HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3921 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 19. 06:24

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2010. 12. 18. 18:49

ja ajánlom Szlovákiát én is,reklámozni nem akarok de ha kell privibe adok tippet.Viszont a szállítás 1500 pénz így 100db-ot érdemes rendelni szerintem.Itthon csak a milliomos vesz üres lemezt.

A 100 db. itt ajándéknak kb. egy éves mennyiség. Nem tudom a kinti árakat, de elég húzósnak tűnik a szállitási kötség, amely ugye rárakodik a db kölségre.

Mindenesetre PÜ-ben jöhet a tipp, de adataimnál akár az Emilkém is (na meg minden elérhetőségi adatom) meg vagyon irva. Előre is hálás köszönet érte.

Szerkesztette: Szőke 2010. 12. 19. 06:35 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3922 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 19. 06:27

Üzenet megtekintéseIdézet: FakeJack - Dátum: 2010. 12. 18. 20:36

Mármint kinek baj ez? :D

Pl.: A Zöreg SVIHÁK-na k, nagyon eljárt felette az idő:spirit:, hogy az ilyen csinoskák egyáltalán szóba álljanak vele, hacsak nem éppen lovettát kérnek. :nevet:
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3923 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 19. 06:33

Üzenet megtekintéseIdézet: FakeJack - Dátum: 2010. 12. 18. 20:37

Akkor rakok azt is a csomiba, ha mar nem sikerült a heten feladnom.

Az már lehet, hogy késő lészen, mert szerdáig (ünnepek alatt nem szeretnék egyetlen családot sem zaklatni) szeretném megirni a beigért lemezeket, hogy tudjonak a skacok a szünetben játszani, filmezni. Mindegyiknek meg van a saját kivánságlistája és csak ámulok, bámulok, hogy miket is tudnak levadészni innen a NET-röl.
Nekik (többségüknek) csak bent van hozzáférésük a világhálóhoz, a két ünnep között pihizünk (én pl. halacskázok, nézegetem a mostanában átadott akikat az új tulajoknál, ill. még 27.-n is akváriumot adok át, mert akkor hozzák bele a halakat Szekszárdrol)) igy nem tudnak csak legfeljebb lemezröl játszani, szórakozni.
Amint már irtam is: MEGOLDJUK! Lehetetlenség nincs, csak tehetetlenség.

#3924 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 19. 13:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Szõke - Dátum: 2010. 12. 19. 06:22

A matrica nem gond. A gond inkább az anyagiaknl, na és az időhiánnynál kezdődik.
Nagyon számitottam az általad beigértre, ezért csúsztam ki az időböl.

Egyábként a tipp nem rossz, ezt eddig nem is tudtam. Majd idegelem András collegát, Ő ugyanis elég közel lakozik a határhoz, igy lehet, hogy olcsóbban megúszom a szállitást, de ha megyek hozzá látogatóba, akár én is átruccanhatok "tótékhoz" (persze nem biztos, hogy ezek ők, de felénk igy hivják a szlovákokat, melyet Ők maguk kértek igy).

Persze a mostani esetre ez nem alkalmazható az idő rövidsége miatt már.

Hát ez van. Azt vagy nem mondtad, vagy én felejtettem el, hogy ennyire sürge. Azért ma sikerült megvennem a lemezeket, 100 + 20 db-os, egyrétegű Philips DVD-R csomag 4500 Ft volt, ami 37,5 Ft/db. NotiRAM-ból nem kaptam 256 MB-os SD-t - azt mondta a notis ismerős, hogy ritkák (ami azt is jelenti, hogy derágák).

Szerk.: tudtok-é hasznosítani egy KVM (Keyboard - Video - Mouse) switchet? A KVM switchekkel egy konzolról (konzol = monitor + egér + billentyűzet) több számítógép vezérelhető / felügyelhető. Ha minden jól megy hamarosan lesz egy feleslegessé váló, két gép felügyeletére alkalmas KVM switchem, PS/2 kábelkészlettel együtt.

Szerkesztette: Telcontar 2010. 12. 19. 13:38 -kor

... a trip back in time is all I need ...

#3925 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 19. 14:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 12. 19. 13:22

Hát ez van. Azt vagy nem mondtad, vagy én felejtettem el, hogy ennyire sürge. Azért ma sikerült megvennem a lemezeket, 100 + 20 db-os, egyrétegű Philips DVD-R csomag 4500 Ft volt, ami 37,5 Ft/db. NotiRAM-ból nem kaptam 256 MB-os SD-t - azt mondta a notis ismerős, hogy ritkák (ami azt is jelenti, hogy derágák).

Szerk.: tudtok-é hasznosítani egy KVM (Keyboard - Video - Mouse) switchet? A KVM switchekkel egy konzolról (konzol = monitor + egér + billentyűzet) több számítógép vezérelhető / felügyelhető. Ha minden jól megy hamarosan lesz egy feleslegessé váló, két gép felügyeletére alkalmas KVM switchem, PS/2 kábelkészlettel együtt.

Avval lehet beszoptad mert a jó kis csavaros móka lesz lehet az árából itélve,nincs hengere csak egy csavaros épiménye és a palást fólia akkor az az.Egy idő után az adat is eltünik róla én nagyot szoptam vele azóta nem veszek csak hengeres Philipset.Remélhetőleg nem azt a csavaros sz@rt sózták rád.

Szerkesztette: byebye hwsw 2010. 12. 19. 14:16 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3926 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 12. 19. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 12. 19. 06:24

A 100 db. itt ajándéknak kb. egy éves mennyiség.

Ha Fakó tényleg küld valamit, akkor rakhatok mellé fogyóeszközt.
Make love not Wor.

#3927 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 12. 19. 14:28

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2010. 12. 19. 14:15

azóta nem veszek csak hengeres Philipset.Remélhetőleg nem azt a csavaros sz@rt sózták rád.

Én meg azóta Philipset semmiképpen mióta legyártották a világ legszarabb lemezeit. Nekem még véletlenül sem tűnt el semmim. Most kivéstem 2ezer TDKra cumót, ha az szopó lesz, akkor végem, mert 1 példányosak.
Make love not Wor.

#3928 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 19. 15:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 12. 19. 14:28

Én meg azóta Philipset semmiképpen mióta legyártották a világ legszarabb lemezeit. Nekem még véletlenül sem tűnt el semmim. Most kivéstem 2ezer TDKra cumót, ha az szopó lesz, akkor végem, mert 1 példányosak.

Hát még nekem se eddig még a ridisc ezer éves lemezeim is olvashatók.De ezekröl a philipsekröl 1 hónap után előakartam venni valamit,erre kiirta hogy üreslemez.Én még ilyet nem láttam,körbe kérdeztem másnál is volt minden az ilyen fosokkal: Kép
Én arra tippelek ezek valami hamisítványok mert a médiakódjuk is más a rendes hengereseknek.Azokkal bajom se volt eddig.

Szerkesztette: byebye hwsw 2010. 12. 19. 15:26 -kor

Hádédész..

#3929 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 19. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 12. 19. 14:22

Köszönet a vásárlásért. Igaz nem számitottam ilyen mennyiségre és azzal együtt ekkora árra, de még igy is olcsóbb, mintha itt venném meg a 20-25 db. 300.- Ft-s lemezt. A család nőtagja már fel van rá készitve, hogy a szentestén az Ő ajándéka már korábban eluszik a gyerekek irányába, ugyhogy jöhet Emilkében, vagy PÜ-ben, hogy hova, mert a mennyit már tudom.

Ami a KVM-t illeti. Nincs betervezve, nem is ismerem, de, - ha máshol nem lehet jobban hasznositani - okulásra hasznát tudjuk venni. Majd megtanit valamelyik tettestárs a használatára. Anno az SCSI-s dolgokat is meg tudtam nagynehezen tanulni, már amennyire itt szükség volt rá.

Reménykedjünk, hogy ez a guriga nem olyan vacak - bár nekem sincsenek túl pozitiv tapasztalataim a Philips márkával - mint ahogy itt fentebb a collegák ecsetelgetik.

#3930 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 19. 20:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 12. 19. 14:26

Ha Fakó tényleg küld valamit, akkor rakhatok mellé fogyóeszközt.

Holnap délután beszedulok, valami lesz.

#3931 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 19. 20:02

Ja és 17000 :cool:

#3932 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 20. 18:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 12. 18. 10:26

Tegnap csak sikerült feladnom a csomagot.

Amely ma épségben meg is érkezett.
Sajnos a benne lévő félkonfigokbol gép az idén már nem fog lenni, mert egyszerűen nincs rá idő, de táppal és VGA kártyával (4 MB-al mégse adjunk már át ilyen komolyabb konfigokat) is elég hadilábon állok.
Természetesen a fotómasina (gondolom kipróbáltad) 1 GB-.s kártyenkuval kiegészitve még karácsonyi ajándékként azért nég átadásra kerül, csak előbb keresnem kell egy megfelelő célszemélyt.

Ált.Táj.:! (Emlékezve egykori harcostársunkra)

Az év (remélhetőleg, mert a notihoz megérkezik a külhoni 19 V-s táp még az idén) utolsó előtti gépátadása tegnap megtörtént.
Bizonyára emlékeztek még a "csipetkés" korszakbol a Zs. gyerkőcökre, akik hármas ikrek és apukájuk az egyik leglelkesebb segitő volt akkor is és most is.
A billahivás P4 lap lecserélésre került AMD 2200+-s lappantyúra és ezt a gépet a Zs gyerekek kapták meg, hiszen az anno nekik adott gépecske alig érte el a PII szintet. Igy legalább a minőségi cserével jobban tudnak majd a világhálón is kóborolni, mert időközben az is be lett részükre kötve.
Sajnos az eseményröl nem vagyok "képes" beszámolót adni, mert a fotómasinám elemtartója tönkrement és még nem volt időm megjavitani, annak ellenére, hogy a cimbnorák a múltkori ittlétük idején elég praktikus tanácsot is adtak rá.

Szerkesztette: Szőke 2010. 12. 20. 18:21 -kor

#3933 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 20. 20:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 12. 20. 18:20

Amely ma épségben meg is érkezett.
Sajnos a benne lévő félkonfigokbol gép az idén már nem fog lenni, mert egyszerűen nincs rá idő, de táppal és VGA kártyával (4 MB-al mégse adjunk már át ilyen komolyabb konfigokat) is elég hadilábon állok.*
Természetesen a fotómasina (gondolom kipróbáltad) 1 GB-.s kártyenkuval kiegészitve még karácsonyi ajándékként azért nég átadásra kerül, csak előbb keresnem kell egy megfelelő célszemélyt.**

Ált.Táj.:! (Emlékezve egykori harcostársunkra)

Az év (remélhetőleg, mert a notihoz megérkezik a külhoni 19 V-s táp még az idén) utolsó előtti gépátadása tegnap megtörtént.
Bizonyára emlékeztek még a "csipetkés" korszakbol a Zs. gyerkőcökre, akik hármas ikrek és apukájuk az egyik leglelkesebb segitő volt akkor is és most is.
A billahivás P4 lap lecserélésre került AMD 2200+-s lappantyúra és ezt a gépet a Zs gyerekek kapták meg, hiszen az anno nekik adott gépecske alig érte el a PII szintet. Igy legalább a minőségi cserével jobban tudnak majd a világhálón is kóborolni, mert időközben az is be lett részükre kötve.***
Sajnos az eseményröl nem vagyok "képes" beszámolót adni, mert a fotómasinám elemtartója tönkrement és még nem volt időm megjavitani, annak ellenére, hogy a cimbnorák a múltkori ittlétük idején elég praktikus tanácsot is adtak rá.****

* Akkor teszek be néhány "nagyobb" (16-32 MB-os) VGA-t, meg néhány tápkocekát is a DVD-R lemezek mellé, ha végre sikerül hozzájutnom, hogy csomagot állítsak össze. Félek, csak a két ünnep között jutok hozzá, hogy fel is adjam. Addig meló ezerrel, még 23-án is, munka után meg próbálok bevásárolni is. Ma elszörnyedtem, milyen sorok állnak a postákon.
** NEM PRÓBÁLTAM KI!!! Nekem nincs xD kártyám.
*** Grat.!
**** Az elemtartó monnyon le! :)
... a trip back in time is all I need ...

#3934 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 21. 03:34

A tápot 13-an postaztak, lehet, hogy időben odaér. Bar nekem 2 korábban rendelt dolgom sem jött meg egyelore. Valamint ma postaztam a kábelét meg egyebet.

Szerkesztette: FakeJack 2010. 12. 21. 03:36 -kor

#3935 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 21. 17:57

Üzenet megtekintéseIdézet: FakeJack - Dátum: 2010. 12. 21. 03:34

A tápot 13-an postaztak, lehet, hogy időben odaér. Bar nekem 2 korábban rendelt dolgom sem jött meg egyelore. Valamint ma postaztam a kábelét meg egyebet.

Egyelőre várakozási álláspont vagyon. Igérni nem igértem előre senkinek, bár a célszemély meg volna. Amennyiben megjön karácsonyra kapja, ha később akkor meg azért, hogy tudjon melózni. :rolleyes:

A postásnénét meg majd figyuzom. Előre is hálás köszönet! Magadat mikóóóó postázod már????:glare: Nagyon hiányzol ám a sikságon.

#3936 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 21. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 12. 20. 20:04

* Akkor teszek be néhány "nagyobb" (16-32 MB-os) VGA-t, meg néhány tápkocekát is a DVD-R lemezek mellé, ha végre sikerül hozzájutnom, hogy csomagot állítsak össze. Félek, csak a két ünnep között jutok hozzá, hogy fel is adjam. Addig meló ezerrel, még 23-án is, munka után meg próbálok bevásárolni is. Ma elszörnyedtem, milyen sorok állnak a postákon.
** NEM PRÓBÁLTAM KI!!! Nekem nincs xD kártyám.
*** Grat.!
**** Az elemtartó monnyon le! :)

* OK! Ezek alapján holnap megyek Kunszentre DVD-t vásárolni, mert karácsonyra mindenképpen ki szeretném irni az anyagot.
Ide egy HELP a "szakikhoz": Jelent-e nagy veszélyt, ha a maximális irási sebességgel irom a DVD-t, mert eddig úgy tudtam, hogy a leglassúbb a legjobb és igy is csináltam. Most viszont időhiányban szenvedek.

** Gondoltam, ugyanis MMC kártya volt benne. Igy most van 1 + 0,5 GB-s MMC kártyám amit nem tudok egyelőre hasznositani, viszont nincs a géphez xD kártya. Nem tudom, hogy van-e benne beépitett memória, nem volt időm guglizni, de kipróbálni én sem tudtam, mert a friss elemmel is azonnal lemerült, az akikat is lemeritétte, mindaddig amig rá nem jöttem, hogy nem megfelelő kártya van benne. Most töltődnek az aksijaim és holnap hátha?

Sajnos lemondott!:angry:, de majdcsak lészen időm visszamondatni.

#3937 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 21. 22:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Szõke - Dátum: 2010. 12. 21. 18:03

* OK! Ezek alapján holnap megyek Kunszentre DVD-t vásárolni, mert karácsonyra mindenképpen ki szeretném irni az anyagot.
Ide egy HELP a "szakikhoz": Jelent-e nagy veszélyt, ha a maximális irási sebességgel irom a DVD-t, mert eddig úgy tudtam, hogy a leglassúbb a legjobb és igy is csináltam. Most viszont időhiányban szenvedek.

Legjobb a max sebességnél egyel kisebbel írni.Amúgy válaszoltam privibe a + - kérdésedre is :) Jobban jártál volna ha rendelsz én tegnap rendeltem reggel hozzák,már pesten van a raktárba a dpd csomagkövető szerint.

Szerkesztette: byebye hwsw 2010. 12. 21. 22:42 -kor

Hádédész..

#3938 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 22. 01:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Szõke - Dátum: 2010. 12. 21. 18:03

** Gondoltam, ugyanis MMC kártya volt benne. Igy most van 1 + 0,5 GB-s MMC kártyám amit nem tudok egyelőre hasznositani, viszont nincs a géphez xD kártya. Nem tudom, hogy van-e benne beépitett memória, nem volt időm guglizni, de kipróbálni én sem tudtam, mert a friss elemmel is azonnal lemerült, az akikat is lemeritétte, mindaddig amig rá nem jöttem, hogy nem megfelelő kártya van benne. Most töltődnek az aksijaim és holnap hátha?

Sajnos lemondott!:angry:, de majdcsak lészen időm visszamondatni.

Ne siess, mert ha reggel meghozzák a csomagomat, akkor abban lesz DVD is. A külföldi csomagban meg lesz micro SD -> XD átalakító. Nem 100%, hogy bele fog férni a gépbe, de állítólag Olympusokkal nagyobb az esély. (Szerk.: utánanéztem, nem lesz jó :( )

Szerkesztette: FakeJack 2010. 12. 22. 01:59 -kor

#3939 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 22. 14:25

Szoke,

Talaltam 16MB es 256 MB xd kartyat rakom a csomagba, bar lehet csak Januarban tudom feladni.

#3940 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 22. 16:03

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2010. 12. 21. 22:39

Legjobb a max sebességnél egyel kisebbel írni.Amúgy válaszoltam privibe a + - kérdésedre is :) Jobban jártál volna ha rendelsz én tegnap rendeltem reggel hozzák,már pesten van a raktárba a dpd csomagkövető szerint.

Köszönöm a tanácsot és meg is fogadom.
A + - kérdésaemre adott válaszodat is megkaptam, csak ez a vacak DELL (a ménykű csapjon bele, de csak olyankor amikor nem vagyok a közelben) amikor válaszolni akartam - és azóta folyamatosan - kékhalált dobált. Mérgemben elmentem akvarizálni, mert azzal is iparkodnom kell az ünnepek miatt.
Mostanra viszont úgy néz ki, hogy megjavult, csak éppen kijelölni nem tudok vele semmit, de sebaj, majd megoldódik ez a problema is.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.