HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#561 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 12. 15:14

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 21:29

Acws azt javasolta, hogy ha a Vesta-szüzed licensze megengedi, akkor válts vissza Windows XP-re.

No de akkor nem egyszerűbb lenne új XP-t vennie, a Vistát meg elajándékozni, vagy eladni? (Ha még lehet kapni bóti XP-t.)

Lehet, itt.

Bár ez hülyeség.

Akkor inkább downgrade. (Csak ezt le kellene valami hozzáértőnek vezényelni. :think:

Szerkesztette: zoltánszól 2008. 04. 12. 15:24 -kor

#562 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 18:09

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 15:59

*  Miért nem telepíted az Adobe Acrobat Readert ? :confused:  (Mostanában a 8.1, vagy újabb verzió a menő.) Azzal bármilyen pdf-fájlt megnyithatsz, majd a jobbos egérgombbal kijelölés - másolás.

**  Olyan vagyok hozzád, mint apa a nehézfelfogású utódjához.  :D

*  Telepítve van. Csakhát próbáld már meg valamelyik alaplap, vagy egyéb manuálbol (pl.: INNEN ) a kijelölést és a másolást. Nem hinném, hogy neked kivételesen sikerülne. :reklamacio:  :reklamacio:  :mad:

** Ez csak féligazság, tekintettel, hoigy éppen forditottan igaz. :Đ

Szerkesztette: Szőke 2008. 04. 12. 18:09 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#563 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 19:01

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 18:09

** Ez csak féligazság, tekintettel, hoigy éppen forditottan igaz. :Đ

Khm... Nem érteelek. Amit kijelöltél, abban magyar nyelvű rész is van:Pl.:

#564 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 19:20

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 20:01

Khm... Nem érteelek. Amit kijelöltél, abban magyar nyelvű rész is van:Pl.:

Hol, Hol, HOL???? :think:  URL-t, mert én nem találok magyar nyelvűt. Látszik eléggé eltunyultam.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#565 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 04. 12. 19:21

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 12:21

A megbeszélt levél készülőben, csak még nincs meg a vége, pedig már a 10. oldalnál járok. :Đ

Egyébként Te is retteghetsz, hiszen, ha minden összejön, úgy még ebben a hónapban Téged is meglátogatlak. Persze nálad a keritésszaggatásrol szó sem lehet, mert akkor én fogok "vezető" beosztásban lenni és te is tudod, hogy meghirdettek egy olyan progit, hogy "ZERO TOLERANCIA". :mad:

És? Párod nem engeded a volánhoz? :D
Az Acrobat reader-ét meg felejtsétek már el, egy elbaszott, felesleges szarságokkal teletömött, nagy és tohonya szarzsák, a legelemibb dolgokat sem tudja. Foxit reader-t kell feltenni, van magyar nyelve is, aztán ott vanik benne szöveg kijelölése. 2M a telepítő, az indulása meg villámgyors...
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#566 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 19:40

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 19:20

Hol, Hol, HOL???? :think:  URL-t, mert én nem találok magyar nyelvűt. Látszik eléggé eltunyultam.

Ma 18:09-kor írtad, hogy "Csakhát próbáld már meg valamelyik alaplap, vagy egyéb manuálbol (pl.: INNEN ) a kijelölést és a másolást. " Ráklikkeltem az INNEN linkre. Az Asus honlapján találtam magam. Ott ráklikkeltem a legelső Users Manualra. Az Europe feliratú letöltési helyre klikk. A fájl PDF formátumú, de ZIP-be tömörített fájl. Letöltöttem, kicsomagoltam, kinyitottam és a 26-27-28. oldalon magyarul minden.

Mással is van problémád?  :confused:

Szerkesztette: zoltánszól 2008. 04. 12. 19:47 -kor

#567 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 19:41

Drága Őszes Szőke Barátom! Az adaptec kártyához, ami mellesleg egy bitang állat vezérlő, eztet szedd le: http://download.adaptec.com/raid/aaa/133u2...038_drv_w2k.exe
Eztet elindítod, az elindulván kicsomagolást kezdeményez, melyet átírod valami neked kedvesre. Kicsomagolás gomb, azaz unzip megnyomását és elkészültét követően bezár és elnavigálsz az létrehozott könyvtáradba. Ott megleled az nagy kártya illesztőit, melyeket az szent F6 lemezre előkészítend. Rámásolod Te az szent üres flopilemezre ezeket mind és megeteted a géppel indításkor, s mikor az telepítő mondá: F6 gomb megnyomható, lelkesen megnyomod, elszámolsz háromig s a megjelenő listából kiválasztod az Te nagy vezérlődet. Telepítő ezt elfogadván, megpörgetvén az szent flopilemezt, s tartalmát lelked örömére elfogad.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#568 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 19:50

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 14:49

Emilkében egy pontos cimet küldhetsz.

Emil ment.
... a trip back in time is all I need ...

#569 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 23:51

Idézet: didyman - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 19:21

... aztán ott vanik benne szöveg kijelölése.

Kivéve azt a dokumentumot, ahol ez olvasható: "Sorry, copying text from this document is not allowed." Mint jelenesetben is.

Vagy meg kell venni egy hivatalos Adobe Acrobatot legolcsóbban 19900,- forintért, vagy... :think:

Szerkesztette: zoltánszól 2008. 04. 12. 23:56 -kor

#570 Felhasználó inaktív   gabyka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 06:27

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 23:51

Kivéve azt a dokumentumot, ahol ez olvasható: "Sorry, copying text from this document is not allowed." Mint jelenesetben is.

Vagy meg kell venni egy hivatalos Adobe Acrobatot legolcsóbban 19900,- forintért, vagy... :think:

...vagy le kellene frissiteni azt a foxitreadert...vagy meg kellene próbálni a "Select text" menügombot...

Szerk.: először hülyeséget irtam :rolleyes:
Szerk2.: másoccor meg nemt'ok hejesen irni

Szerkesztette: gabyka 2008. 04. 13. 06:30 -kor

"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok..."

A munkahely nem kocsma, hogy mindennap bejárj...

#571 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 06:50

Idézet: didyman - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 20:21

És? Párod nem engeded a volánhoz? :D
Az Acrobat reader-ét meg felejtsétek már el, egy elbaszott, felesleges szarságokkal teletömött, nagy és tohonya szarzsák, a legelemibb dolgokat sem tudja. Foxit reader-t kell feltenni, van magyar nyelve is, aztán ott vanik benne szöveg kijelölése. 2M a telepítő, az indulása meg villámgyors...

Engedem én, csak az a baj, hogy nem tud vezetni és nem is akar, :(  Így kénytelen vagyok alkalmazkodni a ZÉRÓ Toleranciához. :mad:

Nekem a Foxit az alapértelmezett, csak ehhez a pdf-hez tettem fel az Acrobatot, hátha boldogulnék vele. Sajnos egyik sem engedi, hogy ennek a nyüves P4P800-X alaplaplapnak a manualjábol egyik sem engedi a kimásolást. Mindkettő azt köhögi, hogy a tartalom védett.
Marad a segítségkérés, hátha valaki megszán, hogy hogyan kell beállítani a BIOST, melyeket neked megírtam.

#572 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 06:52

Idézet: gabyka - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 7:27

...vagy le kellene frissiteni azt a foxitreadert...vagy meg kellene próbálni a "Select text" menügombot...

Szerk.: először hülyeséget irtam :rolleyes:
Szerk2.: másoccor meg nemt'ok hejesen irni

Az előző hozzászólásom előtt frissitettem, mégis a leirt eredmény jön ki. Brrrr!!!!! :mad:

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Szőke 2008. 04. 13. 06:57 -kor

#573 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 07:01

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 20:40

Ma 18:09-kor írtad, hogy "Csakhát próbáld már meg valamelyik alaplap, vagy egyéb manuálbol (pl.: INNEN ) a kijelölést és a másolást. " Ráklikkeltem az INNEN linkre. Az Asus honlapján találtam magam. Ott ráklikkeltem a legelső Users Manualra. Az Europe feliratú letöltési helyre klikk. A fájl PDF formátumú, de ZIP-be tömörített fájl. Letöltöttem, kicsomagoltam, kinyitottam és a 26-27-28. oldalon magyarul minden.

Mással is van problémád?  :confused:

Elnézést, de ezek szerint pont egy alkalmatlan oldalt szúrtam be, melyröl egyébként el tudok jutni a fentebb említett P4P800-X alaplap manuáljához. Ennek viszont nincs magyarnyelvű leírása, de a leírásai (van több nyelv is és azokat is próbáltam) védettek.
Esetleg megpróbálhatnád ennek a llappantyúnak a leírásában a kimásolást, hátha csak én vagyok még most is ilyen H....E.

#574 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 09:24

Idézet: didyman - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 20:41

Drága Őszes Szőke Barátom! Az adaptec kártyához, ami mellesleg egy bitang állat vezérlő, eztet szedd le: http://download.adaptec.com/raid/aaa/133u2...038_drv_w2k.exe
Eztet elindítod, az elindulván kicsomagolást kezdeményez, melyet átírod valami neked kedvesre. Kicsomagolás gomb, azaz unzip megnyomását és elkészültét követően bezár és elnavigálsz az létrehozott könyvtáradba. Ott megleled az nagy kártya illesztőit, melyeket az szent F6 lemezre előkészítend. Rámásolod Te az szent üres flopilemezre ezeket mind és megeteted a géppel indításkor, s mikor az telepítő mondá: F6 gomb megnyomható, lelkesen megnyomod, elszámolsz háromig s a megjelenő listából kiválasztod az Te nagy vezérlődet. Telepítő ezt elfogadván, megpörgetvén az szent flopilemezt, s tartalmát lelked örömére elfogad.

Na ettöl sem lettem okosabb, sőt inkább h..tem, nem mintha eddig nem az lettem volna.

Amint azt levélben is megírtam XP alatt telepítve a fenti drivert (én is erröl irtam) szépen muzsikál a kártya. Nekem viszont nem csak ez kellene. Nekem inkább az kellene, hogy az erre a kártyára akasztott vinnyogóra fel tudjam küldeni az XP -t.
Sajnos az XP SP2 telepítő CD, (de még a Vistáé sem) nem ismeri ezt az SCSI-s kártyát, igy az arra aksztott HJDD-t sem látja. Mivel nem látja nem lehet rá sem telepíteni induló opuszt.
Ebben a driverben nincs semilyen futtatható fájl, igy nem tudom, hogy induláskor hogyan kellene betölteni, majd a telepítő CD-t inditani.
Erröl esetleg kicsit bővebben - na meg a BIOS kérdésekröl is - irhatnál levélben, de csak ovis szinten tudom megérteni. Tudod?

#575 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 09:26

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 20:50

Emil ment.

Megkaptam. Köszi. Válasz is megy hamarosan a kívánságlistával.

#576 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 10:19

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 7:50

Engedem én, csak az a baj, hogy nem tud vezetni és nem is akar, :(  Így kénytelen vagyok alkalmazkodni a ZÉRÓ Toleranciához. :mad:

Nekem a Foxit az alapértelmezett, csak ehhez a pdf-hez tettem fel az Acrobatot, hátha boldogulnék vele. Sajnos egyik sem engedi, hogy ennek a nyüves P4P800-X alaplaplapnak a manualjábol egyik sem engedi a kimásolást. Mindkettő azt köhögi, hogy a tartalom védett.
Marad a segítségkérés, hátha valaki megszán, hogy hogyan kell beállítani a BIOST, melyeket neked megírtam.

Ach sooo :D

Nakérem. Fájl menü, mentés. Ki fogja írni, hogy hőőőj, meg hogy nem lehetséges, csak másolatot. Az pont jó lesz nekünk :D Elmentesz egy másolatot, majd azt megnyitod és lesz engedélyed másolni szöveget.

Hülyeséget írtam, mégse lesz engedély... Akkor marad a képernyőfényképezés (printscreen gomb), tiff-be elmentés, karakterfelismerés az Office-ban lévő Document imaging-gel :D

Szerkesztette: didyman 2008. 04. 13. 10:29 -kor

#577 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 10:22

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 10:24

Na ettöl sem lettem okosabb, sőt inkább h..tem, nem mintha eddig nem az lettem volna.

Amint azt levélben is megírtam XP alatt telepítve a fenti drivert (én is erröl irtam) szépen muzsikál a kártya. Nekem viszont nem csak ez kellene. Nekem inkább az kellene, hogy az erre a kártyára akasztott vinnyogóra fel tudjam küldeni az XP -t.
Sajnos az XP SP2 telepítő CD, (de még a Vistáé sem) nem ismeri ezt az SCSI-s kártyát, igy az arra aksztott HJDD-t sem látja. Mivel nem látja nem lehet rá sem telepíteni induló opuszt.
Ebben a driverben nincs semilyen futtatható fájl, igy nem tudom, hogy induláskor hogyan kellene betölteni, majd a telepítő CD-t inditani.
Erröl esetleg kicsit bővebben - na meg a BIOS kérdésekröl is - irhatnál levélben, de csak ovis szinten tudom megérteni. Tudod?

Szabálytalan :D
A könytár tartalmát kimásolod flopira. Slussz. Ezt, mikor a windows telepítő bebutul a gépre, akkor eteted meg vele, a telepítő butulás után hamarosan az F6 gomb megnyomására fog ösztönözni :) . Ekkor betölti és follyatja a telepítést, innen menni fog neki.

#578 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 18:25

Idézet: didyman - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 11:19

Ach sooo :D
Akkor marad a képernyőfényképezés (printscreen gomb), tiff-be elmentés, karakterfelismerés az Office-ban lévő Document imaging-gel :D

Ezt holnap kiprószilom, csak nehogy úgy járjak, mint a kutyus, mert az is a prószilásra....... :Đ
Igaz fog lenni bőven másolandó, mert a pdf, kb. 80 oldalas. :mad:

#579 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 18:27

Idézet: didyman - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 11:22

Szabálytalan :D
A könytár tartalmát kimásolod flopira. Slussz. Ezt, mikor a windows telepítő bebutul a gépre, akkor eteted meg vele, a telepítő butulás után hamarosan az F6 gomb megnyomására fog ösztönözni :) . Ekkor betölti és follyatja a telepítést, innen menni fog neki.

Ezt még ma este kipróbálom, bár a telepítést csak a BIOS értelmezése után fogom talán elkezdeni. Emlékeim szerint azonban - lehet, hogy már nagyon figyelmetlen vagyok - én még soha sem vettem észre az F6 billára való noszogatást.

Az annya kisfülit! EZ MŰKSZIK. és még az F6 is ott vanik! Én :bolond: ezt, hogy nem vettem eddig észre? :think:  HURRÁ! :up: :respect:    :cool:    :respect2:  :taps:

Szerkesztette: Szőke 2008. 04. 13. 18:58 -kor

#580 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 21:05

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 13., vasárnap - 18:25

Ezt holnap kiprószilom, csak nehogy úgy járjak, mint a kutyus, mert az is a prószilásra....... :Đ
Igaz fog lenni bőven másolandó, mert a pdf, kb. 80 oldalas. :mad:

És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a szövegek többsége angol nyelvű, tehát még le is kell fordíttatni.

Igazi embertpróbáló szép feladat. :fear:  :banghead:

U.i.:  :boa:

Szerkesztette: zoltánszól 2008. 04. 13. 21:07 -kor

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31