SuMMeRnak igaza van a kahuna és a cleric, buff és öngyógyító képességeivel kapcsolatban. Amiért én mégis a HW-t javasoltam: a szigeten, ha minden küldit megcsinálsz, akkor kapsz pár r2-es (lvl 20-tól használható) cuccot (öv, kesztyű, stb.). Ezek között van egy választható fegyver is, de sajnos szerény a választék: mindössze 3 fajta. Pont a kahuna és a cleric részére nincs közte a legmegfelelőbb (huhh, mindjárt jön a flame, hogy a papnak ott a bot...), ellentétben a HW-vel akinek a kard tökéletesen megfelel. A kard mellé a pajzs könnyen beszerezhető, illetve a páncél jelent majd még kiadást. A kezdő karakterek meg nem éppen milliomosak. A másik ok: a HW-t könnyebb megtanulni (a dp-re gondolok most), mint a clericet. A kahunanának meg igazán fejsze jár fegyverként, ami sajnos szintén nem választható küldetés jutalmaként. Ettől eltekintve én is kahunát vagy clericet indítanék, de én mondjuk már tudom, hogy mire van szükség hozzá...
A HW fenntartása is olcsóbb. Elég csak force chipet, meg piros potit használnia. A pap meg a huna igényel néha esetleg soul chippet és mana potit is, ami extra kiadás.
A petekhez: azt én is írtam, hogy mindenkinek lehet/ mindenki használhat állatot. Amire fel akartam hívni a figyelmet: a befogás (tame) excommon és rare állatok (különleges : pixie, yeti, orc, csonti, stb...) esetén a summonerek (breeder, spellsinger, sorcerer) dolga, mert ők nagyobb eséllyel hajtják ezt végre.
Kezdetnek a teki nem rossz választás, később meg vagy tudsz venni, vagy ha találsz üres kártyát, akkor befogatni vmi különlegesebb állatot.
Szerkesztette: Yodli 2008. 04. 23. 11:42 -kor