HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 11. 23:24

Idézet: gabyka - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 0:17

...és ha raknánk valami apróságo(ka)t arra a bizonyos ülésre? :think:

Oszt miket? :)
... a trip back in time is all I need ...

#242 Felhasználó inaktív   gabyka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 23:38

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jan. 11., péntek - 23:24

Oszt miket? :)

:) nemsok minden, nemt'om érdemes-e erre jönni érte. Vinya, nyominger, deszka-proci-ram-vidkari-hangkari, egy-két jogtiszta játék  :)  üres cd-dvd...

Szerk.: lehet akadna itt egy kis finomság de azt még tisztáznom kell a régi tulajjal...

Szerkesztette: gabyka 2008. 01. 11. 23:39 -kor

"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok..."

A munkahely nem kocsma, hogy mindennap bejárj...

#243 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 06:49

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jan. 11., péntek - 21:56

Szőke!

Vasárnap számíthattok rám.
Ha a csapatból valaki szeretne eljönni velem, befér az első ülésre egy ember. :)

Várunk!, bár dolgozunk is, igaz nem a közösségnek, hanem nekem.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#244 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 06:52

Idézet: gabyka - Dátum: 2008. jan. 12., szombat - 0:38

:) nemsok minden, nemt'om érdemes-e erre jönni érte. Vinya, nyominger, deszka-proci-ram-vidkari-hangkari, egy-két jogtiszta játék  :)  üres cd-dvd...

Szerk.: lehet akadna itt egy kis finomság de azt még tisztáznom kell a régi tulajjal...

Legfeljebb elhozod Te magad, igy majd csak összejön a szokásos tali, igaz ebben is követjük a  napjainkban szokásos trendit. Tali részletekben!, önerö az utazás és a keritésszaggatás. :Đ

Szerkesztette: Szőke 2008. 01. 12. 06:53 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#245 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 19:51

Ált.táj.: Mondaná egy hajdanán volt alapitótag.

A mai napon - igéretének megfelelően - Telcontar tettestárs meglátogatott itt a nagy sikságon. Érkezése nem csak nagyon jó időt hozott, hanem a "Mi autónk" is zsúfolásigmeg volt buggyantva minden jóval, amely nemcsak szemnek, szájnak, de inkább ingere minden szerelgető emberkének. Hozott moncsit 2db-t, erősebb gépet (PIV), de nyomtatót is bőven, meg még ki tudja, hogy mi minden jót. Majd a Haleszi csapat leltároz, ha kijutnak hozzá a cumók. A mai napon ne mentün k ki mert azon a vidéken most szinte járhatatlan az ót a nagy sártenger miatt, bár erre Telcontar cimbora hajlandó lett volna, csak már én éreztem lustának magamat a sárdagasztáshoz.
Persze elsősorban a hw utánpótlás volt a leglényegesebb - ezért külön köszönet - de nekem sokkal jobban esett egy kis pihenőre megállni a nagy melódia közepette és elbeszélgetni egy régi harcostárssal, aki már elég sok tapasztalatot szerzett a tettek mezején.
Mindenkinek javasolhatom, hogy az ilyen beszélgetések sokkal többet érnek az ember életében,  mint több tucat frissitő pasztilla, vagy egyéb praktikák, bár a mai napon még "szaggatás" sem volt.

Mégegyszer köszönet Telcontarnak a látogatásért

Majdnem kimaradt a táj-bol, hogy gabykátol is el lett hozva a beigért cumó. Neki is kijár a köszönet.

Szerkesztette: Szőke 2008. 01. 13. 20:02 -kor

#246 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 21:54

Keresztkérdés: P1 gépekkel foglalkoztok még? Van egy asszem 200-as gép, amiről már meg is feledkeztem. Ha ez nem hulladék nektek, akkor ha lesz időm, megnézem, használható állapotban van-e még.

#247 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 22:05

Idézet: szucsati - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 21:54

Keresztkérdés: P1 gépekkel foglalkoztok még? Van egy asszem 200-as gép, amiről már meg is feledkeztem. Ha ez nem hulladék nektek, akkor ha lesz időm, megnézem, használható állapotban van-e még.

Ahogy elnézem, azok a borotvapengék nagyon jó szolgálatot tennének Szőkénél. ;)

#248 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 22:12

Idézet: szucsati - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 22:54

Szívesen elfogadjuk. :respect:

#249 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 23:01

Akkor vizsgaidőszak után nekiesem :)

#250 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 13. 23:14

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 22:05

Majd ha lesz kasza- / fűnyírópengém, szólok ;)

#251 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 00:11

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 23:05

Áááá, nem ennyire szőrös. Ahhoz a borotva már kevés. Igaza van szucsatinak, ide kasza kell!  :Đ

#252 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 07:12

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 23:05

Nem Szőkének!
Amint már korábban emlitém: Én csak a kapcsolatot tartom egyelőre, mert a Halesziaknak nincs NET elérésük.
Persze azért azt meg tudom erősiteni, hogy A.Józsiéknak biztosan jól jönne, csakhát a szállitási nehézségek. :think:

:offtopic:

Szerk.: Most esett le (Hiába na a vénembernek már nehezen forog az a bizonyos, ha még van is nekije egyáltalán olyanja :D ), hogy Zoltánszól cimbi, bár a szucsati által tett nagylelkű felajánlásra válaszolt (látszólag, tekintettel, hogy  nem az aláirását  tette be,)  közben meg az én fizimiskámat birálta.
Na kérem. Takarékos világban élünk (kényszerhelyzet), igy a Gilette nem fogyócikk nálunk. Kasza, fúnyiró is felesleges, hiszen alkalmanként van kint a szabadban lomégetés és olyankor csak föléje kell egy kicsit hajolni és már meg is szabadultam tőle, sőt még utánna a maradékot sem kell bodoritanom. :Đ 

Szerkesztette: Szőke 2008. 01. 14. 07:22 -kor

#253 Felhasználó inaktív   András 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 21:20

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jan. 13., vasárnap - 23:12

Szívesen elfogadjuk. :respect:

Mindenk előtt köszönet Neked, a segítségért. Az általad nézett, és ellenörzött gép úgy látszik megjavul, és lehet kompletírozni, amit rövidesen Tibivel megteszünk.
A Te általad mondott gépekkel, így hármat tudunk vinni a jóval korábban beszélt közösségeknek, ahol felzárkóztatás folyik felnőttek és hátrányos helyzetüek számára. Három négy osztályítól készítik fel a fiatalokat, és középlkorúakat a szakmáig. Lehet, hogy ott tudunk egy új csoportot is létrehozni.

Más!
Holnap megyek Sárbogárdra Didyman hoz! Szünetmentes ügyében. Ez saját lesz.

Még más!
Eddig azért  hallgattam nagyon, mert állandóan dögledeztem  - mármint a gépem -! Most új teléepítéssel  (kaptam jogtiszta windows vistát)  próbálkozom! REMÉLEM TÖBBET FOGOK EZUTÁN FORGALMAZNI.
Megtörtént itt Patakon az első gép átadása, amit szintén Telkontár barátom segítségével sikerült kompletírozni. Köszönet érte. A képet a hét közepén teszem fel, ha megtanultam, hogyan is kell! Üdvözlet mindenkinek! András, a még mindig zöldfülű! :rolleyes:  :p

#254 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 23:02

Idézet: András - Dátum: 2008. jan. 14., hétfő - 21:20

Most új teléepítéssel  (kaptam jogtiszta windows vistát)  próbálkozom!

:eek: És nem Ubuntu linuxxal nyomulsz?  :Đ
Monnyuk én sem.

Szerkesztette: zoltánszól 2008. 01. 14. 23:03 -kor

#255 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 12:09

Még mindig megvan a 20'' -os monitor itt Debrecenben, meg akadna még több apróság is (pl. cd-olvasók) ha érdekel Titeket.  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#256 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 18:59

Idézet: Nevergone - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 13:09

Még mindig megvan a 20'' -os monitor itt Debrecenben, meg akadna még több apróság is (pl. cd-olvasók) ha érdekel Titeket.  :)

Köszönjük, hogy még mindig őrizgeted részünkre.

Már egy izben voltunk arra, csak akkor nem jött össze a tali valami okbol kifolyúlag. Esetleg E-mailban küldhetnél egy telefonszámot, ha valahogy összejönne valami járgány akkor könnyebben tudnánk azon keresztül egyeztetni időpontot, helyszint.

#257 Felhasználó inaktív   András 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 22:03

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 0:02

:eek: És nem Ubuntu linuxxal nyomulsz?  :Đ
Monnyuk én sem.

Az általános iskolák kaptak jogtiszta vistákat, oktatási célokra. Miután én is tanítok (hittant) és a gyerekek hozzám is szoktak jönni számítógépezni, így megkaptam a lehetőséget, hogy én is telepíthessem. (természetesen loptam is!!!)

#258 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 22:50

Idézet: András - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 22:03

Az általános iskolák ...

Vírusírtót feltétlenül tegyél rá!!! Ha mást nem, tölts le egy ingyeneset az internetről (pl. AVG antivírust). Ne hagyd, hogy megint a vírusok győzzenek a géped fölött! :fear:

#259 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 17. 09:11

Idézet: András - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 22:03

Az általános iskolák kaptak jogtiszta vistákat,...

Ez önmagában örvendetes, de vajon miért pont Vistát?  :think: Olyan gyakoriak a 2 Ghz-es procis 2 GB ramos gépek az iskolákban?  :eek:

#260 Felhasználó inaktív   András 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 17. 11:36

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. jan. 17., csütörtök - 10:11

Ez önmagában örvendetes, de vajon miért pont Vistát?  :think: Olyan gyakoriak a 2 Ghz-es procis 2 GB ramos gépek az iskolákban?  :eek:

Azt nem tudom, hogy az iskolákban mi van, de az én gépemen is csak 1 G-van. és mégis egészen jól működik.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.