HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#1241 Felhasználó inaktív   Gikhart 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 24. 21:42

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 22:39

De most komolyan mit nézzek rajta????? Te vagy kiakadva azon hogy nem segítünk kicsiknek, ne mondd már hogy nem. Ha meg nyelvtan leckéket akarsz adni akkor menj tanárnak, ha annyira teccik (oops, tetszik, elnézést kérek mindenkitől akinek evvel maradandó kárt okoztam)

Én csak azt mondtam, hogy nem én hoztam fel a témát, ami igaz is. próbáltad bebizonyítani, hogy mégis, nem sikerült, most ne maszatolj tovább. A helyesírás pedig valahol a kultúra része (ami screenshotjaim alapján nem igen jutott ki neked és jó pár bh-snak sem), persze egy nyílvános fórumon nem nézik ezt olyan szúrós szemmel, ezért kértem "csupán", hogy a nevemet írják helyesen, nem tudtam, hogy ezért már egyből nyelvtan tanár leszek.
Gikhart lvl51 Chaos Magician
Ickenham lvl80 Druid
Phalsiphal lvl43 Cleric
ArrRas+10 lvl60Csirke
ArAtar+10 lvl75Csonti
AerDzur+10 lvl60Yeti

#1242 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 24. 21:53

Az más dollog lene ha valki igy irrna ahogy most én irok, de eggy betün igy kiakadni....

Dehát ez van, ízlések és pofonok, én teszek a kultúrára, nem azért megyek jáccani hogy helyesírást gyakoroljak vagy hogy finomítsam a szókincsemet, hanem hogy jól érezzem magamat. Mi így társalgunk, te máshogy ennyi....
Tortus szerver
BountyHUNters guild

Pi0tr            154/50 Soul Breeder

#1243 Felhasználó inaktív   Andule 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 23:04

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 22:53

de eggy betün igy kiakadni....

A netikett 1ik legalapabb dolga az, h a másik nickjét helyesen próbáljuk írni, ill. h nem cikizzük. Szvsz itt vétlen elírásról volt szó, amit nehezményeztek. Érzésem szerint 1 "Sy elírtam" pont elég lett volna.

Eszem ágában sincs beleszólni eme óvodás szintű flame-be, de gondoltam azért tegyük tisztába az alapokat. :D

#1244 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 24. 23:17

Netikett, kultúra mi jön még? o.O
Elismerem egyikhez sincs sok közöm
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1245 Felhasználó inaktív   ekezetnelkul 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 04. 25. 01:44

Gondolom sokan csak olvassák a hozzászólásokat, nem írnak be, passzív szemlélői ennek a szócsatának... de szívesen játszanak a Rappelz-zel.

Akik nemrég kezdték a játékot, azoknak üzenem, hogy nem kell megijedni, nem ilyen harapósak a játékosok általában.

Régóta játszok a Rappelz-zal, 90% pozitív élmény és 10% negatív élmény ért (nagyjából :) a játék során.

Ha valami nem megy, szerintem nyugodtan lehet kérdezni/kérni, legfeljebb elküld a picsába, de a nagy többség segít. (Egy kis angol tudás mondjuk nem árt.)

Szóval kitartás játékosok!  :D

(A játékhoz nem kapcsolódó veszekedéseket szerintem egy másik, erre való topikban, vagy máshol kellene megvitatni. A többség unja szvsz. Eddig szívesen olvashatta mindenki a topicot, a játékról szólt.)

:) PEACE  :beer:

#1246 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 04:14

Idézet: Andule - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 23:04

A netikett 1ik legalapabb dolga az, h a másik nickjét helyesen próbáljuk írni, ill. h nem cikizzük. Szvsz itt vétlen elírásról volt szó, amit nehezményeztek. Érzésem szerint 1 "Sy elírtam" pont elég lett volna.

Eszem ágában sincs beleszólni eme óvodás szintű flame-be, de gondoltam azért tegyük tisztába az alapokat. :D

Pörgesd vissza ha nem olvastad én bocsánatot kértem.
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#1247 Felhasználó inaktív   nilstran 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 07:22

Idézet: worldside - Dátum: 2008. ápr. 24., csütörtök - 18:10

Bocs én se vok tévedhetetlen. Erre főleg gikhart celzott ,hogy a nagyoknak kellett a cucc es akkor tuttommal te nagy voltal. Mégegyszer bocs de ennyire ne vedd a szivedre semmi szitkozási szándék nem volt benne te csak a példa alapot képezted az írásban. A rendszer nem tetszett nem pedig a személlyed sajnálom ha nem volt egyértelmű.

Nos tegyük tisztába a dolgokat amíg én aktív voltam e3-ban:
1.Nem hinném hogy bárki azt mondta volna neked vagy egyéb karinak márpedig add oda a droppod mert ha nem...
2.Mindenkinek segítettünk nem is keveset erre a legjobb példa HunGábor átjött a bh-ból partyzott velünk és felszereltük r3 kockákkal aztán lelépett(vissza a bh-ba)  no comment...
3.Attól hogy  még valaki magasabb szintü mint a másik nem kellene kategórikus kijelentéseket tenned.
4.Ha nem tévedek akkor téged nem kis hátszél segített(PetDream) abban hogy legyenek cuccaid.
5.A rendszerben amit állítasz benne sem voltál de kifejtem neked:
-amikor klán dp volt és esett dropp előszor 1 kari kapta(csak kockákat ami egyéb volt meg lett mindíg kérdezve kell-e valakinek ha nem tartott rá igényt senki akkor maradt az adott karinál) aztán miután minden cucca+4 lett jött a következő kari és így tovább... ebben nem értem mi volt a rossz?
6.Személyes droppba senkinek nem volt beleszólása(én nem egyszer vesztem össze ezen más karival hogyha kell neki baráti áron megveheti de egyébként semmi köze hozzá)
7.Nos akkor mi nem tetszett neked?Vagy csak feltünési viszketegségtől írsz hamis állításokat ide?Vagy csak azért hogy fontosnak érezd magad?

Ui.:Ha példálozol valamivel előtte járj utána egyáltalán igaz vagy hamis.

Pi0tr abban meg hogy Loy szívta a fogát mert nem adtál neki da-t csak írígység volt semmi más(jobb droppod volt).És ilyenkor sokszor halottam hogy másik dmeknek nicsen te meg tördeled öket de a szíved joga volt.Véleménynyilvánítás puszta írigységből.
Emlékszem pont 1 vacak r3 strike miatt hagytad ott a klánt nézet-eltérés Pengével stb. miért nem adtad oda nagyobb karinak vagy valami ilyesmi.Mellesleg Ostor a droppot nézve sohasem mondta azt hogy márpedig add oda,sőt....
Server:Tortus

Klán:Angha

Visszavonult:
CloudBlade lvl 123 knight
Hallion lvl 93 BS

#1248 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 08:05

Idézet: ekezetnelkul - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 0:44

Gondolom sokan csak olvassák a hozzászólásokat, nem írnak be, passzív szemlélői ennek a szócsatának... de szívesen játszanak a Rappelz-zel.

Akik nemrég kezdték a játékot, azoknak üzenem, hogy nem kell megijedni, nem ilyen harapósak a játékosok általában.

Régóta játszok a Rappelz-zal, 90% pozitív élmény és 10% negatív élmény ért (nagyjából :) a játék során.

Ha valami nem megy, szerintem nyugodtan lehet kérdezni/kérni, legfeljebb elküld a picsába, de a nagy többség segít. (Egy kis angol tudás mondjuk nem árt.)

Szóval kitartás játékosok!  :D

(A játékhoz nem kapcsolódó veszekedéseket szerintem egy másik, erre való topikban, vagy máshol kellene megvitatni. A többség unja szvsz. Eddig szívesen olvashatta mindenki a topicot, a játékról szólt.)

:) PEACE  :beer:

Látod mi van, évekig tartó flame, szitkozódás, örök harag egy játékból kiindulva.  :omg:  Vajon ez életkor függvénye ?! (lehet vén f@xok vagyunk ehhez) ?  :confused:
Néha érdekes, kiskariknak pedig érdemes is volt itt olvasgatni. De most ?!
De ha már egyszer, akkor offoljunk tisztességesen: Mikor megyünk pókerezni ?!  ;)

Szerkesztette: LTom 2008. 04. 25. 08:11 -kor

#1249 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 08:21

Srácok... Hordát szidni már olyan, mint halottat rugdosni, nincs értelme... :o  ;)

Lehet szidni most már a Rozsomákokat, hiszen lassan oda megy át mindenki, akinek valami baja van a BH-val vagy valamelyik taggal. :Đ

Amúgy meg tényleg, minek ilyen véresen komolyan venni ezt a JÁTÉKOT? Mintha valaki a másik biciklijét lopta volna el, olyanok itt a reakciók. Nah tényleg ne offoljunk itt kérem, a többi szerveren lévőket marhára érdekli a Tortus magyar közösségének brazil szappanoperája... :Đ

#1250 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 08:26

Idézet: nilstran - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 7:22

Nos tegyük tisztába a dolgokat amíg én aktív voltam e3-ban:
1.Nem hinném hogy bárki azt mondta volna neked vagy egyéb karinak márpedig add oda a droppod mert ha nem...
2.Mindenkinek segítettünk nem is keveset erre a legjobb példa HunGábor átjött a bh-ból partyzott velünk és felszereltük r3 kockákkal aztán lelépett(vissza a bh-ba)  no comment...
3.Attól hogy  még valaki magasabb szintü mint a másik nem kellene kategórikus kijelentéseket tenned.
4.Ha nem tévedek akkor téged nem kis hátszél segített(PetDream) abban hogy legyenek cuccaid.
5.A rendszerben amit állítasz benne sem voltál de kifejtem neked:
-amikor klán dp volt és esett dropp előszor 1 kari kapta(csak kockákat ami egyéb volt meg lett mindíg kérdezve kell-e valakinek ha nem tartott rá igényt senki akkor maradt az adott karinál) aztán miután minden cucca+4 lett jött a következő kari és így tovább... ebben nem értem mi volt a rossz?
6.Személyes droppba senkinek nem volt beleszólása(én nem egyszer vesztem össze ezen más karival hogyha kell neki baráti áron megveheti de egyébként semmi köze hozzá)
7.Nos akkor mi nem tetszett neked?Vagy csak feltünési viszketegségtől írsz hamis állításokat ide?Vagy csak azért hogy fontosnak érezd magad?

Ui.:Ha példálozol valamivel előtte járj utána egyáltalán igaz vagy hamis.

Pi0tr abban meg hogy Loy szívta a fogát mert nem adtál neki da-t csak írígység volt semmi más(jobb droppod volt).És ilyenkor sokszor halottam hogy másik dmeknek nicsen te meg tördeled öket de a szíved joga volt.Véleménynyilvánítás puszta írigységből.
Emlékszem pont 1 vacak r3 strike miatt hagytad ott a klánt nézet-eltérés Pengével stb. miért nem adtad oda nagyobb karinak vagy valami ilyesmi.Mellesleg Ostor a droppot nézve sohasem mondta azt hogy márpedig add oda,sőt....

1. ez a pont üti az utolsó sorod, mivel éppen azért akadt ki mindenki mert megtartottam azt a cubeot....
2. Amikor gabo elment tőlünk mondta hogy vissza fog jönni (nektek lehet hogy nem, nem is érdekel)
3. mien kategórikus kijelentés???
4. PetDreamnek köze nincs a cuccaimhoz
5. evvel is ütötted magad, mivel írtad hogy amikor te játszottál már nem voltak aktív tagok
6. cleric kártyákat amiket vettem olcsó pénzért azokat is le akarták nyúlni, droppom sose volt,mindent vettem
7. :D
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1251 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 08:39

Idézet: Piotr - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 8:26

1. ez a pont üti az utolsó sorod, mivel éppen azért akadt ki mindenki mert megtartottam azt a cubeot....
2. Amikor gabo elment tőlünk mondta hogy vissza fog jönni (nektek lehet hogy nem, nem is érdekel)
5. evvel is ütötted magad, mivel írtad hogy amikor te játszottál már nem voltak aktív tagok
6. cleric kártyákat amiket vettem olcsó pénzért azokat is le akarták nyúlni, droppom sose volt,mindent vettem

2. Ezt a kis aproságot nem közölte velünk, és ebből úgy tűnik, hogy szándékosan jött át és használtaki / élt vissza a mi rendszerünkkel. Ami igencsak minősit egy ebert. És van tippem, hogy nem egyedül volt benne ...
Szerver: Tortus
SaintRovar: Bishop 111
RovarKiller: Champion 64
NeBantsRovar: Battle Summoner 58
FarmerRovar: Breeder 50
AmazingRovar: Kahuna 40
Brutal:Orc Warrior 110
Solemire:Aqua Pixi 89

#1252 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 08:54

Ezt benézted Pio :). Az 1-7 pont Worldnek szólt nem neked. A PetDreames megjegyzés egyértelműen utalt rá. Valószínűleg Cloud azért írta ezt, mert World negatívan nyilatkozott a Hordás rendszerről, amit ő maga nem élt már meg, max tőled hallott negatív dolgokat és azonosult velük (bár általában én is fenntartás nélkül elhiszem amit a párom mond nekem, szóval én megértem a dolgot).
Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#1253 Felhasználó inaktív   Piotr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 09:07

Akkor ezt naon benéztem :s  Korán van még, sok hozzászólás lesz még XD
2. és 5.pont akkor is marad :D

Meg különben is, PetDream akkoriban a párja volt, alap hogy segítette, de amikor összevesztek és törölte az accountját, WS előtte visszaadta a kártyákat pl, hogy utána ne legyen támadási felülete
Tortus szerver
BountyHUNters guild

#1254 Felhasználó inaktív   Andule 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 09:16

Idézet: worldside - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 5:14

Pörgesd vissza ha nem olvastad én bocsánatot kértem.

Az alapproblémára próbáltam rávilágítani független attól kinek (miben) van igaza. (Mer' a válaszreakció is olyan volt amilyen.)

Idézet

Netikett, kultúra mi jön még? o.O

Ízlések és pofonok, engem tanítottak irl is etikettre, alapvető udvariasságra. (Istenuccse suliban!) Mindenki úgy kommunkál ahogy akar, csak senki ne csodálkozzék ha ez alapján ítélik meg. :p
Amúgy nincs 1 modi aki kitörölné az egész hóbelevancos flame-et, mert a többséget úgy látom télleg nem érdekli.
Ne adj isten a felek megbeszélhetnék ezt ingame, netán privátban/e-mailben is. ;)

#1255 Felhasználó inaktív   nilstran 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 09:27

1.Szerintem meg azért mert összerúgtad a port Pengével(a kocka csak 1 probléma volt,talán nem megfelelő hangnemet ütöttél meg....
3.Olvass vissza aztán kérdezz.
4.Nem rólad van szó olvass vissza kinek írtam...
5.Piotr Ostorék nem voltak aktívak Petdream barátnője akkor kezdett el gamelni.
Neked az utolsó sorok szóltak....
Server:Tortus

Klán:Angha

Visszavonult:
CloudBlade lvl 123 knight
Hallion lvl 93 BS

#1256 Felhasználó inaktív   micimac 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 09:46

Sziasztok,

kicsit megszakítanám a szópárbajt a kérdéseimmel  :D

Tegnap is tudtam nyomatni kicsit, Yodli tanácsára egyelőre még a szigeten (ha bírom cérnával lvl 20 -ig :), no de majd kiderül :) ). lvl18-as vagyok meg a háziállatom is annyi.

Tegnap leesett több ilyen olyan card. A kérdésem, hogy ezekkel mit tudok kezdeni?
Gondolom valahogy erősíteni a fegyveremet/más eszközömet?

Felszereltem a házi állatomat egy-két r1-es cuccal, hogy kicsit szokja a dolgot... de akkor egyelőre skilleket ne fejlesszek neki?

Aztán csináltam oylat, hogy a chaos nyakláncból kikaptam a követ (  :omg:  ) és lett egy chaos stone-m. Mire tudom azt használni. Hülyeségvolt kivenni a követ?

köszi!

#1257 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 10:04

Gratula a kártyákhoz! (Ezért mondtam, hogy ne siess távozni a szigetről...)

A skill cardok amiket találtál egy adott skill-t erősítenek (a kártyára kattintva kiderül, hogy milyen kaszt, melyik skilljéhez jó). Amennyiben olyan, amit nem tudsz jelenleg használni, akkor eladhatod más karakternek, ezáltal némi pénzmaghoz juthatsz. Fontos: ne kapkodd el a bizniszt. Elsőre nézz körül, hogy mi mennyibe kerül (itt a fórumon, mi is szivesen segítünk az árak terén is), és csak utánna üzletelj. Másik, hogy ne a szigeten, hanem inkább majd a kontinens vmelyik városában tedd ezt. Különben a kártyák árai a 50-100e (warlock kártyák pl.) és a több millió (pap blessing kártyák pl., vagy creature taming) között mozognak.

A fegyvert többféleképp fejlesztheted: strike cube (kocka) vagy soul stone (kövek) segítségével, és végül a kovácsnál a szintjét emelve. A páncél (és a többi ruhatárgy: kesztyű, cipő, öv, sapka, stb) hasonlóan működik, mindössze nekik defense cube (kocka) kell (nem strike). Majd ha elérted az R2 cuccok szintjét (lvl20), akkor lesz ez aktuális számodra.

A nyakláncot szétszedni felesleges volt, de nem történt tragédia. Boltba kapsz olcsóért másikat. Vegyél, mert a nyaklánccal összeszedett (és tárolt) lakból tudsz chippeket venni, soul stone-t feltölteni...

A pet skillekkel majd kicsit később segítek. Lehet, hogy este akár játékon belül is. (majd a karaktered nevét elárulhatnád)

#1258 Felhasználó inaktív   Tasey 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 10:07

Carto! Ezeket a magán vitákat tényleg nem lehetne vhol máshol megbeszélni? Nem hiszem, hogy ez a fórum ezért van ill. ezért jött létre. Az érintetteken kívül mást nem igazán érdekelnek ezek a dolgok.
YETI: TaseyHUN (104 Evoker, Gumininja)

#1259 Felhasználó inaktív   Yodli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 10:14

Üdv Tasey!
Régóta nem írtál már ide... :)  AOC-nak már készíted a helyet a merevlemezeden (30Gb körül igényel) ?  :D

bocs az  :offtopic: -ért! (AOC)

Szerkesztette: Yodli 2008. 04. 25. 10:21 -kor

#1260 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 25. 10:29

Idézet: Tasey - Dátum: 2008. ápr. 25., péntek - 11:07

Carto! Ezeket a magán vitákat tényleg nem lehetne vhol máshol megbeszélni? Nem hiszem, hogy ez a fórum ezért van ill. ezért jött létre. Az érintetteken kívül mást nem igazán érdekelnek ezek a dolgok.

Sajnos ( :Đ ) szólásszabadság van, amíg el nem kezd valaki személyeskedni, addig nem nagyon tehetnek a modok semmit. Amúgy én pont annyit tudok tenni, mint bárki más itt, ugyanolyan "mezei" felhasználó vagyok a fórumon, mint ti. ;)

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.