Idézet: wpepi - Dátum: 2007. dec. 31., hétfő - 7:39
Szóval akkor mégis van legális lehetőség és nem kell fenyegetőzni sem lemondással, lefelé módosítással.
Ha valakinek van mind a három szolgáltatásra előfizuja, a netből elég a medium és még vállal egy év hűséget, akkor kaphat kedvezményt.
Nekem azt mondta a hölgy a telefonban, hogy ez csak azért van csomagként hirdetve, mert az efik nagyrésze nem tudja, hogy mindenre köthet hűséget, tehát így nagyobb kedvezményt kap, és minden szolgáltatási bevétel fixálva egy évre garantáltan.
http://www.upc.hu/csomagok/triple_play
Ezek a csomagok ha valaki kiszámolja ugyanannyiból jönnek ki, mintha valaki külön egyenként köt hűséget (megjegyezném a gyakorlatban ez történik). Persze az alapfeltétel az elérhető legnagyobb kedvezményhez a háromféle szolgáltatás, és hogy egyikre se legyen aktuálisan hűség.
A nekem intézkedő ügyfélszolga azt mondta nagyobb internetcsomagokkal ugyanígy megköthető a dolog, a különbség az akciós árak közötti különbség lesz..
Szerk:
Visszahívásban senki ne reménykedjen! (megint túlzok! igen!) Nálam csak azt sikerült elérniük, hogy amig vártam a hívásra addig ketyegett a hűség nélküli magasabb (lista)ár, aztán mikor hívtam őket közölték, hogy visszamenőleg nem érvényesíthető! (pedig aki megigérte a visszahívást azt mondta rögzítette, és meglesz a módosítás az első hívásomtól számolva)
Egy panaszt megért nekem, remélem annak a libának is aki kamu információt adott, és jól levonják a fizetéséből legalább azt az összeget amit buktam miatta.
Szerkesztette: maxt 2007. 12. 31. 09:35 -kor

Súgó
A téma zárva.