-hoc radet meg nem sikerült összetrombitálni, hiába froobok nagy előkészület nélkül nem túl esélyesek merc-re.

Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak
Elküldve: 2008. 09. 23. 09:21
Idézet: macske - Dátum: 2008. szept. 22., hétfő - 6:06
Mondta hogy DD-t tesztel HI-n, ezek szerint sikerült 

Sikerült? Nézd meg a listát:
Froob200 HI raid results:
1. Bliaha ( 5.382.723 / 35.220 / 3993 / 510 / 12% / 4.333 )
2. Blutblume ( 4.441.940 / 29.040 / 855 / 11 / 1% / 7.388 )
3. Patriots ( 3.902.997 / 25.500 / 3631 / 318 / 8% / 3.788 )
Azaz közel 1 millát vert rá az eddig megfoghatatlan NT-re. Kemény külső buffokkal, az igaz, míg az NT ezt "alapból" tolja. Patriots is MA-ból sebző engineer, de jól láthatóan messze lemarad Bliahától.
Én a szolid 4. helyet fogtam meg 2.8m sebzéssel, aminek 90%-át a robot adja (mochamokkal éppen megy az omni-pol, és konstansan nyomom rá a SotoS-t). Picit javíthattam volna az eredményen, ha hunt-ra teszem a robotot mint a többi engineer.
A fenti példa persze extrém, ha froob igazi DD-t akar, akkor lvl 185+ NT és Resonance Blast. Az alacsony MBS miatt soldier, fixer, enforcer, melee advy erősen le van korlátozva. Éppen ezért képes pisztolyos advy és MA meglepetéseket okozni - maximálisan kihasználhatják wrangle és crat speech attack rating növelő hatását.
Még 1 érdekesség volt HI raiden: Gazsi örömködött, hogy az AC szívások fekszenek az eremite-eken és a championökön is. Kár, hogy Brute-tól felfelé ezeknek annyi AC-je van, hogy nem érződik, sőt: valami "bug" folytán az AC szívás után az addig is min dmg-et ütő robot sebzése kb. 20 HP-nyit esett.
Bl.
Elküldve: 2008. 09. 26. 07:52
Resonance Blast olyan drága volt anno, hogy nem tudtam beszerezni (kb 400-420m volt, csak összehasonlításul: akkor vettük 950m körül a cityt) aztán kiegesként már nem kellett.
Elküldve: 2008. 10. 07. 19:17
Jövök vissza AO-zni.
1enlőre csak froobkodom, aztán, ha lesz valaha új grafikai motor, még be is fizetek...
Kipróbáltam kismilló, szarabbnál szarabb, agymentes MMO-t...hááát, mit is mondjak csill-villi kutyasz... gumik. Conan-t is közéjük sorolom...
1enlőre csak froobkodom, aztán, ha lesz valaha új grafikai motor, még be is fizetek...
Kipróbáltam kismilló, szarabbnál szarabb, agymentes MMO-t...hááát, mit is mondjak csill-villi kutyasz... gumik. Conan-t is közéjük sorolom...

Elküldve: 2008. 10. 08. 09:27
Elaaaaaagykaaaaaa.. éljen!

Elküldve: 2008. 10. 08. 17:12
Yeeee!
Akkor én is visszanézegetek majd többet mint eddig!
Akkor én is visszanézegetek majd többet mint eddig!
Elküldve: 2008. 10. 12. 09:19
WB Elagy! Jó volt hallani a hangod.
A tegnapi raid végül eredménytelen volt. Legalábbis azt hiszem. A végére két 5-ös csapat maradt. Folytatás bizonytalan.
Kár hogy a raid interface elveszi az xp-t...

A tegnapi raid végül eredménytelen volt. Legalábbis azt hiszem. A végére két 5-ös csapat maradt. Folytatás bizonytalan.

Kár hogy a raid interface elveszi az xp-t...

Elküldve: 2008. 10. 13. 15:05
Szomorúan érintett Macs, h letörölted az MA-dat... 
...Pedig épp kezdtem örülni, h beléptél PE-s karival.
Hááát, nem tartott túl sokáig az öröm. (Sőt! Hidegvizes meglepi volt.) :confused:
Sajnos, mire felocsúdtam, legyőztem egomat és kitaláltam valami poénos féle maradásra (fel)kérőt -és mire bepötyögtem- pont kiléptél.

Hááát, nem tartott túl sokáig az öröm. (Sőt! Hidegvizes meglepi volt.) :confused:
Sajnos, mire felocsúdtam, legyőztem egomat és kitaláltam valami poénos féle maradásra (fel)kérőt -és mire bepötyögtem- pont kiléptél.

Elküldve: 2008. 10. 14. 10:41
Idézet: G.I.J. - Dátum: 2008. okt. 13., hétfő - 14:05
Szomorúan érintett Macs, h letörölted az MA-dat... 

Nem mondanám, hogy az MAm kellemes emlékeket ébresztett bennem, vártam kicsit, reperkeltem majd rájöttem, hogy nem fogok vele játszani, ment a kukába. DD-meleere van egy majdnem 220as shadem, minek másik, pvp-zni MA 150en meg nem a legszerencsésebb.
(Amúgy remek dolog egyre magasabb szintű altokat törölni

Elküldve: 2008. 10. 14. 20:35
Idézet: macske - Dátum: 2008. okt. 14., kedd - 11:41
...
)

Áhh!
/me legyint és továbbra sem érti a nőket...

Elküldve: 2008. 10. 21. 17:16
Idézet: -=RaiN=- - Dátum: 2008. okt. 21., kedd - 8:31
Új endzsinről van hír?
A legderűlátóbb becslés amit láttam: '2009 first half'.
Tradeskill: ha AI combined armort akarok készíteni/készíttetni, a hosszú eljárás során melyik alkatrész ql-je az, ami a végtermék ql-jét meghatározza? A tradeskiller skillje emeli a ql-t a folyamat során?
Off: a hosszú hétvégét kihasználva elutazok LAN partizni, jövő keddig nem leszek, kivéve ha hirtelen lesz internet a bérelt vendégházban

Szerkesztette: Blindant 2008. 10. 21. 17:18 -kor
Bl.