Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2008. Nov. 5., Wednesday - 10:20
láttam mahinált Vistákat a neten, Black / Ultimate / Black Eternity és még sokféle. a leírásukban az van, hogy minden integrált peccset tartalmaznak, sok hibát má kijavítottak ezekben. mennyire jók ezek?
Én Windows Vista Black Edition SP1-et használok. Benjamin készítette vagy ez a haxolt változat kódneve azt nem tudom, csak az alap háttéren ill. kilogolásnál az a név látszódik a jobb felső sarokban.
Én személy szerint nagyon meg vagyok vele elégedve. Állítom, hogy a lent látható konfigomon hazaverdesi sebességben az XP-t bár ezt lekéne benchmarkolni meg sok minden függvényében változik, persze tudom. Játékokban nem érzek egyáltalán lassulást(sőt, Counter-Strike source még gyorsabb is) és legalább olyan jó kedvel használom ezt a fajta vistát, mint egy osx leopardot. Minden ott van, ahol az ember keresi, ki van pucolva, nem foglal sok helyet és frissíti magát.
Telepítés is jól meg van oldva szóval nálam tutinyerő a cucc. Természetesen vga meg ilyenolyan driverek bele vannak gyógyítva(eléggé frissek is). Felrakod és tényleg olyan "It Just works" feeling

:Đ
PÜ ment