HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3901 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 15. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 12. 15. 13:20

Ha TE is jössz, megoldjuk.. :-D

MIKÓÓÓÓÓ ???? :-s

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3902 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 12. 15. 13:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 12. 15. 12:46

MIKÓÓÓÓÓ ???? :-s

Te öreg, ma nagyon kíváncsi vagy. :-D Majd időben megtudol mindent :-D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#3903 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 15. 17:39

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 12. 15. 14:54

Te öreg, ma nagyon kíváncsi vagy. :-D Majd időben megtudol mindent :-D

Látod - látod! Éppen ezért öregedtem meg.
Persze főleg azért kérdeztem, mert jó lenne még az idén egy igazi szaggatás, főleg akkor, ha Fake is jönne.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3904 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 15. 19:45

Figyelek és tanulok ezerrel. :D Tehát termékminta érték nélkül. ;)

A csomag már három napja lezárva dekkol az asztalon, nem férek tőle, de mindig este hétre érek haza, csomagot meg csak fél hatig vesz fel a postahivatal. Nem baj, majd pénteken!
... a trip back in time is all I need ...

#3905 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 15. 19:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 12. 15. 20:45

Figyelek és tanulok ezerrel. :D Tehát termékminta érték nélkül. ;)

A csomag már három napja lezárva dekkol az asztalon, nem férek tőle, de mindig este hétre érek haza, csomagot meg csak fél hatig vesz fel a postahivatal. Nem baj, majd pénteken!

Hazafelé vezető úton is fel lehet adni, de emlékeim szerint a Nyugatinál még később is. :nevet:

Időnk az van bőven, ráérünk várni.

#3906 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 12. 15. 19:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 12. 15. 17:39

Látod - látod! Éppen ezért öregedtem meg.
Persze főleg azért kérdeztem, mert jó lenne még az idén egy igazi szaggatás, főleg akkor, ha Fake is jönne.

Na. Ippeg ezen vónánk. :D Kevés volt a pálinka a múltkor, mert későn érkeztem.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#3907 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 15. 23:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 12. 15. 19:45

Na, ezzel én is így vagyok.
Én meg ajánlott levelkent adtam fel eddig kb. mindig. Oszt nem lett baj.

#3908 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 15. 23:39

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 12. 15. 12:20

Ha TE is jössz, megoldjuk.. :-D

Pfff, jó lenne, de nem tudom, hogy idén belefér-e. Kitalaljuk.

#3909 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 16. 07:14

Üzenet megtekintéseIdézet: FakeJack - Dátum: 2010. 12. 16. 00:39

Pfff, jó lenne, de nem tudom, hogy idén belefér-e. Kitalaljuk.

Ne találgassatok, ne gondolkodjatok! Azt hagyjátok a Zöregre, annak úgy sincs más dolga. Ti dolgoztatok egész évben, most meg sipirc le az Alföldre minden városi "patkánynak" egy kis kikapcsolódásra. Lehet ám hozni ám szomszédék ismerős kislányát is, csupán csak azért, hogy a vidéki öreg bácsiának is legyen valami látványosság igy az év vége felé. :laugh:

Persze azért sem haragudnék nagyon meg, ha esetleg a didyman ÚR Bp felé kocsikázva Telcontar cimborátol a már elkészült masinákat is elhozná, igy legalább azok is mehetnének ki még az idén és a "kedves patikusnak" is lenne megint helye barkácsolni.

#3910 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 16. 07:16

Üzenet megtekintéseIdézet: FakeJack - Dátum: 2010. 12. 16. 00:37

Na, ezzel én is így vagyok.
Én meg ajánlott levelkent adtam fel eddig kb. mindig. Oszt nem lett baj.

Meg is érkezett mindig pontosan, hibátlanul. Persze erre is van egy olcsóbb megoldás. Elsőbbségiként kell feladni, ugyanúgy aláirással kezelik, ugyanúgy biztositva van és mégsem kerül annyiba.

#3911 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 16. 07:21

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 12. 15. 20:52

Kevés volt a pálinka a múltkor, mert későn érkeztem.

Na ezen én is jócskán meg voltam lepődve, olyannyira, hogy még most sem tudom felfogni, hogy miféle nyavaja volt akkor benned :-s, hogy nem voltál egyáltalán szomjas. Valami csúnya - remélhetőleg nem gyógyithatatlan betegség - kinzott éppen valószinűleg, mert másra nem tudok tippelni.:nevet:
Egyébként, ha az idén összejönne az a 90 cm-s világitótest (cakkom, pakkom az alkatrészek, szerelést bevállalom) akkor még talán a T5 garniturát is el tudnám feledni, igaz ahhoz még pedáloznod kell egy kicsit. :rolleyes:

Egyébként nem irtad, hogy a garnélák úszósak maradtak-e, avagy ráksaláta lett belőlük? :bolond:

Szerkesztette: Szőke 2010. 12. 16. 07:23 -kor

#3912 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 18. 10:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 12. 15. 19:49

Hazafelé vezető úton is fel lehet adni, de emlékeim szerint a Nyugatinál még később is. :nevet:

Időnk az van bőven, ráérünk várni.

Tegnap csak sikerült feladnom a csomagot. Van benne P4-es lap is, de az is félkonfig - van benne proci meg RAM is. Ráadásul még csak egy első generációs P4 lap, kizárólag SDRAM-ot kezel emlékeim szerint - szóval nem lesz gyorsabb, mint egy PIII-as. Egyébként Socket 478-as lapokból változatlanul hiányom van - odafönt valami 6 vagy 7 db Socket 478 proci várakozik.
Sajnos még elég húzós áron lehet eladni a S478-as deckákat, tipikusan 4,5-6 eFt között, de tudok helyet, ahol 12-15 eFt-ért adják, és állítólag onnan is mind elfogy :eek: Na, az is :bolond: , aki annyiért megveszi. És amíg ez a helyzet, nem számíthatunk Socket 478 dömpingre.

#3913 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 18. 10:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 12. 18. 11:26

Tegnap csak sikerült feladnom a csomagot. Van benne P4-es lap is, de az is félkonfig - van benne proci meg RAM is. Ráadásul még csak egy első generációs P4 lap, kizárólag SDRAM-ot kezel emlékeim szerint - szóval nem lesz gyorsabb, mint egy PIII-as. Egyébként Socket 478-as lapokból változatlanul hiányom van - odafönt valami 6 vagy 7 db Socket 478 proci várakozik.
Sajnos még elég húzós áron lehet eladni a S478-as deckákat, tipikusan 4,5-6 eFt között, de tudok helyet, ahol 12-15 eFt-ért adják, és állítólag onnan is mind elfogy :eek: Na, az is :bolond: , aki annyiért megveszi. És amíg ez a helyzet, nem számíthatunk Socket 478 dömpingre.

Köszi az infókat! Majd ezek alapján hétfőn kukkolom a Postás nénit, annál is inkább, mert a mostani (aki most kezdte a szakmát) elég csinoska, csak az a baj vele, hogy túl fiatal. :nevet:

A P4 lapos gép átalakitása meg már el is lett kezdve. Zs.apuka éppen most bűvészkedik vele, hogy egy AMD 220+-s porcogós lap menjen bele. Ebbe is DDR1 RAM kelll, SD RAM-unk egyébként is inkább a minusz felé tolerál, esetleg nagyon megközeliti a zérót.
A P4 lapot meg majd a didyman markába nyomom, hátha odahaza kitalál valamit rá, hogy legyen billa is rajta, mert egyébként nadon, de nadon jó lappantyú lenne.

Érdeklődnék, hogy irható DVD-t sikerült-e szerezned, küldöd-e, ha igen az ellenértéket hova és mennyit?

Szerkesztette: Szőke 2010. 12. 18. 10:39 -kor

#3914 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 18. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 12. 18. 10:38

Érdeklődnék, hogy irható DVD-t sikerült-e szerezned, küldöd-e, ha igen az ellenértéket hova és mennyit?

Még nem, az is PeCsa-függő. De holnap talán sikerül eljutnom a célterületre, feltéve, hogy sikerül még ma kiásnom magam. :D

#3915 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 18. 17:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 12. 18. 12:13

Még nem, az is PeCsa-függő. De holnap talán sikerül eljutnom a célterületre, feltéve, hogy sikerül még ma kiásnom magam. :D

Elég nagy gond ez. :angry: A múlt héten nem vettem meg a TESCO gazdaságosat 200.- FT/db áron, most meg itt vehetem 3-400 FT/db áron (márkátol függően. Ugyanis még az ünnepek előtt mindenképpen irnopm kellene a skacoknak kb. 20 db. DVD-t.

Megoldjuk.:(

#3916 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 18. 17:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 12. 18. 17:39

Elég nagy gond ez. :angry: A múlt héten nem vettem meg a TESCO gazdaságosat 200.- FT/db áron, most meg itt vehetem 3-400 FT/db áron (márkátol függően. Ugyanis még az ünnepek előtt mindenképpen irnopm kellene a skacoknak kb. 20 db. DVD-t.

Azt még nem próbáltad ki, hogy milyen megrendelni a neten pl. Szlovákiából? Vagy körbenézel itt a fórumon a Bolhapiac tájékán - van néhány nepper itt is, akiknél olcsóbban megkapod, mint a bótba'. Igaz, nem lesz rajt' Artisjus matrica, jajistenem. :)

#3917 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 18. 17:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Szõke - Dátum: 2010. 12. 18. 17:39

ja ajánlom Szlovákiát én is,reklámozni nem akarok de ha kell privibe adok tippet.Viszont a szállítás 1500 pénz így 100db-ot érdemes rendelni szerintem.Itthon csak a milliomos vesz üres lemezt.

Szerkesztette: byebye hwsw 2010. 12. 18. 17:54 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3918 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 18. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Szõke - Dátum: 2010. 12. 18. 10:38

elég csinoska, csak az a baj vele, hogy túl fiatal. :nevet:

Mármint kinek baj ez? :D

Szerkesztette: FakeJack 2010. 12. 18. 19:37 -kor

#3919 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 18. 19:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Szõke - Dátum: 2010. 12. 18. 17:39

Elég nagy gond ez. :angry:

Akkor rakok azt is a csomiba, ha mar nem sikerült a heten feladnom.

Szerkesztette: FakeJack 2010. 12. 18. 19:40 -kor

#3920 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 19. 06:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 12. 18. 18:47

Azt még nem próbáltad ki, hogy milyen megrendelni a neten pl. Szlovákiából? Vagy körbenézel itt a fórumon a Bolhapiac tájékán - van néhány nepper itt is, akiknél olcsóbban megkapod, mint a bótba'. Igaz, nem lesz rajt' Artisjus matrica, jajistenem. :)

A matrica nem gond. A gond inkább az anyagiaknl, na és az időhiánnynál kezdődik.
Nagyon számitottam az általad beigértre, ezért csúsztam ki az időböl.

Egyábként a tipp nem rossz, ezt eddig nem is tudtam. Majd idegelem András collegát, Ő ugyanis elég közel lakozik a határhoz, igy lehet, hogy olcsóbban megúszom a szállitást, de ha megyek hozzá látogatóba, akár én is átruccanhatok "tótékhoz" (persze nem biztos, hogy ezek ők, de felénk igy hivják a szlovákokat, melyet Ők maguk kértek igy).

Persze a mostani esetre ez nem alkalmazható az idő rövidsége miatt már.

Szerkesztette: Szőke 2010. 12. 19. 06:40 -kor

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.