Üdv,
Szintén elégedett chello felhasználó vagyok 4 éve. Sosa semmi gondom nem volt, ugyanazt a modemet használom 4 éve. Köszönöm UPC.
Idézet
Nézegetem a boltokban, összefogdossa 1-1 magyar az 5-6ezer forintos dvd filmeket, aztán hazamegy, és letölti torrentről..
Ez a szomrú. Nem az, h korlátozzák a torrentet, hanem az, h onnan tölti az egész ország az összes cuccát. És akkor ezzel ki is mondtad, h mire használja 1-1 elvetemült magyar a torrentet.
"Önkényes" ÁSZF módosítgatással kapcsolatban meg annyit, hogy minden szolgáltató ezt csinálja, az ELMŰtől a távfűtőn keresztül a díjbeszedőig mindenki. Akkor meg mi az új benne? Az, hogy élnek a talán "hibás" jogszabályok adta lehetőségekkel. Megszokhattuk már, hogy ebben az országban mindig akkor történik vmi gyökeres változás, ha vhol borul a bili.
És lehet jönni a "UPC-bérenc" dumával, nem érzem annak magam, egyszerűen csak meg vagyok elégedve a szolgáltatással, mert az égvilágon mindenre tökéletes, amire csak használom. Stabil a remote felügyelethez, nem szakad a modem, letöltés megy max. sávszéllel, torrentet meg le se ******.
Ti is jobban tennétek, ha a torrent lassúság miatti várakozás óráit, nem nyafogással töltenétek, hanem elolvasnátok 1-2 tananyagot, tanfolyamanyagot, nyelvet tanulnátok, vagy bármit, amit később majd a magatok hasznára fel is tudtok használni(mert kötve hiszem a LOSTot meg a HEROES ilyenek), és ama megszerzett nagy tudás birtokában, vmi jó zavtos meló keretében kiköltözhessetek Hollandiába/USA-ba/bárhova, ezzel megvalósítva jelenlegi álmotokat, hogy 100/100-zal jöjjön a p2p 24/7. :Đ