HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XII. Értékeld a témát: -----

#2211 Felhasználó inaktív   dee_jay 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 06. 13:22

Idézet: chelloboy - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 13:00

KaSax! Beleolvastam ebbe a szép új ÁSZF-be... remélem igazad lesz! Mert sehol nem látom hogy a szolgáltató jogosult az adatforgalom protokoll alapján történő rangsorolására, a hálózat biztonsága érdekében- csak ezzel "az extrém használat 250GB/3 havi átlag" kifejezéssel dobálóznak. Elvileg akkor ezen érték alatt szabadon lehet torrentezni? De jó lenne ha már konkrétan leírnák... vagy ténylegesen fejlesztenének, nem erre a szőkekapitányos marhaságra dobnák ki a pénzt.

En ugy tudom, hogy az ASZF-et, kenyuk kedvuk szerint modosithatjak, ha Te az el nem fogadasat nem jelzed 8 napon belul, akkor automatikusan elfogadod (javitsatok ki ha tevedek). Ugyhogy, ha szorul a hurok es nem fejlesztenek, akkor elobb utobb a p2p kerdesre is egyertelmu valasz lesz az ASZF-be. (de majd csak eszbe kapnak, ha csokken az elofizetoi szam es a vezerigazgato elkezdi lecserelni a magyarorszagi vezetoket :) )

#2212 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 06. 13:31

Idézet: addictive - Dátum: 2008. febr. 5., kedd - 20:10

1.8-as uTorrent má nem olasz... Napközben csak vánszorog.

ezt cáfolom.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2213 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 13:56

Idézet: KaSaX - Dátum: 2008. febr. 5., kedd - 23:29

Nem akarom előre elkiabálni, de szerintem a UPC vesztett ebben a P2P históriában.
Valószínűleg a T-* jobban bírja rézzel (pénzzel), meg persze vassal a kihívást és ezt megpróbálja az NHH-n is átverni valami lobbizás keretében.
Ha jól olvasom akkor az extrém használat ami miatt a "hálózat működőképességét biztosítani kell" az kizárólag a forgalmazott bájtok száma. Tehát amíg valaki a korlát alatt marad kénytelen a UPC a forgalmat okozó protokolltól függetlenül adni a teljes sávszélességet.
Erősítsen vagy cáfoljon meg bárki, szívesen veszem. Én ennyit tudtam kiolvasni az ÁSZF változásból.
:)

A teljes ÁSzF-ben benne van a priorizálás lehetősége, mint eddig. Teljes ÁSzF 6. oldal 3. pont eleje:

Idézet

A szolgáltató az Internet kiegészítő díjcsomag és a chello szolgáltatási csomagok tekintetében olyan hálózatkezelési rendszert alkalmaz, amely a szkös kapacitású erőforrások – a szolgáltató hálózata biztonságának fenntartása és az előfizetők közössége érdekeinek elsődlegességén alapuló – hatékony kihasználását teszi lehetővé.

Ennyi :)

#2214 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 14:34

Van 1.8-as uTorrent? :eek: Az enyém autoupdate-re van állitva és nemrég töltötte le az 1.7.7-et. Megnéztem a honlapot, ott sincs 1.8-as.
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#2215 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 14:59

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 14:34

Van 1.8-as uTorrent? :eek: Az enyém autoupdate-re van állitva és nemrég töltötte le az 1.7.7-et. Megnéztem a honlapot, ott sincs 1.8-as.

mert az 1.8 még csak alpha verzió
:D

itt letudod szedni
http://utorrent.hu/modules.php?name=Downlo...wdownload&cid=1
és ez is csak akkor veri át UPC cuccait ha minden titkosítás be van nyomva  :up:

#2216 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 15:08

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 15:59

mert az 1.8 még csak alpha verzió
:D

itt letudod szedni
http://utorrent.hu/modules.php?name=Downlo...wdownload&cid=1
és ez is csak akkor veri át UPC cuccait ha minden titkosítás be van nyomva  :up:

No meg ha marad sávszél  :D
Keeping the funk alive

#2217 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 15:08

Én az 1.8-as verziót használom.Tegnap délután(17-18-19 óra)gyakorlatilag semmi nem jött torrenten.Titkosítást bekapcsoltam.Ilyenkor mi van?Olyan filmeket töltöttem(volna)amikhez 2-3ezer Seed,Peer tartozott.

#2218 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 15:15

Idézet: Lazsa - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 15:08

No meg ha marad sávszél  :D

ja igen akartam is írni hogy attól hogy átveri a progi a korlátozást még lehet hogy nem marad annyi sávszélesség hogy pont maxon menjen a le/feltöltés :D

#2219 Felhasználó inaktív   laci85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 16:01

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 15:08

Én az 1.8-as verziót használom.Tegnap délután(17-18-19 óra)gyakorlatilag semmi nem jött torrenten.Titkosítást bekapcsoltam.Ilyenkor mi van?Olyan filmeket töltöttem(volna)amikhez 2-3ezer Seed,Peer tartozott.

Hát mondjuk ha nyilvános oldalról szedted pl: kalózkikötőből onnan nekem sem jött semmise tul gyorsan hiába voltak több ezren a seedbe m,ert nem kell arányt tartani ezért le is veszik a felfele sebességet.
Vagy tényleg az van hogy elfogyott a sávszél a körzetben :D

#2220 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 18:27

Idézet: laci85 - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 16:01

Hát mondjuk ha nyilvános oldalról szedted pl: kalózkikötőből onnan nekem sem jött semmise tul gyorsan hiába voltak több ezren a seedbe m,ert nem kell arányt tartani ezért le is veszik a felfele sebességet.
Vagy tényleg az van hogy elfogyott a sávszél a körzetben :D

Alig pár napja kötöttem szerződést a UPC-vel,máris tele a f..hócipőm velük. :mad: Nem megy a torrent.Idegesítő,hogy nem tudok leszedni egy 350 megás avit.Olyan,mint a modemes időben.Persze a DC sem megy.Faxa.
4Megás ADSL-lel pikk-pakk lentvolt,ezzel meg szívok.Mindgyárt fel is mondom.Megyek a digihez.(csak jöjjön már az üzletkötő)

#2221 Felhasználó inaktív   chelloboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 18:44

Tom-y! Milliószor lerágott csont ez a torrent korlátozás... minek mentél át a UPC-hez? Én most írtam alá az 5.évemet náluk, de csak azért, mert a DIGI hozzám csak november elején ér el.

#2222 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 18:56

Idézet: chelloboy - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 18:44

Tom-y! Milliószor lerágott csont ez a torrent korlátozás... minek mentél át a UPC-hez? Én most írtam alá az 5.évemet náluk, de csak azért, mert a DIGI hozzám csak november elején ér el.

Beszéltem az ÜSZ-tal.Valami nem stimmol a progival.18-20kB/s fölé nem megy a letöltés.Se titkosítással,sem anélkül.Ez szerintük sem normális.
Kipróbálok másik klienset.

#2223 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 19:03

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 19:56

Beszéltem az ÜSZ-tal.Valami nem stimmol a progival.18-20kB/s fölé nem megy a letöltés.Se titkosítással,sem anélkül.Ez szerintük sem normális.
Kipróbálok másik klienset.

Stimmelaz, ha az adott körzetedben le van terhelve a hálózat rendesen, akkor ennyi marad torrentre.
Keeping the funk alive

#2224 Felhasználó inaktív   dee_jay 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 19:08

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 18:27

Alig pár napja kötöttem szerződést a UPC-vel,máris tele a f..hócipőm velük. :mad: Nem megy a torrent.Idegesítő,hogy nem tudok leszedni egy 350 megás avit.Olyan,mint a modemes időben.Persze a DC sem megy.Faxa.
4Megás ADSL-lel pikk-pakk lentvolt,ezzel meg szívok.Mindgyárt fel is mondom.Megyek a digihez.(csak jöjjön már az üzletkötő)

Welcome to Chello World.
(pedig a reklamban mast igertek :D )

#2225 Felhasználó inaktív   Tom-y 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 19:13

Idézet: Lazsa - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 19:03

Stimmelaz, ha az adott körzetedben le van terhelve a hálózat rendesen, akkor ennyi marad torrentre.

Remek. :( Ez nagyon elkeserít.Az rendben,hogy lassítanak de hogy ennyire modemes legyen a sebesség.
Leszögezem:Tudtam erről a korlátozás dologról.Nem is zavarna különösebben,de azért ez már túlzás!

Szerkesztette: Tom-y 2008. 02. 06. 19:15 -kor

#2226 Felhasználó inaktív   chelloboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 20:14

Tom-y! Nem akarlak piszkálni de mielőtt szerződést kötöttél, nem olvastál utána annak, hogy mit művel a UPC? Rengeteg fórum/cikk jelent meg ezzel kapcsolatosan és nem viccből tépik az emberek a szájukat.

Szerkesztette: chelloboy 2008. 02. 06. 20:15 -kor

#2227 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 20:24

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 20:13

Remek. :( Ez nagyon elkeserít.Az rendben,hogy lassítanak de hogy ennyire modemes legyen a sebesség.
Leszögezem:Tudtam erről a korlátozás dologról.Nem is zavarna különösebben,de azért ez már túlzás!

Nemsokára jön a docsys 3 és eljön a kánaán

csak addigra lehet hogy kihullik a hajunk, elromlik a szemünk, és nem fogunk netezni  :smoker:
Keeping the funk alive

#2228 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 20:45

Idézet: Tom-y - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 20:13

uTorrent 1.8, Deluge ...
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2229 Felhasználó inaktív   stark100 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 21:17

Írta, hogy titkosítással sem megy. Bár ha régebbi klienssel próbálta.....

#2230 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 06. 21:18

Idézet: Lazsa - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 20:24

Nemsokára jön a docsys 3 és eljön a kánaán

csak addigra lehet hogy kihullik a hajunk, elromlik a szemünk, és nem fogunk netezni  :smoker:

Es mitol is lesz jobb a docsis 3? Most sem a technologia nem birja, hanem egesz egyszeruen nincs alatta eleg vas.

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.