A PCMCIA kártya a vele adott vezetékkel tökéletesen műxik, du. lesz a meglepi vele, ráadásként a leáyzó megkapja a Telcontártol kapott mini rágcsálóbol azt amelyiket választja (mindkettő műxik).
Sajnos azonban a rövid PCMCIA illesztő kábel egyik kártyában sem (sem a most hozottban sem az én Xircom kártyámban) megy, így korai volt az örömöm.
A hozott szünetmentesekröl sem tudok jelenleg jót mondani. A Cs-350-s egyfojtában sípol, sajnos nem tudok vele egyelőre mit kezdeni, hogy elhallgasson. Lehet, hogy nagyon béna vagyok.
Valószínűleg a bénaságomnak köszönhető, hogy a nagyobb (Pro-280-s) sem produkál nekem megfelelően. A gép egyszerűen nem látja. Vajon mit kellene tennem, hogy felismerje?
Telcontar! Számodra uis van jó és rosz hírem is. A mini rágcsálók szépen szuperálnak, mint azt már az előbb is írtam.
Viszont a Tecram TM-505 Webkamerát sehogyan sem tudom feltelepíteni. A driverét megtaláltam, telepítettem, de a gép még valami USB devicét hiányol, ahhoz meg nem találok semmit. Esetleg valakuinek valami ötlete, hogy hogyan kellene telepíteni ezt a csoda masingert? Amennyiben gyorsan lenne megoldás, úgy esetleg du. ez is mehetnme a leányzónak?

Súgó
A téma zárva.