HWSW Informatikai Kerekasztal: Rappelz (2) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rappelz (2) Ingyenes Gala-Net/NFLAVOR MMORPG

#2361 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 30. 13:33

Idézet: ebron - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 8:06

3. Ez csak egy játék ( még mindig)

Így igaz.

Látom evoker és breeder a két legmagasabb karaktered. Melyiket tartod jobbnak és miért ?
PvE és PvP szempontból egyaránt érdekelne. Breederem mellé egy evokert fejlesztek. Az eddigi tapasztalatok alapján pethúzás nehézkes a körülményes dual miatt (maximum talán 3 pet szinten tartása lehetséges ?!), dungeon szólózás szintén emiatt + a hatékony gyógyító képességek hiányában csak magas pettel működik, partyba jó DD / skillek használatával tankként is jól funkcionál. Feltételezném, hogy a skillek PvPre is alkalmassá teszik (bár E5 óta már lehet változtak az erőviszonyok). Mit várhatok egy evokertől ?

Szerkesztette: LTom 2009. 01. 30. 13:43 -kor

#2362 Felhasználó inaktív   Cuddy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 30. 17:52

o.O nem akartok mind Pio fan club tagok lenni? dudokcsabi mar tuti alakitott egyet.
tok vicces egyebkent, hogy Pio hulyeseget osztjatok es megins o az aki allandoan billas osszegekkel futkaroz...
ekkora allszen faszokat egy csoportba se sokat latni :D
ugycsinaltok mintha ti oan rendesek lennetek... soha semmi pk, mindig csak a rendes viselkedes, terjesztenetek kene valakinek a tanait is, tamogatjatok a kis kezdokarikat...( ez egyszer mar volt flame Gikhartnak(vagy tudom is en mi a neve, nem nezek utana) koszonhetoen)
ez nem a kibaszott valovilag...itt lehet, inkabb kell a baromsagokat csinalni, szorakozik az ember de az hogy egy paran nem birjak elereszteni magukat egyeni szocprob :D
ha mar annyira okosak vagytok jatek teren... nem kene azt irni, hogy scrollolunk pk miatt embereket, mert nem lehet. arra sem gondoltatok, hogy egy nagykarinak eleg 1et leverni kis szintubol, hogy egybol kapjon wrathet ha eppen nincs kitomve full goodba.
noobsagot is egyene valogatja... van aki kepes megtanulni jatszani es a skilleit hasznalni rendesen, de a ptkbe az emberek 90% foleg petclassok csak leechelnek, mert egy tetves skillt el nem nyomnak maguktol, meg akkor sem ha mobot soloznak a pt melett mert rosszul tabolnak...
raszoktam szolni pmbe az ien emberekre de ha nincs hatassal akkor tobbet nem kell ptbe.
nem vagyunk egy szerveren igy akarki akarmit tud mondani, hogy a masikat nooboza vagy istenitse, de nyugodtan csak hajra ^^
mindenkinek nagy az arca, de szerencsere csak paran csinalnak belole orias plakatot, ennek csak az a hatranya hogy akinek nem futja orias plakatra az kezdi kotni mint a beton abba akinek megvan a plakat.

Morkie ha velem akarsz kotekedni am legyen:D semmitol nem sertodok meg. sot... igen: szoktam pkzni, engem is pkztak mar le, azta is lepkzom aki az en ptbol ksel es raszoltam hogy hagyaj abba de nem tette... ha meg van uj karakter... ez az egy ami idegesit... ha telleg aktiv akkor ha nem hagyja abba a kuncsorgast mindig vannak feles cuccaim amiket oda tudok adni, de tobbnyire nem kerulnek vissza...azert volt kivetel is mert Nonam visszaadta, habar egy valamit elneztek pioval mikor tradeltek, de nem szamit.
en eleg jol elvagyok ebben a "szar jatekban", jo kis csapat vagyunk igy egyutt :D
most nem is kezdek bele hogy ki merre miert mit nem tud elolvasni, mert nem latom ertelmet. tolem ideztel aztan akkor marhasagot irtal utana mint az allat...
soha nem voltunk mi ketten baratok es valszeg nem is leszunk xD de ezt te is tudod
a Bock list hat meg tokeletesen mukodik most jelenleg, sot enyem konkretan tele is van :)(mindre van ok)
talan emiatt is irunk itt es nem jatekban :D
es meg hogy nincsen nalunk eccer csapat szellem.... utana meg hogy nem allunk ki magunkert...
dontsd mar el hogy meik oldaba akarsz belekotni xD

Axinite teged sem tudlak sajnalni, legroszabkor vagy eleg roszhelyen xD
ez a jatek max az indulaskor tartogatott ertelmes otleteket... de szepen az ujabb es ujabb epic erkezesekor csak rontottak mindent, meg kivettek a dolgoat...
itt lehet isteni a deveket hogy ajja mekkora kiraly lesz hogy jon e5 uj pettel...
mi a fasz?? mi a raknak kell uj epic 2 szar petnek? o.O amit raadasul meg be sem lehet fogni mert 0.00000000000000000000000000000000000000000001% a tame rate...
ezek az emberek az igazan nooobok :bolond:
ahelyett hogy egy normalis jatekot csinalnanak... fel evente uj epic... total idiotak, meg arra sincs idejuk hogy a bugokat kijavitsak mert az ujon dolgoznak amibe meg tobb van...
en inkabb azt mondom maradj a wow melett ha eredetin jatszodtad vagy keress mas mostanaban indulo mmot... mert itt semmi eselyed sincs.
penzed nem lesz nagyobb szinten, meg r3at is elegge necces ossze szedni uj karinak, de lehet hogy igen nagy makod van es esik 3-4 kenta angel kartya akkor mar van kis penzed.
a balkezes problemadat meg nem nagyon lehet megoldani hacsak nincs veletlenul "left handed keybord"-od amit nem egyszeru beszerezni :)
de igazabol rappelzt total felesleges wowhoz hasonlitani
grafikailag talan kicsit jobb de egyebkent... itt a pvp eleg gaz... nagyobb csoport gyulik ossze mar laggol minden, hp meg allandoan bugos a debuffoktol/laggtol
blizzard baratunk ezt a reszt nagyon jol megcsinalta, tobb szaz ember harcolhat egymasssal gondok nelkul

wowban atom sok dungeon van, reszletes terkepekkel, item list, minden ami szem szajnak ingere :)
jah es ITEM... annyivan belole hogy ajjja... rappelz ehez kepest 0 kis rankok meg talan okes... de nagyobb szinten piros betus nap amikor esik valami...
kaszt osszehasonlitasnak sincs sok ertelme, elnezest rovar, mintha nem az lenne az igazi kifejezes...
mert hat wowban ugye megkell tanulni a dolgokat es tobb szakmad is van.. jarni kell npctol npcig.. itt pfff semmi valtasz 2nd classt aztan csokolom semmi csak mesz xp/drop?! farmolas ezerrel... jp meg hat gyulik mert muszaj neki :D eccer csak ugyis maxos lesz minden skilled... utana meg ott lesz 100M jp amit felhuzhatsz a faszodra meg egy darabig ... vagyis nemsokara jon uj epic!!! akkor majd talan lesz valami....

:sandor:

Szerkesztette: Cuddy 2009. 01. 30. 17:57 -kor

100 x 100 pixel :o

#2363 Felhasználó inaktív   Axinite 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 18:19

Király volt amit leírál köszi.

Egy gyors kérdés elsőre, bármilyen class-al is játszom, mindenképpen kell a pettel bajódnom? Mármint úgy kezdem kiérezni, hogy mintha nem a class, hanem a peten lenne a lényeg ebben a játékban :)

#2364 Felhasználó inaktív   nilstran 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 18:23

Idézet: Cuddy - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 17:52

o.O nem akartok mind Pio fan club tagok lenni? dudokcsabi mar tuti alakitott egyet.
tok vicces egyebkent, hogy Pio hulyeseget osztjatok es megins o az aki allandoan billas osszegekkel futkaroz...
ekkora allszen faszokat egy csoportba se sokat latni :D

Nem az a baj hogy nincs eszed hanem az hogy ezt nyilvánosságra is hozod :shoot:
Másik ahogy az elöttem szólók mondták ez egy JÁTÉK és ha nem tudjátok szétválogatni mi az ami belevaló és mi az ami nem,és it tessék felfogni hogy ez egy FÓRUM ahol a játékkal kapcsolatos dolgokat osztják meg nem azt hogy mekkora tirpákok az emberek.
És komolyan doki fordulj orvoshoz.Lehet hogy tud segíteni ;)
Server:Tortus

Klán:Angha

Visszavonult:
CloudBlade lvl 123 knight
Hallion lvl 93 BS

#2365 Felhasználó inaktív   nilstran 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 18:27

Idézet: Axinite - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 18:19

Egy gyors kérdés elsőre, bármilyen class-al is játszom, mindenképpen kell a pettel bajódnom? Mármint úgy kezdem kiérezni, hogy mintha nem a class, hanem a peten lenne a lényeg ebben a játékban :)

Hát ez a játék elméletileg sokmindent enged.
Igen egy pet nem árt ha van a háznál mégha nem is petclass vagy-bár 100%-ig csak a petclassok használják ki öket-
Alap petek könnyen beszerezhetők pantera,tortus,poultry.
És csak elsüre tünik furának a pettel való bajlódás mert igen hasznos segítőtárs lehet ha egyedül kalandozol.

Visszavonult:
Hallion lvl 93 BS

#2366 Felhasználó inaktív   Cuddy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 18:46

latod cloud :D en teljesen jol vagyok, nem en akadok ki...
ezekszerint ti kene abba hagyjatok valaminek a szedeset :)
jatek alapjan itelkezel valakirol megint ... nem azert van mert ezek szerint kicsit feljebb hiszed magad szellemi szinten? vagyishat eleg gaz ha mar hinned kell, mert csak ugy siman nem megy magatol a jatek :p
amugy ha kicsit a vegebe is olvastal volna... ott van a jatekkal kapcsolatos dolog is... nem feltetlenul pozitiv de mindenkeppen a jatekkal kapcsolatos
meg mennyu ongolt akartok rugdosni?  :nevet2:

#2367 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 18:49

Kép

#2368 Felhasználó inaktív   nilstran 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 19:14

Idézet: Cuddy - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 18:46

latod cloud :D en teljesen jol vagyok, nem en akadok ki...
ezekszerint ti kene abba hagyjatok valaminek a szedeset :)
jatek alapjan itelkezel valakirol megint

Nem a játék alapján  ;) Hanem az itteni viselkedésen a mérvadó marhára nem érdekel ha valaki hülye és nem tud rendesen viselkedni, de egy nyilvános fórumon ha ennek hangot ad és még büszke is rá na az már igen  :think: elgondolkodtató hogy mit keres még szabad lábon  ;) 
Mellesleg én befejeztem a szellemi ineligenciád firtatását mert én belátom ha valaki nem ért a szóból és nem éri meg a ráfordított energiát--hogy értsd tanulásra képtelen-- :cool: 
Még soha nem partyztam veled és nem is ítéltelek meg emiatt ami a megjegyzésed második részében volt az teljesen oké  :respect: :
"Axinite teged sem tudlak sajnalni, legroszabkor ..."

Szerkesztette: nilstran 2009. 01. 30. 19:16 -kor

Visszavonult:
Hallion lvl 93 BS

#2369 Felhasználó inaktív   Cuddy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 19:28

lécci lécci taniccsál mester!!

xD

ungyan mar, haggyal mar :D csak jarnak a kis ujjaid de nem mondasz semmit...
ha telleg lenne valami ertelmes kivele, de megeccer ne ird le ugyanazt kicsit atrendezve :D
akkor ha engem komolyan veszel es itt itelsz meg... magadat is igy kene :lollypop:

#2370 Felhasználó inaktív   kahunaboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 30. 20:38

Felpezsdult az elet itt ,ne haggyatok abba jol szorakozom  :up:  :up:  :D

#2371 Felhasználó inaktív   ebron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 00:50

Idézet: LTom - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 12:33

Így igaz.

Látom evoker és breeder a két legmagasabb karaktered. Melyiket tartod jobbnak és miért ?
PvE és PvP szempontból egyaránt érdekelne. Breederem mellé egy evokert fejlesztek. Az eddigi tapasztalatok alapján pethúzás nehézkes a körülményes dual miatt (maximum talán 3 pet szinten tartása lehetséges ?!), dungeon szólózás szintén emiatt + a hatékony gyógyító képességek hiányában csak magas pettel működik, partyba jó DD / skillek használatával tankként is jól funkcionál. Feltételezném, hogy a skillek PvPre is alkalmassá teszik (bár E5 óta már lehet változtak az erőviszonyok). Mit várhatok egy evokertől ?

Szia!

Breeder: Legjobb PVE karakter megfelelo petekkel szerintem. Solozasra is kivalo, pl islandon 6%/ss (unbuffed). Partyban yetim tankolja bettyt ( 150-es ToA boss) meg minden mast is ( 24k hp 2380 Pdef) (hawk full patk buff -al partyban kb 3300 patk). Breeder nekem Pvp-ben nem tetszik petek lassuak bar , ha bpixit eloveszem nem halok meg tul konnyen  XD Siegen Yeti+bp comboval szinte halhatatlan vagy.
Evoker: Dual summon kicsit korulmenyes meg  130 Sec cd mindenkeppen van.
HAtranyai : dual summon , Lvl 15 creature mastery, heal-je gagyi.
Elonyei: Partyiban kivalo puller/ tank/DD lehet plane islandon huzok es tankolok is egyszerre akar 10-15 mobot is sebeznek rám 90-110-et. Hp-ja magas buffal 14500+ pdefje 2100-2200 korul 2 unityvel tobb.
Siegen is nagyon jo. Pvp-ben meg..... :) Mondok par peldat. 1. ellenfel 125-os priest : 9 sec win. 2. 130-as preist 13 sec, win. 3. 125+os champ 28 sec  stb stb cm-et wl-ot is konnyeden olok. Igazabol csak 1*  kaptam ki egy hunatol de akkor baromkodtunk mindketten, a visszavagon mar nem volt koze a meccshez.

Na roviden ennyi.

Szerkesztette: ebron 2009. 01. 31. 00:53 -kor

server: Bahamut
Karakterek: Zooe 146 SB, Ebron 129 Champ, Eriel 116 Bs
pet:
Sapphire 122+25 Blue Pixi
FeelMySteel 143+25 Harpy
Harvey 145+25 hawkman
Morgena 141+25 Rp
Guild :  LostEmpire, DarkShogun
Kép

#2372 Felhasználó inaktív   worldside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 07:19

Idézet: Axinite - Dátum: 2009. jan. 29., csütörtök - 11:42

Sziasztok,

új vagyok  még itt most töltöttem le a programot, és működött is minden szépen elsőre.

Pár kérdésem azért lenne:

a mozgás tényleg annyiban merül ki, hogy odakattintok az egérrel akkor odamegy? Semmi kurzor vagy egyéb konfigurálhatóság? Ugrás létezik egyáltalán?  :D

Ugyanez a kérdésem az alap bárral kapcsolatban, ahol a képességeim , támadás ilyesmi van, ott azokat tudom más billentyűkre konfigurálni? Bal kezes vagyok, és az F1-F2...stb. nem esik igazán kézre....  :(

alapvetően ötletes a játék, ezért is akarom jobban kipróbálni mint egy lvl 5-ös kari, de ezek a dolgok nagyon bosszantanak.

Jah és mégegy dolog, ha nem akarok pénzt költeni felsőbb szinteken ajátékra (max 1-2x.) attól még lehet nagyon szép és kiváló karakterem? Mi kell ilyenkor hozzá?

Meg lehet-e nézni, hogy a későbbiekben mire érdemes majd pakolni a képességeket, hogy előre megtervezhessem a pontjaimat, mert ha jól olvastam, azok nem módosíthatók a későbbiekben.

Előre is köszönttel, azoknak, akiknek lesz türelme hozzám.

Tortus szerveren vagyok, Axinite néven.

Szia,
A mozgás ténylek abbol áll hogy az egérrel klikkelsz ,ugrás nincs. Nem tudok róla hogy átlehet tenni f1,f2ről de én is bal kezes vagyok és hozzá lehet szokni, ha rendes pénz költésre gondolsz én kb 2 éve jatszok vannak szép nagy karaktereim es egyszer sem koltottem pénzt rá csak szerencse kell meg turelem grindhez.
[color=blue]Tortus server

BountyHunters Guild

WorldSide B. Huna 118
D4rkdr4gon B. Sorc 111
BlueIce Priest 86

Yeti server
Kristaly sps 42

#2373 Felhasználó inaktív   DreamGoblin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 12:57

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 18:49

Kép

Ez nagy volt! tetszett :D
Getting enough sleep helps you do your best in whatever you do.

I hate Mondays!

#2374 Felhasználó inaktív   Bewer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 14:14

Idézet: worldside - Dátum: 2009. jan. 31., szombat - 7:19

Szia,
A mozgás ténylek abbol áll hogy az egérrel klikkelsz ,ugrás nincs. Nem tudok róla hogy átlehet tenni f1,f2ről de én is bal kezes vagyok és hozzá lehet szokni, ha rendes pénz költésre gondolsz én kb 2 éve jatszok vannak szép nagy karaktereim es egyszer sem koltottem pénzt rá csak szerencse kell meg turelem grindhez.

amúgy szerintem is meg lehet szokni mert én is bal kezes vagyok de mindent úgy csinálok mintha jobb kezes lennék csak írni írok bal kézzel.
én sem vettem semmit se cs-ből és még is van 1 pár jó cuccom és droppom sosem volt ami normális és a petjeimet is tameden vettem nem mázliból fogattam be.
Rappelz:
Yeti: Bewy              120/50  Soldier
        FirstSorc         100/40  Battle Summoner
Pet:  Ulquiorra        100+10  Nighthawk
        Grimmjow       100+10  Nighthawk

#2375 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 16:57

Idézet: ebron - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 23:50

Szia!

Breeder: Legjobb PVE karakter megfelelo petekkel szerintem. Solozasra is kivalo, pl islandon 6%/ss (unbuffed). Partyban yetim tankolja bettyt ( 150-es ToA boss) meg minden mast is ( 24k hp 2380 Pdef) (hawk full patk buff -al partyban kb 3300 patk). Breeder nekem Pvp-ben nem tetszik petek lassuak bar , ha bpixit eloveszem nem halok meg tul konnyen  XD Siegen Yeti+bp comboval szinte halhatatlan vagy.
Evoker: Dual summon kicsit korulmenyes meg  130 Sec cd mindenkeppen van.
HAtranyai : dual summon , Lvl 15 creature mastery, heal-je gagyi.
Elonyei: Partyiban kivalo puller/ tank/DD lehet plane islandon huzok es tankolok is egyszerre akar 10-15 mobot is sebeznek rám 90-110-et. Hp-ja magas buffal 14500+ pdefje 2100-2200 korul 2 unityvel tobb.
Siegen is nagyon jo. Pvp-ben meg..... :) Mondok par peldat. 1. ellenfel 125-os priest : 9 sec win. 2. 130-as preist 13 sec, win. 3. 125+os champ 28 sec  stb stb cm-et wl-ot is konnyeden olok. Igazabol csak 1*  kaptam ki egy hunatol de akkor baromkodtunk mindketten, a visszavagon mar nem volt koze a meccshez.

Na roviden ennyi.

Köszi a választ. A breeder részét én is ismerem. ;)
PvP amugy breederrel is tobb mint jo, csak ketto RP kell hozza. 130+ volt a karakter, amikor a 125 breeder ket evo3 124-es rp-vel ugy bealazott ahogy kell  :respect:
Bar hozzateszem, hogy nala egy +20 R6 staff is volt amivel az energy beat sem elhanyagolhato, es a nalam levo malee petekkel nyilvanvalo, hogy sok eselyem nem volt. De eteren, akkor az evokert favorizalod, ez kiderult szamomra.

Petnevelesre visszaterve a kerdes meg mindig all: hanyat tudsz a szinteden tartani ? Kettot biztosan, de harom ?! Vagy akkor mar valamelyik lemarad ?
Evokeremnel ket RP es egy Hawk szeretne nevelkedni egyszerre.

Szerkesztette: LTom 2009. 01. 31. 16:59 -kor

#2376 Felhasználó inaktív   ebron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 17:08

Idézet: LTom - Dátum: 2009. jan. 31., szombat - 15:57

Köszi a választ. A breeder részét én is ismerem. ;)
PvP amugy breederrel is tobb mint jo, csak ketto RP kell hozza. 130+ volt a karakter, amikor a 125 breeder ket evo3 124-es rp-vel ugy bealazott ahogy kell  :respect:
Bar hozzateszem, hogy nala egy +20 R6 staff is volt amivel az energy beat sem elhanyagolhato, es a nalam levo malee petekkel nyilvanvalo, hogy sok eselyem nem volt. De eteren, akkor az evokert favorizalod, ez kiderult szamomra.

Petnevelesre visszaterve a kerdes meg mindig all: hanyat tudsz a szinteden tartani ? Kettot biztosan, de harom ?! Vagy akkor mar valamelyik lemarad ?
Evokeremnel ket RP es egy Hawk szeretne nevelkedni egyszerre.

2-t siman, a 3. kicsit lemaradva de jön szerintem bár én mindkét karival húzom a peteket szval ....passz
server: Bahamut
Karakterek: Zooe 146 SB, Ebron 129 Champ, Eriel 116 Bs
pet:
Sapphire 122+25 Blue Pixi
FeelMySteel 143+25 Harpy
Harvey 145+25 hawkman
Morgena 141+25 Rp
Guild :  LostEmpire, DarkShogun
Kép

#2377 Felhasználó inaktív   grimma 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 19:50

Ha nem vagy petclass akkor nem tudsz 2t a szinteden tartani. 1 boven megy a masod pet, meg lemarad.
Tortus:
Morkie, lvl12x Priest, Guild Angha
CiRoa, +25 lvl12x FairyQueen

#2378 Felhasználó inaktív   Rovar Killer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 31. 19:56

Idézet: Axinite - Dátum: 2009. jan. 30., péntek - 18:19

Ha nem vagy pet classos, akkor érdemes a pettel bajlodnod,mert:

-Party-kban elvárják, hogy legyen valamilyen peted

-Nem kerül semmibe, ha húzol petet magad melett, max ha ruházod is, bár nem pet class meleett elég egy kisebb felszerelés is, ha nincs pénzed (bár ebbe szerintem sokan belekötnek majd)

-Majdnem olyan a pet, mint egy második kari, ezért érdemes olyan petet választani, ami kiegészíti a karidat (szerintem)

-Maga a játék a petről szól

-... (többiek kiegészítetik a listát)

A billentyűzet kiosztásról meg leítam, hogy kell az F1, F2 ... billyentíűkről áttérni az 1, 2 ... billyentyűre, ha az segít
Szerver: Tortus
SaintRovar: Bishop 111
RovarKiller: Champion 64
NeBantsRovar: Battle Summoner 58
FarmerRovar: Breeder 50
AmazingRovar: Kahuna 40
Brutal:Orc Warrior 110
Solemire:Aqua Pixi 89

#2379 Felhasználó inaktív   LTom 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 10:53

Idézet: grimma - Dátum: 2009. jan. 31., szombat - 18:50

Ha nem vagy petclass akkor nem tudsz 2t a szinteden tartani. 1 boven megy a masod pet, meg lemarad.

Az evoker petclass  :cool:
A breeding képességekkel 50%-nál szintet lép az egyik pet, a következő 50% jó a 2. petnek. A kérdés csak annyi, hogy a folyamatos dual használat (ami nem a legjobb) vajon elég e a 3. petnek.
De én sem tartom valószínűnek.  :confused:

#2380 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 11:11

Tegnapi siege után lenne ötletem, hogy mit kéne javítani. Ugye egy idő után (az erőviszonyok tisztázása után), a gyengébb csapat beszorul védekezésre a core-hoz, ahol persze szépen hullanak elfele. Namost a respawn pontra beáll néhány távolsági támadó ellenfél, aztán minden újraéledő karakterbe belelő egyet, nagyjából elég is, hogy már feküdjön is vissza. Így jártunk tegnap este is (ez nem újdonság persze, meg én magam is csináltam így az íjászommal anno), de szerintem marha frusztráló tud lenni egy idő után, már gondolkoztam rajta, hogy rá se nyomok a ressurection gombra, minek.

Szóval, szerintem két módon lehetne javítani ezen a dolgon. Vagy egy rövid ideig (10-20sec) nem támadhatóak a feltámadó karakterek, vagy nem 5% élettel, hanem mondjuk 50%-al térne vissza. Mindenképen szívás maradna a halál, hiszen visszatéréskor nincs buff rajtad, de legalább egy kis esély maradna.

Téma megosztása:

• (167 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.