HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#1181 Felhasználó inaktív   micimac 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 23. 09:33

Köszönöm, köszönöm mindkettőtöknek!

Mostmár jobban rálátok a dolgokra  ;)

Csinálni fogok egy másik karaktert.

De ezzel tudjátok, hogy automatikusan kérdéseket generáltatok  :think:  :)

A summoner - ha jól értem - arra jó, hogy bizonyos szinten tudok pet-et idézni. Ez a karakter minden card nélkül tudja ezt? Vagy nem tudja és csak a későbbiekben, ahogyan Yodli írta, az erősebb pet-eknél van jelentősége?

#1182 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 23. 10:19

Minden féle karakter tud petet idézni, akár a dark magician is, a summoner kasztok viszont direkt a petekre vannak kitalálva. A későbbiekben tudnak több petet is megidézni egy időben, több petet tudnak amúgy is nevelni egyszerre (ez a többi kasztnál csak 1 lehet), és van egy rakás aktív/passzív skilljük a petekkel kapcsolatosan. Egy ugyanakkora pet egy másik kasztú embernél kisebbet sebez, kevesebb élete van mint egy summoner kasztúnál. Viszont a summoner kasztoknak meg fontos, hogy legyen egy igazán erős petje, neked ez kezdőként nem nagyon adatik meg. Én azért ajánlom a clericet vagy a kahunát, mert ezek tudják gyógyítani magukat, a petjüket vagy akárki mást, buffolni is tudnak, és bár nem túl erősek fizikailag, így folyamatosan lehet velük játszani, nem kell leülni pihenni.

#1183 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 11:36

SuMMeRnak igaza van a kahuna és a cleric, buff és öngyógyító képességeivel kapcsolatban. Amiért én mégis a HW-t javasoltam: a szigeten, ha minden küldit megcsinálsz, akkor kapsz pár r2-es (lvl 20-tól használható) cuccot (öv, kesztyű, stb.). Ezek között van egy választható fegyver is, de sajnos szerény a választék: mindössze 3 fajta. Pont a kahuna és a cleric részére nincs közte a legmegfelelőbb (huhh, mindjárt jön a flame, hogy a papnak ott a bot...), ellentétben a HW-vel akinek a kard tökéletesen megfelel. A kard mellé a pajzs könnyen beszerezhető, illetve a páncél jelent majd még kiadást. A kezdő karakterek meg nem éppen milliomosak. A másik ok: a HW-t könnyebb megtanulni (a dp-re gondolok most), mint a clericet. A kahunanának meg igazán fejsze jár fegyverként, ami sajnos szintén nem választható küldetés jutalmaként. Ettől eltekintve én is kahunát vagy clericet indítanék, de én mondjuk már tudom, hogy mire van szükség hozzá...
A HW fenntartása is olcsóbb. Elég csak force chipet, meg piros potit használnia. A pap meg a huna igényel néha esetleg soul chippet és mana potit is, ami extra kiadás.

A petekhez: azt én is írtam, hogy mindenkinek lehet/ mindenki használhat állatot. Amire fel akartam hívni a figyelmet: a befogás (tame) excommon és rare állatok (különleges : pixie, yeti, orc, csonti, stb...) esetén a summonerek (breeder, spellsinger, sorcerer) dolga, mert ők nagyobb eséllyel hajtják ezt végre.
Kezdetnek a teki nem rossz választás, később meg vagy tudsz venni, vagy ha találsz üres kártyát, akkor befogatni vmi különlegesebb állatot.

Szerkesztette: Yodli 2008. 04. 23. 11:42 -kor

#1184 Felhasználó inaktív   micimac 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 11:54

Értem.

Köszönöm a sok infot. Úgy néz ki, hogy szűkül a kör :)

De akkor a HW is tud öngyógyítani?

micimac

#1185 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 12:07

A HW rendelkezik a minor healing nevü skillel, ami nem a legerősebb gyógyító varázslat, de kezdetnek megteszi. Később, ha dp-be mész, akkor meg elméletileg a partyban lesz pap aki gyógyít téged. A HW a jellegzetes tank karakter, aki állja az ütést, hála a magasabb életerő-pontszámnak, illetve nagyobb fizikai védelmének.

A www.therappelzmap.com címen találsz egy jó térképet a Rappelz világáról. Érdemes letöltened, mert hasznos lehet neked, mint kezdőnek. Ajánlott a questeket csinálni, mert általában a pénz, chip, poti mellett, kapsz néha egy-egy értékesebb cuccot is, ami mondjuk a boltos npc-nél nem lenne megvásárolható. A küldetések leírása szinte mindig tartalmaz utalást a helyre is, ahol a feladat végrehajtandó, így a térkép segítségével már ez sem okozhat majd gondot.

Szerkesztette: Yodli 2008. 04. 23. 12:16 -kor

#1186 Felhasználó inaktív   micimac 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 12:31

Értem,

a térképpel nem volt gondom, csak a karakterekkel kapcsolatos tapasztalatokban voltam alul.

köszönöm.

Megint felmerült 1 kérdés, mégpedig a chip-pekkel kapcsolatban.
Azt olvastam, hogy a három chipből melyik növel a fizikai melyik a mágikus, melyik mindkét értéket. De nem tudom, hogy ezt pontosan hogyan is lehet használni, mikor éri meg használni.

Szóval chip ügyben kissé tájékozatlan vagyok.

Tudtok segíteni?

micimac

#1187 Felhasználó inaktív   micimac 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 12:35

Köszönöm a térképet!

Nagyon frankó.

#1188 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 12:40

Piros chip fizikai sebzést növeli: minden skill vagy támadás amit fegyverrel hajtasz végre.
Kék chip: mágikus sebzés: DarkMagek skilljei, pirospixie támadó varázslatai,néhány papi,breeder,sorci és kahuna varázslat. Ezek tipikusan a magick attack skill fában vannak (ergo azon passziv skill alatt, ami az matkodat növeli (magicaltraining).
Lila: mindkettőt növeli, általában akkor használják ha kevert a támadás, például egy pap buzigánnyal ütleggeli a mobot, míg néha néha a piros pixijével oda-oda lő egy csóvát.

Te esetedben kezdőként valószínűleg leginkább a Pirost kéne használnod, kivétel a DMeden. DMnél meggondolandó attól függően bot vagy tőr irányába mész el, illetve hogy mennyit csépeled bottal szimplán a mobot kasztolgatás helyett.

Szerkesztette: grimma 2008. 04. 23. 12:49 -kor

Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#1189 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 12:50

A legfontosabb tudnivaló: a chipet a szörnyön kell alkalmazni (megchipelni úgymond). Kijelölöd a szörnyet és katt a chipre. A szörny életerő csíkja alatt ikon jelzi a chip időtartamát. A fajtái:
Force Chip (piros): a közelharcos karakterek kedvence, nagyobb fizikai sebzést okoz a karaktered.
Soul Chip (kék): a varázslatokat használóknak jó leginkább, mivel a mágikusan okozott sebzés nő (pontosabban a skill okozta sebzés nő)
Luna Chip (lila): az előző kettő "kombinációja". Pontosabban: csökkenti a fizikai és a mágikus védelmet.
Az állatod által okozott sebzést is növeli a chip.

Számodra - ha a HW-t használod - a piros (Force Chip) lesz az ajánlott, míg a DM-el a kék, vagy a lila javasolt.

Szerkesztette: Yodli 2008. 04. 23. 12:53 -kor

#1190 Felhasználó inaktív   Darkside21 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 14:42

Huhh, már 1 hónapja pihen szegény Rappelz... Látom azért mindíg jönnek új emberek is  :cool:
WoW - Arathor
Morinaga Lvl. 71 Retri Pala <Vörös Sárkány>
Percyval Lvl. 62 Blood DK <Vörös Sárkány>

Guild Wars
Prince Morinaga Ranger/Monk [ImpH]

#1191 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 14:47

Szép jó rappelzes napot mindenkinek :D Itt az újabb nap hawkmannt vadászni yupppppeeeeee :smoker:
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1192 Felhasználó inaktív   micimac 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 15:10

Köszi,

kipróbálom ezt a chippelést is :)

Mondjuk el leszek majd, mert csinálok egy új karaktert, próbálok valami okosat összehozni ;)

#1193 Felhasználó inaktív   Kacsa_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 18:49

Milyen az a blunt weapon?
A HW passzív skilljei között van, hogy növeli a blunt weapon-ok erejét!
Mi ez???

Micimac! Sok szerencsét a játékhoz!

Szerkesztette: Kacsa_ 2008. 04. 23. 18:51 -kor

Rappelz
Szerver: Tortus
Karakter:
-MoonlightDancer (Healer) Kln: BountyHUNters
-NightWizard (DM) Kln: BountyHUNters
Rappelz fan oldal

#1194 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 19:21

Ismét szereztem pár új "barátot" :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#1195 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 20:49

Kemeny volt csak egy mob kinyirt és delvl lett a kovetkezmenye mert nam vettem eszre es nem nyomtam bottlet-.-

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1196 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 20:53

:respect: 5:20 as TA időt futottunk :respect:
A tisztelet a guildemnek szól :D  Jók vagyunk

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1197 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 20:55

Pi0 szerint most ez a megnyilvanulásom öntelt volt ezert ha lúd legyen kövér a  :respect:  tisztelet nekem szól  :respect: :p  :D

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1198 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 06:17

Kaptam egy kis infót a +++ mobok erősségéről, hát azt mondják hogy a mostani dungeonökbe levő **-kenek felel meg (bossok), és ráadásul agro mobok is.... hát vicces lesz ott írtani, pedig ott kell, mert a dungeonön kívül levő ++ mobok nem dobnak r6 fegyókat vagy újfajta pet kártyákat :s
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#1199 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 07:27

Idézet: Kacsa_ - Dátum: 2008. ápr. 23., szerda - 18:49

Milyen az a blunt weapon?
A HW passzív skilljei között van, hogy növeli a blunt weapon-ok erejét!
Mi ez???
...

Blunt type weapons (magyarul: zúzó fegyverek): mace és hammer (buzogány/pöröly és kalapács)
Az általad említett passzív skill a zúzó fegyverek használatát javítja, azaz nagyobb sebzést tud a karakter okozni, ha a fenti fegyverek vmelyikével püföli a mobot.

Szerkesztette: Yodli 2008. 04. 24. 07:28 -kor

#1200 Felhasználó inaktív   nilstran 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 08:00

Idézet: worldside - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 21:07

Amúgy visszatérve igen is sokat értek belőle nagyonjó barátom Rovar és mindent mesélt nekem arrol az időről. Megértem felkellett oltoztetni cloudBladet meg a többi nagyot, csak abba gondolj bele egy r4nek mar kell lennie vminek a zsebében egy kissebbnek viszont semmilye sincs.

Nekem saját magamnak kellett felöltöznöm R4-re senki sem segített....
Abban az időben senki nem volt aktív akkor mentek át Gw-t játszani a többiek,kérlek legközelebb ne álíts rólam olyat ami nem igaz.
Köszönöm.
Server:Tortus

Klán:Angha

Visszavonult:
CloudBlade lvl 123 knight
Hallion lvl 93 BS

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59