Idézet: worldside - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 18:10
Bocs én se vok tévedhetetlen. Erre főleg gikhart celzott ,hogy a nagyoknak kellett a cucc es akkor tuttommal te nagy voltal. Mégegyszer bocs de ennyire ne vedd a szivedre semmi szitkozási szándék nem volt benne te csak a példa alapot képezted az írásban. A rendszer nem tetszett nem pedig a személlyed sajnálom ha nem volt egyértelmű.
Nos tegyük tisztába a dolgokat amíg én aktív voltam e3-ban:
1.Nem hinném hogy bárki azt mondta volna neked vagy egyéb karinak márpedig add oda a droppod mert ha nem...
2.Mindenkinek segítettünk nem is keveset erre a legjobb példa HunGábor átjött a bh-ból partyzott velünk és felszereltük r3 kockákkal aztán lelépett(vissza a bh-ba) no comment...
3.Attól hogy még valaki magasabb szintü mint a másik nem kellene kategórikus kijelentéseket tenned.
4.Ha nem tévedek akkor téged nem kis hátszél segített(PetDream) abban hogy legyenek cuccaid.
5.A rendszerben amit állítasz benne sem voltál de kifejtem neked:
-amikor klán dp volt és esett dropp előszor 1 kari kapta(csak kockákat ami egyéb volt meg lett mindíg kérdezve kell-e valakinek ha nem tartott rá igényt senki akkor maradt az adott karinál) aztán miután minden cucca+4 lett jött a következő kari és így tovább... ebben nem értem mi volt a rossz?
6.Személyes droppba senkinek nem volt beleszólása(én nem egyszer vesztem össze ezen más karival hogyha kell neki baráti áron megveheti de egyébként semmi köze hozzá)
7.Nos akkor mi nem tetszett neked?Vagy csak feltünési viszketegségtől írsz hamis állításokat ide?Vagy csak azért hogy fontosnak érezd magad?
Ui.:Ha példálozol valamivel előtte járj utána egyáltalán igaz vagy hamis.
Pi0tr abban meg hogy Loy szívta a fogát mert nem adtál neki da-t csak írígység volt semmi más(jobb droppod volt).És ilyenkor sokszor halottam hogy másik dmeknek nicsen te meg tördeled öket de a szíved joga volt.Véleménynyilvánítás puszta írigységből.
Emlékszem pont 1 vacak r3 strike miatt hagytad ott a klánt nézet-eltérés Pengével stb. miért nem adtad oda nagyobb karinak vagy valami ilyesmi.Mellesleg Ostor a droppot nézve sohasem mondta azt hogy márpedig add oda,sőt....