HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XII. Értékeld a témát: -----

#2631 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 26. 13:48

Idézet: lipigab - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 22:24

Be van szarva a UPC a DIGI-tol ezert irogatjak ala mindenkivel a +2 ev huseget. Szanalmas....
Most lehet, hogy jo par embert behuznak a csobe, de ha lejar a huseg onnantol nem sok jot josolok nekik.
Latszik itt is a jo magyar mentalitas: Szedjuk meg magunkat jol amig lehet... Ez a UPC

Szerintem is elvárható lenne, hogy a UPC a Máltai szeretetszolgálat égisze alatt épp csak annyit szedjen a szolgáltatásért, hogy az ügyfélszolgálati irodákat heti 1x fel lehessen mosni. A többiek pedig dolgozzanak ingyen a cégnél. (Esetleg havi egy pár virslire vendégül látná őket a legtöbbet torrentező.)
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2632 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 14:03

:)

#2633 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 14:37

Idézet: moq - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 14:48

Szerintem is elvárható lenne, hogy a UPC a Máltai szeretetszolgálat égisze alatt épp csak annyit szedjen a szolgáltatásért, hogy az ügyfélszolgálati irodákat heti 1x fel lehessen mosni. A többiek pedig dolgozzanak ingyen a cégnél. (Esetleg havi egy pár virslire vendégül látná őket a legtöbbet torrentező.)

Mennyi virli kéne ehhez? :)

#2634 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 14:41

Idézet: moq - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 13:48

Ilyet senki nem kért!
A legtöbbet torrentező pedig feltételezem a főnök fia, mert biznic vonalon ingyenjuttatásként nem nehéz!

#2635 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 14:52

Idézet: maxt - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 15:41

Ilyet senki nem kért!
A legtöbbet torrentező pedig feltételezem a főnök fia, mert biznic vonalon ingyenjuttatásként nem nehéz!

Sztem a főnök fia max egy fullos lakossági szolgáltatást kap. Csak tudnám, mere lakik, ott biztos stabilabb :)

#2636 Felhasználó inaktív   junior117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 17:29

Idézet: PaLa - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 15:52

Sztem a főnök fia max egy fullos lakossági szolgáltatást kap. Csak tudnám, mere lakik, ott biztos stabilabb :)

:)
tuti hogy nem erre :-( nalam most a levelezo smtp ami nem akar kuldesnel mukodni  :smoker:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2637 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 20:08

Idézet: moq - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 14:48

Visszavehetnél az nagyarcból te is Vízfej Jani. Bemutatkozni nem akaró mókamiki.
Másokat kéne felvenni UPChez helyetted, mivel index.hu 1,5 perc alatt töltődött be most is!!!

Elindítok egy webes letöltést 16.1kbyte/sec... szánalmasan szar.. ki beszél itt torrentről, az nem fut most éppen..

Leszaladok a boltba virsliért ha neked nem telik rá, és vállalod hogy INGYEN feldugod magadnak btw.  :D

#2638 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 20:40

Idézet: deuce - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 21:08

Visszavehetnél az nagyarcból te is Vízfej Jani. Bemutatkozni nem akaró mókamiki.
Másokat kéne felvenni UPChez helyetted, mivel index.hu 1,5 perc alatt töltődött be most is!!!

Elindítok egy webes letöltést 16.1kbyte/sec... szánalmasan szar.. ki beszél itt torrentről, az nem fut most éppen..

Leszaladok a boltba virsliért ha neked nem telik rá, és vállalod hogy INGYEN feldugod magadnak btw.  :D

Na az biztos, hogy ettől nem oldódik meg a probléma.
Nem hiszem, hogy itt bárki is UPC bérenc lenne, ez nem volt megszokott nyelvezet ezen a csatin. :mad:
Keeping the funk alive

#2639 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 20:41

Idézet: deuce - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 20:08

...

Gondolom, az ügyfélszolgálatot már megzaklattad ezügyben.

#2640 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 20:54

Huh, de felhuztam ma magam. Beszélgetek haveral MSN-en egyszercsak rákérdez, hogy hogyan frissitse a firmwaret a routeren. Mondom minek akarod frissiteni? Mert folyton szakadozik a net,  nem töltödnek be oldalak stb...és felhívta a UPC-t és ezt mondták neki. Mondom neki figyelj csak, nagy valószínűséggel nem a routereddel van a baj, mert nálam is ez a probléma és egy ami közös bennünk a f******* szolgáltató! :(  :reklamacio:
The Sky Was Pink

#2641 Felhasználó inaktív   laci85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 21:18

Idézet: moq - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 13:48

Hát figyelj nem kéne ezt a szolgálatást a UPC-nek ilyen áron adni ami már megfizethetetlen és a szolgálataás is egy nagy mocsok érte. Te hiába véded a UPC-t mikor mindenki tudja hogy egy NAGY SZAR szolgáltatást nyújt ARANY ÁRON. Jah meg 2 éves hüséget íratgatnak alá amit már külföldön régen nem engednek.
Diginet terjedjen el Magyarországon és akkor majd lás csodátt a UPC is a legnagyobb csmagját max 5000 FT-ért fogja adni.

Jah meg még annyi hogy én virslit se adnék nekik csak egy nagy ló......-t. Azt érdemlik ennyi pénzért és ilyen minőségü szolgáltatásért. Miközben ők kaszálnak a zsebükbe havi milliókat.

Szerkesztette: laci85 2008. 02. 26. 21:24 -kor

#2642 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 21:52

Egyes időszakokban lassul csak, és ilyenkor mindenféle irányokba, ezért sávszélre tudom fogni.  :think:
Írtam pozitívat korábban, a web nyugodtan jöhetne olyan tempóban, mint az ilyen félórákban.  :respect: Ha ez megvalósulna a p2p űzés sem izgatna különösebben, nekem nem megy a gépem éjjel-nappal.
A modem nem akad le már, így annak a cseréje sem izgat. A router firmware megválasztását meg hagyjuk a tisztelt userre inkább..  :D

Ha hasít akkor nagyon hasít, ha problémás akkor az összes létező paraméterében vicces a vonal..

Szerkesztette: deuce 2008. 02. 26. 21:54 -kor

#2643 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 22:38

Idézet: deuce - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 21:08

...

Vagyunk itt egy páran régiek, akik pontosan tudjuk, hogy kik a fórumon a UPC dolgozók, de azért puffogj tovább. :p
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2644 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 23:47

LGI 2007 éves jelentés:
http://media.corporate-ir.net/media_files/...news/022608.pdf

A netelőfizetés 4. negyedévben is hozta az egész tavalyi év során produkált +20-25 ezres növekedést. Továbbra sincs semmi hatása a DigiLAN-nak, kicsi még ahhoz az elterjedtsége. A 2007-es évet 281 ezer netelőfizetővel zárta a UPC, ami a tavaly évvégi 209-hez képest 35%-os növekedés. Az utolsó negyedévben 23 ezerrel nőtt az ügyfélszám, egy évvel korábban ez 24 ezer volt.

A telefon előfizetők száma 188 ezerre nőtt, ez szintén 35%-os növekedés a tavaly 139 ezerhez képest. A DTH műhódas előfizetők száma 168 ezer volt, ez 3 ezerrel kevesebb mint a tavaly év végi 171 ezer. A vezetékes analóg kábeltv előfizetők száma egy év alatt 706 ezrre csökkent a tavaly 736 ezerről, az utolsó negyedévben a csökkenés alig 1.5 ezres volt.

Az elért háztartások száma 1,167 ezer, ez alig 4%-os terjeszkedés tavalyhoz képest, a visszirányusított háztartások növekedése 6.5%-os és a lefedett háztartások 96%-át teszi ki. Az elért háztartások 61%-a fizet elő kábeltv-re, ez néggyel kevesebb mint a tavalyi 65%. A visszirányusított háztartások 25%-a fizet elő netre, ez öttel több mint a tavaly 20%-os arány.

Hollandoknál a 2.5 éve indult digitális TV szolgáltatás növekedése tavaly igen jelentősen lelassult, alig 48 ezerrel nőtt a DTV előfizetők így lett 550 ezer, ami 26%-os digitalizáltságot jelent. 2006-ben 85 ezerről 502 ezerre hízott gyors ütemben a digitális előfizetők száma, 4%-os digitalizáltságról 23%-ra ugorva.

#2645 Felhasználó inaktív   spider80 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 27. 06:35

Idézet: laci85 - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 22:18

Hát figyelj nem kéne ezt a szolgálatást a UPC-nek ilyen áron adni ami már megfizethetetlen és a szolgálataás is egy nagy mocsok érte. Te hiába véded a UPC-t mikor mindenki tudja hogy egy NAGY SZAR szolgáltatást nyújt ARANY ÁRON. Jah meg 2 éves hüséget íratgatnak alá amit már külföldön régen nem engednek.
Diginet terjedjen el Magyarországon és akkor majd lás csodátt a UPC is a legnagyobb csmagját max 5000 FT-ért fogja adni.

Jah meg még annyi hogy én virslit se adnék nekik csak egy nagy ló......-t. Azt érdemlik ennyi pénzért és ilyen minőségü szolgáltatásért. Miközben ők kaszálnak a zsebükbe havi milliókat.

Milyen áron? Azért mert most van a Diginek ez a beetetése? Én 6900 ft-ot fizetek 10 mbit-ért (ami mindig meg is van annyi). Adsl-en a 8mbit lenne 9 ezer/hó, wireless nettel meg az 1 mbit lenne 10 ezer/hó. Az összes környékünkön fellelhető interszolgáltatás közül messze ez a legolcsóbb az adott sebességhez képest. Az meg, hogy torrentezéshez a legújabb utorrentet kell használni titkosítással, hát istenem. Ennyit megtehetek azért,hogy maxxal jöjjön minden.

Persze,ha lenne itt Digi, lehet,hogy én is váltanék. De ahogy olvasgatom,elég sokat szakadozik még.

Szerkesztette: spider80 2008. 02. 27. 06:36 -kor

core2 duo 2.4 ghz, ATI 3870, 2gb ram, 750gb+1000gb+320gb HDD, Pioneer 111d  <span style='color:blue'>NET: upc 120mbit</span>

#2646 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 07:58

Idézet: laci85 - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 21:18

arról sztem hogy valaki nem tudja elolvasni az aszf-et, nem a szolgáltató tehet.
amikor meg valaki aláírja és vállalja hogy ezért ezt kapom, akkor utána már késő sírni.

Nem kell beköttetni upc-t, hanem saját céget kell alapítani, és akkor olcsóbban tudod adni a netet.
majd szólj nekem is, mert feleáron is jó lenne a net.
jah, és gyere már le lécci vidékre is, ne csak a szomszédoknak szórd a netet...
köszi szépen.

annyi közgazdász és info szakember van itt, simán megoldod :)

#2647 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 08:54

Idézet: laci85 - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 21:18

mikor mindenki tudja hogy egy NAGY SZAR szolgáltatást nyújt ARANY ÁRON. Jah meg 2 éves hüséget íratgatnak alá amit már külföldön régen nem engednek.

Nem ártana ha csak saját nevedben nyilatkoznál !

Nekem egyáltalán nem szar, a nap minden szakában hozza a felbruttósított sebességet, nincs szakadozás, ledobás a netről stb.. Azt kapom amiért fizetek. Igaz,hogy nem használok torrentet, de ez talán nem bűn...

Ébresztőő ! A 2 éves hűség sincs már...

Szerkesztette: alibabusic 2008. 02. 27. 08:56 -kor

#2648 Felhasználó inaktív   Hófogó 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 27. 09:07

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 7:54

...
Ébresztőő ! A 2 éves hűség sincs már...

Hát elég mazochista lehetsz, ha neked rendben van a szolgáltatás, de ennek ellenére mégsem hosszabbítasz hűséget...  :eek:

Tel: 1221, és 5-ös gomb...

Szerkesztette: Hófogó 2008. 02. 27. 09:08 -kor

#2649 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 09:24

Idézet: negyvenketto - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 10:15

Na valamit kábeleztek a tömbünkben a srácok csütörtökön... azóta nincs netem, meg olyan szinten zavaros a TVkép, hogy este a pucércsajos filmek sem élvezhetőek. Ma jönnek, remélem, meghegesztik :)

Update, sikerült a dolog,  átdugták a kábelem valami olyan részre a nagy "fekete dobozban" ahol cselló nem is volt, így szerencsétlen modem hiába villogtatta send ledet. Ilyenkor jóváírják automatice a kieső napjaimat vagy nekem kell visítanum a 1221en?
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#2650 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 09:39

Idézet: Hófogó - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 9:07

Hát elég mazochista lehetsz, ha neked rendben van a szolgáltatás, de ennek ellenére mégsem hosszabbítasz hűséget...  :eek:

Honnan vetted,hogy nekem nincs hűségem ? Mivel ilyet nem írtam sehol.

Csak azt mondtam,hogy már nem kell 2 éves hűséget aláírni, elég 1 év is ha vki. olcsóbban akarja kapni.

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.