Idézet: worldside - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 20:30
Én több hónapot farmolással töltöttem. és megérte a játék során kb 400 pet card esett nekem amiből durván a felét befogtuk.
Ez ugye csak valami erős túlzás volt ?! Ne szívass. Van pár karakterem, de 25 kártyával azt hittem én már sokat találtam.
Sok közöm nincs a témához, nem azon a szerveren vagyok és nem ismertek se a személyek, se a körülmények, de az biztos, hogy amikor elkezdtem, nem igazán kaptam segítséget a nagyoktól és szerintem ez nagy általánosságban igaz a guildekre. Részben érthető, mert kis kezdő karakterként milyen alapon vártam volna, hogy megosszanak velem bármi értékes cuccot ?! Bizalmatlanság, nem ismernek, így nem tudják megbízható vagyok e vagy sem. Ettől függetlenül én is próbálkoztam, hátha segítenek (mindenki ismeri milyen nehéz a semmiből elindulni), de hamar rájöttem, hogy magam kell boldogulnom. Persze volt aki segített, de az általában kölcsönös segítségnyújtás volt. (Érdekes 1-1 karakterrel még a mai napig megosztjuk a dolgainkat).
Ezzel szemben most, hogy nagyobb lett a karakterem már látom, hogy kb miből áll r2-es r3-as cuccokat osztogatni a nooboknak és meg is tettem sokszor. De az igények is megváltoztak !!! Már nem elég annyi. Jön a "lécci lécci" és a legkülönfélébb kérésekkel találkozhatok: "húzd a petem", "add ide az orcod", "adjál már kockát", "kellene skill kártya" és a legjobb a végére "adj rupee-t". Mindez úgy, hogy előtte még soha nem láttam az illetőt. Mintha nekem teremne a rupee (főleg, hogy kb 4m van összvissz) és mintha a saját peteket én nemis akarnám húzni, elvégre azért indítottam breedert, hogy másokét fejlesszem.
Nem sűrűn intettem be, ha valaki segítséget kért tőlem, de van egy határ, amikor eszembe jut, hogy nekem annak idején ki segített ? Milyen alapon húzza a száját a kiskarakter ma, ha nem kap meg rögtön mindent ? Mert már-már nemis kéri, hanem elvárja.
A legszebb dolgok azok, amikor valaki "elesett, nincstelen" könyörög a segítségért, de 2 hétre rá már hawkmannal rohangál. Lehet nem véletlen ?!
Persze okom annyira nincs panaszkodni, mert ha kevés is a rupeem jelenleg, a szintemnek megfelelő igényeket teljesíteni tudtam. Nem kiugró dolgok, nincsenek +10es cuccok stb (talán egyszer valaha

), de nekem megfelelő.
Szerkesztette: LTom 2008. 04. 21. 09:47 -kor