HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3941 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 22. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: FakeJack - Dátum: 2010. 12. 22. 01:41

Ne siess, mert ha reggel meghozzák a csomagomat, akkor abban lesz DVD is. A külföldi csomagban meg lesz micro SD -> XD átalakító. Nem 100%, hogy bele fog férni a gépbe, de állítólag Olympusokkal nagyobb az esély. (Szerk.: utánanéztem, nem lesz jó :( )

A te tanácsodat is köszönjöm, bár ezt reggel (akkor olvastam, csak éppen nem tudtam válaszolni) nem akartam megfogadni. A sors viszont úgy akarta, hogy ma ne jussak be az üzletbe (akváriumi krakk) igy megérkezett a csomid.

Hálás köszönet!
Irjad, hogy mennyit és azt, hogy a szokásos szám változott-e, avagy mehet oda, ahova régebben is küldtem. Most nagyüzemileg folyik a DVD irás, csak birja ez a vacak.

A lappantyúk közül a nagyobbikat (területre, tipust nem jegyeztem meg) ha hozzájárultok felhasználnám ennek a DELL gépnek az alaplapjának cseréjére, a kisebb alapterületűt (tipusát ennek sem tudom) egyelőre porcogó hiján nem tudjuk hasznositani.
Az AMD procihoz van lap, de csak a következő évben kerül beépitésre.
Az Olimpussal meg ne törődj, lásd a köv. hozzászólásomat.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3942 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 22. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 12. 22. 14:25

Szoke,

Talaltam 16MB es 256 MB xd kartyat rakom a csomagba, bar lehet csak Januarban tudom feladni.

Januárban sem lészen későn, bár a halas cumók jól jöttek volna a most készülgető akikba (mozgáskorlátozottaknak ingyé), de megoldom/tam.
A fotómasina egyelőre bekerült a "majd, ha lészen időm" feliratú kupacba, mert valami prücök (valószinűleg a kapcsolója is sz@r) van vele és ahhoz, hogy azt megnézzem nyugisabb időszak kell. Hol bekapcsol, hol nem, tehát mesebeli a működése.
Egyébként van benne belső memória is, 25 képet is lehet a gyengébbik minőség esetén vele csinálni, azt irja ki, de még manualt sem volt időm nézni.
Ma reggelre a tegnap átadott 54 l-s akiban leállt a DIY külső szűrés és az oldotta meg a levegőztetést is, igy ott ma el sikerült vacakolnom becsületesen, mivel nem szerettem volna a halakat a vizbe folytani.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3943 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 23. 02:31

Ez a felajánlások topic és én nem kerek pénzt a felejanlasomert. :) Hasznaljatok egészséggel. Pár megjegyzés:
A nagy alaplap menjen a Dell-be.
A kis alaplap az javítandó, didyman nézzen rá 2 pálinka közt, ha van ra érkezése.
Az AMD proci tesztelendo, remelem jó.

#3944 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 23. 06:35

Üzenet megtekintéseIdézet: FakeJack - Dátum: 2010. 12. 23. 02:31

Ez a felajánlások topic és én nem kerek pénzt a felejanlasomert. :) Hasznaljatok egészséggel. Pár megjegyzés:
A nagy alaplap menjen a Dell-be.
A kis alaplap az javítandó, didyman nézzen rá 2 pálinka közt, ha van ra érkezése.
Az AMD proci tesztelendo, remelem jó.

Köszönjük! Köszönöm!

A lemezek már meg is lettek irva, igaz az utolsónál kissé pánikba estem. Ugyanis azonkivül, hogy rá vagyon irva, hogy DVD+R, szrepel rajta egy RW jelzés is és én azt gondoltam nem-e ujrairható. Szerencsémre nem, igy a mai napom megint a szaladgálással fog eltelni, mert ezt a 21 megirt lemezkét (az egész éjszaka ezzel telt el) szét kell osztogatnom az illetékeseknek. Remélem ezzel is sikerül örömet szereznem nekik.
A "békaképű" igaz igérte, hogy jön szaggatni is, de igérni mikor nem tudott Ő? :rolleyes:

A porcogó tesztelése majd csak jövőre, lappntyú vagyon hozzá. Amint nézem jó kis ütős gépecske lehetne belőle.

Szerkesztette: Szőke 2010. 12. 23. 06:36 -kor

#3945 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 23. 10:31

A procirol az átkozott ezustpasztat is le kell szedni (isopropyl alkohol leviszi). Sajna tenyleg nem tudok rola semmit, remelem mukodik.

#3946 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 24. 17:05

Kellemes ünnepeket mindenkinek !!
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#3947 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 26. 07:03

Ált.táj.: (Mindössze csak azért, hogy egy hajdani volt cimboránk stilusára is emlékezzünk a szeretet ünnepén.)

Dec.23.-n (FakeJacnak köszönhetően) sikeresen szétszórtam a megirt DVD-ket. Igaz nem mindenhol aratott osztatlan örömet, mert voltak szülök, akik korholták az ifjoncot, hogy eddig is mindig (ezek főleg azok voltak, akik mostanság kaptak gépet) a számitógép előtt ücsörögnek, ki fog ezután lenni. Persze azért ezen szülök sem haragudtak, sőt.

Dec.24.-n egy noti kivételével (ahhoz sajna a FakeJack által m,egrendelt táp még nem érkezett meg) az összes notit is kitoltam. Majd, ha lészen esetleg 256 MB-s SD RAM beléjük (2 db. kellene) akkor kicserélem azokban, amelyekbe mindössze 64 MB jutott az XP részére. Persze ezek is muzsikálnak, csakhát lassan.

Sajnos nem vagyok "képes" beszámolni az eddigi ünnepi átadásokrol, mert lehet, hogy a didymannak fog végül is igaza lenni. Ugyanis képeket feltölteni a tárhelyre (de ide az oldalra sem) egyáltalán nem tudok (feltöltés közben leáll a gép, kékhalált dob, megszakitja a kapcsolatot, stb. jelenségeket produkál), tegnap kicseréltem a a "békaképű" által ismételten átnézett és javitott, - mostmár tutira jó - tápot, de a helyzet változatlan. Mihelyt időm engedi (most akvárium átadások is jönnek) majd cserélem a FakeJack-tol jött lapot ebben a nyüves DELL-ben és utánna majd próbálkozom megint "képes" lenni.

#3948 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 26. 16:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Hoember - Dátum: 2010. 12. 24. 18:05

Kellemes ünnepeket mindenkinek !!

És viszont mindenkinek!

#3949 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 26. 23:18

Na jahh, Hong Kongban bedugult a posta, nekem is csak a november végén rendelt csomagom jött meg. :angry:
Sztem a noti táp januárra csúszik át. :-o

#3950 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 27. 02:17

Üzenet megtekintéseIdézet: FakeJack - Dátum: 2010. 12. 27. 00:18

Na jahh, Hong Kongban bedugult a posta,...  :angry:

Hát igen. Ez a buddhista (sintoista, lámaista) karácsony megfekteti a közüzemeket ott is. :D

#3951 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 27. 07:42

Üzenet megtekintéseIdézet: FakeJack - Dátum: 2010. 12. 26. 23:18

Na jahh, Hong Kongban bedugult a posta, nekem is csak a november végén rendelt csomagom jött meg. :angry:

NO PROBLEM!

A gépátadás ettöl függetlenül a tegnapi napon megtörtént, ugyanis a célszemély (Aki korábban már kapott tőlünk ugyan gépet, de az asztali volt, bizonyára emlékeztek rá. Itt csak épitész srácnak tituláltam anno, de majd megint teszek fel kpet róla, ha "képes" is leszek rá.) tegnap itt járt nálam. Ő ugyanis Tótkomlóson lakik most, az iskola elvégzése után állandó munkát nem kapott, hol itt, hol ott végez alkalmi épitészeti melókat (statikai felméréseket), ezért gondoltam rá. Neki az ingázó munkába nagyon jól jön egy mobilizálható adathordozó laptop.
A táphiányt majd pótoljuk, ha megjön, mert innen a településröl van aki átjár ótkomlósra melózni napi szinten, de a srác csak ritkán jár ezen a tájon. Ezért adtam most át.
Egyébként a NOTI akkuja kb. 1 hónapja volt töltve és tegnap még - miután kipróbáltuk - teljes töltöttséget mutatott, úgylátszik teljesen megjavult, mert korábban max. 1-2 napig tartotta a feszkót.

#3952 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 12. 27. 12:23

Boldog Névnapot, Zöreg svihák! :)
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#3953 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 27. 17:55

Allah éltesse a Zöreget! Kép

A Zöreg meg lesse a csinos kis postásnénit! Kép
... a trip back in time is all I need ...

#3954 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 27. 19:44

Köszönöm mindketőtöknek!

Azonban ne
feledkezzünk meg Jahno cimborárol se. Neki is hasonló jókat kivánok, annyi különbséggel, hogy nekije nem kell lesnie a MI csinoska Postás Néninket. :rolleyes:

#3955 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 27. 23:04

Üzenet megtekintéseIdézet: zoltánszól - Dátum: 2010. 12. 27. 02:17

Hát igen. Ez a buddhista (sintoista, lámaista) karácsony megfekteti a közüzemeket ott is. :D

Kihagytad a konfucianizmust meg a taoizmust. :D Meg van valami hatmillió keresztény is Kínában.

#3956 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 28. 12:58

Boldog névnapot Szőke és Jahno! :)

#3957 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 28. 14:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 12. 27. 17:55

A Zöreg meg lesse a csinos kis postásnénit! Kép

A mai napon meg is érkezett. Köszönöm, köszönjük! Sajnos amire számitottam be is jött. Nem találtam benne NOTI RAM-t, de amint azt már irtam is NO PROBLEM!

Viszont kérnék egy számlaszámot és egy végösszeget (lemezár+pósta) PÜ-ben, vagy mélben, hogy a piszkos részét is tudjam intézni.

#3958 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 28. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: FakeJack - Dátum: 2010. 12. 28. 12:58

Boldog névnapot Szőke és Jahno! :)

Köszönöm! Túléltem. :p

#3959 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 28. 16:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 12. 28. 14:05

A mai napon meg is érkezett. Köszönöm, köszönjük! Sajnos amire számitottam be is jött. Nem találtam benne NOTI RAM-t, de amint azt már irtam is NO PROBLEM!

Viszont kérnék egy számlaszámot és egy végösszeget (lemezár+pósta) PÜ-ben, vagy mélben, hogy a piszkos részét is tudjam intézni.

Azt írtam már, hogy a noti SDRAM ritka, és hogy nem is kaptam. :)
A DVD-k meg felajánlás - nem kérek érte pénzt, pláne, hogy az itteniek véleménye szerint sikerült a legszarabb DVD-R-eket beszereznem. Legközelebb már okosabb leszek. Ha meg valaki azt is megmondja, hogy melyik márkát, és melyik típust (pluszos avagy mínuszos) érdemes leginkább venni, akkor meg szuperokos leszek. :) Mert én nem igazán írok lemezeket már vagy két éve, és korábban is csak CD-ket írtam. Szóval nincs tapasztalatom az optikai adathordozók terén.

#3960 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 28. 18:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 12. 28. 16:33

* Azt írtam már, hogy a noti SDRAM ritka, és hogy nem is kaptam. :)
** A DVD-k meg felajánlás - nem kérek érte pénzt, pláne, hogy az itteniek véleménye szerint sikerült a legszarabb DVD-R-eket beszereznem. Legközelebb már okosabb leszek.

*** Ha meg valaki azt is megmondja, hogy melyik márkát, és melyik típust (pluszos avagy mínuszos) érdemes leginkább venni, akkor meg szuperokos leszek. :) Mert én nem igazán írok lemezeket már vagy két éve, és korábban is csak CD-ket írtam. Szóval nincs tapasztalatom az optikai adathordozók terén.

* Éppen ezért irtam, hogy a számitásom bejött, de azért mindig kell reménykedni, vagy nem? :laugh:

** Hálás köszönet! Ami meg a minőséget illet i - mivel most bőven el vagyunk látva irható lemezzel - majd próbálgatjuk és figyeljük a puding hatást.:rolleyes:

*** Én magam részéröl a Verbatim márkára esküszöm, persze lehet, hogy azért mert abbol még egyetlen egyet sem sikeredett elrontanom. A + vagy - al kapcsolatban - engem is mostanság homályositottak fel - idézem byebye hwsw tettestárs hozzám küldött sorait:

"mínuszos lemezek régebbi szabvány, egyes eszközök jobban kezelik. Viszont ezeket írás után le kell zárni és ez időbe telik íráskor.A pluszos lemezeket nem kell lezárni ergó gyorsabb az írás,rw lemezböl a pluszos emiatt drágább is.Összességébe annyi hogy ha régi eszközökhöz kell mínuszosat érdemes venni,ha újabb eszközhöz /író,média lejátszó/ kell akkor viszont pluszosat érdemes venni mert lezárás nélkül lehet őket használni"

A fentiek alapján nekünk inkább a - jön be, van időnk és régebbi eszközöket használunk.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.