HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#2901 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 27. 10:20

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. dec. 27., vasárnap - 0:33

Szerintem valamit tőlem is bírsz vinni. Hümmm?

Ha marad hely akkor igen
web-solution.hu A megfizethető tárhely

#2902 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 27. 17:09

Idézet: acws - Dátum: 2009. dec. 27., vasárnap - 10:18

Hali,
*   a sörözés átvitt értelemben értendő. Jelentése italozás  :D

**  De előző este bepótoljuk előre is  :D

***  Szivesen viszem FakJack-et is ha hajlandó rá.

* Végre egy nem labanc beállítottságú tagóresz.  :D  Persze azért mindíg akad idehaz néhány doboznyi árpaCÓLA is.

**  Remélem is.  :)

*** Rá kell dumálni, én is próbálkozom, de te se hagyd ki a lehetőséget. Ő sem egy labanc imádó.  :p

Szerkesztette: Szőke 2009. 12. 27. 17:10 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2903 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 27. 17:19

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 27., vasárnap - 17:09

* Végre egy nem labanc beállítottságú tagóresz.  :D  Persze azért mindíg akad idehaz néhány doboznyi árpaCÓLA is.

**  Remélem is.  :)

*** Rá kell dumálni, én is próbálkozom, de te se hagyd ki a lehetőséget. Ő sem egy labanc imádó.  :p

Labanc sört sosem iszom, magyart vagy csehet esetleg szlovákot ritkán germánt :D

#2904 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 27. 18:35

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. dec. 15., kedd - 18:17

dobtam ki nyomingereket, mert nincs benne tinta

Ennyire derogál új patronokat venni (úgy általában a népeknél), inkább új nyomót mer az ócsóbb? 1cer használatos nyomik? És mi lesz Föld anyánkkal?
Nálam is szoknak keringeni ürült nyommerek, szinesek. Igaz, patront én se veszek beléjük, nem is nyomok annyit.
Csak mert esetleg tudnék felajánlani is. Ha üresen kell valakinek.
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#2905 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 27. 18:38

Ja, BÚjjÉK-ot mindenkinek és karácsonyt is utólag!
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#2906 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 27. 19:38

Idézet: Samuraj - Dátum: 2009. dec. 27., vasárnap - 19:35

Ennyire derogál új patronokat venni (úgy általában a népeknél), inkább új nyomót mer az ócsóbb? 1cer használatos nyomik? És mi lesz Föld anyánkkal?
Nálam is szoknak keringeni ürült nyommerek, szinesek. Igaz, patront én se veszek beléjük, nem is nyomok annyit.
Csak mert esetleg tudnék felajánlani is. Ha üresen kell valakinek.

Nem derogal, csak jellemzoen akik kapjak, azok nem engedhetik meg maguknak a patronvasarlast. Mi meg nem tudunk venni, igy is alaphangon 5e Ft koltsegben van egy konfig, nem kene megduplazni.
Igy koszonjuk a felajanlott nyomtatokat, de nem tudunk veluk mit kezdeni.
Amugy jol latod a tendenciat, egy HP nyomo 2 patronnal 8e Ft, az uj patronok ara viszont tobb ennel. Ergo erdemes kivagni a patronokkal egyutt a nyommert is. Mondjuk sokkal tobbet ugysem birna. Fogyasztoi tarsadalom...

#2907 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 27. 19:52

Idézet: FakeJack - Dátum: 2009. dec. 27., vasárnap - 19:38

Fogyasztoi tarsadalom...

FakeJack 29-ről niylatkozz légyszi :) jössz?

#2908 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 27. 21:24

Idézet: acws - Dátum: 2009. dec. 27., vasárnap - 20:52

FakeJack 29-ről niylatkozz légyszi :) jössz?

Sajnos nem tudok, 29-en segitenem kell bevasarlolni meg ilyenek, mert 30.-an ossznepi hurra lesz. :( De azert koszi. 29-e del az jo nekem cuccolashoz, ha erre tudsz kanyarodni. Thx.

#2909 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 27. 21:49

Idézet: FakeJack - Dátum: 2009. dec. 27., vasárnap - 21:24

Sajnos nem tudok, 29-en segitenem kell bevasarlolni meg ilyenek, mert 30.-an ossznepi hurra lesz. :( De azert koszi. 29-e del az jo nekem cuccolashoz, ha erre tudsz kanyarodni. Thx.

Szomorú vagyok  :(

#2910 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 08:00

Idézet: acws - Dátum: 2009. dec. 27., vasárnap - 21:49

Szomorú vagyok  :(

Én mégjobban. :mad:

A labanccal nem arra céloztam, hogy osztrák árpalé, hanem arra, hogy nekik a kedvencük az árapaCOLA, magyarnak a kerítésszaggató és a borovicska dukál.

Amennyiben nem GPS-l fogsz jönni ime egy kis   SEGÍTSÉG  az útvonalhoz.
Megjegyezném, hogy akár a Tiszaugi híd után be is lehet menni Tiszaugra, csak az az út forgalmasabb, ezen a térképen az egszerűbb van feltüntetve, de az út minőségi kissé gyengébb.

GPS esetén is ajánlom, hogy ezt az útvonalat kövesd, mert ez a térkép is első nekifutásra engem is egy járhatatlan földútra terelt volna, utólag kellett neki megmagyarázni, hogy Tiszasason és Csépán keresztül jelölje ki az utat.
Minden adatom datáimnál, telefonközelben fogok lenni és, ha kell majd segítek az idetalálásban.

Ez az útvonal viszont valamivel hoszabb, de amennyivel hosszabb, annyival rövidebb idő alatt meg lehet tenni. Ugyanis csak egy teleülésen Cserkeszőlőn kell átvergődni (nyil egyenesen jön át rajta a 44 sz. főút), de ott illik figyelni, mert a fotósok állandóan készenlétben várják az 50 km felettieket. Rengeteg trükköt tudnak már, hogy a gyanútlan vezető emberke véletlenül se tudja felfedezni őket.

Szerkesztette: Szőke 2009. 12. 28. 08:12 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2911 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 17:32

Ált.Táj.: (Mondaná Miller cimbora, ha tegnap nem szakd meg vele 5 mp. után a telefonkapcsolatom. :mad: )

Az előző hasonlóan indított hozzászólásomban véletlenül azt írtam, hogy az utolsó előtti átadásom volt. Akkor  az csak elírás volt, nem gondoltam a saját gépemre is. Sajnos mára már világossá vált előttem is, hogy az akkor írott utolsó előtti, tényleg az utolsó előtti átadás volt (hacsak holnap acws collega nem akarja személyesen átadni az általa készített gépeket). Sajnos az a hölgy akinek a saját gépemet szántam az elmult hetekben amikor oly csúszósak voltak az utak egy ballépésének következménye combnyaktörés lett. Őt talán január elején engedik haza Szegedröl a Kórházbol és utánna kapja meg a már beígért gépet. Ezúton is mielőbbi teljes gyógyulást kívánok részére.

A mai napon viszont tényleg átadtam az év utolsó gépét (ezen csak acws változtathat). Persze ez sem az én érdemem volt, hiszen a gépet Telcontar cimbora csinálta, kimondottan a célszemélynek, aki nem más mint C. Olivér. Ugyanis Ő kapta az itt is sokat tárgyalt ArhiCAD futtatására alkalmas gépet minőségi csere alapon, mert korábban már kapott tőlünk gépet (Csipetkés korszakban).
Az Ő gépe sem ment veszendőbe, mert tőle a PI minőségű gépet megörökölte a hugicája, aki jelenleg 8 éves.
A gépátadásra azért most ünnepek után került sorra, mert a fiatalember az ünnepekre elutazott édesanyjához (nem élnek együtt a szülők) és csak most érkezett haza. Viszont kimondott kérése volt, hogy mielőtt haza nem jön, ne vigyem át neki a gépet, mert félős, hogy a hugocskája esetleg elnyomkodja.
Az alábbi képen - amelyet sajnos csak telefonnal tudtam készíteni, mert a fotómasinger idehaza maradt - C. Olivér éppen az új gépet próbálgatja. A hugirol nem tudtam képet csinálni, mert nem volt odahaza, elment játszani.

Csatolt fájl:

#2912 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 17:40

Idézet: Hoember - Dátum: 2009. dec. 25., péntek - 21:04

olvass vissza !

Többször jeleztem hogy nálam vannak a gépek és el lehet vinni

Azóta jött még hozzá jó pár cucc, így azok is mehetnének

Üdv mindenkinek!

Hó, holnap, ha még nálad lesznek a cuccok, benézek hozzád, esetleg acws-nél kirakom a komplett gépeket. Szőkének csak komplett, felkantározott gép és működőképes monitor menjen, alkatrészt már ne küldj (kivéve persze, ha célzottan kér ezt-azt), mert szereléssel már nem, illetve csak elvétve foglalkozik!

Hílak majd holnap. Meg acws-t is.
... a trip back in time is all I need ...

#2913 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 19:11

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 28., hétfő - 17:40

Üdv mindenkinek!

Hó, holnap, ha még nálad lesznek a cuccok, benézek hozzád, esetleg acws-nél kirakom a komplett gépeket. Szőkének csak komplett, felkantározott gép és működőképes monitor menjen, alkatrészt már ne küldj (kivéve persze, ha célzottan kér ezt-azt), mert szereléssel már nem, illetve csak elvétve foglalkozik!

Hali,
előre láthatólag inkább kora délután lesz az indulás. Hívj nyugodtan, ha alszom még akkor úgyis ki vagyok kapcsolva  :D

#2914 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 21:01

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 28., hétfő - 18:32

Ált.Táj.: (Mondaná Miller cimbora, ha tegnap nem szakd meg vele 5 mp. után a telefonkapcsolatom. :mad: )

Az előző hasonlóan indított hozzászólásomban véletlenül azt írtam, hogy az utolsó előtti átadásom volt. Akkor  az csak elírás volt, nem gondoltam a saját gépemre is. Sajnos mára már világossá vált előttem is, hogy az akkor írott utolsó előtti, tényleg az utolsó előtti átadás volt (hacsak holnap acws collega nem akarja személyesen átadni az általa készített gépeket). Sajnos az a hölgy akinek a saját gépemet szántam az elmult hetekben amikor oly csúszósak voltak az utak egy ballépésének következménye combnyaktörés lett. Őt talán január elején engedik haza Szegedröl a Kórházbol és utánna kapja meg a már beígért gépet. Ezúton is mielőbbi teljes gyógyulást kívánok részére.

A mai napon viszont tényleg átadtam az év utolsó gépét (ezen csak acws változtathat). Persze ez sem az én érdemem volt, hiszen a gépet Telcontar cimbora csinálta, kimondottan a célszemélynek, aki nem más mint C. Olivér. Ugyanis Ő kapta az itt is sokat tárgyalt ArhiCAD futtatására alkalmas gépet minőségi csere alapon, mert korábban már kapott tőlünk gépet (Csipetkés korszakban).
Az Ő gépe sem ment veszendőbe, mert tőle a PI minőségű gépet megörökölte a hugicája, aki jelenleg 8 éves.
A gépátadásra azért most ünnepek után került sorra, mert a fiatalember az ünnepekre elutazott édesanyjához (nem élnek együtt a szülők) és csak most érkezett haza. Viszont kimondott kérése volt, hogy mielőtt haza nem jön, ne vigyem át neki a gépet, mert félős, hogy a hugocskája esetleg elnyomkodja.
Az alábbi képen - amelyet sajnos csak telefonnal tudtam készíteni, mert a fotómasinger idehaza maradt - C. Olivér éppen az új gépet próbálgatja. A hugirol nem tudtam képet csinálni, mert nem volt odahaza, elment játszani.

Ehhez naaagy Draku...izé...gartula!

Egy, csak egyetlenegy, icipici megjegyzésem lenne ahhoz, hogy a hugica "elnyomkodja" a gépet. Ez:

"Minél hamarabb engeded számítógéphez, annál hamarabb tanulja meg kezelni."
Ezt Olivérnek  üzenem. Lányokra (is) vonatkozik! És kívánok neki sok sikert a mérnöki/építészi pályán!

#2915 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 05:56

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 28., hétfő - 17:40

Üdv mindenkinek!

Na meg 6 V-s tápot, mert a "minigép" telepítése "csak" 2 garnitúra Energizer (8 db) elemet evett meg. A leányzó meg nem elemgyáros. Ha kérhetem?
Egyes alkatrészek is jöhetnek, melyekkel a régebbi gépeket fel lehetne tuningolni. Jelenleg pl. 1 db. 256 MB-s (1 foglalat van) SD RAM-ra fáj nagyon a fogam javításhoz/tuninghoz. A mini gépbe nagyon kellene. Kantározást is vállalok szívesen most így téli időszakban, mert az akváriumos cuccokbol kifogytam, azt most egyelőre (most karácsonyar 2 db. nagy medencét sikerült kompletten átnyomnom) hanyagolom. Anyagilag már nem birom egyelőre.

A hugicával meg az a helyzet, hogy már elég régóta babrálja a régi gépet, elég sok mindenhez is ért már és éppen ez a baj Oliver szerint. Nem akarja, hogy a jó gépet is babrálja, elég neki napjában 3-4 x visszaállítani a PI-t. :D

Szerkesztette: Szőke 2009. 12. 29. 06:09 -kor

#2916 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 06:02

Idézet: acws - Dátum: 2009. dec. 28., hétfő - 19:11

Hali,
előre láthatólag inkább kora délután lesz az indulás. Hívj nyugodtan, ha alszom még akkor úgyis ki vagyok kapcsolva  :D

Amennyiben jössz és "rossz" útra tévednél hívj, majd a folytatást megbeszéljük.
Fontos! Semmilyen körülmény melett se gyere le a 44 sz. fűútrol a Tiszakürti elágazásnál (a gudli is és a GPS is ezt az utat adja ki sajnos  :mad: ), mert ott kb. 4-5 km-s szakasz olyan földút, hogy még nyáron sem mindíg járható. Amennyiben addig eljutotztál (nem Tiszaugnál jössz be felénk, ez bonyásabb) akkor már menj továnn Cserkeszőlőnek, vagy, ha mégis leterelnének, mihelyt letértél azonnal hívj, hogy alternatív útvonalat mondjak, mert a GPS sem mond igazat ezen az úton.,

Szerkesztette: Szőke 2009. 12. 29. 06:10 -kor

#2917 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 10:47

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 29., kedd - 6:56

Na meg 6 V-s tápot, mert a "minigép" telepítése "csak" 2 garnitúra Energizer (8 db) elemet evett meg. A leányzó meg nem elemgyáros. Ha kérhetem?*
Egyes alkatrészek is jöhetnek, melyekkel a régebbi gépeket fel lehetne tuningolni. Jelenleg pl. 1 db. 256 MB-s (1 foglalat van) SD RAM-ra fáj nagyon a fogam javításhoz/tuninghoz.** A mini gépbe nagyon kellene. Kantározást is vállalok szívesen most így téli időszakban, mert az akváriumos cuccokbol kifogytam, azt most egyelőre (most karácsonyar 2 db. nagy medencét sikerült kompletten átnyomnom) hanyagolom. Anyagilag már nem birom egyelőre.

A hugicával meg az a helyzet, hogy már elég régóta babrálja a régi gépet, elég sok mindenhez is ért már és éppen ez a baj Oliver szerint. Nem akarja, hogy a jó gépet is babrálja, elég neki napjában 3-4 x visszaállítani a PI-t. :D

* Átnéztem az adapterkínálatot. Sajnos nincs 6V-os köztük. :( 9V a legkisebb kimenő feszültségű, ami van.
** Arra nekem is. :) Viszont küldöm a Socket A-s Duront, ami lemaradt múltkor.

#2918 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 11:46

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 29., kedd - 10:47

* Átnéztem az adapterkínálatot. Sajnos nincs 6V-os köztük. :( 9V a legkisebb kimenő feszültségű, ami van.
** Arra nekem is. :) Viszont küldöm a Socket A-s Duront, ami lemaradt múltkor.

*  A tápkérdés lehet, hogy megoldódik, mert a Gáborom mondta épp azt előbb, hjogy valamelyik NOKIA-hoz olyan jár és majd megpróbál szerezni, legfeljebb a gyugót kell majd beújjítanom.

**  Előre is Hálás Köszönet!

#2919 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 11:55

Acws!

Tekintettel, hogy a belinkelt gugli térképen nálad nem az jelenik meg amit én szerettem volna ime egy kép a nálam megjelenőröl:

Csatolt fájl:

#2920 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 11:56

Szelevényen belül viszont ez a helyes útirány:

Csatolt fájl:

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.