Idézet: vipisrac - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 20:55
ATI-m rég volt, régen nem volt gondom a drivereikkel, de ahogy nézem mostanában kezdenek elkanászodni mindkét oldalon. NV-ből is kijött egy rakás beta. 169.09 Crysis drv gyönyörű nagy téglalapokat húzott az égre, 169.04-gyel meg az a merész ötletem támadt, hogy elkezdem a Stalkert (tudom: időben). 3 indításból 2 kékhalál 15 másodperc alatt.
Chabi meg szvsz csak annyit akart írni, hogy ha létezik kifejezetten Crysishez kiadott drv és nem azzal lett tesztelve, akkor fölösleges a bugokat felhozni és dobálózni velük, mint ahogy az az előző oldalon legalább 3-szor megtörtént.
Én ATI és NV kártyával játszva is találkoztam téglalapokkal, szóval kvittek vagyunk.
A hivatalos catalyst 7.11 a crysis fix után jött ki, és mivel nem gondolom, hogy az átlagfelhasználók crysis fix driver után kutakodnak a neten, ezért a hivatalos driverrel teszteltünk. Na és azt magyarázza el nekem vki, hogy az ATI mégis hogyan gondolja ezt, mivan akkor, ha én NEM CSAK a Crysisszel játszok? Két drivert rakjak fel a gépre vagy mi?
Azért ha ilyen ötöseim lennének a lottón, már milliárdos lennék, tudtam, hogy ha az ATI-t béta driverrel teszteljük, akkor az lett volna a baj, ha a 7.11-et megvárjuk, akkor meg az lesz a baj, hogy a Crysist nem a fixszel teszteltük. Csodálkozom, hogy 169.12 miatt még nem szóltak be.
Nem lehet minden igénynek megfelelni, legközelebb majd úgy fogok tesztelni, hogy az én igényeimnek feleljen meg a teszt, lesz két játék, mert az gyorsan megvan, oszt kész. Komolyan mondom, néha f@szom telivan a kommentezőkkel, néha egyszerűen nem "merek" beleolvasni a cikktopikokba, mert csak felb@sszák az agyamat a követelőzők, a "nekem semmi nem jó" jóskák és a többi. Akinek nem inge...
szerk: most készítem a Phenom tesztet, és egy mélyreható elemzést terveztem készíteni, ami kicsit többet mutat meg a K10-ből, minthogy ennél x %-kal gyorsabb, annál y %-kal lassabb, de ezek után nemtom, hogy mégis mi a tökömnek szórakozzak vele, ha a végén úgyis ez van. Magamnak lemérem, mert érdekel, és kész.
Szerkesztette: fLeSs 2007. 12. 10. 21:26 -kor

Súgó
A téma zárva.