HWSW Informatikai Kerekasztal: Radeon HD3800 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Radeon HD3800 RV670 Értékeld a témát: -----

#1781 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:20

Idézet: vipisrac - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 20:55

Épp ezt akartam írni...
ATI-m rég volt, régen nem volt gondom a drivereikkel, de ahogy nézem mostanában kezdenek elkanászodni mindkét oldalon. NV-ből is kijött egy rakás beta. 169.09 Crysis drv gyönyörű nagy téglalapokat húzott az égre, 169.04-gyel meg az a merész ötletem támadt, hogy elkezdem a Stalkert (tudom: időben). 3 indításból 2 kékhalál 15 másodperc alatt.

Chabi meg szvsz csak annyit akart írni, hogy ha létezik kifejezetten Crysishez kiadott drv és nem azzal lett tesztelve, akkor fölösleges a bugokat felhozni és dobálózni velük, mint ahogy az az előző oldalon legalább 3-szor megtörtént.

Én ATI és NV kártyával játszva is találkoztam téglalapokkal, szóval kvittek vagyunk.

A hivatalos catalyst 7.11 a crysis fix után jött ki, és mivel nem gondolom, hogy az átlagfelhasználók crysis fix driver után kutakodnak a neten, ezért a hivatalos driverrel teszteltünk. Na és azt magyarázza el nekem vki, hogy az ATI mégis hogyan gondolja ezt, mivan akkor, ha én NEM CSAK a Crysisszel játszok? Két drivert rakjak fel a gépre vagy mi?

Azért ha ilyen ötöseim lennének a lottón, már milliárdos lennék, tudtam, hogy ha az ATI-t béta driverrel teszteljük, akkor az lett volna a baj, ha a 7.11-et megvárjuk, akkor meg az lesz a baj, hogy a Crysist nem a fixszel teszteltük. Csodálkozom, hogy 169.12 miatt még nem szóltak be. :D

Nem lehet minden igénynek megfelelni, legközelebb majd úgy fogok tesztelni, hogy az én igényeimnek feleljen meg a teszt, lesz két játék, mert az gyorsan megvan, oszt kész. Komolyan mondom, néha f@szom telivan a kommentezőkkel, néha egyszerűen nem "merek" beleolvasni a cikktopikokba, mert csak felb@sszák az agyamat a követelőzők, a "nekem semmi nem jó" jóskák és a többi. Akinek nem inge...

szerk: most készítem a Phenom tesztet, és egy mélyreható elemzést terveztem készíteni, ami kicsit többet mutat meg a K10-ből, minthogy ennél x %-kal gyorsabb, annál y %-kal lassabb, de ezek után nemtom, hogy mégis mi a tökömnek szórakozzak vele, ha a végén úgyis ez van. Magamnak lemérem, mert érdekel, és kész.

Szerkesztette: fLeSs 2007. 12. 10. 21:26 -kor

#1782 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:22

Biztos én csinálok rosszul valamit, mert több mint fél éve nem láttam kékhalált nv driver miatt, pedig próbálgattam a betákat is rendesen. guru3d.com-on meg kb fél perc megtalálni a legújabb beta drivert. Ugyanezen az oldalon a legfrisebb ati driver a 7.11-es. Akkor nem tudom mégis mivel kellett volna ph-n tesztelni.

szerk.: fLeSs, már van 169.13 is, így a teszt inkább no comment :Đ

Szerkesztette: Pietrosz 2007. 12. 10. 21:24 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#1783 Felhasználó inaktív   Templomegere 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:25

Idézet: fLeSs - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 21:20

Én ATI és NV kártyával játszva is találkoztam téglalapokkal, szóval kvittek vagyunk.

A hivatalos catalyst 7.11 a crysis fix után jött ki, és mivel nem gondolom, hogy az átlagfelhasználók crysis fix driver után kutakodnak a neten, ezért a hivatalos driverrel teszteltünk. Na és azt magyarázza el nekem vki, hogy az ATI mégis hogyan gondolja ezt, mivan akkor, ha én NEM CSAK a Crysisszel játszok? Két drivert rakjak fel a gépre vagy mi?

Azért ha ilyen ötöseim lennének a lottón, már milliárdos lennék, tudtam, hogy ha az ATI-t béta driverrel teszteljük, akkor az lett volna a baj, ha a 7.11-et megvárjuk, akkor meg az lesz a baj, hogy a Crysist nem a fixszel teszteltük. Csodálkozom, hogy 169.12 miatt még nem szóltak be. :D

Nem lehet minden igénynek megfelelni, legközelebb majd úgy fogok tesztelni, hogy az én igényeimnek feleljen meg a teszt, lesz két játék, mert az gyorsan megvan, oszt kész. Komolyan mondom, néha f@szom telivan a kommentezőkkel, néha egyszerűen nem "merek" beleolvasni a cikktopikokba, mert csak felb@sszák az agyamat a követelőzők, a "nekem semmi nem jó" jóskák és a többi. Akinek nem inge...

:D  :D  :D
AMD you have the POWER

#1784 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:27

Majd most :D

Ha nv-n bétával szabad, akkor ati-n miért nem? Mert ilyen alapon a 7.11 - 163.75 lett volna a korrekt.

És miért gondolnád hogy nem kutakodnak crysis driver után? nv-sek is ezt teszik/tették.

Szerkesztette: Valdy 2007. 12. 10. 21:28 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1785 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:30

169.02 a hivatalos whql driver a GT-hez :rolleyes:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1786 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:31

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 21:30

169.02 a hivatalos whql driver a GT-hez :rolleyes:

Jó tökmindegy, akkor 7.11 - 169.02  :rolleyes:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1787 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:33

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 21:31

Jó tökmindegy, akkor 7.11 - 169.02  :rolleyes:

Ennyi erővel akkor miért nem 7.10 :D
Most én vagyok hülye, vagy tényleg a 7.11 a legújabb driver? Ha igen, akkor meg mi a probléma?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1788 Felhasználó inaktív   jag 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:33

Idézet: fLeSs - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 20:20

szerk: most készítem a Phenom tesztet, és egy mélyreható elemzést terveztem készíteni, ami kicsit többet mutat meg a K10-ből, minthogy ennél x %-kal gyorsabb, annál y %-kal lassabb, de ezek után nemtom, hogy mégis mi a tökömnek szórakozzak vele, ha a végén úgyis ez van. Magamnak lemérem, mert érdekel, és kész.

Te vagy a hülye, minek tesztelsz.... :Đ  :D
GA-P35-S3 - E4300@3GHz - 4GB Kingmax - HD3850 - AC Freezer

#1789 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:35

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 21:33

Ennyi erővel akkor miért nem 7.10 :D
Most én vagyok hülye, vagy tényleg a 7.11 a legújabb driver? Ha igen, akkor meg mi a probléma?

Idézet

A hivatalos catalyst 7.11 a crysis fix után jött ki, és mivel nem gondolom, hogy az átlagfelhasználók crysis fix driver után kutakodnak a neten, ezért a hivatalos driverrel teszteltünk.

ugyanez vonatkozhatna az nv-re is nem?  :rolleyes:  Az most egy dolog, hogy a 7.11 az újabb, de a 7.11 release logjában az van hogy a crysissel akar, az a másik drivet használja. Ettől függetlenül én is a hivatalos drivert pártolom és nem a bétát, de akkor már a másik oldalt is azzal kéne. Vagy csak én látom így?  :rolleyes:

#1790 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:37

Nekem a tesztel az ég egy adta világon semmi bajom sincs, jó lett.  :up:
De ezen a driver dolgon azért nem kell ennyire kiakadni fLeSs! Ez azért nem az Ati fanok nyivákja, mert az uccsó WHQL driver Nv alá Vistához az biza a 169.02-es ami majd 2 és fél hónapos. Szal lehet mondani, hogy nem fogok én az Ati alá minden szar bétát meg hotfix drivert összevadászni, amiknek az elmúlt 2 hónapban az Nv inkább volt mestere, vagy akkor teszteljük mind2 karit WHQL illesztőkkel. És azért az a Crysis hotfix driver nincs olyan mélyre ásva a neten, hogy csak 1 óra guglizéssel lehetne felkutatni :) Jah és azzal ugyanolyan jól megy minden egyéb mint a 7.11-el, amiben nincs benne a fix. De mondom ettől még nekem a teszt nagyon tetszik és gratulálok hozzá ;)
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#1791 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:39

Én ATI és NV kártyával játszva is találkoztam téglalapokkal, szóval kvittek vagyunk...

Félre ne érts. Nekem semmi bajom a teszttel.

Én két dolgot jegyeztem meg:
1. Hogy Chabi feleslegesen lett leugatva. Az előző oldalon ott van több bugon lovagló írás, ami tök értelmetlen, ha van másik driver is.
2. Hogy a gyártók összekaphatnák magukat, mert kezd ultragáz lenni, amit csinálnak.

#1792 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:41

Idézet: Valdy - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 21:35

ugyanez vonatkozhatna az nv-re is nem?  :rolleyes:  Az most egy dolog, hogy a 7.11 az újabb, de a 7.11 release logjában az van hogy a crysissel akar, az a másik drivet használja. Ettől függetlenül én is a hivatalos drivert pártolom és nem a bétát, de akkor már a másik oldalt is azzal kéne. Vagy csak én látom így?  :rolleyes:

Nem kell erre a hivatalos nem hivatalos dologra ráfeküdni ennyire, sokszor a beta teljesen ugyanaz, mint a végleges, csak whql lesz. Mindkét driver az elérhető legújabb szinte(7.11 atinál és 169.12 nvnél), szóval a teszt így jó ahogy van. Amúgy ha a 7.11 a crysis fix után jött, akkor ugyan miért nem lehetett belerakni a 7.11-be? :)

Szerkesztette: Pietrosz 2007. 12. 10. 21:42 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#1793 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:42

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 21:41

Nem kell erre a hivatalos nem hivatalos dologra ráfeküdni ennyire, sokszor a beta teljesen ugyanaz, mint a végleges, csak whql lesz. Mindkét driver az elérhető legújabb szinte(7.11 atinál és 169.12 nvnél), szóval a teszt így jó ahogy van. Amúgy ha a 7.11 a crysis fix után jött, akkor ugyan miért nem lehetett belerakni? :)

Látom, nagyon nem sikerül megérteni :) Amúgy nem én lovagoltam rajta, hanem fLeSs.

#1794 Felhasználó inaktív   jag 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:43

Má' mindegy a magyarázkodás, megbántottátok, soha többé nem látjuk.  :rolleyes:  :D
GA-P35-S3 - E4300@3GHz - 4GB Kingmax - HD3850 - AC Freezer

#1795 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:45

Idézet: jag - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 21:43

Má' mindegy a magyarázkodás, megbántottátok, soha többé nem látjuk.  :rolleyes:  :D

Csaknem :)
Amúgy a teszt szerintem is jó (mint mindig) :)

#1796 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:48

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 21:22

Biztos én csinálok rosszul valamit, mert több mint fél éve nem láttam kékhalált nv driver miatt, pedig próbálgattam a betákat is rendesen. guru3d.com-on meg kb fél perc megtalálni a legújabb beta drivert. Ugyanezen az oldalon a legfrisebb ati driver a 7.11-es. Akkor nem tudom mégis mivel kellett volna ph-n tesztelni.

szerk.: fLeSs, már van 169.13 is, így a teszt inkább no comment :Đ

A Crysis demo megjelenése (És Timeshift, mert arra is jött rögtön javított driver) óta bizony láttam pár problémát.

Timeshift eleve el sem indult régebbi driverrel. Az újakkal jó volt az is, a Crysis is... kivéve a 09-et, amivel nagy zöld ill. pepita téglalapok voltak az égen. Most meg 04 kékhalál a Stalkerben.

Azért ne mondd már azt, hogy ez normális: 1-2 héten belül volt 01, 02, 04, 09... nyilván nem véletlen... nagy volt a kavarodás. Ezt a driverek és a fenti "események" is mutatják.

Ezek előtt én se láttam kék képernyőt 1 évig kb, pedig felrakok szinte minden beta drivert...
Még én csodálkoztam a beta drv topicban, hogy megy a para ki rakja fel először... mintha annyira tartani kéne ezektől a beta driverektől...  :)

ps: Meg nyilván azon is múlik, hogy futtatsz-e régi játékokat és vagy régi hw-n is frissítesz-e. (Tesómnál 7900 van, ott is lehet látni érdekes dolgokat driver frissítésnél.)

Szerkesztette: vipisrac 2007. 12. 10. 21:50 -kor

#1797 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:50

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 21:41

Nem kell erre a hivatalos nem hivatalos dologra ráfeküdni ennyire, sokszor a beta teljesen ugyanaz, mint a végleges, csak whql lesz. Mindkét driver az elérhető legújabb szinte(7.11 atinál és 169.12 nvnél), szóval a teszt így jó ahogy van. Amúgy ha a 7.11 a crysis fix után jött, akkor ugyan miért nem lehetett belerakni a 7.11-be? :)

Sokszor, de nem mindíg :) Nekem a 7900GS-emmel már volt béta parám, feltettem driverclean után, restart majd kapok egy nagy BSoD-t arcba bele, ami után a gép csökkentett módban sem volt hajlandó elindulni. Win reinstall... Gondolom a hotfix driver az egy 7.10+CrysisFix, amit gyorsan kellett kiadni, hogy ne legyen nagy hőbörgés. Belerakhatták volna a 7.11-be de akkor plussz heteket kellett volna várniuk azoknak akik játszani szerettek volna vele. Vagy ha kihozzák ezt 7.11 néven akkor meg nem kerültek volna bele a hibajavítások amikre meg szükség volt más játékok kapcsán. Szal ezt nem kell annyira túlmisztifikálni. Rengeteg oldalon a Crysis-hez feldobták ezt, vagy alapból ezzel teszteltek, ennyi.
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#1798 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 21:59

:offtopic:  :offtopic:  :offtopic:

Az éppen elérhető legújabb driverrel teszteltem, nem fix-ekkel, hanem driverrel.
A 7.11 hivatalos, WHQL, anyánkínja, ráadásul újabb, mint a hotfix. A 169.12 is hivatalos, csak béta, mert nem WHQL, az NV oldaláról 2-3 kattintással elérhető. A Crysis hotfixet én csak guglival találtam meg az AMD oldalán (biztos béna vagyok, mert sokszor arch. doksikat is alig találok meg az AMD-nél).
De én itt részemről lezárom ezt a vitát.
Mindenki teszteljen magának amivel akar, vegyen azt amit akar, gondoljon azt amit akar, nem érdekel, legközelebb 5-szor meggondolom, hogy érdemes-e hétvégén is, vagy hétköznap a napi 8 munkaórán túl +2-4 órákat tesztelgetni a szabadidőm rovására, ezért. Három hete nem voltam edzeni, mert nincs rá időm, lehet, hogy ezért vagyok feszült.  :omg:

Szerkesztette: fLeSs 2007. 12. 10. 22:01 -kor

#1799 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 22:07

Idézet: fLeSs - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 22:59

:offtopic:  :offtopic:  :offtopic:

Az éppen elérhető legújabb driverrel teszteltem, nem fix-ekkel, hanem driverrel.
A 7.11 hivatalos, WHQL, anyánkínja, ráadásul újabb, mint a hotfix. A 169.12 is hivatalos, csak béta, mert nem WHQL, az NV oldaláról 2-3 kattintással elérhető. A Crysis hotfixet én csak guglival találtam meg az AMD oldalán (biztos béna vagyok, mert sokszor arch. doksikat is alig találok meg az AMD-nél).
De én itt részemről lezárom ezt a vitát.
Mindenki teszteljen magának amivel akar, vegyen azt amit akar, gondoljon azt amit akar, nem érdekel, legközelebb 5-szor meggondolom, hogy érdemes-e hétvégén is, vagy hétköznap a napi 8 munkaórán túl +2-4 órákat tesztelgetni a szabadidőm rovására, ezért. Három hete nem voltam edzeni, mert nincs rá időm, lehet, hogy ezért vagyok feszült.  :omg:

Nyugi, ne szívd ennyire mellre ezt a dolgot, a végén szívrohamot kapsz aztán irogathatjuk neked a jobbulásos maileket :D

Frankó lett a teszt pont. Ha mindenkinek ki akartad volna nyalni a s*ggét tesztelhettél volna 345013 driverrel 125 monitoron, 325 alaplappal és 4800 procival. Adott egy jó támpontot a teljesítmény belövéséhez, nyílván dolgoznak még a drivereken és lesz még plusz teljesítmény.

Most könyörgöm mit lihegtek ennyit egy jól láthatóan bugos játékon, meg egy sz*ros driveren? :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1800 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 22:12

ugyanmar - mindig akad vki, akinek nem tetszik vmi. szvsz szarvashiba nincs benne - hibatlan dolgok meg nem leteznek.

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.