Idézet: arn - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 7:29
hat ez ilyen nesze semmi fogd meg jol volt. a tobbit meg az nda utan mashonnan ugyis megtudjuk.
de akkor jo a -10-20% tipp aa mellett a gthez kepest?

a huto ventije mas, mint a 2900e volt, ugy nez ki ranezesre mint az x1950xte.
A számomra egyetlen lehetséges nyűg, úgy tűnik nem lesz nyűg. Vagyis LightSaber szerint nagyon jó teljesítményű hűtővel megáldott, alig melegedős kártya lesz, aminek fincsi lesz az ára, de legalábbis olcsóbb mint a konkurencia terméke, amin ugye épeszű ember rögvest hűtőt cserél. Ha alapból csak 6-7 rongyal olcsóbb lesz, akkor hűtőcserével már 15 körül van az árbeli előny. Érzem, hogy az a 110%-os R600 teljesítmény sem kacsa. Így viszont én már tényleg csak a teszteket várom, mert nekem az a teljesítmény untig elég lesz az elkövetkezendő 1 évre biztosan! Menni fog rajta a Krííízis meg minden, max ha nagyon fekszik az AA-tól akkor kikapcsolom, nem vagyok finnyás. És az utóbbi években alapból nem költök többet egy videókártyára, mint régi kártyámért kapott zsé + 30 rongy. Meglehet 27 évesen már nem elsődleges a játék

De azért néha jó játszani egyet, arra viszont ez elég lesz bőven. + h.264, VC1 stb. hardware-es támogatása és az egyéb videó megjelenítéssel kapcsolatos finomságok számomra már többet nyomnak a latba mint a puszta gémelés.