HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#2781 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 12. 16. 23:58

Van egy tonna 230 voltos elosztós hosszabbítóm, 3-as/6-os közt. De lehet már írtam  :think:

Ezek is kellenek?
Make love not Wor.

#2782 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 17. 00:31

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 0:58

Van egy tonna 230 voltos elosztós hosszabbítóm, 3-as/6-os közt. De lehet már írtam  :think:

Ezek is kellenek?

Jók azok! :respect:
... a trip back in time is all I need ...

#2783 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 12. 17. 01:17

Most jött MSN, mondjam, hogy adunk mi azt ingyé is?

21:29:14  X  Jahno  nincs valami müködő géped
21:29:18  X  Jahno  netezni
21:29:20  X  Jahno  ocsó
21:31:47  X  Jahno  a legkisebb xp-s netezős gép elég
21:32:03  Jahno  X  Valamit összetúrok.
21:32:20  X  Jahno  egy igen szegény családnak kell, munkahelykeresés, meg levelezésre
21:32:35  Jahno  X  Az van. Ma este adtam oda Máténak kiporolni.
21:32:41  X  Jahno  egy gépemből kihalásztam egy 20-as maxtort
21:32:47  X  Jahno  de csak felpörög
21:32:50  X  Jahno  nem megy
21:33:29  X  Jahno  létezik hogy állásban megadja magát
Make love not Wor.

#2784 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 07:57

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 2:17

21:29:14  X  Jahno  nincs valami müködő géped
21:29:18  X  Jahno  netezni
21:29:20  X  Jahno  ocsó
21:31:47  X  Jahno  a legkisebb xp-s netezős gép elég
21:32:03  Jahno  X  Valamit összetúrok.
21:32:20  X  Jahno  egy igen szegény családnak kell, munkahelykeresés, meg levelezésre
21:32:35  Jahno  X  Az van. Ma este adtam oda Máténak kiporolni.
21:32:41  X  Jahno  egy gépemből kihalásztam egy 20-as maxtort
21:32:47  X  Jahno  de csak felpörög
21:32:50  X  Jahno  nem megy
21:33:29  X  Jahno  létezik hogy állásban megadja magát

Ha tényleg olyan körülmények között élnek, miért ne?
Különben is éppen ideje, hogy Te is átadj gépet. :p :) :cool:

#2785 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 08:05

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 16., szerda - 22:13

Deviszont. Lett még egy tuti gép itt nálam. A kérdés csak az, hogy péhármasat kértek második tutigépnek, vagy zsákbacicus masingert?   :]  :mirror:  :drive:  :strong:  :shoot:

És a jelenlegi állás három tuti gép. Közülük kettő a Jahno-féle Dell Optiplex meg a mini Dell, ami tulajdonképpen Compaq. Lassan indulnom kell, ha addig nem jön válasz az itt is beidézett korábbi kérdésemre (kb. még egy-másfél óra van rá), akkor a harmadik inhumán utas holnap a zsákbamacs lesz.
Monitorok ezekhez még akadnak, két 15 hüvelykes (vegyes márkák), meg egy talp nélküli, de amúgy jó 17 hüvelykes Samu 753S.

Most megyek, megrakom a "mi autónkat", aztán még visszanézek. Addig még zoltánszól is megerősítheti ellenvéleményét, ha még mindig van neki.

#2786 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 08:52

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 8:05

És a jelenlegi állás három tuti gép. Közülük kettő a Jahno-féle Dell Optiplex meg a mini Dell, ami tulajdonképpen Compaq. Lassan indulnom kell, ha addig nem jön válasz az itt is beidézett korábbi kérdésemre (kb. még egy-másfél óra van rá), akkor a harmadik inhumán utas holnap a zsákbamacs lesz.
Monitorok ezekhez még akadnak, két 15 hüvelykes (vegyes márkák), meg egy talp nélküli, de amúgy jó 17 hüvelykes Samu 753S.

Most megyek, megrakom a "mi autónkat", aztán még visszanézek. Addig még zoltánszól is megerősítheti ellenvéleményét, ha még mindig van neki.

A tuti jobb lenne, ha még nem késő. Jahnótol meg jöhetne egy pár "tonna" hosszabító is.

Ezek szerint holnap összesen KILENC új tulajdonosra számítsunk?

Az oldallap karmai vízszintesen csatlakoznak. Amiben most az ArhiCAd-s gépet küldted, annak az oldallapja éppen jó, de korábban volt egy másik oldallap hiányos kunyhó, arra meg az enyém passzolt, ezért maradt nálam a hiány.
Az én házam azért lenne jó, mert ennek az elejére ki van vezetve 2 USB2 port és a fejhalgató és a mikrofon csati is. Hangkártya meg tudja egyszerre a hátsó hangszórót is, meg a fejhalgatót is üzemekltetni.
Amennyiben ehhez hasonló (kivezetések tekintetében) másik kunyhót hozol, majd akkor átépítem a gépet.

Szerkesztette: Szőke 2009. 12. 17. 09:20 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2787 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 09:01

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2009. dec. 16., szerda - 21:44

Bizony Druszám, én most is ellenzem, mert...
De rád bízom a döntést, mert Te vagy a Télapó. :D

A belinkelt levél tartalma alapján egy kicsit más szinezete van a dolognak.
A "kakaóbiztos" gépeket valószínűleg lenyúlta az "anya ovoda", csak magukra gondoltak. Ez a téma ismerős felénk is. A társ intézményekre nem gondolnak a pályázatok megírása során, azok meg önállóan tényleg nem pályázhatnak.
Ezek szerint én már nem ellenzem annyira, de a döntés Telcontar cimbora kezében (fejében ) van.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2788 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 09:03

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. dec. 16., szerda - 21:30

Megírta ott is a távot, nagy baj nem lehet. Ellenben komplett házat lehet tudok túrni.

A házzal kapcsolatos elvárásaimat a Telcontárnak megadott válaszban leírtam. Kivezetés nélküli 4x5,25" fiókkal rendelkező azonos magasságú (csak éppen 2-3 cm-rel rövidebb) üres ház az van itt a Haleszban is, csak éppen nincs rajta elöl semilyen kivezetés.

Szerkesztette: Szőke 2009. 12. 17. 09:04 -kor

#2789 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 09:04

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 9:52

A tuti jobb lenne, ha még nem késő.* Jahnótol meg jöhetne egy pár "tonna" hosszabító is.

Ezek szerint holnap összesen KILENC új tulajdonosra számítsunk?**

Az oldallap karmai vízszintesen csatlakoznak. Amiben most az ArhiCAd-s gépet küldted, annak az oldallapja éppen jó, de korábban volt egy másik oldallap hiányos kunyhó, arra meg az enyém passzolt, ezért maradt nálam a hiány.
Az én házam azért lenne jó, mert ennek az elejére ki van vezetve 2 USB2 port és a fejhalgató és a mikrofon csati is. Hangkártya meg tudja egyszerre a hátsó hangszórót is, meg a fejhalgatót is üzemekltetni.
Amennyiben ehhez hasonló (kivezetések tekintetében) másik kunyhót hozol, majd akkor átépítem a gépet.

*Rendben, akkor a harmadik gép, ami innen holnap elindul, egy PIII-as lesz.

** Ha a Jahno által tegnap vagy tegnapelőtt összerakott Dell-t sikerül ma felmarkolnom (és még móni is lesz hozzá), akkor TÍZRE. De KILENC most is biztos.

Meglátjuk, Jahnóval sikerül-e ma délután/estefelé találkoznom. És meglátjuk, mit tud adni (meg mit kapok tőle... :shoot: :D ).

Ja. Viszek két oldallapot. Nem tudom, milyen méretűek, már nincs időm (és nem is nagyon lesz) méricskélni. Vagy passzolnak majd, vagy nem.

#2790 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 09:05

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 16., szerda - 21:13

És az miért jó, ha itt lesz egy likas gunyhó? :)

Nem kell bele gépet fabrikálni és mehet a "kissebbségnek".  :D

#2791 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 09:11

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. dec. 16., szerda - 23:58

Ezek is kellenek?

Amint Telcontarnak is írtam ide is jöhetne 1-2 tonnányi, főleg a nagyobbakbol. A jelenlegi ténykedéseimhez nagyon jól jönne, mert éppen most akarok menni TESCO-ba, hogy vegyek egy párat a Karácsonyi átadásaimhoz, mert másként nem tudom komplettan átadni. Vagy van a jelöltnek, vagy nincs, de szeretek biztosra menni. Ezen a szakterüöleten nem lehet, hogy majd holnap vesz a tulaj. Azonnal kell a szufla a beüzemelés után. Viszont már nagyon tele van anyókámnak a hócipője, hogy elég sokat költök rá.
Ezért nagyon megköszönném, ha ide is jutna.

#2792 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 09:13

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 16., szerda - 6:34

Amennyiben lenne hozzá festék talán itt nálam lenne adapter, mert emlékeim szerint a HP-k 30 V DC feszültséggel műxenek. Amennyiben ilyen kell, pénteken viszem azt is.

Van 2 db. 30 V-s adapter, igaz az egyiknek a 30 V-s csatlkakozó vezetéke hiányzik (valami b...m levágta).
Amennyiben kell, holnap viszem Kunszentre, akár mindkettőt.

#2793 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 09:17

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 1:17

Támogatom. Legalább Te is (TI is) belekóstáltok az átadás örömeibe. Majd meglátjátok milyen jó érzés látni, amikor a szegény nép örül az ajándéknak.

#2794 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 09:18

Nnna. Én indulok. Figyelembe véve a Zöreg véleményének változását is, meg zoltánszól hallgatását (vagy csak nem jutott fel a fórumra), az ovi is kap egy gépet. A legkisebbet (az is PIII-Celeron alapú), de kapnak.

Legközelebb majd este, illetve Jahnónál telefonon. Sziasztok!

#2795 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 09:24

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 9:04

*Rendben, akkor a harmadik gép, ami innen holnap elindul, egy PIII-as lesz.

** Ha a Jahno által tegnap vagy tegnapelőtt összerakott Dell-t sikerül ma felmarkolnom (és még móni is lesz hozzá), akkor TÍZRE. De KILENC most is biztos.

Meglátjuk, Jahnóval sikerül-e ma délután/estefelé találkoznom. És meglátjuk, mit tud adni (meg mit kapok tőle... :shoot: :D ).

Ja. Viszek két oldallapot. Nem tudom, milyen méretűek, már nincs időm (és nem is nagyon lesz) méricskélni. Vagy passzolnak majd, vagy nem.

Ezek szerint akkor holnap legalább TÍZ ember fogja szorongva várni a székházban, hogy ki fog végülis gépet kapni.

Amit kapsz Jahnótol (na nem a fejedre) és az ide is jó, akkor azokat is várjuk.

Ne feledd! soros egér 1 db; Diósdi akvarista cumók.

#2796 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 10:04

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 18:17

Ilyen nincs, kb. 2 hete dobtam ki fél autónyi hasonló HP nyomingereket, pont azért mert nincs benne tinta :-(

Dettó én is. Van egy nyomi amit tudnék komplettírozni egy színes meg fekete patronnal, de ugyan kinek adjam?  :think:

#2797 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 10:11

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 16., szerda - 7:36

Mennyire sürgős a válasz?
Ugyanis ebben a térségben elég sok HP nyominger talált gazdira, csak pillanatnyilag nincs időm felmérni a tipusokat és a festék készleteiket.

Ráér. A bontottakat fenyegeti a kiszáradás, a többi eláll.
Ez a készlet:

1db HP27 (fekete)
2db HP28 (színes)
1db HP45 (fekete)
2db HP49 (színes)

#2798 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 10:48

Idézet: FakeJack - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 10:11

Ráér. A bontottakat fenyegeti a kiszáradás, a többi eláll.
Ez a készlet:

1db HP27 (fekete)
2db HP28 (színes)
1db HP45 (fekete)
2db HP49 (színes)

A jövő hétre meg lesz a válasz, mert most nagyon leköt a holnapi nap és a saját más profilú vállalkozásom.

A komplettírozott nyomi - ha nem lennél oly távol - jól jönne az én gépem mellé, mert a saját nyomimat egyelőre nem szeretném tovább adni. A kiszemelt "áldozat" viszont nagyon örülne neki, mert most is nálam nyomtatgatunk neki elég sok mindent, igaz jelenleg a letöltései is itt történnek. Még nem tud a partizán akciómrol, hogy mire készülök ellene. :D

#2799 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 12:48

Jahno!

Amennyiben Telcontar cimbora hozzádvaló megérkezése előtt túrkálás közben kezed ügyébe akadna egy 6V-s adapter gondolj ránk. Ugyanis YceBear cimborátol jött egy működőképes külső CD olvasó - amely éppen mehetne a régóta rakosgatott mini géphez, melyhez eddig sehol, senki nem talált opti meghajtót - de nincs hozzá táp. Jelenleg csak ceruzaelemmel (ehhez van adapter is) lehet üzemeltetni.
A csatlakozó mérete nem lényeges, legfeljebb átalakítom.

#2800 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 14:39

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 9:18

Legközelebb majd este, illetve Jahnónál telefonon. Sziasztok!

Elkéstem. Én nem adnék semmilyen költségvetésből élőnek sem, még óvodának sem. De kisebbségben nem kapálózom - legyen meg a Druszám akarata!

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.