Egyetlen előnye az egésznek, hogy Rondoból ingyen lehet teleportálni Horizenbe, persze átszállással.
Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG
Elküldve: 2007. 10. 24. 17:09
Az azért gáz, hogy Halloween Wonderlandban lévő szörnyeket nagyjából öt perc leverni nekem, majdnem mindegy emellett, hogy mekkora szintje (61-től 77-ig próbálkoztam). Nem dobott egyik se semmit, xp-t alig kaptam, lak se volt.
Egyetlen előnye az egésznek, hogy Rondoból ingyen lehet teleportálni Horizenbe, persze átszállással.
Elküldve: 2007. 10. 24. 17:29
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2007. okt. 24., szerda - 16:09
Az azért gáz, hogy Halloween Wonderlandban lévő szörnyeket nagyjából öt perc leverni nekem, majdnem mindegy emellett, hogy mekkora szintje (61-től 77-ig próbálkoztam). Nem dobott egyik se semmit, xp-t alig kaptam, lak se volt.
Igen,a teleportálás az egész "előnye". Viszont azt nem értem,hogy miért kellett a moboknak megemelni az életpontját.
Elküldve: 2007. 10. 24. 17:56
ha minden jol megy már csa orák kérdése és lent van a cucc XD
de a látottakbol nem tom megérte-e a várakozást
remélem nem olyan szar mint ahogy azt irjátok
de a látottakbol nem tom megérte-e a várakozást
remélem nem olyan szar mint ahogy azt irjátok
Rappelz:
Szerver: Tortus
Alliance:
Klán: BountyHUNters
Karakter: ez az ... R5 priest meg egyebek
Alliance:
Elküldve: 2007. 10. 24. 18:06
Pedig ennyire. :Đ
Az is szép volt, hogy láttam egy új maszkot még kora délután árusnál, aminek szépen ketyegett a felhasználási ideje, és volt bőr a képén kiírni rá 25millió rupeet.
Azt hiszem este inkább farmolom a hawkmanokat, ott gyűjtöttem be a tökfejeket az első questhez, és addig esett egy r4 armor.
Az is szép volt, hogy láttam egy új maszkot még kora délután árusnál, aminek szépen ketyegett a felhasználási ideje, és volt bőr a képén kiírni rá 25millió rupeet.
Azt hiszem este inkább farmolom a hawkmanokat, ott gyűjtöttem be a tökfejeket az első questhez, és addig esett egy r4 armor.
Elküldve: 2007. 10. 24. 18:11
hát akkor csak azt tudom mondani hogy a fiuknak lekéne ülni 1 orácskát WoWozni XD hátha az alapján támad valami ötletük hogy lehetne jog sértés nélkül valamit másolni belöle...
Rappelz:
Alliance:
Alliance:
Elküldve: 2007. 10. 24. 20:31
Én nem tudom mi a vérvörös f@sz történik,de nekem d.u.3 óta nem sikerül leszednem ezt a sz@rt!
A kliens mostmár állandóan elakad 13%-nál, az ajánlott linkről egyszer majdnem sikerült!
Ez nem akar összejönni,pedig ma végre lett volna 2 órám a játékra(ami nálam ritkaság mostanában),erreígy megszívom!
Már kínomban nézegettem a WOW-ot,de az meg kábszer. Egyszer kipróbálod és utána csak tolod bele a lét!!!
A kliens mostmár állandóan elakad 13%-nál, az ajánlott linkről egyszer majdnem sikerült!
Ez nem akar összejönni,pedig ma végre lett volna 2 órám a játékra(ami nálam ritkaság mostanában),erreígy megszívom!
Már kínomban nézegettem a WOW-ot,de az meg kábszer. Egyszer kipróbálod és utána csak tolod bele a lét!!!
Elküldve: 2007. 10. 24. 20:35
Dejó, megint szerverleállás...
Mindenesetre 2 r4 def kocka esett még így este a hawkmanoknál, bár strike-nak jobban örültem volna. Nem tudom visszanézek-e még, mondjuk szeretten volna szintet léptetni a pixivel, 74-es 98,5%-on.
Mindenesetre 2 r4 def kocka esett még így este a hawkmanoknál, bár strike-nak jobban örültem volna. Nem tudom visszanézek-e még, mondjuk szeretten volna szintet léptetni a pixivel, 74-es 98,5%-on.
Elküldve: 2007. 10. 24. 20:43
nem csak te vagy igy ezzel...
en is 3%ra vagyok a kov szittől...
meg esett egy V cipő
en is 3%ra vagyok a kov szittől...
meg esett egy V cipő
Rappelz:
Alliance:
Alliance:
Elküldve: 2007. 10. 24. 20:50
Érdekes, szerver státusz full zöld, de nem tudok belépni. Na mindegy, annyira nem érdekes, holnap viszont kipróbálom a lydian cserét ahogy írtad a játékban, mert a nyugdíjazott karaktereknél még van 1-1.
Elküldve: 2007. 10. 24. 22:04
ez az event 1 akkora nagy szerencsétlenség
lassan letörlöm az egész rappelzt mert 1re roszabb, e3 1000x jobb volt mint ez
lassan letörlöm az egész rappelzt mert 1re roszabb, e3 1000x jobb volt mint ez
Rappelz:
Yeti: Bewy 120/50 Soldier
FirstSorc 100/40 Battle Summoner
Pet: Ulquiorra 100+10 Nighthawk
Grimmjow 100+10 Nighthawk
Elküldve: 2007. 10. 24. 23:35
Ma nagy önuralmat tanusítottam, vki 700millát!!!!!!!!!!!!!!!! ajánlott a csontimért, de én nem adtam el, hiszen ha nincs skell akkor no dou/farm/duel, úgyhogy büszke vok magamra 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az event maga lehet hogy nem a legjobb, de szerintem így is poén, most speciel majd full macska setbe megyek siegere vasárnap
A patch viszont annál jobb, nálom sűrűn előforduló hibákat javított ki, úgy mint:
-játék közbe lehet filmet nézni/másik játékkal játszani
-újra lehet váltogatni a megpm-lt nevek között
-skell armory unit javítva
-teleport a saját dungeonhöz
-kevesebb lagg, mondjuk lehet hogy azért mert még mindenki a javítást tölti
-pet statok növelve(orkom sebzését alább lehet látni, és ütött már annál 200zal többet is [a sebzés crit chipet használva, orkon csak breeder buffok és orc buff van])

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az event maga lehet hogy nem a legjobb, de szerintem így is poén, most speciel majd full macska setbe megyek siegere vasárnap
A patch viszont annál jobb, nálom sűrűn előforduló hibákat javított ki, úgy mint:
-játék közbe lehet filmet nézni/másik játékkal játszani
-újra lehet váltogatni a megpm-lt nevek között
-skell armory unit javítva
-teleport a saját dungeonhöz
-kevesebb lagg, mondjuk lehet hogy azért mert még mindenki a javítást tölti
-pet statok növelve(orkom sebzését alább lehet látni, és ütött már annál 200zal többet is [a sebzés crit chipet használva, orkon csak breeder buffok és orc buff van])
Szerkesztette: Piotr 2007. 10. 24. 23:38 -kor
Tortus szerver
BountyHUNters guild
Pi0tr 154/50 Soul Breeder
BountyHUNters guild
Pi0tr 154/50 Soul Breeder
Elküldve: 2007. 10. 25. 05:53
halloween wonderland mire jó?
kevés xp, sok a hp juk a moboknak
kevés xp, sok a hp juk a moboknak
Rappelz:
Elküldve: 2007. 10. 25. 14:08
hát...akkor úgy látom jobb h 2hete wowozok:D
Szerver: Tanda
Lv66/20 Bishop - ClericForFarm +10Lv61 Blades Pixie
Lv1 Orc Junior
Lv66/20 Bishop - ClericForFarm +10Lv61 Blades Pixie
Lv1 Orc Junior
Elküldve: 2007. 10. 25. 14:36
nekem ennél az eventnél betelt a pohár gondoltam event alatt játszok vele de tök fölösleges
szerintem abba is hagyom a rappelz haver játszik majd a karimmal de én nem hiszem
fórumot attól még nézni fogom hátha történik valami jó
szerintem abba is hagyom a rappelz haver játszik majd a karimmal de én nem hiszem
fórumot attól még nézni fogom hátha történik valami jó
Rappelz:
Elküldve: 2007. 10. 25. 17:07
Nekem se tetszik az event, ennél nagyobb hülyeséget nem csinálhattak volna. A patch viszont jól jött, meg talán azóta dc-t se kaptam, a játék se szállt el csak úgy (illetve de, egyszer amikor a skillablakot nyitottam meg...).
Engem most az dühített fel délután, hogy egyszerűen nem lehet farmhelyet találni, mindenhol játékosokba botlik az ember. Ma délután is meguntam, hogy össze-vissza jelennek meg random a szörnyek körülöttem (a többiek által kinyírt respawn miatt), mondom felülök a hátasra, és elmegyek másik helyre. Na abban a pillanatban jelent meg mellettem két hawkman is, akik azonnal el is kezdtek ütni. Persze falling injury ahogy kell, de nem is lett volna baj, csak amikor felültem a lóra, a piximmel még egyett gyógyítottam magamon. Pont olyan szerencsétlenül jött össze, hogy én éppen mozdulni se tudtam, a piximet meg elkezdték ketten is ütni. Persze az meg nem ilyen igénybevételnek szokott kitéve lenni, mire rátenyereltem a recall creature skillre, addigra már feküdt.
Engem most az dühített fel délután, hogy egyszerűen nem lehet farmhelyet találni, mindenhol játékosokba botlik az ember. Ma délután is meguntam, hogy össze-vissza jelennek meg random a szörnyek körülöttem (a többiek által kinyírt respawn miatt), mondom felülök a hátasra, és elmegyek másik helyre. Na abban a pillanatban jelent meg mellettem két hawkman is, akik azonnal el is kezdtek ütni. Persze falling injury ahogy kell, de nem is lett volna baj, csak amikor felültem a lóra, a piximmel még egyett gyógyítottam magamon. Pont olyan szerencsétlenül jött össze, hogy én éppen mozdulni se tudtam, a piximet meg elkezdték ketten is ütni. Persze az meg nem ilyen igénybevételnek szokott kitéve lenni, mire rátenyereltem a recall creature skillre, addigra már feküdt.
Elküldve: 2007. 10. 25. 19:51
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2007. okt. 25., csütörtök - 17:07
Nekem se tetszik az event, ennél nagyobb hülyeséget nem csinálhattak volna. A patch viszont jól jött, meg talán azóta dc-t se kaptam, a játék se szállt el csak úgy (illetve de, egyszer amikor a skillablakot nyitottam meg...).
Jó neked,mert én 4 dc-t kaptam röpke 15 perces próbálkozásom alatt.
Az első háromnál nem volt gond,mert partiban nyomtuk,de az utolsónál pont 2 salával hadakoztam,majd dc,és mire visszatértem,már aludtam is!
Elküldve: 2007. 10. 25. 21:22
Vettem két vacak eventes kiegészítőt (3-200k volt, ennyit még csak-csak kiszorítottam
), az az 1-1% pdef nem túl sok azért, viszont ha belegondolok, a semminél csak több. Mindenesetre a hétvégi siege-re tényleg lehet értelme még ennyi plusznak is.
Elküldve: 2007. 10. 26. 13:40
Na ennyit az önuralomról -.-
Ma eltradeltem a skellem.
ezeket kaptam érte:
+10 90 orc,
r4 strike cube,
2 empty yeti,
2 ss,
950m
Ma eltradeltem a skellem.
ezeket kaptam érte:
+10 90 orc,