Idézet: djculture - Dátum: 2008. jan. 9., szerda - 1:57
Az biztos hogy a kingmaxra 1 évet adnak mindenhol többi etetés.Az élettartam garis rémtörténetekkel meg én is jöhetnék keleti blokkba élünk még mindig..

Aquában (mint ahogy már írtam...3év...Samsungra 2év)
512MB 800MHz DDR-II RAM Kingmax
3 év
1GB 800MHz DDR-II RAM Kingmax Akciós termék
3 év
Idézet
azért, ha valaki tud érdemben nyilatkozni a samsung ramokról, azt szívesen olvasnám
Nemtom, ma mi a helyzet, de régen azt terjesztették, hogy 2 féle samsungnak nevezett modul van...az eredeti (brand) samsung, ami állitólag igen jó és a samsung chipes dzsunka modul ami változó képességekkel bír és bizony ez van többségben, legalábbis itthon.
A véleményem viszont az, hogy ha csak becuppantod és használod és nem tuningolsz/feszültségekkel kisérletezel, akkor jó eséllyel sok-sok évig eldöcögnek a modulok...tesóméknál felhalmozódott az összes régi DDR modul, mindenféle márkával (mdt, infineon, samsung, kingmax...) és sebességgel (némelyik 5-6éves) és mennek szépen probléma és tuning nélkül a maguk képességei szerint.
Nyugodtan megveheted szvsz a Kingmaxot...a költséghatékony, de normálisan összerakott gépek 90%-ában az van....itt a fórumon is sokan használják (nekem is kingmaxok vannak mind a két gépben...a kicsiben kb 2 évesek, a nagy gépben fél évesek a memók)
Szerkesztette: Nurba 2008. 01. 09. 06:26 -kor