HWSW Informatikai Kerekasztal: Radeon HD3800 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Radeon HD3800 RV670 Értékeld a témát: -----

#301 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 08. 00:56

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 0:49

Az a baj, hogy ez a kis hírmorzsa kb semmit nem ér fps számok nélkül, bármennyire is szépítjük, az egyik legfontosabb tényező a sebesség.
Elmondhatod, hogy ez a legjobb hűtő, amit láttál, nyilván a saját terméket fogod dícsérni, ez egyértelmű. :) Pedig szvsz egy 8800 GTX hűtőnél aligha jobb ez a hűtő. Két slot, halk venti ugyanúgy megvan, ráadásul rátettétek a kopoltyúkat ti is, ami talán az egyetlen negatívuma az nv hűtőnek.

Szóval eredmények nélkül egyszerűen számomra semmitmondóak a szavaid, legyenek azok bármilyen hitelesek is. Nem idegesítelek tovább, majd jön egy ati fan akivel jobban el tudsz beszélgetni. :)

Azért nem kellene elüldözni, végre valaki ad valami infot a cuccról te meg letámadod  :rolleyes:

Azt már megtudtuk hogy jó a hűtője, de minden bizonnyal jobb mint a 8800gt-jé ez is valami. Nem kell cserélni ha nem muszáj, ergo több pénz marad a zsebedben :) És így már jelentősebb difi lehet árban a 2 termék között.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#302 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 00:58

Mondom, én visszavonultam :Đ
- Where are we going?
- Let's go find out.

#303 Felhasználó inaktív   LiGhTSaBeR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 00:59

Sajnálom, ha ezt nem tudod értékelni. Többel jelenleg nem szolgálhatok. Ami az árazást illeti, semmi ilyesmit nem mondtam. Csupán annyit, hogy a konkurenciának tudomásom szerint nincs mozgástere.

#304 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 01:00

Idézet: LiGhTSaBeR - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 0:59

Sajnálom, ha ezt nem tudod értékelni. Többel jelenleg nem szolgálhatok. Ami az árazást illeti, semmi ilyesmit nem mondtam. Csupán annyit, hogy a konkurenciának tudomásom szerint nincs mozgástere.

Értem, thx.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#305 Felhasználó inaktív   LiGhTSaBeR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 01:01

Amúgy ha fanekkel szeretnék elbeszélgetni, azt szerintem nem itt tenném, a nyilvánosság előtt. Épp azok véleményére lennék kíváncsi, akik nincsenek teljesen elkötelezve AMD irányba - talán a másikba se.

#306 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 01:04

Ezekről mondhatsz-e valamit? :D

Idézet

Advanced power management technology for optimal performance and power savings
Performance-on-Demand

Valamint az is érdekelne, hogy az avivo video encoder befogható-e x264-es 720/1080p-s filmek mpeg2 konverziójára :think:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#307 Felhasználó inaktív   Yany 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 01:21

Ez az ár akármi nekem nem tiszta. Nettó 40 rugóért neves gyártó 8800 GT-jét lehet rendelni itt mo-n ismert boltból. (ugyebár sok esetben GTX közeli teljesítményről beszélünk). Na most... vagy 20-30 között lesz a kártya, de nem is megy meggyőzően, vagy nem lesz itt olyan "húha de durva ez az ár/telj. mutató!" felkiáltás...

Felcsigáztál Saber, de erősen szkeptikus vagyok a Radeonnal szemben. (nem vagyok nv fan, sőt, fan sem vagyok) :đ
Asrock Z68 Extreme3 Gen3 | Intel Core i5 2500K @ 4.5GHz | 2x4 GB Kingston HyperX DDR3-1600/CL9 | ThermalRight Archon 140mm | Cooler Master Real Power M620 | Cooler Master RC-690 KWN1 | 128 GB Samsung 830 / 500 GB Western Digital SE16 | Pioneer 212D DVD | Sapphire Radeon HD7870 @ 1150/5400 | 24" Dell U2412M | Windows 7 Pro x64

Logout.hu blog

#308 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 06:29

hat ez ilyen nesze semmi fogd meg jol volt. a tobbit meg az nda utan mashonnan ugyis megtudjuk.

de akkor jo a -10-20% tipp aa mellett a gthez kepest? :)
a huto ventije mas, mint a 2900e volt, ugy nez ki ranezesre mint az x1950xte.

#309 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 06:46

Idézet: LiGhTSaBeR - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 1:01

Amúgy ha fanekkel szeretnék elbeszélgetni, azt szerintem nem itt tenném, a nyilvánosság előtt. Épp azok véleményére lennék kíváncsi, akik nincsenek teljesen elkötelezve AMD irányba - talán a másikba se.

Na akkor itt van egy: beh**yozok az izgalomtól már :Đ
Lassan jön az a 15-e :p
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#310 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 09:26

Idézet: Yany - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 2:21

Ez az ár akármi nekem nem tiszta. Nettó 40 rugóért neves gyártó 8800 GT-jét lehet rendelni itt mo-n ismert boltból. (ugyebár sok esetben GTX közeli teljesítményről beszélünk). Na most... vagy 20-30 között lesz a kártya, de nem is megy meggyőzően, vagy nem lesz itt olyan "húha de durva ez az ár/telj. mutató!" felkiáltás...

Felcsigáztál Saber, de erősen szkeptikus vagyok a Radeonnal szemben. (nem vagyok nv fan, sőt, fan sem vagyok) :đ

Holholhol?

Másik topikban megy a hiszti, hogy 1db 8800gtt nem lehet szerezni :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#311 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 09:34

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 0:51

Még egy kérdés:
Olyan jól megy mostanában az amdnek, hogy csak úgy árat csökkentenek, ha akarnak? :think:

Az 55nm-es gyártás miatt nagyobb a kihozatal, olcsóbban gyártanak, így nagyobb a mozgás terük MSRP terén. Tehát adhatják olcsóbban és még mindig keresnek rajt. Csak nem annyit.  :D
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#312 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 09:40

Idézet: arn - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 7:29

hat ez ilyen nesze semmi fogd meg jol volt. a tobbit meg az nda utan mashonnan ugyis megtudjuk.

de akkor jo a -10-20% tipp aa mellett a gthez kepest? :)
a huto ventije mas, mint a 2900e volt, ugy nez ki ranezesre mint az x1950xte.

A számomra egyetlen lehetséges nyűg, úgy tűnik nem lesz nyűg. Vagyis LightSaber szerint nagyon jó teljesítményű hűtővel megáldott, alig melegedős kártya lesz, aminek fincsi lesz az ára, de legalábbis olcsóbb mint a konkurencia terméke, amin ugye épeszű ember rögvest hűtőt cserél. Ha alapból csak 6-7 rongyal olcsóbb lesz, akkor hűtőcserével már 15 körül van az árbeli előny. Érzem, hogy az a 110%-os R600 teljesítmény sem kacsa. Így viszont én már tényleg csak a teszteket várom, mert nekem az a teljesítmény untig elég lesz az elkövetkezendő 1 évre biztosan! Menni fog rajta a Krííízis meg minden, max ha nagyon fekszik az AA-tól akkor kikapcsolom, nem vagyok finnyás. És az utóbbi években alapból nem költök többet egy videókártyára, mint régi kártyámért kapott zsé + 30 rongy. Meglehet 27 évesen már nem elsődleges a játék :) De azért néha jó játszani egyet, arra viszont ez elég lesz bőven. + h.264, VC1 stb. hardware-es támogatása és az egyéb videó megjelenítéssel kapcsolatos finomságok számomra már többet nyomnak a latba mint a puszta gémelés.
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#313 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 09:41

Piet ne legyél már ilyen kemény vele :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#314 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 10:42

Idézet: Rodrigez07 - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 9:40

A számomra egyetlen lehetséges nyűg, úgy tűnik nem lesz nyűg. Vagyis LightSaber szerint nagyon jó teljesítményű hűtővel megáldott, alig melegedős kártya lesz, aminek fincsi lesz az ára, de legalábbis olcsóbb mint a konkurencia terméke, amin ugye épeszű ember rögvest hűtőt cserél. Ha alapból csak 6-7 rongyal olcsóbb lesz, akkor hűtőcserével már 15 körül van az árbeli előny. Érzem, hogy az a 110%-os R600 teljesítmény sem kacsa. Így viszont én már tényleg csak a teszteket várom, mert nekem az a teljesítmény untig elég lesz az elkövetkezendő 1 évre biztosan! Menni fog rajta a Krííízis meg minden, max ha nagyon fekszik az AA-tól akkor kikapcsolom, nem vagyok finnyás. És az utóbbi években alapból nem költök többet egy videókártyára, mint régi kártyámért kapott zsé + 30 rongy. Meglehet 27 évesen már nem elsődleges a játék :) De azért néha jó játszani egyet, arra viszont ez elég lesz bőven. + h.264, VC1 stb. hardware-es támogatása és az egyéb videó megjelenítéssel kapcsolatos finomságok számomra már többet nyomnak a latba mint a puszta gémelés.

a hutes nagy elony - viszont az a 10-20%nyi lemaradas atlag, es pl epp a lassabb "huzojatekoknal" tobb (40%is). de par honap alatt kiderul, hogy mennyire lesz hasznalhato.

#315 Felhasználó inaktív   LiGhTSaBeR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 10:48

No valamelyik kedves jóakaróm már lökte is ezeket az infókat az NVIDIA-nak, és ma meg is szóltak :) Milyen kicsi a világ...

Encodingról egyelőre nem tudok semmit...

#316 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 10:59

Idézet: LiGhTSaBeR - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 10:48

No valamelyik kedves jóakaróm már lökte is ezeket az infókat az NVIDIA-nak, és ma meg is szóltak :) Milyen kicsi a világ...

Encodingról egyelőre nem tudok semmit...

Hát ne céges gépről írj, vagy hwsw-n vannak nvidia téglák :Đ
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#317 Felhasználó inaktív   LiGhTSaBeR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 11:16

Idézet: Bilux - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 11:59

Hát ne céges gépről írj, vagy hwsw-n vannak nvidia téglák :Đ

Nem tőlünk szóltak be, hanem NV-től...Mind1 is. Akkor majd még ennél is óvatosabb leszek :)

#318 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 11:26

es mit szoltak be? :)
nem mondtal semmit...

#319 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 11:26

Idézet: LiGhTSaBeR - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 11:16

Nem tőlünk szóltak be, hanem NV-től...Mind1 is. Akkor majd még ennél is óvatosabb leszek :)

:lol:
Mi lett volna, ha valami konkrétumot is írsz? Megjelennek az ajtóban a bőrfejű kétajtós szekrények? :think:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#320 Felhasználó inaktív   LiGhTSaBeR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 11:28

Az illető ex-AMD, innentől a fantáziátokra bízom :)

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.