HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#801 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 26. 14:53

Idézet

bár tudom, hogy a te státuszod (mármint a honlap besorolása alapján) jelenleg nem valami erős,

Itt valami felreertes lesz. :)
Nem szandekozom magam atsorolni sehova, csak mivel mar lattam ilyet, gondoltam vetek ra egy pillantast.
Ez nekem sem orom, mert mas kodjaba belepiszkalni kb olyan, mint egy mas altal irt konyvhoz, uj fejezetet irni, csak kicsit szopatosabb.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#802 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 26. 15:04

Idézet: g@by - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 15:53

Nem szandekozom magam atsorolni sehova, csak mivel mar lattam ilyet, gondoltam vetek ra egy pillantast.
Ez nekem sem orom, mert mas kodjaba belepiszkalni kb olyan, mint egy mas altal irt konyvhoz, uj fejezetet irni, csak kicsit szopatosabb.

Akármennyire ios utálom, ide lettek volna jók az ingyenes motorok, meg a webalbumos generálósak.

Der kaptam paramétert, elvileg szerkesztőségi felületes a cucc, minnyá meglátjuk.
Make love not Wor.

#803 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 15:53

Szerintem is le kene cserelni egy e107-re, pl.
Konnyen kezelheto mindenfele hozzaertes nelkul is, van forum, etc..

#804 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 18:02

Idézet: g@by - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 15:53

*  Itt valami felreertes lesz. :)
**  Nem szandekozom magam atsorolni sehova, csak mivel mar lattam ilyet, gondoltam vetek ra egy pillantast.
*** Ez nekem sem orom, mert mas kodjaba belepiszkalni kb olyan, mint egy mas altal irt konyvhoz, uj fejezetet irni, csak kicsit szopatosabb.

* Legfeljebb részedröl. :D
** Ugyanis a honlap szisztemája szerint (nem én csinyáltam, de nem is én találtam ki) egyes fejezeteket (Pl. Felajánlott aslkatrészek listája) csak legalább segítői státusszal rendelkező látogató nézhet meg. Mondjuk ez egyes esetekben logikus is, más esetekben meg esetleg hátrány. Szóval amíg nem változik a honlap ez van. Másodsorban van egy lev.listánk. Ezen szhoktuk kitárgyalni a csapatot érintő, de azért nem nyilvános dolgokat. Én úgy érzem, hogy már te is csapattagnak számíthatsz, hiszen annyit segítettél.
*** Viszont valamit tenni kellene a lappal, mert ez nem állapot, hogy van, de évekkel ezelőtti állapotokat lehet csak látni rajta, egyes gfejezetei nem működnek. Talán az lenne a legjobb (ez az én személyes véleményem) ha egy teljesen újj jönne helyette, de az legalább naprakész lenne.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#805 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 18:32

Ezert ajanlom az e107-et.
Kb 10 perc letrehozni, ha van tarhely.
Atlathato, testreszabhato, nem igenyel hozzaertest.
Minden nap tudod frissiteni, egy kattintas kepet, vagy akarmit feltenni.
Tudom, nem a legjobb ajanlo, mert lusta vagyok mint a dog, es baromira nem is erdekel, de itt meg tudood nezni, mirol is van szo.

http://www.hardware-m.hu/news.php

Rengeteg skin van hozza, ugy alakitod, ahogy akarod.
Itt olvashatsz rola tobbet is, es innen le is lehet tolteni.

http://e107hungary.org/news.php

#806 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 21:33

Állítólag a Google mostanában jelent meg egy ingyenesen használható weblapkészítő progival. Utánnanézzek, vagy felejtős?

#807 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 22:05

Idézet: g@by - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 16:53

Szerintem is le kene cserelni egy e107-re, pl.
Konnyen kezelheto mindenfele hozzaertes nelkul is, van forum, etc..

Felőlem. Másik fórum mondjuk elég nagy faszság, de tudok adni mellé tárhelyet, meg adatbányát, ha valaki összelapátolja meg a mostani anyagot beleteszi, akkor felőlem haladjunk előre, mostaniból semmi nem lesz.
Make love not Wor.

#808 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 22:13

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 22:33

Állítólag a Google mostanában jelent meg egy ingyenesen használható weblapkészítő progival. Utánnanézzek, vagy felejtős?

Bárminek utána lehet, csak ezzel a tagságos, meg szerkesztőségis dologgal kicsit túlzottan belekaptunk a tutiba. Igazából be sem lett fejezve, meg nem is működik. De ez van, amíg egy ilyen jellegű melónak komoly piaci értéke van, addig sajna programozásilag is ez lesz az utolsó, míg a fizetős júzerek sorban állnak.
Make love not Wor.

#809 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 22:14

Idézet: g@by - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 19:32

Ja, Dextrose is ezt emlegette a vállalkozós topikban, de nálam fél évig szopolt vele.
Make love not Wor.

#810 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 22:44

Jahno, Szoke szempontjabol ez a legegyszerubb megoldas.
Egyszer megmutatja neki valaki, hogy kell kepeket feltolteni, adatbazist naprakeszen tartani, meg hasonlokat, es aztan nincs gond vele, mindent meg tud maga csinalni.
Felrakni tenyleg par perc, aztan el lehet vele szuttyogni, mig testreszabod, de az annyira nem is lenyeges.
Gondolom nem a design az elsodleges, hanem a tartalom.
Az adatbazis atvitele tenyleg nem ket perc, de gondolom valakinek van ra deje. :)

Szerkesztette: g@by 2008. 05. 26. 22:44 -kor

#811 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 22:48

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 23:13

Bárminek utána lehet, csak ezzel a tagságos, meg szerkesztőségis dologgal kicsit túlzottan belekaptunk a tutiba. Igazából be sem lett fejezve, meg nem is működik. De ez van, amíg egy ilyen jellegű melónak komoly piaci értéke van, addig sajna programozásilag is ez lesz az utolsó, míg a fizetős júzerek sorban állnak.

Itt egy rövid ismertető a Google Page Creatorról. Hátha könnyebb használni, mint a többi progit. Persze ebben is van hiba (mint majd olvassátok is), de ismerkedni lehetne vele.

5 perc alatt legyártottam egy semmire sem jó (mert nem szól semmiről sem) weblapot. Íme. :D

Szerkesztette: zoltánszól 2008. 05. 26. 23:07 -kor

#812 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 22:57

Idézet: g@by - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 23:44

Jahno, Szoke szempontjabol ez a legegyszerubb megoldas.
Egyszer megmutatja neki valaki, hogy kell kepeket feltolteni, adatbazist naprakeszen tartani, meg hasonlokat, es aztan nincs gond vele, mindent meg tud maga csinalni.

Privátban írok logint. Mostnai híreket, képeket át kell alá hajigálni, ha natív jpg-ben jobban jön, mint webről jobb gomb/mentés, akkor lehet össze bírom rakni.
Make love not Wor.

#813 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 22:59

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 23:48

Itt egy rövid ismertető a Google Page Creatorról. Hátha könnyebb használni, mint a többi progit. Persze ebben is van hiba (mint majd olvassátok is), de ismerkedni lehetne vele.

Nekünk nem ez kell, hanem szerkesztőségi cucc, amivel utólag is hozzá lehet szúrni képet, meg aloldalt, szöveget. Ezzel majdnem az eégszet mindig le kellene tölteni, megszerkeszteni, bővíteni, majd egyben feltölteni.
Make love not Wor.

#814 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 23:39

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 23:59

Nekünk nem ez kell, hanem szerkesztőségi cucc, amivel utólag is hozzá lehet szúrni képet, meg aloldalt, szöveget. Ezzel majdnem az eégszet mindig le kellene tölteni, megszerkeszteni, bővíteni, majd egyben feltölteni.

Szerintem én is azt csináltam...
Nem kellett, szerintem. (Persze biztos van profibb is, itt is lehet utólag is feltölteni képet, linket.

Mindössze egy Gmailes cím kell és azt bárki bármikor létrehozhat úgy is, hogy a cím és a jelszó is publikus legyen egy körön belül. És bárki beleszerkeszthet. Oszt jónapot!

#815 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 00:32

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 0:39

És bárki beleszerkeszthet. Oszt jónapot!

Bárki ne nyomkodja, oszt jónapot, valami gazdája legyen már. De tégy össze egy demót, mondjuk a jelenlegi oldalból kiindulva, aztán meglássuk. Ellentábor meg csinál e107-et, de ilyen regisztráció,meg fórum az lófasznak nem kell bele. Meg csettopik, és határidőnapló sem.
Make love not Wor.

#816 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 05:52

Idézet: g@by - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 19:32

Minden nap tudod frissiteni, egy kattintas kepet, vagy akarmit feltenni.
Tudom, nem a legjobb ajanlo, mert lusta vagyok mint a dog, es baromira nem is erdekel, de itt meg tudood nezni, mirol is van szo.

http://www.hardware-m.hu/news.php

Rengeteg skin van hozza, ugy alakitod, ahogy akarod.
Itt olvashatsz rola tobbet is, es innen le is lehet tolteni.

http://e107hungary.org/news.php

Na ez nekem nem jött össze. Az első URL nem jön be.
Na és vajon mit is töltsek le, hogy ki is próbálhassam az én ovis tudásszintemmel? :think:

Szerkesztette: Szőke 2008. 05. 27. 05:56 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#817 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 06:21

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 23:48

5 perc alatt legyártottam egy semmire sem jó (mert nem szól semmiről sem) weblapot. Íme. :D

Nekem ez sem jött össze 5 perc alatt (most nincs is több időpm, megyek kapálódzani a szőlőbe), de majd küldök adatokat és próbálj meg csinálni egy demót.
A csapatnak is van goglis emilkéje, ezzel nem kelkl vesződnöd.

#818 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 06:23

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 1:32

Bárki ne nyomkodja, oszt jónapot, valami gazdája legyen már. De tégy össze egy demót, mondjuk a jelenlegi oldalból kiindulva, aztán meglássuk. Ellentábor meg csinál e107-et, de ilyen regisztráció,meg fórum az lófasznak nem kell bele. Meg csettopik, és határidőnapló sem.

Ezzel a magam részéröl is maxcimálisan egyet tudok érteni. Teljesen felesleges dolgok (Pl.: fórum, minek,. amikor arra itt van ez a fórum) ne legyenek rajta.
Persze nekem is - mint mindenkinek - az időhiány a fő problémám.

#819 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 10:30

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 6:52

Na ez nekem nem jött össze. Az első URL nem jön be.
Na és vajon mit is töltsek le, hogy ki is próbálhassam az én ovis tudásszintemmel? :think:

Majd valaki összerakja, aki látott ilyet. Én csak júzerekét szoktam látni, azért tudnak ezek a dolgok törpöset kérdezni, amin lehet még én is elgondolkozok, vagy csak kihajít valami angol hibaüzenetet, aztán nekem kell könyvtárakon jogosultságokat állogatni jól.

Ma küldök elérést, aztán meglátjuk.
Make love not Wor.

#820 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 17:42

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 11:30

Majd valaki összerakja, aki látott ilyet. Én csak júzerekét szoktam látni, azért tudnak ezek a dolgok törpöset kérdezni, amin lehet még én is elgondolkozok, vagy csak kihajít valami angol hibaüzenetet, aztán nekem kell könyvtárakon jogosultságokat állogatni jól.

Ma küldök elérést, aztán meglátjuk.

Így a legjobb. Azért megnéztem volna kíváncsiságbol, mert úgysem tudnám megcsinálni,  ha még az egyszerűbbnél is egyszerűbb lenne akkor sem. :(

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.