o.O nem akartok mind Pio fan club tagok lenni? dudokcsabi mar tuti alakitott egyet.
tok vicces egyebkent, hogy Pio hulyeseget osztjatok es megins o az aki allandoan billas osszegekkel futkaroz...
ekkora allszen faszokat egy csoportba se sokat latni

ugycsinaltok mintha ti oan rendesek lennetek... soha semmi pk, mindig csak a rendes viselkedes, terjesztenetek kene valakinek a tanait is, tamogatjatok a kis kezdokarikat...( ez egyszer mar volt flame Gikhartnak(vagy tudom is en mi a neve, nem nezek utana) koszonhetoen)
ez nem a kibaszott valovilag...itt lehet, inkabb kell a baromsagokat csinalni, szorakozik az ember de az hogy egy paran nem birjak elereszteni magukat egyeni szocprob

ha mar annyira okosak vagytok jatek teren... nem kene azt irni, hogy scrollolunk pk miatt embereket, mert nem lehet. arra sem gondoltatok, hogy egy nagykarinak eleg 1et leverni kis szintubol, hogy egybol kapjon wrathet ha eppen nincs kitomve full goodba.
noobsagot is egyene valogatja... van aki kepes megtanulni jatszani es a skilleit hasznalni rendesen, de a ptkbe az emberek 90% foleg petclassok csak leechelnek, mert egy tetves skillt el nem nyomnak maguktol, meg akkor sem ha mobot soloznak a pt melett mert rosszul tabolnak...
raszoktam szolni pmbe az ien emberekre de ha nincs hatassal akkor tobbet nem kell ptbe.
nem vagyunk egy szerveren igy akarki akarmit tud mondani, hogy a masikat nooboza vagy istenitse, de nyugodtan csak hajra ^^
mindenkinek nagy az arca, de szerencsere csak paran csinalnak belole orias plakatot, ennek csak az a hatranya hogy akinek nem futja orias plakatra az kezdi kotni mint a beton abba akinek megvan a plakat.
Morkie ha velem akarsz kotekedni am legyen:D semmitol nem sertodok meg. sot... igen: szoktam pkzni, engem is pkztak mar le, azta is lepkzom aki az en ptbol ksel es raszoltam hogy hagyaj abba de nem tette... ha meg van uj karakter... ez az egy ami idegesit... ha telleg aktiv akkor ha nem hagyja abba a kuncsorgast mindig vannak feles cuccaim amiket oda tudok adni, de tobbnyire nem kerulnek vissza...azert volt kivetel is mert Nonam visszaadta, habar egy valamit elneztek pioval mikor tradeltek, de nem szamit.
en eleg jol elvagyok ebben a "szar jatekban", jo kis csapat vagyunk igy egyutt

most nem is kezdek bele hogy ki merre miert mit nem tud elolvasni, mert nem latom ertelmet. tolem ideztel aztan akkor marhasagot irtal utana mint az allat...
soha nem voltunk mi ketten baratok es valszeg nem is leszunk xD de ezt te is tudod
a Bock list hat meg tokeletesen mukodik most jelenleg, sot enyem konkretan tele is van

(mindre van ok)
talan emiatt is irunk itt es nem jatekban

es meg hogy nincsen nalunk eccer csapat szellem.... utana meg hogy nem allunk ki magunkert...
dontsd mar el hogy meik oldaba akarsz belekotni xD
Axinite teged sem tudlak sajnalni, legroszabkor vagy eleg roszhelyen xD
ez a jatek max az indulaskor tartogatott ertelmes otleteket... de szepen az ujabb es ujabb epic erkezesekor csak rontottak mindent, meg kivettek a dolgoat...
itt lehet isteni a deveket hogy ajja mekkora kiraly lesz hogy jon e5 uj pettel...
mi a fasz?? mi a raknak kell uj epic 2 szar petnek? o.O amit raadasul meg be sem lehet fogni mert 0.00000000000000000000000000000000000000000001% a tame rate...
ezek az emberek az igazan nooobok

ahelyett hogy egy normalis jatekot csinalnanak... fel evente uj epic... total idiotak, meg arra sincs idejuk hogy a bugokat kijavitsak mert az ujon dolgoznak amibe meg tobb van...
en inkabb azt mondom maradj a wow melett ha eredetin jatszodtad vagy keress mas mostanaban indulo mmot... mert itt semmi eselyed sincs.
penzed nem lesz nagyobb szinten, meg r3at is elegge necces ossze szedni uj karinak, de lehet hogy igen nagy makod van es esik 3-4 kenta angel kartya akkor mar van kis penzed.
a balkezes problemadat meg nem nagyon lehet megoldani hacsak nincs veletlenul "left handed keybord"-od amit nem egyszeru beszerezni

de igazabol rappelzt total felesleges wowhoz hasonlitani
grafikailag talan kicsit jobb de egyebkent... itt a pvp eleg gaz... nagyobb csoport gyulik ossze mar laggol minden, hp meg allandoan bugos a debuffoktol/laggtol
blizzard baratunk ezt a reszt nagyon jol megcsinalta, tobb szaz ember harcolhat egymasssal gondok nelkul
wowban atom sok dungeon van, reszletes terkepekkel, item list, minden ami szem szajnak ingere

jah es ITEM... annyivan belole hogy ajjja... rappelz ehez kepest 0 kis rankok meg talan okes... de nagyobb szinten piros betus nap amikor esik valami...
kaszt osszehasonlitasnak sincs sok ertelme, elnezest rovar, mintha nem az lenne az igazi kifejezes...
mert hat wowban ugye megkell tanulni a dolgokat es tobb szakmad is van.. jarni kell npctol npcig.. itt pfff semmi valtasz 2nd classt aztan csokolom semmi csak mesz xp/drop?! farmolas ezerrel... jp meg hat gyulik mert muszaj neki

eccer csak ugyis maxos lesz minden skilled... utana meg ott lesz 100M jp amit felhuzhatsz a faszodra meg egy darabig ... vagyis nemsokara jon uj epic!!! akkor majd talan lesz valami....
Szerkesztette: Cuddy 2009. 01. 30. 17:57 -kor