HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XII. Értékeld a témát: -----

#2591 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 02. 23. 01:25

Idézet: deuce - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 1:30

T-Com most is javította egy ügyfél sebességproblémáját 2 nap alatt, UPC meg büntet.
Én meg unalmamban verem a nyálamat, miközben mindkettő a "szívem csücske" egyébkéntmeg.

Nálam Tcom örökre leírta magát. DSL-es ügyfélnél hibabejelnetésre default opció, hogy "nálunk rendben van, minden működik". Üvegen kapott béreltvonalnál meg vicc amit velem műveltek. Bár lehet, hogy egyedi, de ez van. UPCnél néha hetekre benthagyok VPN kapcsolatot, ssh-t, egyéb remote sessiont, aztán nem szakad meg, cserébe van uplinkem is.

Most éppen megint le kell töltenem, hirtelen ennyivel jön. Ahogy szokott:

Csatolt fájl:

Make love not Wor.

#2592 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 23. 01:48

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 2:25

Nálam Tcom örökre leírta magát. DSL-es ügyfélnél hibabejelnetésre default opció, hogy "nálunk rendben van, minden működik". Üvegen kapott béreltvonalnál meg vicc amit velem műveltek. Bár lehet, hogy egyedi, de ez van. UPCnél néha hetekre benthagyok VPN kapcsolatot, ssh-t, egyéb remote sessiont, aztán nem szakad meg, cserébe van uplinkem is.

Most éppen megint le kell töltenem, hirtelen ennyivel jön. Ahogy szokott:

A biztonsági másolataidat mindig felteszed valahová és újra letöltöd ha tönkrement az eredeti?  :)

#2593 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 02:28

Idézet: mexel - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 1:48

A biztonsági másolataidat mindig felteszed valahová és újra letöltöd ha tönkrement az eredeti?  :)

Éppen ilyet kell telepítenem  :Đ  Mai világban meg cipel a fene ezer telepítőkitet, iso-t, sp-t, ha net van, akkor pillanat alatt lejön bármi, mellette menüből meg szériaszámot is kapok hozzá, ha éppen elfeledtem volna. Ez a király download manager meg teljesen jól jön, meg lehet állítani, minden MS termékem lejön vele, akár későb is folytathatom, zsírkirály.
Make love not Wor.

#2594 Felhasználó inaktív   Kalabocs 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 23. 08:47

Idézet: KekszNET - Dátum: 2008. febr. 21., csütörtök - 21:36

Ma nalunk is jott ilyen reklamanyag, eloszor a upctol hogy majd felveszik a kapcsolatoto a kozoskepvselovel es ha sikerul 50%nal elcsabulni akkor ezek az arak lesznek 2010ig.

Most fizetunk medium net es csaladi tevere 11200-at. Gondolkozom rajta erosen, de sztem nem lesz meg a 144 lakasbol az 50%, foleg nem h a digi is itt van, meg a t-home is hozza a kabelt.

Persze az nem erdekel senkit h a diginel sztem folyamatosan szakadni fog a net, hanem csak az ár a nyero. Nekem chello jo, tobb honapos modem uptime es csatlakozasi statisztikak. Nalunk tok jo.

Persze 1-2 honap digi tesztben gondolkozom, lehet az is szuper lenne nalunk ;)

Miröl szól ez a társasházi hűségszerződés?
Számomra:Társasház aláír hűséget=>kapsz kedvezményt=> más solgáltató nem építhet ki saját rendszert!
Ha rosszúl gondolom javítsatok ki!

#2595 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 12:43

Idézet: Kalabocs - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 9:47

Számomra:Társasház aláír hűséget=>kapsz kedvezményt=> más solgáltató nem építhet ki saját rendszert!

Meg általában tartalmazza, hogy a lakások egy százalékában legyen vmilyen szolgáltatása az adott cégnek.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2596 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 14:53

Idézet: Kalabocs - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 9:47

Tévedsz :) Nálunk digi kiépitette a hálózatát, és pont ezért jött ez a megaakciós UPC társasházi izé :)
<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#2597 Felhasználó inaktív   pauz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 23:51

hi

reg jartam mar erre, mert nem volt gond. Most, hogy itthon vagyok kicsit, toltenek torrentrol, hiaba van 50-50 seeder, mindket torrent cucc csak 20-30k val jon. Tuti jobban kene jonni. Nalatok nincs ilyen problemo?

#2598 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 24. 01:31

Idézet: pauz - Dátum: 2008. febr. 24., vasárnap - 0:51

hi

reg jartam mar erre, mert nem volt gond. Most, hogy itthon vagyok kicsit, toltenek torrentrol, hiaba van 50-50 seeder, mindket torrent cucc csak 20-30k val jon. Tuti jobban kene jonni. Nalatok nincs ilyen problemo?

Nincs,  ez a probléma teljesen új a fórumon.  :think:  :D
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2599 Felhasználó inaktív   Lazsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 24. 07:38

hi

elég régen lehettél otthon utoljára  ;)
Keeping the funk alive

#2600 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 24. 07:59

Idézet: pauz - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 23:51

hi

lassan egy eve mindenkinel az a "gond", hogy a p2p nagyon belassul kb del es kb ejfel kozott. ejfel es del kozott megfelelonek mondhato.

#2601 Felhasználó inaktív   zeno42 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 02. 24. 08:23

hi

Szia Pauz
Töltsd le ezt:
µTorrent 1.8 Build 8205 Alpha
(beta -de stabil)
Ezzel többé kevésbé maxon jönnek a linux cd-k.  :)

#2602 Felhasználó inaktív   pauz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 24. 13:15

na akkor vagany, emlexem regen voltak ilyen  gondok, de akkor en meg nem estem bele, ment rendesen.

eddig meg a koliban porgott 10/10, csak hogy most kellett tegnap a visual studio gyorsba, csak pislogtam hogy 20k 50seedernel.... de sebaj, reggel mire felkeltem mar lent volt....

thx sracok

#2603 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 24. 15:00

Idézet: pauz - Dátum: 2008. febr. 24., vasárnap - 13:15

most kellett tegnap a visual studio gyorsba, csak pislogtam hogy 20k 50seedernel....

Mert kevés az uplink, vagy éppen valami. Ezért nem kell warezből leszedni az ilyet sem, mert a rendes helyéről biza jön 10 megaibttel, ahogy kell.
Make love not Wor.

#2604 Felhasználó inaktív   pauz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 24. 18:01

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. febr. 24., vasárnap - 16:00

Mert kevés az uplink, vagy éppen valami. Ezért nem kell warezből leszedni az ilyet sem, mert a rendes helyéről biza jön 10 megaibttel, ahogy kell.

MSDNArol el se akart indulni... nemtom ott volt e server hiba vagy nemtom, mind1, igy maradt a torrent

#2605 Felhasználó inaktív   kisgabo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 24. 19:00

Idézet: meghaltam - Dátum: 2008. febr. 24., vasárnap - 8:59

lassan egy eve mindenkinel az a "gond", hogy a p2p nagyon belassul kb del es kb ejfel kozott. ejfel es del kozott megfelelonek mondhato.

nekem orrbaszájba 600k. de nem kurvulok el..  :)  felőlem jöhetne éjfél után is, eltapsolnám a 250 gigát.

#2606 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 24. 19:00

Idézet: zeno42 - Dátum: 2008. febr. 24., vasárnap - 8:23

Szia Pauz
Töltsd le ezt:
µTorrent 1.8 Build 8205 Alpha
(beta -de stabil)
Ezzel többé kevésbé maxon jönnek a linux cd-k.  :)

Korábban írtam a topicban, hogy nem látok változást. (Igen, minden be van állítva).
Alig látok a partnereknél 1.8-as verziót, és akinél az van, attól sem jön jobban, mint a többitől.
Egy viszonylag új, kétlemezes nappali, és éjszakai linux verzió igen hamar, két óra alatt megvolt.
Cserébe egy megszüntetett tv-disztribúció hetek óta jön, mert egy, vagy kettő a létszám a drót túlvégén.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#2607 Felhasználó inaktív   zeno42 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 24. 20:25

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. febr. 24., vasárnap - 20:00

Korábban írtam a topicban, hogy nem látok változást. (Igen, minden be van állítva).
Alig látok a partnereknél 1.8-as verziót, és akinél az van, attól sem jön jobban, mint a többitől.
Egy viszonylag új, kétlemezes nappali, és éjszakai linux verzió igen hamar, két óra alatt megvolt.
Cserébe egy megszüntetett tv-disztribúció hetek óta jön, mert egy, vagy kettő a létszám a drót túlvégén.

Szia csozsi
Az 1.8 beta verziós utorrent is akkor működik csak rendesen ha sok a seeder. Ha kevés akkor mindegy, hogy mivel tölt az ember (azureus, utorrent, stb.) . De ha sok a seeder akkor a korlátozos időszak alatt (napközben) is maximális sebességgel jön lefelé a sok oktató cd. Ennek azért örülök mert nem kell egész nap-éjszaka menni a gépnek és a feltöltés is stabilan a maximum 90 %-át tudja. Szerintem addig használd amíg le nem tiltják vagy korlátozzák valamilyen módon. Nekem xp alatt jól működik. A kapós anyagok maxon jönnek lefelé és maxon mennek felfelé is. Bár a 200-300 as pingen a korlátozás ideje alatt ez sem segít. :(

#2608 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 07:02

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. febr. 24., vasárnap - 19:00

Cserébe egy megszüntetett tv-disztribúció hetek óta jön...

:Đ micsoda viragnyelvezet  :up:

#2609 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 10:33

A mindenhez nagyon értőknek itt a lehetőség, hogy megmutassák, hogy csinálnák ők :)

http://www.professio...as/173501/p/328

#2610 Felhasználó inaktív   zoz2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 17:39

Valami nagy gubanc lehet UPC-éknél :(
Legalábbis Miskolcon..

Szerkesztette: zoz2000 2008. 02. 25. 17:49 -kor

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +